Myskväll m. katterna

Ni kan kalla mig kattkvinnan.
Haha, nej men har legat och kollat på idol i sängen hela kvällen med älsklingskattorna. Killarna sitter ute och spelar Fifa och väsnas nått så in i. Haha, tvn går på maxvolym och dörren är stängd. Gör så ont i mig verkligen, min lilla bara sover sover och sover. Och när han försöker vända sig eller något dylikt så gnäller han. Så blir direkt till vet. på måndag.. Gammon fick stå idag, Linda och dom hade varit ute och mockat osv. Blir så mörkt och jag är jätte trött och har varit på halvt kass humör hela dagen så ut och bråka på en Gammon med träningsvärk känns inte som en bra idé.. Ska snart lägga mig under täcker och sova, killarna ska iväg så då blir det lugnt och skönt här hemma snart.. Jag som hade tänk och städa och greja idag, gick inge vidare med det när huset är fullt.. 
Gonatt!
K

Lilla killen

Mitt lilla hjärta, har så ont :( Nu är han dålig i magen igen och bajsade på golvet förut.. Imorgon försvinner han nog.. Hemskt, han har blivit så sjukt go det senaste också. Det gör ont i mig..
K

New in

Nytt smyckesträd, välbehövligt ska ni veta! /k


?

btw, ser våra bilder "mörka" ut för er? som bilderna i inlägget under tex?
på två av mina datorer ser dem jätte ljusa och fräscha ut men när jag sitter på den stationära ser dem jättemörka ut? Och jag har inga mörkare inställningar på denna skärm så ja vetinte vad som är fel?
Tråkigt iallafall när det annars är fina bilder..
linda


mmmh

mmmh frukost
dock såg karros lunch väldigt mycket godare ut..... haha
linda




ingen klippning!

Kom precis hem från stallet där Lektor skulle klippas, dock gick det sådär för skären var så dåliga så det gick inte ens och klippa lite. seeeeeeeeeeeegt för.han.behöver.klippas.nu
Ahja, ska strax hoppa in i en dusch och göra mig iordning lite för att sedan möta upp Adam på stationen vid kl.6 sen. Ska bli superroligt att träffa han igen då jag inte träffat han sen jag slutade på LBS i Trollhättan! Han var en av dem som jag umgicks med mest där nere både på skoltid och på helger osånt!
Ska iallafall ut och käka också och sen ska han dra till sin kusin här så då får vi se vad som händer och sker för mig :) Blir nog bara hem för imorgon äre jobb på schemat!
love linda





Lunch


Lunch


you are beautiful my friend






rakning på g

Precis gjort en stor och go smoothie och tänkte ta en liten promenad! Solen är ju framme idag med? Vad hände där liksom? haha
Annars funderar jag på att åka ut till stallet nu och raka Lektor, dock är hans päls glansigare och finare än någonsin så det tar emot lite... haha. Och då får det bli en promenad med han istället :)
Annars är det bara det som händer idag, en kompis kommer till Mellerud sen vid 6 så då ska jag träffa han en sväng och gå upp och käka något :) chill
love linda


senast vi rakade han :)


Fika break

Sitter at work och har precis ätit två ruggigt mackor, helt jätte färska och underbara! Planerna idag blir jobba klart, ut och ta ett galopp pass på gammon och hem till åsen, ev städa och sen ta en myskväll med katterna! Alex ska ut så blir ensam ikväll, alltid lika roligt... Hörs sen!
/k


hårdträning framöver

Träningen gick väl si sådär för mig med, men när hindrena blev högre fick vi till några goa språng men det är fortfarande mycket arbete kvar på marken innan allt kommer släppa och flyta på även emellan hinder osv.

Ska sitta i dendär jävla paddocken rent ut sagt och hålla på med massa oändlighetsövningar fram och tillbaka så det släpper någon gång. Rida fram och tillbaka över två räcken tills en grym och jämn galopp sitter, nöta alla sorters övergångar och tempoväxlingar tills det räcker att jag tänker frammåt eller bakåt. Rida igenom skänkelvikning efter skänkelvikning tills han släpper och kunna rida en samlad förvändgalopp utan ansträngning.
Det ska bara sitta där.

Ahja, ska strax hoppa i säng för är sjukligt trött och min rygg tar kol på mig. Så vi får väl se om jag kommer upp till skolan imorgon eller inte! Annars är det först skola till halv två som står på schemat och då blire mer update :)
Så vi hörs helt enkelt imorgon,
love linda


Och få han sluta överhoppa sig så sjukt mycket jämt.... dock är det på bättringsväg!


edit: kom ju på att jag ramla av också, haha
han blev rädd för något i hörnet o kastade sig innåt så jag hängde runt halsen, dock kom ja verkligen inte upp så det var smidigare o glida ner på benen, haha fail


Home

Ska inte ens gå in på hur träningen gick.. Men att han kan hoppa så in i helvete som han gör är rätt grymt, resten av träningen var bara åt helvete. Bröt ihop ett antal gånger, men vi kom över och jag fick otroligt bra tips av Anna så jag vet hur jag ska fortsätta nu. Havre, olja och massa massa galopp gäller nu.
Ska dra täcket över huvudet och försvinna nu, usch känner mig usel.. Har en katt hemma som är dålig som fan, så han tar vi nog bort snart verkar de som.. Har gått in i en dålig period nu, de mesta är vara fel... Godnatt på er, sorry för deppigt inlägg men det är väl detta en del av att äga blogg innebär?! /karro


tänk om hela hösten kunde se ut såhär

Då vart det mesta fixat för idag, skönt! Underbart väder med så tog en liten sväng ut med kameran men kom in efter tio minuter igen, haha
Nu ska jag fixa lite på mitt rum oså sen kanske det blir en liten promenad eller liknande :)
Och sen senare ikväll bär det av ut till stallet för hoppträning med bästa Leo!
love linda




kan även säga att detta lilla inlägg tog huuuur lång tid som helst att göra för mitt internet inte ville samarbeta.....


dagens


linda



studenten närmar sig!

