proooosit, snorigt, ont i halsen

mm life is great alltså! halsfluss och en jobbig hack-hosta. käkar antibiotika och massa host medicin och hoppas att jag är frisker imorgon, lär jag inte vara men.. har legat i sängen i stort sätt hela dagen och inte förrän nu börjar jag bli lite piggare i skallen, gott. väntar på att alex ska komma till mellerud så han kan köra ut mig till stallet, gams har nämligen också fått ett snyggt blått ufo-täcke så tänkte slänga på de, eller ja ska nog kolla vädret först imorgon.. ingen större idé och slänga på det om det ska regna imorn? han har iallafall gått på sin vila nu och ska få göra de en vecka, en och en halv vecka ungefär. aja, nu spekulerar jag till höger och vänster. nu ska jag dricka lite (viktigt viktigt) och ögon-shoppa lite på internet. vi hörs!
km


inte sådär nöjd me o vara sjukeeeer

:]

gött väder ute idag med! skippade stallet imorse o sov en timme längre o åkte sen hem hit o la mig bak på altanen nån timme :) mår as illa men får hoppas de går över innan jag börjar jobba iallafll!
har precis duschar o ska göra mig iordning lite o sen blire ju jobb vid 1!
efter jobbet har jag en massa att greja med så vi får väl se om ja kanske uppdaterar bättre imorn ist :)
linda


sick

mm gött, jag som aldrig (peppar peppar ta i trä') är sjuk, har just nu så jävla ont i halsen, ä helt snurrig i huvudet och  är matt. ooooooooooooorkar inte! så har proppat i mig lite alvedon och sitter och försöker dricka citronvatten, som förövrigt är min nya drog. dagen idag har bestått av att lassa hö ute i stallet, vi var klara cirkus halv 8 nu ikväll. är heelt slut! men nu har pållarna över vintern iallafall, gott!

imorgon är det min sista lediga dag på cirkus en vecka, så den ska tillbringas i solen om det är någon framme. dock är det inte roligast och gå ut och sola här hemma just nu då typ hela golfen ser en, eftersom vi inte har någon altan än. det suger! menmen. sen ska jag försöka få älskling köra till torp så jag kan hoppa in på hööks och köpa flugtäcke, gammon måste ju också bli en i gänget. ne men kollade på han nu innan jag åkte hem, och han var verkligen helt blodig överallt. bena, ryggen, halsen men under magen var det värst.. :( usch, så måste införskaffa mig detta snabbt. kanske inte behöver åka enda till torp? men någonstans så jag kan köpa detta åt han. nu ska jag pressa i mig lite mer vatten så det slutar snurra i huvudet på mig..
km


timon drog en chillmooode




the house is open

fyller ju somsagt år på lördag och ska därför ha lite "kalas" på fredagen hemma hos mig! som så fint mamma har sagt det så är det "öppet hus" haha, så mormor o farmor o den delen är väl där vid 6-7 nångång o sen kommer det bli kompisar oså o blir väl lite chilldrickning o mat oså! :) kanske en sväng upp till öltältet senare?
men iallafall, vill ni kommma så äre bara o släga iväg ett sms o dyka upp ;)
pusssss linda



utomjordningar

haha, hästarna blev så söta så i deras fina små täcken!
frågan är ju dock bara hur länge dom kommer va hela och sitta kvar på hästarna.... haha
linda










flugtäcken

sådär, precis kommit hem från jobbet! :) varenda jävel har väl legat på stranden idag så har vart väldigt lugnt!
ska strax åka ut till stallet för mamma hade nämligen köpt flugtäcken till hästarna! nämde de för henne förut att jag tänkte beställa de o gullig som hon är kommer hon hem med nya ändå!
så nu kanske det blir lite bättre för stackars pållarna som måste stå ut med alla flugor o klägg.
linda



summmertime

råka bli en powernap förut i nån timme, skräll haha har iallafall legat ute i solen i kanske tjugo minuter o redan fått massa färg? :s götttt! dock hinner jag inte mer för nu vankas det en dusch, mat & sedan jobb resten av dagen! men duschen var det ja :)
linda


:)

godmorgon på er! sitter o käkar frukost o kom hem från stallet för en stund sedan :)
åkte ut vid halv sju imorse så nu är lektor riden o klar ;) haha funderar dock på att åka o släppa in han om några timmar. helt sjuuukligt varmt ute idag o ändå var ja ute lite efter sex redan.
så jag är inte alls avundsjuk på alla som ska vara lediga idag ;) och sådär nöjd på jonte som troligen ska sluta jobbet vid 11 för o åka ut med båten hela dagen, då äre flera timmar kvar tills jag BÖRJAR jobba. huur segt?
menmen, ska iallafall få försökt städat klart mitt rum o lite sånt innan jag börjar jobba vid 1 så kanske jag kan åka ut efter jag slutat idag! ahjaaaa, de löser sig väl!
hade förövrigt en supermysig kväll med älskling igår, ute med båten bara vi två o sen massa tacos hemma hos mammmi o sen hem o bara mysa :)
men nu får ja sätta fart, ha en bra dag på er o sola o bada lite för mig med ;)
linda



en dag när de inte var så varmt på båten...


stackars hästar

usch, när jag kom till stallet stod hästana och var helt slut. svarta under ögonen och helt svettiga, och på detta var alla broms, flugor, knott och klägg på dom.. så tog bara in gammon snabbt så han fick svalka sig lite, sen på med blåspray på hans sår och lite flugspray. så nu hoppas jag att flugorna håller sig mer ifrån han! han får vila idag, det har han inte ont av iallafall. puss
km

lille varmt

mellanlandat hemma hos älskling en sväng nu efter jobbet. har vart o skickat iväg lite paket nu efter jobbet o ska strax upp till um. efter det blir det väl hem till mig och städa eftersom det aldrig blir av och det kommer va folk hemma hela helgen från o me torsdag, hmmmm
stallet får vänta tills sent ikväll då det är helt sjukligt varmt ute just nu. lillebror fick jobba på rejält igår så idag ska han bara joggas i låg form en stund :)
linda

mot stallet

hallo i värmen! har precis bytt om och ska nu dra mig iväg mot stallet för och skritta gammon en sväng. hoppträningen gick superduper igår och vi kom öve hela 80-90 cm!! är super nöjd och han gick som en klocka. han var pigg mot hindrena och skötte sig själv mer eller mindre, haha. så idag har han nog träningsvärk så blir en lugn tur idag bara. efter det drar jag ut på sjön så vi hörs helt enkelt ikväll!
km


dressyrmupp nästa?

verkar som ja ska rida i div3 laget i dressyr i höst, haha
vet inte om ja ska skratta eller gråta, har iallafall tackat ja så nu får det bli hårdträning hela sommaren och sen ska ja tvinga mig själv att sitta ner varje ridpass med en minuts förlängning varje dag..... haha
(han skumpar så inihelvete så man får kramp i benen efter 5steg)
ahja, dressyrnördar here we come!
linda

pengar rullar in som dem ska, de går bra nu

nu sticker jag iväg till jobbet :) slutar som sagt två idag så vi hörs då ;)
ha en bra fömiddag!
linda

