tävlat

har redan vart hemma i ungefär en timme men har inte orkat skriva o gör egentligen inte det heller men here we go, vart iväg på tävling med lektor idag i sjuntorp typ. o det gick väl så dåligt det kan gå, skulle hoppa två 120 avd.B. men han va så sjukt slö o hade ingen ork alls, så det börja ju bra att han stoppa på första hindret inne på banan o sen hoppa sämst, eller ah inte som han brukar. sen stoppa han på hinder nummer 6 o där flög ja av. så vart ju uteslutna så strök nästa klass för han var omöjlig o helt okontaktbar. så nu blire inga tävlingar på lääänge, gött det.
just det, på framhoppningen gjorde han vääärldens språng på oxern så ja flööög verkligen o ja hoppades bara landa på hästen för helvete vad ja hade slått mig om ja flygit av där. men landa snett så slog i knät rakt i sadeln hårt som fan, så nu har ja världens blåmärke o knät är heelt svullet, haha lyckat! sämst dag med andra ord.
nu sitter ja här o är as trött för fick lite för lite sömn inatt, så vad händer ikväll? finns några förslag men vettifan =)
/ linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0