Studentmössan beställd och det kommer bli så grymt! Helt sjukt att jag tar studenten om åtta månader, visst det är lång tid men för varje dag är det en dag mindre. Jag kommer ihåg de som om det vore igår när jag började på LBS och här står vi nu några år senare och allt är snart klar, skolan är slut. Saknar massa folk i min förra klass så det är lite segt att inte ta studenten med dem, men de jag går med nu är bra dem med!
Dock har gymnasietiden inte vart något speciellt för mig och de var ju endast de första året jag gick riktigt i skolan. Sen bytte jag ju skola och gick då ut på praktik så har iprincip bara jobbat o haft praktik min gymnasietid och vart inne i skolan någon gång då och då.
Men det ska iallafall bli så grymt och ta studenten och faaan vad jag längtar rent ut sagt :D
love linda





ännu en lång dag

Har nyss gått upp och strax kommer Johan och hämtar mig så ska vi ner till skolan en sväng och beställa studentmössa!! sjukt
Dock är jag inte på så bra humör idag så det kommer bli en lång dag....
Men vi hörs mer hemma sedan.
love linda


Godnatt

Stallet blev längre än väntat då Annelie och natta var ute så stod och prata om allt mellan himmel och jord och klockan for iväg =) Tog in Gammon runt 19.00, och fixade lite. All lera i hagarna har förstört våra stackars hästars fötter, strålarna är helt sönder. Gammon och Lektor har inte ont av det, men stackars Mackan har haft ont har stått inne pga av hälta. Ska bli så skönt att dem snart äntligen ska få ordning på all lera och blöta! Natta dem och åkte hem och nu har jag placerat mig i sängen med älskling så nu ska vi lägga oss och sova. Så godnatt! /karro


seegt

kul att ja för en gångs skull har tid att sitta vid datan en stund o tänkt att lägga ut massa fina bilder från ett ridpass med rudolph, och så funkar det inte att lägga in bilder.... gud va roligt!
linda


be strong girl

-


onsdag

Blev väl sådär bra update idag men jag jobbade ju till kl sex och det har vart fullt upp heeeeela dagen. Vi bygger om totalt i butiken och det innebär en massa spring och lyfta tunga grejer högt och lågt hela dagarna vilket faktiskt är rätt ansträngande :p Dock räddade ett flertal powerking och lite godis min o fredds eftermiddag!

När ja kom hem har jag grejat med en sak o helt plötsligt är klockan nio och det är kolsvart ute, alltså ingen ridning idag. Men det gör inget att Lektor vilar idag så det är skönt.
Resten av kvällen blir lugn, ska testa lite kläder jag fått från nelly oså. Fick även en suuuperfin och go tröja av bästa mammsen förut! världens goaste

Imorgon är vi lediga från skolan men vi ska ändå in och beställa studentmössor, helt sjukt att det är våran tur.. Annars ska jag greja lite på dagen med en jobbig sak och sedan är det hoppträning på kvällen.
love linda


Dagens outfitta


In school

Sitter i skolan och lyssnar på tråkig lektion om plus och minus laddningar om hår? Boring! Ska åka hem om nån timme, äta ut och göra klart stallet. Han får vila idag, för har hoppträning imorgon så han måste vila upp sig så han är lite pigg :) sen fixa oså så allt är klart imorrrrrn! Så ja, de är väl dagens planer. Sen blir det lugna firren med älsklingen min. Hörs sen :) puss karro

 


jobb

Då var det onsdag igen och då är det jobb som gäller fram till klockan 6 som vanligt.
Dagens planer är väl inga större, flytta lite grejer och hästarna oså.
Ha en bra dag, love linda


Mobilblogg

Haha, en app till blogg var på tiden! Så här kommer ett litet test inlägg :)

Hästarna va tokiga förut, men var kul att komma ut med den man kan prata med allt om. Kom tillbaka till stallet, mocka fort o mattade dom. Åkte hem och jag och Linda har stått och pratat ute (kallt) i cirkus 2 timmar, haha. Skönt och prata av sig lite =) Nu ska jag sova, så hörs imorn.
Puss och godnatt!
/karro


brrrr

haft en supermysig kväll med karro o kom in för en stund sen, svinnnnnnnkallt ute så är helt stel i varenda kroppsdel haha. har tryck i mig en supergo baugette som mamma hade klart när ja kom in o ska strax lägga mig.
imorn är det jobb som vanligt hela dagen så vi får höras mer då :)
love linda




stallet med karro

Nu blir det iallafall ut till stallet och rida med karro!
Var inte igår om man säger så,
linda




-

Förlåt för dålig uppdate det senaste men det har varit lite annat som kommit ivägen nämligen!
Nu är jag back on track igen och funderar på hur jag ska göra med bloggandet.
Här kommer mina små alternativ ja tänkt på ;) haha

- Stanna kvar här och fortsätta som vanligt

- Stanna kvar här och endast skriva om hästarna och allt sånt och skapa en egen blogg brevid som är lite mer om "privatlivet", den här bloggen är så stor och det börjar kännas mer och mer obekvämt att skriva ut saker här för så mycket folk

- Skaffa en helt egen blogg som är lite mindre

- Eller bara va kvar här och skriva som en ren hästblogg


Jag vet inte riktigt vad som är bäst eller sämst så hjälp mig gärna!
love linda




Trött!

Ojoj, jag har slösat idag :( Haha, men gott att ha lite nya fräscha höstkläder i garderoben igen..

Jeans från gina
Mysig halsduk från Cubus

Värmeskydd, solbrillor och solpuder
Röda brallor till Fish, Vero Moda
Söt blus/skjorta från Gina

TJEJIGA skor från Skopunkten
Någon som tror jag komma använda dessa....?
Nu är jag superduper trött och tror ärligt jag strax ska lägga mig och sova.. Imorgon får jag lite sovmorgon då jag ska till tandläkaren. Så hörs mer imorgon, måste verkligen sova ögona går i kors.
Natti!
K

Inköpslista

Dagens måsten är
SOLPUDER

Haha sen ska jag hitta en mysig halsduk, ett par läderbrallor, och ett par dojjor. Kanske någon tröja också, jag ska BARA kolla. Inte köpa, jo jag ska köpa. Men inte köpa upp hela min lön! Sen ska jag köpa ett bar brallor till Fish också :)
K

Skola

Sitter i skolan och lyssnar på min tråkiga psykologi-lärare. Som har samma blick, samma ton och pratar HELA lektionerna... Hoppas verkligen jag får byta! Blir inte direkt hem idag, utan efter skolan åker jag till Överby, ska kolla efter lite kläder och handla mat med älsklingen. SEN ska jag hem, och då åker jag ut till stallet och fixar och tar in Gammon för vi lär komma hem ganska så sent. Så vi hörs mer ikväll istället :) 
Ha en bra måntagggggg. 
Karro



435 dagar 8 timmar 55 minuter 17 sekunder

I'm all in with no regrets. Soo here we are but still I can't let go of the thought of loosing you.
I wonder if we going to stay this way. Will you remember what you promised me?
I don't want us to turn colder. I want to wake up with you next to me.

Godnatt

Börjar svida lite i ögona.. Dags att börja ladda upp för skolan imorgon ♥
Ska snacka lite med Ehsan så jag kan få special idrott istället för psykologi :) Hoppas det går!
Men vi hörs helt enkelt mer imorgon.
Godnatt!
K

Rapsolja

Idag provade jag Bellas tips, så jag köpte mig rapsolja förut.

Denna bilden är ganska mild mot vad hur bena brukar ser ut.
Men en före bild


Under tiden
Måste bara säga att oljan gjorde bena sjukt snygga, helt svarta och blanka!!
Efter bild kommer imorgon =)

..

Har nyss kommit ur en go dusch, satt in en ostkaka i ugnen och kollar på frisörakuten. Ska snart äta och sen sätta mig och plugga lite religon :)

Gammon longerades i paddocken idag, och han bråkade inte en enda gång!! Woho. Sen lösgalopperades han, och jävlar vad han gassaaaa. Kul och se lite krut i han =)
K

Nya smycken

Ring och örhänge från JFR
Armband från Snö
Haha inte orkat klippt av lappen än, höjden av lathet.