<3

absolut världens mongokort, meeen rätt mysiga sådär
särskilt min fina pyjamas som alla så fint säger....
linda

.

sådär nu har ja kommit hem till älskling o äntligen kommit till rätta efter denna dag :)
först jobb o sen direkt ut till träningen som förövrigt gick galant, lektor va väldans pigg o fick skritta fram till vissa linjer för han för på annars haha söt häst. hoppade även lite högre i slutet o de gick väldans bra det med :)
nu har ja precis svarat på lite mail o ska ta mig ett glas saft o sen hoppa i säng-
bytte nämligen pass med en på jobbet imorgon så jag jobbar förmiddag, men absolut inte mig emot :)
men blir mer update imorgon em !
linda

..

hallo! :) har inget o säga egentligen, ska snart åka till stallet o fixa. ikväll blir det hoppträning!
km

monday

sitter här o dör lite smått av allergi just nu, haha fyfan vilket mas de är.
ska strax göra mig iordning lite för att börja jobba vid 1! hoppas verkligen sminket täcker allt mitt röda i ansiktet för det ser verkligen rent förjävligt ut haha
ahja, har träning direkt efter jobbet sen så då äre bara hem o byta om snabbt för o sen åka vidare!
ska ladda batteriet till systemkameran o förhoppningsvis regnar det inte så kanske de dyker upp lite bilder :)
men dags o börja greja lite!
linda




my love

träning ger färdighet
och färdighet ger resultat

det finns ingen genväg den här gången




heldag på sjön

kom hem från nån timme sen efter en dag ute på sjön :) lille gingerkid är ja så det är sådär rockigt att va jätte röd nu haha
vi ska väl strax gå bort o köpa lite mat o hyra nån film så blir det bara lugnt resten av kvällen :)
ska försöka lägga in alla bilder från helgen nu oxå :)
linda

goo helg

godmorgon1  precis gått upp så får väl passa på att skriva något litet eftersom älskling fortfarande ligger o sover!
hade en supermysig kväll igår med lite dricka o grillning på ett berg med lite folk iaf :)
idag vet ja inte riktigt vad vi ska göra, verkar ju va bra väder? så är väl inte omöjligt att den spenderas i båten. haha
annars blir det nog inget större gjort :) men uppdaterar mer senare ikväll med bilder från båda dagarna :)
linda

vi får iväg här igen

tänkte bara slinka in i säga hej eller något sånt! ;) har precis tagit en snabbdusch och gjort mig iordning lite för strax kommer de några o hämtar mig så ska vi ut med båten o grilla på nån ö :) trevligt!
vet inte om det blir så mycket mer ikväll men de är mysigt o bara va ute o ta det lugnt :)
sjukligt kul kväll igår även fast det blev en tidig hemgång! sen äre inte att rekomendera att gå i högklackat från vita o enda hem till mig i för hög hasighet, haha kan säga att ja har sån jävla träningsvärk eller något på framsidan låren o på röven så det är inte sant haha
ahja, nu får ja stressa vidare :)
uppdaterar mer imorgon med massa bilder ;D
puss linda




hard workwork

ska strax bege mig mot ännu en jobbkväll! ha en bra kväll :)
karro


zZzzzzzz

woho, idag är jag trött.. kom hem från jobbet halv 4 kvart i 4 inatt, rätt så trött. och jag hade så jääkla ont i bena så trodde jag skulle smälla av, haha. så tog en stund och somna trots att jag var så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. fick lite sömn iallafall och nästan precis vaknat. har käkat lite frulle och nu sitter jag i sängen och ska snart bege mig iväg ut till stallet. ska ta mig en liten tur me gammon, orkar varken rida ett dressyrpass i paddocken eller jobba han på vägen. så idag får det bara bli en lunka-runt-tur :) hörs sen när jag är hemma igen, om jag hinner! =) puss
km


mot jobbet








I’m not on an ego trip
People just think I am hip ;)

haha dessie i mitt hjärtaaaaaaa. ne nu ska ja snart dra mig till jobbet, hoppas ni alla får en bra kväll nu då :D jag ska dricka mig full på redbull så jag håller mig vaken hela natten....
km

Midsommar!!

godmorgon! blir ett snabbt mobil inlägg innan jag startar min dag.. ska strax ge mig upp till köket o käka en go frulle :) sen iväg till sophie o klippa. efter de blir det mat med familjen, iväg till stallet snabbt och sen jobb! så tyvärr blir det nog ingen bättre update från min sida idag, så ja önskar er ALLA en glad midsommar, och ha de jätte skoj ikväll :) ja ska tjäna pengar jag ;) haha. Puss karro!

lookin' good from tip to toe

sorry för dåligt uppdaterande, men har vart ganska så slö idag. upp och jobba, jobbade till halv 5. åkte till stallet och red gammon, skulle ju egentligen ridit i paddocken men den var upptagen så red ut en sväng istället. det gillade han :) så himla snäll och go är han, red ut för första gången själv och inte en enda grej reagerade han på. så himla skönt, han är verkligen hästen som passar mig perfekt. han är säker på sig själv, vilket gör att jag känner mig säkrare på mig själv och såklart på han. jag tror aldrig han skulle svika, aldrig. han är verkligen bäst! folk säger att jag är en hästnörd, en tönt som älskar hästar och blablabla. vissa får mig att låta som en 12 åring för att jag brinner för hästar, men då undrar jag vad som är vettigast. att vara ute och supa varenda jävla helg, knulla, göra bort sig, må dåligt dagen efter.. (nu menade jag inte att det var något fel på det så sätt, bara vad som är vettigast o inte..) eller vara med något som man blir ett med? nu kom jag in på ett helt annat spår än vad jag egentligen skulle, men det bara kom. gammon är iallafall bäst, punkt och slut.

efter jag ridit åkte jag hem, tanken var då att jag skulle åka och klippa sophie och hennes mor men jag var helt slut i kropp och knopp så ska klippa dom imorgon istället :) helgen för mig är bara jobbjobbjobb, jobbar halv 5 till ca 02.30 fredag och lördag. kommer vara helt slut! så nu ska jag ta och lägga mig och sova min skönhetssömn så jag är laddad tills imorgon. godnatt på er!
km


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep

-

sådär, kom upp från ett bad för en stund sen o har fixat lite småsaker. har dock ingenaning om vad ja ska ha på mig alls o imorn äre stress som gäller så vetifan hur det kommer sluta haha
ahja, ska strax åka hem till älskling iallafall så får ja ta resten imorgon ändå..
men vi hörs mer imorgon eller kanske inte... laddar digitalkameran så bilder från helgen kommer det ju bli iallafall ;D när dom kommer uppp är en annan sak haha
men ha en bra mmidsommar om vi inte hörs innan!
linda





:)

precis hemkommen från en lång dag på jobbet! mysig lunch på vågen ute i solen med älskling också eftersom han var ledig idag.........
är ensam hemma hela helgen o även hundarna är med så det är sköööönt. så ikväll ska jag va här hemma o bara ta det så jävla lugnt. hade tänkt krypa ner i jacuzzin o fixa med ansiktsmask, peeling o sånt skönt inför imorgon!
fast senare ikväll blire hem till mitt andra hem, haha
imorn blire ingen update direkt, ska jobba några timmar mitt på dagen o sen äre midsommarfirande med allt underbart folk som gäller resten av dagen och kvällen!
verkar som vi sover i båten också så då blire ingen update på lördag heller, haha
lektor får stå nu i två dagar, men de gör ingenting för lillen att bara gå o äta lite gräs. han överlever nog!
ahjaaa, nu ska ja försöka hitta ngt att ha på mig även fast ja fick massa fina grejer från hm idag äre inget som duger...... men vi hörs senare :)
linda




ooooops

precis innan jag skulle sova igår så kollade jag i min kalender och såg att jag visst jobbade FM idag, shit vilken tur! haha. så nästan precis hemkommen och har precis käkat, så nu ska jag slänga på mig ridkläderna, ta bettan in i mellerud och hämta falsterbo biljetterna och sen ut till min gris i stallet för ett dressyrpass :) puss
karro


hejhoppp

nu har jag varit otroligt snäll som har uppdaterat som fasen :) ska ta och lägga mig, kolla lite greys osv. imorgon skall jag ut med becka och rida, sen bär det av till gammon och rida. efter det blir det kvällspass, så vi hörs imorn. kanske me lite mer klen uppdatering än ikväll :) puss o godnatt, karro


seriös

my new room







cambilder, men bättre än inget!
rummet är tillfälligt och minimalt, men jag trivs ändå. det är mysigt! det ska upp bilder på gammon, vänner och mig och älskling på väggen också. ska även få en ny tv, och lite mer ljus osv också. så det är lite småplock kvar :)
km

dagens

ahvesst, jag drog ju på mig dom förjävla bra regnkläderna (NOT, va pissblöt när jag kom hem) och åkte ut till stallet. hann precis få in hästarna innan regnet kom (nej de regna inte där när jag kom dit men de regna hemma, bara så vi får allt utrett, ok?) gammon såg ut som som en lerhög, greppa borsten i högsta hugg och bara borsta. haha fan va oseriös jag är just nu. MEN, iallafall. på med pessoa-sele och allt det där, och så snodde jag lindas ridregntäcke? haha. jaja, det satt som en smäck och gjorde susen mot regnet. för det HÄVDE verkligen ner. gammon gick helt okej, han är inte helt 100 i longering ännu men vi jobbar på det.

när jag skulle ta ut lektor så var han kliniskt ren, inte det minsta jobbig och det slutade regna. THANKS! han var också helt okej, han kunde gått bättre. men jag nöjde mig med ett helt okej resultat istället för att bråka för att få det perfekt så hade det slutat kaputt iallafall. han arbetade på så fint så, han har blivit riktigt fin pånken! lille skillnad sen sist jag satt på han (aa nu satt jag iof inte på han, men arbetade han då).
jag är nöjd med dom båda iallafall :)
karro



falsterbo

ja, jag kan ju uppdatera. men det kommer inte bli så mycket nya bilder osv förrän jag har köpt en dator i sommar.


jo, som ni alla har förstått så ska jag och linda dra iväg till falsterbo den 9-10 juli! och med oss har vi rebecka & lovisa. ska verkligen bli skit kul, vi ska bo på ett hotell som ligger rätt nära anläggningen. vi har fri tillgång till spa och hotellet ligger nära havet, LYX om ni frågar mig! ;) vi har planerat att gå på mässan på lördag och kolla hoppning på söndagen. hoppas nu vädergudarna är med oss!






:@@@@@

haha, blir lite smått irriterad nu vill jag lova. lånat en dator av en kompis, en skoldator. som är heeelt sär!! hennes lärare/rektor har verkligen låst allting. man kan inte ladda ner några progam och nu när jag skulle lägga in bilder från telefon, så gick inte det heller!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! herrejääääävlar. så ja, så kul va de att ja va tillbaka !
km

finally

ääääääntligen är timon tillbaka! nu kommer bloggen bli lite roligare o inte lika många tråkiga o meningslösa inlägg från min sida..  haha
ahja, kom hem från jobbet för en stund sen iallafall och kom inte längre än hit, som vanligt typ :p
karro ville tömköra lektor idag, så blir en stallfri dag för min del idag om ja inte åker ut en sväng senare!
annars blire lugnt, lite småfix o sen försöka städa lite här hemma på mitt rum. det blir helt seriöst aldrig klart!
ahja, förhoppningsvis slänger karro in lite bilder på våra snyggpållar sen! :)
linda




WOHOOO

ÄNTLIGEN, har vi fått internet här hemma. har dock inte tid och skriva nu då klockan är rätt mycket och jag har två pojkar som väntar på mig. lektor skall tömköras och gammon ska longeras med pessoa-selen. hard work work! kul att regnet kom nu bara... happ på med regnkläderna och iväg på mopeden! vi hörs mer ikväll, ska för en gång skull sova hemma idag. så ikväll skall jag bomba er med bilder, och filmer. eller jag kanske delar upp det ;) jaja, uppdatering blir det iallafall! puss
km



jobb

dags att göra lite nytta denna vecka också! ska strax bort till jobbet där ja blir kvar till 6 as usual :)
och efter det blir det väl stallet som vanligt o fixa lite småsaker :)
men nu får ja dra mig!
linda


HISS



hiss till dessie, musikvideon e la sådär.. men låten kommer bli en plåga i sommar! love it
km

framtiden

har lille roliga helger framför oss nu om man säger så! ;D

till helgen; midsommmar med alla underbara folk!
nästa helg; kanalyran + jag fyller 18! förfest hos mig både fre & lör, bara o kommma ;)
helgen efter det; falsterbo med snygga brudar!
och helgen efter det; fallens dagar i thn!

det kan inte gå fel helt enkelt? wohooo party!
 mitt jobbschema tkr nog inte det kommer bli lika kul men.. haha
linda






lillebror

precis hemkommen från stallet. tänkte rida ut på lektor en sväng men de gick sådär när han bestämt sig för att inte gå av gårdsplan :p haha och eftersom ja inte hade någon väst på mig o inte va sådär jätte sugen på o flyga av ifrån flera meter upp ner i asfalten så fick han galoppera av sig på vägen brevid!
pigg som saaatan va han så han var nog glad att slippa dressyrsadeln som han gått med en vecka nu haha
nu blire hoppa in i en dusch iallafall!
linda


trött lillebror. trodde jag, men skenet bedraar









ut till stallet

mellanlandat hemma litegrann o har precis slängt på mig ridkläder :)
så nu blire åka ut till stallet o rida ut på lektor eller något :)
hörs seeeen
linda






tisdag

sitter framför tvn o kollar något gammalt topmodel avsnitt och har precis fått i mig lite god frukost :)
och innan det har ja fixat lite smågrejer och hängt upp lite tvätt o grejer, haha lille duktig!
idag händer det lika lite som vanligt iprincip haha
ut till stallet o göra något med lektisen o sen hem till mig o greja lite o sen hem hit igen o mysa med min goa.
linda