/K

13.54

Sitter och kägar kvarnis bagge, gött! Ska alddeles snart bege mig ut till stallet =)
Lilleman hoppar förövrigt på tre ben och ligger och gnyr :( hoppas det går över.. Troligen har han fått datorstolen på benet/tassen.. Mammas lilla <3
K

Vacker är han

Morrn!

Legat vaken en timme, orkar inte ligga kvar mer nu så gick upp och satte mig här vid plåtburken :) Efter att vi kom hem efter vår lilla runda i Mellerud så stenslockna jag på soffan och sov tills filmen var slut, sen gick jag in och la mig och somna igen. Hehe inte konstigt att jag är pigg! Men skönt att kunna somna i tid iallafall. Idag blir det som alla andra söndagar lugnt och fint, ska ut till hästen och rida han och greja i stallet =) Bra söndag om ni frågar mig!!

Idol ikväll också så hamnar nog uppe hos svärfar med lite käk antar jag! Hörs lite senare.
Puss Karro


Härlig sommarbild på pållarna

HUR lyckas jag


Min nya fina stigläder....
/K

Förferre hos Lörpa 17/10

Här kommer några bilder från förra helgen innan Wärs.
















Nita en bara.... Inga namn näms........

/K

Ny hårfärg!


Sååå jävla nöjd, hur snygg som helst.
Röd/violett/brun. GRR!


Mysfaktor


Ikväll har jag dammsugit, grejat med kattlådan, diskat, gjort det rent och fräscht i köket, lagat mat och tänt massa ljus. Alex har spelat datorspel sen klockan 15.30 ungefär, haha så har fått underhållt mig så gott det går. Nu luktar det doftljus i hela lägenheten, så nu ska vi ut en sväng och kolla läget. Sen hem och kolla en film, mysig lördag med mitt älskade hjärta. Hoppas ni får en superduper kväll, alla är väl troligen ute och dricker. En annan är ju nykterist ;)
Puss Karro

Några få bilder på Gammon idag


Paps och Gammon
Pappa var livrädd för Gammon, han var farlig i alla lägen.. För er som aldrig träffat Gammon så är han typ världens snällaste och vill bara gosa och pussas, FARLIGT pappa! ;)


Som sagt.. Pussas gillar han!


Skritta fram på vägarna runt då jag var rätt tidig där, det uppskattades.
Gammon hade örona framåt hela tiden!


När vi kom hem så gick vi en liten prommis för att skrittas av ordenligt! I Lindas täcke, super bra tycker jag. Ska nog införskaffa mig ett sånt tills nästa vår/sommar. Synn att pållen blunda på bilden bara..

/Karro

FEST

Att vara ensam hemma på en lördagkväll är farligt ;) Har lille förfesten för mig själv o dunkar musik o dansar runt mellan badrummet o facebook, haha måste se så jävla fult ut!
Jag är iallafall taggad till tusen och hoppas på en kanon kväll!
pussssss linda


:)

Kom precis hem efter att ha vart och käkat massa god mat på Vågen med Charlotte! mmmh inte helt fel :)
Innan det var jag ju i stallet och red lektor som va lika jävlig som igår när vi började träningen så ja, förhoppningsvis ger han med sig lite mer imorgon :)
Nu ska ja dock börja fixa lite inför kvällen och sen hörs vi nog inte mer förens imorgon kväll!
Men något mer ska jag nog hitta slänga upp :)
love linda




HALLELUJAAAAAAH

NU kan jag sätta mig ner i lugn och ro efter jobbet IGÅR KLOCKAN 9!! Har haft fullt upp verkligen. Efter jobbet drog jag till golfen och hjälpte till där på modevisningen, var inte klara förrän 22.00 typ. Åkte hem och la mig, upp vid åtta hem och käka frukost och iväg till stallet. Och därifrån har jag kommit nu.. Haha, jag är rätt slut.

Dagens träning då, ja.. Vad ska man säga! Det gick super och det gick åt fanders, men jag är ändå helt okej nöjd. Han var lite seg fram och tillbaka och förstod inte ibland, gjorde tvärtemot och var allmänt stöning i vissa stunder. Men sen gick han verkligen jätte bra och Nina var super nöjd och tyckte jag hade gjort ett jätte jobb :) Kommer några mobilbilder sen.
K

Stallet upnext!

Haft en riktigt chill förmiddag, legat och kollat klart filmen jag började kolla på igår kväll. Sen har ja vart uppe i köpingen en sväng med Jonte och Johan och fixat ögonfranslim och en massa dricka! peppp
Nu ska jag dock byta om och åka ut till stallet där Lektor ska ridas lite oså :)
love linda



var denna filmen jag kollade för typ 100 gången, sjukt bra!


saturday

Godmorgon på er!
Jonte skulle iväg nu vid 10 och jag kunde inte somna om efter det så var lika bra att gå upp i tid för en gångs skull! Riktigt skönt att känna att man inte sovit bort halva dagen :p

Ahja, blir rätt lugnt idag iallafall. Lektor ska ridas och alla saker ska göras fina inför imorgon, sen ska jag kanske en sväng till min tränare som har någon familjedag på sin anläggning med massa grejer! :)
Och det är väl det enda som händer, haha ska försöka få iordning lite på mitt rum o sen börjas de tidigt ikväll! :)
Verre har fortfarande min digitalkamera så blir tyvärr dåligt me bilder från ikväll :/
love linda

 

 


Chill fredag

Blev till att vara hemma och chilla idag bara vilket kan va skönt det med. All in imorgon istället ;)
Ska ner och käka lite och sen bädda ner mig i min säng och slänga på någon feelgood film och vänta på att lille j ramlar in genom dörren lite senare!
Men vi hörs helt enkelt mer imorgon :)
love linda




give me



linda


.

Fredag kväll och jag sitter hemma hos mig, haha inte allt för vanligt nu för tiden. Vet dock inte vad som händer ikväll men jag är inte på det bästa humöret så finns väl en risk till att det blir en hemmakväll. Jag och en kompis ska skicka efter lite från nelly ikväll så kan lika gärna passa på att kika runt där en sväng :)
Imorgon är jag iallafall ledig, inte heller så vanligt nu för tiden haha
Har en miljon saker att kunna göra men vi får se helt enkelt :) Lektor ska ju ridas och fixa alla saker till tävlingen på söndag och sen på kvällen äre full utgång med massa kompisar! :)
Men hoppas ni har en trevlig fredagskväll iallafall!
love linda




Bra eller Dåligt?