städning ftw

storstädning i lägenheten just nu och jag är glad att den inte är större än vad den är haha
blir en chillkväll för våran del idag med, underbaart o bara ligga o mysa framför tvn o inte göra någonting alls.
imorgon är jag leddddig så hoppas på lite sol för en gångs skull! är så blek så det finns inte just nu haha
sen börjar iaf sommarschemat o då äre inte lika mkt ledigt även fast jag inte har det jobbigaste schemat :)
menmeeeeen, nu får ja väl fortsätta hjälpa till!
linda
what doesn't kill you makes you stronger

resultat 2

här kommer alltså resultat o bilder från andra klassen

LB:0 - 59,69%
här slappna han av mer o va suuperfin på framridningen! väl inne på banan tyckte ja han skötte sig jätte bra också, han spände väl sig lite i galoppen o då trycker han ju upp huvudet så han ser sådär eftergiven ut haha
men va faktiskt riktigt nöjd med han här! fick en 4 då han gick ett steg bakåt i halten annars vare bara 6or o sen fick ja sex 7or, blandannat på gångarter,galoppen o nån ökning o sen sista uppridningen, de vi alltså haft problem me då han alltid går snett. så jag är faktiskt riktigt nöjd med han o vad mer kan man begära när ja inte tränat dressyr på flera månader o aldrig ridit programm innan? haha
de va ju mest en rolig grej att starta dressyr :)
































-

vart i stallet en stund där det va fullt hus haha båda hovslagarna var där för o sko karros häst samtidigt som hela familjen som bor där va ute och greja, sen jag min syster och karro haha. och sen skulle mackans gamla ägare komma nu också! haha
ahjaaa, sitter nu hemma o gör absolut ingenting :) ska väl strax hem till älskling igen oså.
annars har jag inget större på hjärtat nu för tiden så!
linda


chillidillll

sådär har nu lagt in mer bilder o sen resultatet från andra klassen, så det kommer upp vid 8 nångång :)
nu sitter ja o kikar biljetter till falsterbo o väntar på att mamma ska komma hem. då blire stallet en sväng o en promenad med lektor :) andra promenaden för mig idag, tummmen upp! haha
linda


fin bild från tävlingen.... haha


resultat

här kommer bilder och resultat från första klassen

LC:2 - 54,64% eller något
som ni kan tro hade ja en sjukligt spänd o pigg häst, haha
första gången han är ute och tävlar utan hinder och för första gången ser ett dressyrstaket haha
han bråka o hoppa o studsa rätt mkt på framridningen så mitt mål var att komma runt programmet utan några större bravader och att ja isåfall skulle sitta kvar, haha vilket mål på en dressyrtävling xD
han var som sagt spänd o gjorde något bocksprång o något galoppombyte lite här o där o sånt, så fick en 3 o sen typ två 4 på sånna stora missar o sen fick han en 7 på skritten.
jag va inte direkt nöjd men ja, stundtals var han väl fin!
























säkerhetsväst?

jag har ett fråga vad som gäller säkerhetsväst på tävling.

man måste alltid tävla med säkerhetsväst fram tills man är 18 år.
DOCK vet jag folk som säger att det gäller hela året man är 18 och sen vet jag folk som säger att det gäller dagen efter man fyllt och sen vet ja även folk som säger att det gäller fram tills året man fyller?
alltså, va är rätt? haha
i TR står det väldigt suddigt o det står endast att man ska ha säkerthetsväst vid all ridning på tävlingsområdet fram tills året man fyller?
jag fattar ingenting..... haha
linda




pw på g

ska plocka iordning lite här i lägenheten sen ska ja vandra hem o byta skor för o sen dra ut på en liten powerwalk!
har sån fruktansvärd huvudvärk så lite frisk luft är väl alltid bättre än ingen alls, haha
slänger upp mer bilder från gårdagen senare :)
linda

hemskt

Gick in på en blogg som jag kikat in på lite då o då under något år o fick en chock när hon skrivit att hennes ena ponny var död. Ena inlägget stod det hur glatt som helst hur dom skulle åka ner på träningsläger några dagar o hur hon var så taggad, och andra inlägget står det rip hästen namn. Hur sjukt?
Hon skrev även hur det hänt och hon hade bara bundit upp hästen som alla gör vardagligen o han hade på något sätt fått panik o slitit sig o lycktas rycka med halva boxen för o sen skena ut med gallret hängandes i grimskaftet. Och i all hast hade han slitit av sig senan och det gick inte och göra något åt och var tvugen att ta bort omedelbart.
Alltså fyfan va hemskt rent ut sagt. Att det kan vända på en liten sekund o sen kan ens värld rasa totalt. Jag menar det kan hända vem som helst, även mig och dig.
Man ska nog ta vara på det man har mer än vad man tror, för en dag finns det inte där vare sig man vill eller inte.
Var bara tvungen och skriva det här för jag tyckte det var så sjukt hemskt att det kan hända så jävla snabbt.
Skänker en tanke till Johanna och alla andra som förlorat sin bästa vän på liknande sätt.
linda

söndagstur

vart ute med karro & rebecka hela kvällen o haft de niceee! haha
falsterbo kommer bli galet om det blir som planerat ;D
sitter iallafall hemma hos jonte nu o kollar nån dålig film, bilderna från idag ligger på min data hemma så ni får väl dom imorgon kanske :) är nämligen ledig! gött
annars får ni ha en bra kväll :)
linda
btw, är det någon som hyr ut husvagn/husbil hör av er!!

here we come

råka visst powernapa en stund, haha ska iallafall hoppa in i duschen nu o sen om nån timme ska ja möta karro & rebecka på wärs :) falsterboo planer på g ;)
ska försöka slänga in lite mer bilder o resultat senare :)
linda



min fina


inte direkt så ni är vana vid att se oss ;)



bild från dagens tävling, mer kommer sen
linda


tävling

mamma kom nyss o hämta mig så nu sitter jag hemma o ska hoppa ur min goa o varma onepiece o slänga på mig tävlingskläderna!
lektor hade stått ute i natt så mamma hade redan vart ute o tatt in han o duschat av han o allt, skönt!
skulle nog inte sagt något om att ja önska lite regn.... haha kan ju säga att ja fick regn så det räcker o bli över!
ahja, förhoppningsvis lyckas vi inte drunkna...
önska mig lycka till ;D
linda