Såg på Bellas blogg att hon tipsade att använda någon slags olja på benen för att hålla benen rena? Alltså motverka att lera och sådant fastnar lika lätt.
Är det någon som testat och vet om det funkar bra eller inte?
Jag ska iallafall absolut testa detta då vi för tillfället har sjukligt mycket lera i våra hagar tillskillnad från alla andra år. Och Lektor som är lite känslig utav det vore det ju kanon på  om det inte fastnar lika mycket lera på han då.
linda

bild från bellan1


Bilder

Här kommer lite bilder ifrån dagens träning! Dock var träningen tyvärr inomhus vilket leder till färre bilder.
Men här är några iallafall :)
linda
















<3



dagens ridpass

Kom hem för en stund sen o är så trött så jag vill dö, haha
Träningen tog kol på både mig och Lektor så det känns som vi kommer ha lille träningsvärken imorgon!

Lektor visade inte direkt upp sin bästa sida idag så det blev en rejäl genomkörare, så antingen kommer han va hur mjuk o fin som helst imorgon eller tusen resor värre om han får en rejäl träningsvärk, haha
Men tillslut eller efter nästan en timmes intensivt jobb var han superfin och jobbade på bra.
Nina tyckte dock han var supermycket finare nu än senast jag tränade vilket var väldigtväldigt längesen, så det är skönt att jag ändå kan underhålla han bra på egen hand utan en tränare som står brevid.
Så imorgon får han ridas igenom i lite lägre form o försöka få bort den ev. träningsvärken!
linda




dags för träning

Nu blire iväg på dressyrträning med Lektor :)
linda





FRIDAAY

Precis gått upp och ser att det är strålande solsken ute! niceee
Dock var ja uppe vid halv sju redan och körde jonte till rostock som alla andra dagar, s e g t.
Idag är det iallafall fredag och det gillas! Om någon timme ska jag ut till stallet o fixa Lektor för dressyrträningen :)
Sen blir det kanske Rudolph efter om klockan inte blir allt för mycket.
Annars har jag inga planer alls för ikväll så vi får väl se vart de slutar ;D
love linda

Kort inlägg

Tänkte bara skriva ett kort god natt inlägg från telefon! Vi hörs mer imorgon :) Natti på er! /karro

ovisade bilder

Näää, man saknar inte alls sommaren redan? ;)
haha jag har ren ångest att sommaren är över om ja ska vara ärlig!
linda

HELG!

Har nu placerat mig i soffan framför tvn, gött! Och här ifrån ska ja inte flytta mig på heele kvällen :)
Nepp, men ska väl strax sätta på någon film o så blire mys med bästa.
Men vi hörs nog mer imorgon ska vi se :)
love linda





Chillidill

Sitter och kikar runt lite på nelly och har precis ätit massa utav pappsens underbara mat!
Blir kvar här hemma en stund till och sen ska jag åka hem till min pojk och mysa som vanligt :)
Imorgon är jag förövrigt ledig!! Guuuud va skönt :)
Men nu ska jag svara på ett mejl så vi hörs senare!
love linda

Gårdagens DP

Tänkte kondis träna Gammon igår, men han kändes inte helt fräsch. Blev väldigt anfådd och så, antar att det är en förkyldning på g....... Fast jag hoppas INTE att det är det, finns ingen tid till det. Så jag tog det rätt så lugnt, tog en galopp sträcka sen blev det lite trav och skritt resten av vägen hem. Blev mycket asfalt sista biten så jag ledde han, för både min och hästens säkerhet då jag inte vet 100% hur trafiksäker han är när det kommer lastbilar osv. Det gick relativt bra på vägen, det kom en lastbil och den gilla han inte alls, vilket jag kan förstå också men.. Hehe! Efteråt blev det stretchning och på med täcket och ut i gojjan.

Något fult han fick för sig härom dagen var att springa undan från hinder..? Inte likt han då han typ hoppar i ALLA lägen annars.. Anar att det kan handla lite om att det var skymning och han tyckte det var jobbigt att se. Lillkillen har börjat trotsa, genom att börja stegra, kicka, och bara göra tvärtemot. Nu är det inte så att han ställer sig rakt upp och gör allt för att få av mig, utan mer.. 4-års ålder dumheter för att slippa arbetet, lite lat så. Men jag brukar fortsätta ändå och när han gör rätt så öser jag på beröm och då är vi polare igen! Vi har ett speciellt band jag och min häst. Har dock inga bilder från några av passen, Carros bilder hade tydligen försvunnit och igår vart jag själv i stallet. Det suger att inte ha en mamma som åker med mig ut varje dag och fotar...
/Karro

DAGENS RIDPASS

RUDOLPH ♥
Blev en rätt lugn uteritt för hennes del idag, blåste storm ute så hon var på tårna lillan ;)
men fin som alltid!






LEKTORS ♥
Blev som sagt ett dressyrpass i paddocken idag igen. Dock var han lite kämpig idag o gav inte med sig direkt, blev iallafall bättre i slutet. Tränade iallafall lite öppnar och slutor som börjar sitta riktigt bra o sen även förvänd galopp för första gången o han förstod de faktiskt väldigt bra stundvis!





GAMMON ♥
Red ut han en sväng och tränade mycket skänkelvikningar o små serpentiner på vägarna för han skulle komma loss o han kändes riktigt bra efter en stund :) Han har blivit sjukt mycket bättre på att ta skänkeln nu iallafall, roligt!






linda


lille hästtjejen

Kom precis hem från stallet och ska nu hoppa in i en dusch direkt!
Sen kommer de lite DP o mobilbilder :)
linda


Knasigt väder

Tjenatjo allihopa! Precis kommit hem från jobbet, ätit lite för att mätta min dö hunger som gjorde att jag ville dö.... Har bytt om och ska strax åka ut till stallet för mockning och sådär, Linda tog Gammon idag så DP kommer från henne sen =) Efter stallet blir det upp till älsklingpälskling och äta hemmagjord pizza och kolla på nån bra film. Men nu ska jag städa undan lite här innan Alex kommer.
K

till pållarna!

Precis kommit hem o bytt om till ridkläder o ska nu åka ut till första pållen!
Rudolph ska ut en liten runda och Lektor ska även idag få gå ett pass i paddocken :)
Spöregnar ute så kommer tyvärr inte bli en enda ny bild, men har lite ovisade i lager som ja nog kan slänga upp senare!
love linda


jag & R på träningen för några veckor sen




Back On Track

Red ett litet pass i paddocken på lektor igår kväll o faan va fin han va rent ut sagt! Känns som de börjar löna sig med att stå och stretcha han och ge han massage efter varje pass nu ;) haha Nä men har jobbat mycket i låg form på han nu de senaste veckorna så han får upp ryggen mer och det har blivit en jätte skillnad på allting och framför allt hans galopp! Riktigt roligt faktiskt :)

Nu ska jag dock försöka göra klart en uppgift i svenskan och sen bege mig hemmåt. Där står lite mat på schemat och sen blir det ut till båda stallen där Lektor & Rudolph ska ridas i skitvädret :)
Så vi hörs senare!
puss linda

denna fina bilden på lektor fick jag av carro igår :)

VARNING FÖR TEXT

Haha, sitter och käkar frulle med en mage som inte är alls sugen på att jobba. Skumt när jag vaknade så hade jag inte alls ont, men sen efter en stund så börja det krampa som fasen.. Magkatarr ♥ Men fått i mig lite tabletter oså så det ska nog gå över under dagen. Fish jobbar inte idag :( Buh, lär blir en seg dag men det får jag leva med!
Sandra tar Gammon idag, så uppdatering från henne kommer sen. Min egna uppdateringar om gårdagens ridpass kommer också ikväll, dock senare då jag slutar 18.00 och ska ut och mocka osv först. Hörs senare!
Och fortsätt komma med tips, vi behöver all hjälp i världen.
K

gulle

naw, kolla va ja hittade när ja kika in på en kompis blogg!
underbara ponnytider, underbara jovi v
linda



Ta tag, eller släppa?

Det är en stor fråga just nu, om vi verkligen ska ta tag i bloggen igen eller stänga ner den? För just nu (iallafall från min sida), så skriver jag några rader och slänger upp en gammal bild för att fylla ut inlägget lite = BORING. Så våra kära läsare, vad tycker ni? Ska vi fortsätta eller inte? Och VAD ska vi blogga om, tipstipstips. 
K

Folk som borde skjutas


the end

verkar som detta är slutet på våran lilla blogg!
får väl se om vi eller jag återkommer, kanske imorgon kanske aldrig. time will tell!
linda


Lever i ett levande helvete

Allt känns bara skit just nu.


Gammon fick tömköras idag, och han gick ruggit bra i slutet. Är super nöjd med han! Är inte alls på humör, mycket som händer nu. Så hörs när allting löst sig..
K

-

Ojoj, här vart det dött från min sida.. Skäms änna! Men uppdaterar mer imorgon för nu ska jag sooooova =) Nattinatti. 
K

söndagschill

Hade en hur grym kväll som helst igår! Började först uppe hos daniel med en himla massa underbart folk, mat & singstar.
Sen drog vi på oss lite "läppförstoring" och åkte in till wärs där vi sedan lekte lite schteekare en stund o drack en massa rosévin haha dör. Shaka loss till DJ benji gjorde vi också bland massa trevliga folk!
Sjukt rolig kväll iallafall som får fem av fem toasters!

Idag har jag inte gjort någonting, ja o jonte har chillat hela förmiddagen typ o sen har ja vart ute o handlat lite med bästa mamsen. Ikväll äre söndagsmys som gäller, så idag blire potatisgratäng,fläskfile, pepparsås och fetaostsallad ;) Sen självklart massa tända ljus och något bra på tvn! haha nädå
Försökte dock få jonte att kolla på glee säsong1 men det går ingen vidare så förhoppnigsvis går det någon bra film på tvn eller något :)
linda


världens bästa fredd & jennie! v



tonight's gonna be a good night

Lektor va suuperfin idag med, lite missar från mig men det tar ja på mig eftersom han är i grymt bra form även fast han vilat ifrån tävlingar så länge! Avslutade med en grym runda i 120, oturligt 4 fel idag också men ja är as nöjd ändå!
Nu ska ja dock duscha o sånt o åka hem till jonte o chilla en stund, sen blire en massa fix o sen äre fest, wärs äre som gäller ikväll!
Var svinlänge sen jag var ute nu så det ska bli nice :D
Vi får helt enkelt höras mer imorgon!
linda

blev tyvärr inte en enda bild idag så ni får nöja er med dom från igår!


Sängen kallar

Är helt matt i hela kroppen så nu ska jag ta och lägga mig o försöka sova faktiskt!
Blir som sagt lika tidigt imorgon och måste faktiskt erkänna att det tar emot att gå upp när det fortfarande är kolsvart ute.. fast man går ju ändå upp mitt i natten faktiskt, sjukt haha
Ahja, vi hörs mer imorgon somsagt :)
Nattinatti, sleep tight!
linda


Lite bilder från dagen

Väldigt få bilder blev det idag och blir nog lika få imorgon, men det är alltid något :)
linda















110cm










120cm













resultat

Dagens resultat med lektor

110cm - ute
Dålig ridning ifrån min sida, lektor va jättefin o hoppade bra. På pappret står det ute o det är alltid lite tråkigt men ja kan ju säga att det inte var han som tvärstoppade två gånger så det var därför vi blev uteslutna! Utan ja la en volt då det blev världens vingligaste väg fram till näst sista hindret som var på en linje o sen nästa gång kom vi nästan samma så det var inget o säga om det. Mitt fel helt o hållet o lektor hoppade som sagt super o va självklart felfri innan :)
Så nöjd ändå!


120 - 4fel
Inget o säga direkt, han hoppade as bra o ja är supernöjd! Han rev dock näst sista hindret då ja lät han bli lite lång men annars va han grymt fin hela banan! Va även en A:0 så banan var ju lite längre men han va lika fin hela tiden o hade inte den minsta lilla tendes till att börja bråka! Sjukt kul att få en sån bra runda när det ändå var en rätt svår banan o även sjukt maxade hinder på vissa ställen!


Lite dåliga resultat på pappret men ja är sjukt nöjd med han idag :) De senaste två 120 klasser har ja blivit utesluten på de första hindret o fått lämna banan utan att komma över de en enda gång liksom. Men nu känns de som de släppt o idag lekte han runt o hade öronen frammåt precis hela tiden! Så hur det än går imorgon har han ändå gjort två starter nu utan minsta lilla o vart superfin :)
linda

 


:)

Ska strax slänga in lite bilder från dagen o även lite mer resultat!
Men först ska ja vänta på mamma som är hemma om en halvtimme typ så ska vi ut o slänga in hästarna o göra dom fina inför imorgon igen :) mysigtmysigt
Orkar inte göra något ikväll då ja ska upp lika tidigt imorgon så blir bara lugnt för mig ikväll, jonte skulle komma senare iallafall :)
linda


fick även en superfin grej av bästa mammmiv


första dagen avklarad!

Sitter i bilen påväg hem från tävlingen i karlstad :) Lektor har vart superfin, dock inga placeringar men de kan man inte riktigt räkna me med den konkuransen som är. Sjukligt bra ryttare o hästar som är här! Mer resultat o sånt kommer när ja är hemma senare:) puss linda

finaste lektor!

Ska strax sätta på en film eller något o gå och lägga oss! Klockan ringer strax före halv fem så ska bli skönt med några timmars sömn nu :)
Lektor va helt sjukligt fin förut så är supertaggad inför imorgon, red med martingal och även sporrar så ska testa det imorn så får vi se hur det går!
Men vi hörs mer imorgon kväll eller något :)
pusssss linda

fix

roligt att det vart fint väder hela dagen o nu när ja ska ut o rida börjar de regna! life is good
ahja, ut o trimma lektor nu iallafall o packa tills imorgon :)
linda




Direktsändning från EM i hoppning på EUROSPORT!

Har legat hemma i soffan framför tvn sen klockan halv 3 och kollat direktsändningarna från EM i Madrid! nicee
Dagens diss får ändå gå till självaste Linda Heed som kommenterar där ifrån, sjukt nedvärderande och låter som hon är bäst i världen och ifrågasätter vad vissa ryttare ens gör där? Då börjar man ju undra varför hon sitter o endast kommenterar o inte rider själv ;) Sjukt dåligt av henne iallafall tycker jag! Och ja verkar va långt ifrån ensam om att tycka det :p Men nu börjar de strax igen så jag återgår till min plats under täcket nere i soffan ;)
linda


Tävling imorgon :)

Nästa tävling för min del är redan imorgon med Lektor!
Då drar vi te Karlstad på Carlstad Horse Show, kul!