TRÖTT

märks de på mina inlägg att jag känner mig lite halvt ångerfull för att jag uppdaterar sämst? neeeeeeeeeee. men det är jag, o de suger o blogga också när ja väl har internet för då har jag inga bilder istället så de e liksom 50/50 dääääääär. gonatt
km

agiohrgögr

HUR underbart att gå in av en slump för o kolla startlistan imorn o inse att de skrivit fel på ryttarmeddelandet och det är LB:0 ist för LB:1n. HUR kul att sitta ikväll o lära in sig ännu ett program? okej visst ja har ridit de nån gång men de va flera år sen. GUD va kul o märka de nu :):):)
linda

hemmakväll

sådär, bytt lite kläder o sånt så nu drar jag mig till min pöjk.
blir bara att va hemma idag med, jag är supertrött så inte mig något emot!
ligger några tuffa helger framför oss nu så lika bra att vila upp sig ;)
kvällens uppgift blir väl att lära sig programmet riktigt då jag inte tog mig igenom det en enda gång när jag red förut för lektor va så mongo haha
kanske slinker in med något mer värdelöst inlägg senare ;)
linda


mongo häst

lektor va totalt mongo idag, haha har absolut ingenaning om vad det var med han men han fick frispel efter frispel o bara studsa runt o hoppa som en tok. haha mer eller mindre ett under att han inte fick av mig idag.
ahja, han fick springa av sig i paddocken efter ja ridit en stund o sen verka han nöjd så förhoppningsvis finns de inte lika mkt extrem energi i han imorgon.
linda




min lördag typ

hejhej! kom hem från jobbet för en stund sen, vart lugnt idag så det var skönt :) även fast de var lugnt igår!
ska strax byta om o åka ut till stallet tror jaaaag, ska för första gången rida igenom ett program inför tävlingen imorgon! haha
 har alltid ridit de på tävlingen första gången typ o de har funkat i alla år så får skylla på det om det går åt helvete imorgon ;)
men nu ska ja testa massa kläder ja precis fick av bästa mammmmi!
linda






en gång i tiden var jag väl en liten dressyrryttare ;)




love


jag är så nöjd och stolt över min finaste kille. han är så lätt att lära och så himla underbar och snäll! han är verkligen en klippa som alltid ställer upp till 110%. han kunde lika gärna varit en 20 årig nordsvensk som bara har gått skogsridning, så snäll och obekymrad är han. men han är 4 år, och inte en fluga förnämn gör han. han är underbar, min finaste gammon. min finaste guldklimp ♥


fredag

myskväll med älskling, pizzza o massa godis. love him
även fast han inte har något körkort kvar...... haha
imorn är det iaf jobb, trimmma bästa lektor och kanske lite båtåkning på kvällen :)
men nu ska ja ta på mig min onepieceee o ta bort sminket så ha en bra kväll!
linda

tråååååååkigt

aloha! sitter hemma och har precis käkat lite, en salladsbåt blev det idag ja. dagen har varit skit, pessssss dag. javisst! kan bli lite gött häng me mina goa sen om en stund kanskeeeeeeeeeeeEeeeeeeeeE! hörs
km


fina pållar

hästarna gick kanon igår, lektor va superpigg men använde all energi på någorlunda rätt sätt o trampa på som fan!
man kan typ samla in han så han står på stället o galopperar nu nästan haha
gammon blev riktigt fin i slutet o då är han faktiskt riktig rolig att rida! :) testade att flytta för skänkeln också o några gånger gjorde han det superbra? haha
ahjaa så va det me de. nu ska ja bara lära mig programmet så hoppas vi på lite regn på söndag så kan de nog gå helt okej :)
nu sitter ja o käkar nån äcklig risifrutti o strax kommer pappa så han kan köra mig till jobbet :)
så vi hörs mer ikväll för verkar bli en myskväll för mig o älskling.
linda

ut o rida

kom precis hem från jobbet, haft en as rolig dag med fredd o johanna! nu är jag dock på världens sämsta humör, mmh underbart. ska iallfall ut o rida lektor o gammon nu. wihooo :D:D:D fast nä
ahja vi hörs sen om hästarna gått bra........ haha
linda


senast ja satt på lillkillen




jobb time

godmorgon på er. sitter här o snorar o nyser som vanligt, haha mmmh fräsch tjej
ska snart trycka i mig lite alvedon o vandra bort till jobbet där min dag kommer spenderas!
direkt efter ska jag ut o rida lektor och gammon så får väl se hur pigg jag kommer va ikväll, haha
men som sagt, vi hörs nån gång ikväll :)
linda

tävlingsfri sommar?

riktigt segt med tävlingar nu på sommaren för min del, dels med tanke på det jobbschema jag har så kan jag heller inte åka ut på meeting som det kryllar av nu på sommarn.
men är iallafall anmäld till en den 24 juli, haha
då blir det 120cm och 130cm för min och lektors del nere på halmstads stora gräsbana ;) niceeeee
så ja, den här sommaren kommer ju inte bli den "hästigaste" jag haft iallafall haha
linda





-


mmmh, de är så underbart att vara allergisk :):):)
linda


karro & gammon


















ett år sedan

för exakt ett år sedan såg lektor ut såhär





känns som han har fått lite bättre hull o mer muskler nu? haha
ändå gick han på sommarbete här.... stackars pålle!
linda




some new

lite uppdatering är aldrig fel!
dock väldigt dåliga bilder
linda




innan


efter, bara bilderna som är ändrade alltså




nya tavlor

nyss fått i mig lite mat o suttit o kollat igenom lite bloggar o sånt chill :)
ska iväg till pappas jobb o lämna fotopapper så ska han skriva ut några bilder till mig! våran skrivare har lagt av eller något sånt så de suger ju.
sen blire storstädning på mitt rum kan ja ju lova, ser ut som helvete o lite värre ändå haha usch
ahja, de va väl de!
linda


de här blir en bild som ska upp!


e

är lite bättre idag, dock har jag inte sovit något inatt o haft sån jävla huvudvärk mitt uppe i allt. höll nästan på och börja grina där ett tag, haha. men min älskling är världens sötaste o fixar o har sig till mig! :) o står ut med mitt snorande o hostande natt efter natt, haha
ahja, gick upp för nån timme sen så fick lite sömn på förmiddan iaf, gött. väntar på att pappa ska komma o hämta mig o massa god mat har han med sig :)
men vi hörs mer hemmma sen och DÅ äntligen karro, kommer bilderna upp ;) haha
linda

min finaste


godnatt mitt älskade hjärta, du kommer alltid vara med oss i våra tankar.
jag älskar dig ♥
† 8/5-2010- 14/6-2011

sjuk

har legat i soffan exakt hela dagen, med feber o hostat så jag nästan spytt. min röst är helt borta och man hör inte ett ord ja säger o har fått i mig kanske fem tacochips under hela dagen ungefär så jag har väl mått bättre om man säger så.
lektor fick vila idag då jag knappt tagit mig upp ur soffan så ah.
är faktiskt ledig imorgon med som tur va är, så pricka in dehär med att ligga sjuk rätt bra när ja hade tre dagars ledighet. fast ändå inte, haha
men som sagt, ska försöka uppdatera lite mer imorgon om jag piggnat till!
linda




finaste lektor

blev rätt dålig uppdatering idag ändå haha. kom iallafall precis hem från stallet :)
åkte dit direkt efter jobbet nämligen så det inte skulle bli allt för sent idag.

trimmade lite på vägen o han gick så jävla bra, helt perfekt så från början till slut.
har haft lite problem med att han inte går rakt fram o sen när ja ska göra halt står han helt jävla snett o drar upp huvudet o tittar nån annan stans men idag gick han spikrakt o gjorde superbra halter gång efter gån. och även galoppen som var katastorf igår va han svinfin i och det var bara o sitta där o galoppfattningarn fatta han med bakbenen under sig som fan så ah, haha är lite halv chockad att han gick så himla bra idag. men de är kul!