Dock stannar vi inte kvar utan åker fram och tillbaka fre-lörd, lite tråkigt men så är det!
Något som inte är så jätte kul är dock att de blev något fel me min anmälan så nu står jag som efteranmäld och startar först eller nummer två i alla klasser! haha

FREDAG

110cm & 120cm

LÖRDAG
115cm & 120cm

Går han bra i fredagens klasser blir det 130 på lördagen istället! :)
linda
Och anledningen till att han gick så låga klasser förra helgen var att om han skulle börja bråka som han gjort innan kan ja få över han på hindrena ändå! Och att han skulle få komma ut o hoppa utan press lite och sen även få hoppa lite lägre då massören fick loss hela hans rygg och få vänja sig med att hoppa på de "nya" sättet.

För kan säga att första hindret på framhoppningen hade han väl tänkt hoppa som vanligt men när ryggen helt plöstligt var med hoppa han som faaan rent ut sagt, haha kändes som han blev lite chockad själv efter det till och med!
linda

havre?

tänkte bara slänga in att lektor va knäpp igår när jag red han, va mer i luften än någonsin o helt omöjlig att rida :p
dock äter han havre och det är något som skall tas bort helt nu, känns som de är det som slår slint i huvudet på han när han blir "under-engagerad" o tex. får stå några dagar pga vädret osånt.
så idag får det bli ett pass i paddocken o driva bena av mig helt enkelt så får vi se vad lillen har för sig imorgon på tävlingen :)
linda

tråkigt punkt

aaaaaaah va trött ja är.
ska dock försöka pallra mig ut till stallet nu direkt o rida lektor iallafall. rudolph får ha en liten down vecka nu, då lektor får gå som prio ett nu när han ska tävla i helgen. dock får de bli som vanligt nästa vecka igen :)
menmeeeen, vi hörs när jag är hemma igen!
puss linda


Storm

Låter som huset ska blåsa iväg snart.. Yeye, naglarna är fixade och jag har ägt 10 pers på wordfued. Hopphopp! Ska sova nu, imorgon blir det hemma studier. Dagen har vart lugn iallafall, åkte ut till stallet och Jeantte hade mockat åt mig idag IGEN! Hur underbar!! Så fixa foder och vatten var det enda. Imorgon ska jag försöka plugga det jag ska ha gjort och försöka mocka innan hon, haha. Tycker det är skit kul och mocka faktiskt, man vet att hästen får det rent och fräscht när den kommer in på kvällen, får en mysig känsla av det faktiskt. Jag ska hinna med att komma till banken imorgon också så jag får löst min check så jag kan betala skulder osv på torsdag. Hörs mer imorgon!
Gonatt :)
K
På torsdag blir jag brunett igen, soft!

Kärlek

Grejat med älskade phonen ikväll, skönt och ha han hemma igen. (Ni som inte har iphone förstår inte att det blir som ens egna barn, helt seriöst.) Har kommit hem och nyss placerat mig i sängen, ska fixa naglarna oså sen sova litte granna kanskeeee. Ps. Fastnat i wordfued mot typ 10 st pers, naglarna får la väääänta
Gonatt! /k

lille stormen ute

Sitter framför tvn o kollar idol o kollar när jonte ligger o gör armhävningar, haha dör lite
Ahja, har haft en lugn dag på jobbet o blir ingen ridning överhuvudtaget idag då vädret är helt hemskt.
Så nu blire bara chilllidill i soffan framför tvn helee kvällen :)
linda

Happy day!

Vaknade och hörde hur det blåste storm ute, jävulens. Så idag stanna jag hemma, dumt och riskera livet för västtrafik och fitt john bauer? MMMMM JAPP! Så tog mig en sovmorgon, sen åkte jag och mamma till Bloms, fick nagellack, världens goaste hallon marmelad och kakor, och inte nog med det - mor bjöd på thaibuffé också, tack så mycket bästa ♥ Har precis kommit hem, öppnat två brev som innehöll att MIN IPHONE FINNS ATT HÄMTAS UT!!! + En check på 620 kronor, HAPPY DAY!! Så imorgon försvinner mina skulder och jag ska köpa foder till Gammon, lycka!!
Väntar på att Alex ska sluta, då blir det ut och mocka och allt det där. Sen hämta telefonen och sen hem och mysa med katterna. Idag är en skit bra dag!
K

off to work

Gud vilket väder det är ute, nu äre verkligen höst på riktigt :( Heeelt meningslöst enligt mig!
Ahja, har iallafall vart uppe o kört jonte till jobbet o efter de tagit en varm o go dusch!
Så nu har ja precis käkat frukost o chillar lite innan det bär av till jobbet! Idag klagar jag inte på att jobba inomhus iallafall.. haha 

Får se vad de blir efter jobbet, hästarna borde gå men de går ju inte o rida utomhus o vetinte ens om de går o köra me transport så sjukt mycket det blåser :p haha sick
Jaja, om inte annat så hörs vi vid sju eller något :)
linda
right now

Godnatt

Åkte ut vid 7 i världens spöregn/storm på min käre moped. Tog in min älskade och satte på han ett fleecetäcke så han torka lite, mockade åt Lektor & Mackan. Jeanette hade redan tagit min box, underbar =) Så var inte så mycket och göra där egentligen, fixade vatten och satte på Gams regntäcke tills imorgon och sen släppte jag och Lennart in  resten av högen, det var uppskattat tror jag. Vill inte att dem ska gå ute i detta vädret :( Right now blåser det 12m/s, och det är STORM verkligen. Imorgon ska det blåsa 24m/s, är det värt och riskera livet på en buss tro? Får se hur långt jag tar mig. Snart kommer iallafall älskling, så blir lite tv och somna. Mysigt! Godnatt :)
K

if people try to bring you down,

- only means that you are above them

så jävla sant, o är förtillfället så jävla trött på folk o allt skitsnack. seriöst, vad är fel på folk?
har verkligen tänkt hur skönt de vore om vissa personer inte ens fanns, guuud va gött.
menmen, nu lever vi i en värld full av idioter så vad kan man göra :)
linda

 ps. du är ful


lille hugo

"Vi/jag tycker att Hästsport knäcker, även att själva modet håller en extrem hög standard. Ridning är en dyr sport, en drömsport för vissa och det är något vi också vill visa.. "
- HUGO ROSAS

första gången han skrev någonting vettigt ;) haha
linda


köpa eller ej?

Är riktigt sugen på att köpa detta snygga schabrak från italienska Christina Sport!
Vore superfint på lektor nu under hösten/vintern när han är rakad o får en väldigt fin ljusbrun färg istället för den orangea han har nu på sommaren.