nu ska jag käka lite mat här hemma o sen åka hem till älskling<3 där det blir massa mys och film som vanligt.
imorn är jag HELT ledig, fyfan va skönt!
så bilderna på karro o gammon kommer upp då :)
linda




jobb

sådär då ska jag åka iväg till jobbet o jobba några timmmmar.
förövrigt känns allt så jävla bra just nu, allt bara flyter på och den här sommaren kommer bli grym.
men vi hörs när jag kommit hem ikväll :)
linda




det blir inte alltid som man tänkt sig

ändrade planer idag, blev ingen ridning nu på förmiddagen utan ska åka hem o duscha o sen upp till posten för o skicka iväg en grej o sen blir det jobb nu i em i affären!
så stallet får vänta tills ikväll o så bra gick de på min lediga dag, haha
ahja, får dra mig hemmmåt nu :)
linda
gammmmmmal bild

mobilbloggarn

Hej! Har precis placerat mig i älskling säng o ska snart sova. Ska bli skönt efter en lång arbetsdag :) Linda berättar om dagens pass imorn. Förresten, de kommer dröja yttligare 10 dagar tills vi får internet hemma, jävla skit Telia som inte bygger sånt där.. Men snart är de fit for fight igen :) vi hörs i veckan! Puss karro

sunday night

sitter o myser med älskling framför något halvkasst, ne helkasst program på tvn. chillchillll
lektor gick helt okej förut, superfin i traven men fick något flipp i galoppen men, ahja.
är ledig imorgon iallafal så det är gött som fan! hade dock tänkt att gå upp tidigt o rida för att sen fixa lite grejer under dagen o sen blir det nog en sväng till överby på eftermiddagen :)
men vi hörs mer imorgon o då kommer även bilder på karro o gammon från idag.
linda

lektor idag












haha fråga mig inte ens



o lite bilder från digitalkameran




o fråga mig inte här heller.. haha






koort klipp från idag, och ja vet de suger me reklam innan men tyvärr de enda som funkar.






hårdträning

sitter nu hemma hos mig igen o ska strax byta om för att åka ut till stallet o rida :)
dressyr står på schemat idag som typ resten av veckan eftersom dressyrtävlingen är på söndag haha
så nu äre hårdträning hela veckan!
kanske dyker upp lite bilder sen ;)
linda




kvällen i bilder

blev som sagt ut till vita igår med käro där det var en massa folk eftersom det var brännbollsturnering igår oså.
blev en riktigt bra kväll iallafall med lagom med alkohol o lagom tid hem! haha
lite pepptalk av en go människa o nu är ja fit for fight igen ;) haha! nä men man kan ju alltid försöka
men här kommer de lite få bilder iaf :)
linda






















worlds greatest


söndag

godmorgon godmorgon!
har inte kommit upp ur sängen ens men det är väl på g snart, haha
hade en as rolig kväll igår och det tackar jag alla som medverka för ;D
karro hade min kamera så några bilder kommer upp senare, dock splittrades vi under kvällen så blev tyvärr inte så många bilder men!
ahja, blir iallafall lugnt idag. stallet oså som vanligt bara :)
men vi hörs mer sen.
linda

bm

min lördagkväll kommer att spenderas med ingen mindre än självaste, timon!
var riktigt längesen så det blir trevligt :)
vet inte riktigt vad vi ska hitta på för något men verkar bli en sväng ner till vita till alla andra iaf.
kameran är med så ni kanske kan få en eller två bilder imorgon, haha
linda


kvällens outfit


mmmmh

ska ta o hoppa in i duschen nu o fräscha till mig lite. vet inte riktigt om det blir ut eller inte ikväll då jag hostar så jag nästan spyr, mmh fräsch tjej. finns fan inget jobbigare än att hosta hela jävla tiden.
ahja, vi hörs väl om en stund kanske :)
linda


bild från igår!


älskade häst....

precis kommit hem ifrån stallet o tror ni det blev någon ridning?......... nej
ja fick inte in hästkräket fråån hagen, haha
dom hade troligen precis blivit uppsläppta i gräs hagen så han hade inga planer i världen att komma in.
men ja kan säga att han ändå fick motion så han sprang o skena runt där, haha
ahja, imorn får det bli ett hårdpass på han iallafall!
linda

de här var det närmaste ja kom han o en sekund senare när ja rörde mig flög han iväg i fullgalopp, rolig häst!


party on my own

jobbat som vanligt nu idag o har precis fått i mig lite käk. asrolig kväll igår btw!
sjukt trevligt med massa folk hemma hos jontes föräldrar o sen vidare till ajje en sväng bara.
nu ska ja få på mig lite rid och regnkläder o bege mig ut till stallet för o rida.
kvällens planer är väl lite festligheter idag igen men är sjuk så vet faktiskt inte om jag orkar.......
men vi får se hur det blir helt enkelt! :)
linda





sommmmmarlov

ja, tydligen har man sommarlov o jag har mest ångest haha dels för att jag för första gången skitit i skolan helt iprincip o ah haha ahjaaa
vart i skolan nu på förmiddagen o sen har ja spenderat några tusen, i mellerud haha hur lyckas man?
behövde ngt att ha på mig ikväll o det slutade med två nya klänningar o sen cykelbyxor med spets. sen skulle även min syster in på autovideo o kolla på ngt o helt spontant köpte jag en helt ny digitalkamera haha. fast det var endast för mamma sa att ja va snål när ja inte visste om ja skulle köpa eller inte köpa en kamera som kosta 1500 bara... haha sen blev det även en massa småsaker så ja, pengar har de gått åt idag!
nu ska ja snart göra mig iordning lite till o sen blir det som sagt upp till dalskog o fira albin som tog studenten idag :)
och ikväll kan de hända att de blir lite fest hos ajje som även han tog studenten idag :) trevligt!
imorn morgon är det upp o jobba igen så ni kan ju änna räkna ut att updaten blir som vanligt typ, haha
ahja, gratttis alla underbara människor som tar studenten idag!
puss linda


två år sedan
<3




:)

sådär precis hemkommen från jobbet o mår fortfarande inte helt hundra. segtsegt.
hade verkligen behövt rida idag men alltså himlen har verkligen öppnat sig totalt så det är änna omöjligt.
istället får det bli en chill kväll o städa o fixa lite kläder till imorgon oså :)
gör mig absolut ingenting när jag är såhär mattt.
linda


en chillkväll på i båten


















linda


regn o åska

mmh mysigt att börja dagen med spöregn och åska! mår förövrigt pisss o borde nog stänga av datorn hörde jag nu..... haha ahja, vi hörs väl ikväll efter min sista praktikdag denna termin ;) woho
linda


wonderful

hade en rätt go solnedgång för några dagar sen ute på sjön.
linda




onsdag

precis kommmit hem från stallet iprincip, blev en barbacka tur med lektisen och en liten promenad med melmac. mysmys i det underbara kvällsvädret.
annars har dagen vart lugn, jobbat oså som vanligt. verkar dock va påväg att bli förskyld eller något, har så sjukligt ont i halsen o känns sådär halvfebrig o matt. ahja, förhoppningsvis bättre om nån dag kanske!
snart kommer älskling igen så blire mys som vanligt, dock ligger nog ja o stensover inom en timme haha
ahjaaaaa, vi hörs väl mer imorgon kanske :)
linda




fuck you


ett inlägg såhär på kvällskvisten

shit pommmmmes, jag känner mig helt hjärndö efter denna dag som har varit så kvav så gud vet vad! inatt vakna jag 04.11 ungefär av att det var som att det var en nattklubb i mitt rum, det blixtra helt sjukt mycket :s o mullra och small, trodde ett tag att jorden var påväg ner alltså. första gången jag på riktigt vart rädd för åska!

dagen har varit helt sjukt slapp iallafall, kom hem vid 5 tiden. åkte och köpte jodopax, åkte ut till stallet och tog mig en liten tur med jeanette. en betydligt mindre runda och en lugnare runda då det var så fuktigt och kvavt i luften så det kändes som det skulle komma ett riktigt brakoväder när som helst, men det gjorde de aldrig! iallafall, gammon var pigg och glad. och shit vad han är lätt att rida nu, DOCK käftar han en del i munnen och vill inte riktigt hålla sig nere i form tyvärr.. någon dum ovana han har fått, men den strävar vi nu med att få bort :) imorgon hoppas jag på uppehåll (hörde dock nyss attn de skulle bli massa åska) så vi kan ut på gärdet och rida ordentligt, eller paddocken? vet inte riktigt, ett riktigt dressyrpass skall det bli allafall :)

nu ska jag ta och lägga mig tillrätta i sängen, slänga på ett avsnitt av greys och somna. imorgon ska jag vara pigg och glad till skolan (lär aldrig hända) JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN NUUUUUUUUU!!!!!! så jävla orättvist, fast egentligen ska jag vara glad att jag ens får ta studenten nästa år när jag faktiskt egentligen har 2 år kvar ;) 333333lit
GODNATT!
km


we against the world

tisdag

godmorgon på er :) eller ja, har vart vaken i en timme iallafall haha ångest
ligger o kollar vänner o funderar på om jag ska dra mig hemmmåt eller icke.
lugna puckar idag, blir väl stallet en stund senare osåå.
linda

v 24

tisdag: skola, stallet
onsdag: skola, stallet
torsdag: leeeedig, kolla på alla fina studenter i ua, stallet
fredag: ledig, kolla på alla fina studenter i vbg, stallet
lördag: jobb, stallet
söndag: jobb, stallet

händelserik vecka va? ;)
km


TJOOOOOOHO

hej alla fula snygga skabbiga äckliga söta underbara lovers and haters! nu är det såhär, att jag har ett litet trådlöst internet här va, som är sviiiiinsegt men jag kan ju faktiskt uppdatera :DD så ni kommer få lite update innan den 11te, kanske inte mycket men något inlägg iallafall..

så vad händer i mitt liv just nu?
jo, jag har flyttat och bott i flyttlådor. jag har jobbat som en blådåre, jag har haft hela fantastiska ridturer med jeanette, jag har umgåtts med min älskling, jag har pysslat och gosat med min andra älskling, jag har haft pms, jag har varit sur, jag har varit glad, jag har vart på ikea, jag har vart i karlstad, jag har gjort typ massor.. men nu har vi iallafall kommit till rätta här i huset och det känns väldigt bra, och jag trivs som fisken i vattnet. idag har vi också varit på ikea och handlat in lite saker, till mitt rum köptes det
- en förvaringshylla m. korgar som jag också ska ha tv på
- en mattish
- lampaaaa
- hängkrok man har på dörren

får inte mycket mer plats i mitt lilla rum, jag ska klicka massa kort någon dag när vi har kommit i lite mer ordning så ska ni få se :)

gammon går det jätte bra med, nu har han vilat hela helgen då jag har jobbat dubbel jobb hela helgen. men i onsdags & torsdags vart jag och jeanette ute på helt sjukt underbara ridturer. i onsdags red vi ner till sjön, bada lite och gick omkring i skogen. tog oss en tur på ca 2-3 timmar! i torsdags red vi ner till vita sannar, fikade där och tog en sand-galoppsträcka på ca 1-2 km kanske? helt underbart och vääääldigt bra träning! sen efter det gick vi i skogen ända vägen hem, så sjukt underbart. gammon hade en helt annan inställning när jag tog mig en skritt-tur på fredagen.

imorgon hoppas jag på bättre väder än idag iallafall, åska & regn. buuuuuh! för det vankas lite muskelknutte-träning på min goding, för nu när han går på bete så ser han fasen inte klok ut. han har svällt upp på några dagar?! haha. har mycket jobb framför mig i höst iallafall! nu ska jag sluta skriva, för jag måste verkligen sova, är helt slut efter helgen och ska upp till skolan imorgon. så vi hörs kanske imorgon kväll, får kika på de!
puss och godnatt på er!
km


chillidill

precis visat upp min kocktalang o fixat kickass tacos! nää, men gött vare :) kikat reprisen från BB finalen som var igår oså, grymve simon! nuuu blire chill en timme o sen vid 10 ska vi eller ah jag kika mtv movie award hade ja tänkkt :) så blir inte mkt mer idag!
hörs imorgonnnn ;D
linda

i'll be back

den 11 juni kommer jag tillbaka! see you then.
km

pics

några bilder av fredde från nån chillkväll här i veckan med en skön solnedgång grill,dricka och båtåkning :)
linda










matlagning

ska strax ta på mig lite kläder o åka och handla lite mat. jonte har fått för sig att jag ska börja laga mat för jag klagar på att vi köper varje dag, haha så de här är väl straffet!
och på enklast möjliga sätt att slippa all matlagning får de bli tacos ikväll :) mmmh
så blir en chillkväll framför tvn idag bara, mysmys
men vi hörs senare ikväll :)
linda




grattis till oss

som i förrgår hade haft bloggen i ett helt år ;)

 

 


you will reach the stars, with or without me


y

jordgubbbbbar i grädde o ett avsnitt av glee nästa. mmmh
fan va skönt o bara va!
linda


räggerz

godmorgon på er i detta underbara väder...... lille kul o bli väckt utav världens jävla åska haha, fifaan.
ahja, drog som sagt upp till ed igår med marre, jonte, jonas,johan och glenn i raggarbil, haha
nä men vart en sjuukt kul kväll faktiskt! tyvärr togs inte en enda bild, menmeen
nu ska ja fixa lite frukost o tare lugn några timmar :)
linda





ut på äventyyr!

linda


lång dag

den här dagen känns som den längsta nånsin, har hunnit med att tävla, vart på bloms med mammi o papppi, vart ute o käkat, chillat några timmar framför datan o kikat några avsnitt av glee. och klockan är bara fem?
trodde det skulle bli en lugn kväll men verkar icke som det, blir troligtvis raggarbil(........) o lite dricka till ed eller något sånt tror ja dom sa. inte de minsta pepp just nu men blir väl förhoppningsvis! :)
nu ska ja hoppa in i en välförtjänt dusch iallafall :)
linda




dagens resultat

orkar inte direkt dra resultaten från tävlingen men ah här har ni ändå,

110cm
hoppade världens kråkhopp över ett hinder vilket ledde till att ja tappa balansen totalt efter o tappa tyglar o allt så hann inte få kontroll till nästa hinder som kom svinsnabbt efter. så en volt + 2 tidsfel. 6fel totalt.
annars klockren runda från början till slut så de va segt.
dock bara 2 nollor i klassen så de va ännu segare när han hoppa så bra.