Är ju även väldigt snyggt o matcha med blå kavaj och hjälm, och sedan ett par silvriga stigbyglar till det som matchar den silvriga/glittriga passpoalen ;)
Gud, nu måste jag nästan ha det när ja tänker på det.... haha
Det går iallafall lös på 799:-
linda



dock tycker ja luvan är superful... haha






SUCK

Hatar alla måsten, inte konstigt jag har katarr. Skulle helst vela lägga mig i soffan och inte röra mig på hela kvällen, men får iväg och tjäna lite pengar och sen fort som farren ut till stallet! Blir nog ett longeringspass för Gammon idag också, vädret är inte alls roligt och longering är något han behöver träna på. Vill köpa en repgrimma.. Finns det på hööks?
Karro

v.37

Lektors schema för denna vecka

måndag
longering med pessoaselen

tisdag
trimpass med mycket galopp

onsdag
vila/promenad

torsdag
 "dagen-innan-ridning"

fredag regional hopptävling carlstad horse show
lördag nationell hopptävling carlstad horse show
söndag promenad/vila





Lektors pass

Sådär då va lektor klar för dagen :) Han fick sig ett lättare o kortare pass med pessoaselen, en hel del skritt o sen bara trav. Han är faktiskt riktigt lydig o longera så blev mycket tempoväxlingar! Men han var finfin lillkillen :)
linda




Schülë

Lille trött sitter jag på religonlektion.. Väntar på att bräsa iväg till thn med Jenkan så jag kan ta tåget = jag är hemma halv 5!!!!!! Hur skönt. Väl hemma ska jag käga lite, sen blir det ut till stallet - mocka - göra rent hink/fylla på nytt vatten - fixa foder - ett dressyrpass i paddocken. Skönnnnnnnnt. Åker ut senare så jag kan spola av hans lilla fossingar så han kan stå ren och torrt inatt då han inte gjort det på hela helgen. Han har väldigt känsliga fossingar mot för mycket blöt lera, då får han knall-röda kronränder. Ingenting han har ont av, ingen hälta eller blir inte varm eller svullen. Men det känns bäst skölja av hovisarna och ställa han i en ren och torr box!
Hörs sen när jag kommit hem igen
K

regn,regn o lite mer regn

kom hem från jobbet för en stund sen, slutar nu tolv på måndagar då jag ska ha ridning nu egentligen som induviduellt val ifrån skolan. dock blev det inget idag då de va lite oklart ännu.
så hade tänkt åka ut till stallet o longera lektor lite nu edit: om en stund då det börja spöregna nu, innan fyra då ja ska åka o hämta j på jobbet.
eftersom ja har hans bil som min egen fast gratis nu så är ja väl skyldig han det.. haha
linda






Skillnad?

NU
Fick bli lite bilder när Linda red, då jag inte har någon möjlighet att ha någon som fotar mig osv. Så hon har dem nyaste bilderna på han :p
K

-

börjar skriva en rad och tappar lusten.. suck, bloggjävel
k

:p

Halloj! Sitter uppe hos svärföräldrarna och kollar på nån kass film. Ska snart ut till stallet och mocka och rida killen, (trodde jag tills jag såg att det regna ute nu..) Får se om det är uppehåll sen. Fixa ska jag göra iallafall och slänga på han ett regn täcke! Nu ska jag nog lägga mig lite i soffan och slappa.
K


goaste dagen på veckan

Godmorgon på er.
Gick upp för en stund sen så haft en ordentlig sovmorgon idag, dock vakna vi väl vid elva men gick inte upp förens nu typ :)
Sitter nu o väntar på jonte som gick o handla något gott till frukost, gott!
Förövrigt blir det inget större gjort idag, hästarna ska få varsin promenad osånt bara typ.
puss linda

:)

nepp nu ska jag inta sängen o kolla klart bigbrother avsnittet som går i repris
och invänta älskling som trillar in om en stund
men vi hörs imorgon snyggingar
nattinattti
puss linda

go kväll

precis klivit upp ur ett långt o skönt bad, bara legat o lyssnat på musik, haft ansiktsmask, peelat kroppen o druckit iskall cola mmmmmh
så nu har jag fått på mig raggsockar o onepiecen o sitter o kikar lite bloggar :)
ska strax blåsa håret o sen lägga mig i någorlunda tid så jag slipper sova bort hela dagen imorgon1
puss linda
saknar förövrigt säffle o alla där uppe =(

<3


Min fina Bea ♥  DU ÄR STARK
..och självklart alla andra som har vart med om detta
KM

RESULTAT

dagens resultat från hopptävlingen
w i l m a  r u d o l p h
80cm clear round
- 0 fel och rosett

90cm två faser
- 0+0 fel och delad vinst


l e k t o r s
90cm två faser
- 0+0 fel och delad vinst

100cm två faser
- 0+4, lite missförstånd men blev två utanför placering




bildbomb från idag

lite bilder på lektor från idag :)
mamma skulle ta nån centimeter på manen sa ja, på morgonen ser ja han med helt urtunnad man, hälften så kort & RYCKT1 haha ahja han ser ut som världens unghäst nu

it's saturday

haft en mysig eftermiddag med hjärtat men nu sitter ja ensam här i lägenheten för han skulle iväg och jobba nu. lagom kul sådär. ahjaaa, ska se om ja kan fixa in lite bilder från idag då ja tog med mig minneskortet oså :)
dock blev det bara bilder från lektors sista klass tyvärr :/ har dock filmer på alla fyra ritter :)
annars blire lugnare än lugnast nu ikväll, ska lägga mig i ett bad o sen inte göra något alls1
men ni får ha en bra lördagskväll :)
linda

lugna puckar

precis hemkommen från tävlingen o är så sjukligt trött. blev ingen sömn alls inatt för kunde verkligen inte sova, dock somnade jag nån timme påvägen hem nu så det är de enda ja sovit sen i torsdags natt.
hästarna gick förövrigt super o 3 rosetter hem blev det :)
nuu ska ja dock fixa me lite saker o sen vid fem hem till jonte så ska vi käka o mysa lite innan han börjar jobba vid halv åtta. orkar inte göra någonting ikväll så ska bara va hemma o ligga framför tvn eller något, guud va skönt!
även imorgon har ja ingenting planerat så då blire en lång sovmorgon o bara massa chill!
linda







tur såhär på fredagskvällen

kom innanför dörren för alldeles precis nån minut sen o klockan ringer om mindre än fem timmar o ja är inte det minsta trött! kuuuul
dock ringde mamma mig när ja va hos rudolph o sa att lektor hade tappat en sko? lagom kul när man fixat allt oså. dock smsade ja lite försiktigt kl 9 till min hovslagare att han hade tappat en sko o en timme senare står han där med en ny sko! kl 10 en fredagkväll lixom.. vet inte vad ja skulle göra utan han, världens bästa henrik!
så nu är hästarna superfina inför imorgon jag är taggad ;D dock äre väldigt låga klasser för båda hästarna men de finns ju en anledning till det osv!
nu ska ja byta om o hoppa i säng o vänta på älskling som snart kommer o joinar mig v
men vi hörs mer imorgon efter tävlingen :)
linda