120cm
ingen kommentar, började bra tills de blev tvärstopp på hinder nummer 3. hindret han hoppade konstigt på i klassen innan. sen bra tills näst sista hindret som va en tre kombination, kom stort in o landa typ i andra hindret så stopp där, och alltså uteslutna. blev faktiskt riktigt besviken nu när 120 klasserna har suttit som ingenting o hade efter denna tävling inte tänkt hoppa nån mer 110. men vi får se helt enkelt.


bilder från 110 klassen:














 tror lektor har tröttnat lika mkt som ja på att hoppa 110klasser, haha




bilder från 120 klassen






dagens favoritbild. o detta är ändå en maxad 120 oxer o han är lille högt över









kommmmentera nu!
linda


typ såhär bra gick det idag




världens bästa coccos

måste bara säga grattis till frida och min gamla ponny ecco som ännu en helg tagit två segrar!
dock med personbästa denna gång på hela 79% på ett lagtävlansprogram!!
helt sjukt va grymma dom är :D
linda






ponnytider

Är gött pepp inför tävlingen imorgon kan ja ju lova! Sitter o kollar resultat som alla ponnyryttare skriver ut o fan va grymma dom är! När man red ponny o tävlade mot varandra tävling efter tävling så är man ju inte konkurenter på det sättet utan man är ju som vilka kompisar som helst o peppar varandra o har kul.
Så det är så tråkigt när man gick över till storhäst o tävlar mot vuxna man inte känner, inte har några "kompisar" som står brevid o hejar på en på samma sätt. Menmen, imorn ska ja o lektor va grymma ;)
fast har iof tänkt att jag bara ska göra snygga rundor o skita i resten..... hmmmm, men vi får se va de blir ;)
linda




bra tjejer

måste bara säga en sak, tjejer är inte min grej alls och hatar dem flesta mer än allt men nu till det som jag tänkte säga!
jag måste ändå hissa tjejer som är snälla mot andra, alltså då inte bara inom sin kompiskrets utan som är snälla och bra bemötande mot andra tjejer. ger komplimanger och är allmänt bra bara utan att spela.
för de flesta tänker bara på sig själv och skulle aldrig någonsin kunna säga en komplimang eller "gilla" någon annas tjejs bild på facebook osv o det är fan ren fakta :p
så tänkte bara hissa de! keep it up :)
linda


lektor kkung

lektor va superfin att rida idag, blev lite snabbtrim en kvart eller något bara på vägen.
men alltså, han lyssna på minsta lilla förhållning o typ räckte med att jag tänke frammåt, niceeeee
hoppas innerligt han är sån imorgon med!
linda

mamma var med o klicka några bilder och ja, såhär ser det ut en vanlig dag när man inte tänkt att bli fotad o tagit på både sig själv o hästen de närmaste man hittat, haha


















fix o trix

ska nu inviga min kära moppe för iår o åka ut till stallet! haha
åka moppe när man snart är 18 är fint har ja hört! höhö ahjaaaaa!
blir lite snabbtrim på lektor o sen putsa o fixa broddhål!
men vi hörs väl hemmma igen :)
linda


en supersmal lektor för precis ett år sedan.
har dock laddat upp med massa foder o sen har dem tillgång till gräs dygnet runt nu, så iår ska han då inte bli något benrangel minsann! haha


j <3

haha, stört att även fast vi inte uppdaterar kollar nästan lika mycket folk in ändå. trogna läsare ;)
som sagt, har inte en minut över att ens gå in på datan nu för tiden men nu har jag för en gångs skull de! :)
Har jobbat som vanligt idag medans alla andra åker i massa båtar ner till vänersborg på vattenfestivalen, nejdå jag är inte alls avundsjuk eller så........
Kvällen blir lugn, ska upp o tävla imorgon nämligen så :) tävlingen går på gräs så måste brodda o massa sånt mas. Dock åker inte nattas pålle med imorgon så förhoppningsvis kan lillen koncentrera sig lite bättre än va han gjorde förra veckan... haha
ahja, men nu ska ja keeeka lite så hörs sen med lite bilder.
linda'




schön dag

vart hur skönt som helst att va ledig idag! började med en rejäl sovmorgon o kom inte ur sängen förens vid 12-1 nångång :)
sen har jag o älskling bara chillat hela dagen lång, ute o åkt en massa bil, vart i sunnanå och ätit god mat, grejat med båten, vart med johan & charlotte osvosv!
nu sitter jag hemma nyduschad o ska blåsa håret o sånt o sen åka hem till jonte igen :)
ikväll står nämligen matlagning på schemat för min del...............
haha ahja, vi hörs senare med några bilder från dagen :)
linda


saknar min stjärnponny


aaaafff

i have a little time for a blogginlägg nu. sitter o kägar popcorn o dricker dricka i min ensamhet, helt ok. har precis kommit ur duschen också, jag och jeanette var ute på en riktig långtur förut. var iväg i 2½ timme lite drygt, hur gött som helst. red ner till vattnet osv, hur underbart liksom :) nu ska ja lägga mig i soffan o dö en stund. hörs!
km

ps. min katt älskar popcorn?

studenter

och grattis alla underbara människor som tar studenten idag! :)
är för många för att skriva till alla så here we go!
hoppas ni haft en underbar dag & får en lika underbar kväll ;D
ps. jag är inte alls avundsjuk.......... tur ja älskar skolan så mkt att ja får va kvar ett helt år till!! . ds
linda




kvällstur

sooooo, blev ut till stallet ändå o rida en kvällstur med leoboy :) han var finfin lillkillen!
är verkligen helt sjukligt trött o skulle göra allt för att bara få lägga mig o stensomna i min egna säng för första gången på nån vecka nu men neneeee, först måste ja verkligen städa :(
så på med lite musik så kör vi!
linda


förste juni

hejheej på er!
kom nyss hem från lindstorp där vi vart o firat petra som tog studenten idag :) supertrevligt!
annars har jag bara jobbat hela dagen, vart hos läkarn o fått spruta mot allergin o lite sånt. segt hare vart, men det är ju sånt man inte får säga hehe.
ahjaaaa, ikväll blir det så lugnt det kan bli. sjukligt trött är jag men skulle behöva åka ut o rida min lilla springare. dock är klockan rätt mycket redan o sen ska ja storstäda mitt rum innan älskling kommer hem från jobbet inatt.
och imorn är jag HELT ledig, ska bli så j ä v l a skönt rent ut sagt. ska sova halva dagen o sen fortsätta med att inte göra någonting. underbart ska det bli iallafall med lite ledigt o sovmorgon! :)
linda



världens finaste


RSS 2.0