=)

Hallo, im alive! Trött som in i helvete bara. Jobbat och ridit både idag och igår, Gammon är verkligen i toppform nu. Pigg, orkar, och jobbar på som in i helvete. Idag kunde jag göra riktiga skänkelvikningar utan problem, fast att flytta till vänster va in populärt och han reste sig ett par gånger. Men konstigt nog blev jag inte rädd utan gav mig inte och den sista minuten gick han verkligen som en dröm, och då la jag av. För då slöt vi fred och så ska passet sluta tycker jag!
Ska strax bege mig hem till åsen, blir en lugn kväll. Imorgon ska vi till Jens en sväng, kulkul. Annars blir det nog en lugn helg tror jag :) Hörs
K

slut på det roliga!

inte alls avundsjuk på jonte som precis ringde o frågade om vi skulle åka ut med båten nu......
sjukt gött väder ute o har gått i linne ute hela dagen i stallet.
meeenmen är men hästmänniska så är man o då finns de tyvärr inga andra val ibland ;)
dock ska han ställa in båten i helgen tror ja så då va de det för denna sommaren, bara att börja längta till nästa ;D
linda



























underbar sommar v


första hästen klar

sådär, kom precis hem från stall 1 där ja red en superfin lektor som gick o rida ut på själv!!!!!! hör o häpna, kmr inte ihåg senast ja kunde rida på en annan väg en den brevid stallet ensam. haha
han får även åka med imorgon så har smörjt hans saker o gjort de fint :)
just de, blev inte bara foder som åkte med hem förut utan ja fick mig ett par nya ridskor o även ett par as snygga chaps! lite otippat med brunt, men snyggt blev de ;) o kan va de sköntaste ja någonsin ridit i! tack bästa mammi<3
så nu slipper ja slita ut mina stövlar varje dag hemma o kan ha dom mer på tävling oså :)
nu blire iallafall lite käk o sen vid 6 åker ja ut till prinsessan där hon ska ridas o sen fixa allt inför imorgon :)
linda





lille beslutsångest

dagens måsten klart för idag o nu sitter ja hemma hos mig o väntar på mammi, blir ut och köpa foder o sen ut till lektor o rida han. har dock inte bestämt mig om han ska få följa med till tävlingen imorgon o hoppa en liten lokal klass? b.e.s.l.u.t.s.å.g.e.s.t
och det är isåfall bara för att han ska få komma ut då han knappt är hoppad i sommar o ska gå en stor nationell två dagars nästa helg, så det kan va skönt o komma ut o känna på han lite o bara ha kul! men som sagt, är låååångt o åka o vi kommer få gå upp mitt inatten så egentligen är de ju inte värt de :p men samtidigt ska ja ju ändå dit så vrf inte :p
ahjaaa, senare blire iallafall även ut till rudolph o rida henne o göra henne fin inför imorgon :) tävlingsdebut!
gick ju sådär me tävlingen förra veckan :p haha
dock blire väldigt låga klasser eftersom hon stått hela veckan o sen inte vart ute o tävlad på något år :)
men nu kom mammsen,
puss linda





:)

varma mackor, xgames o mys med älskling.
kunde väl haft det sämre!
linda

en dag som alla andra

kom precis hem från stallet o sista pållen :)
red först lektor ett pass i paddocken o han va riktigt riktigt fin! dock blev han väldigt pigg när de kom upphöjda bommar då han ansåg att de va bättre att hoppa över alla eller åtminstonde försöka galoppera igenom! haha söt
men riktigt fin iallafall :)
sen åkte ja direkt ut o red rudolph vilket blev sådär mycket ridning då hon var som en bomb att sitta på, haha
hon har ju stått sen i lördags nu då ja inte kunnat rida o det märktes haha ahja hon fick galoppera av sig lite så hon var iaf nöjd sen :)
nu ska ja hoppa in i en dusch o åka till jonte, sons står på schemat idag med o ja klagar icke!
men vi får höras mer ikväll :)
linda


perfektion


karro & lektor

karro red lektor för ett tag sen, dock är de endast från början av passet då han började ömma efter en stund då han hade tappat en sko.
linda






















bilder på g

sitter nu hemma hos mig o ska slänga på mig ridkläder o ta moppen ut till stallet! haha fint att va 18, ha körtkort men ändå köra moppe... ahja de får väl gå! haha
mindre roligt att de ser ut som det ska börja spöregna vilken sekund som helst...
tänkte passa på att slänga in lite bilder på karro också när jag sitter vid denna datan så de kommer nog upp om en stund :)
linda


hästar, hästar o lite mer hästar

hade tänkt ta mig ut till stallet på något vänster o rida lektor ett pass med upphöjda bommar nu på dagen. lille jobbigt när man är så van vid att ha bil hela tiden o nu har ja ingen för dagen, men de löser väl sig.
sen när mamma kommit hem blire ut till rudolph o rida henne också, ska försöka ta med mig kameran då så de blir lite nya bilder på en pålle iallafall!
linda

dreggel hela kvällen

precis kommit ner ifrån david där vi suttit o kollat sons hela kvällen o käkat godis, underbaart
gick helt okej att rida förut så nu är vi back on track igen!
ska strax ta några ipren o hoppa ner i sängen brevid älskling för mitt huvud dödar mig.
men vi hörs mer imorgon helt enkelt
pussss linda
mmmmmh

Sådär

Kommit hem från skolan, har även hunnit åka och köpa torv & spån för ikväll ska hästarna få gå in på nätterna igen, tills det blir lite torrare ute. Skönt för dem. Så ska äta nu, klippa farfar och sen ut och rida och pyssla med Gammon. Hörs senare!
K

ut till stallet

jobbig natt o inte mycket sömn alls, tur att j tkr synd om mig o frågar om ja ska ha massage o grejer o är allmänt go. hehe
blev till att stanna hemma idag med så nu ska ja ta på mig ridkläderna o åka ut till stallet iallafall, hade tänkt o försöka rida o går de inte så går de inte! dock blir det bara lektor idag o imorgon får de bli båda.
linda






Godnatt

Nu ska jag lägga mig och försöka sova :) Hörs imorgon!
K

Day, done

Stallet och hästarna klara, blev longering för både Gammon & Lektor. Gick bra med båda, synd att det ska blåsa sån himla storm. Precis satt mig i soffan och kollar halvåtta hos mig, är sugen på något gott. Typ blomkål och loka hade varit gott =) Sen är det idol som gäller. Eller kanske true talent, inte bestämt mig..
K

snart kväll o mys

suttit hemma hela dagen o inte gjort något alls faktiskt. karro var snäll o skulle longera lektor idag iallafall men imorn får de bli iordning o reda på grejerna igen för pållarna måste gå!
nu ska ja iallafall ta tag i mitt liv lite mer o ta en dusch o sen åka o köpa med mig lite mat o sen blire de dagliga myset framför idol med älskling. chillchill
håller även på o försöka få in alla filmer från filmkameran men det går åt helvete varenda gång.........
linda




Ändrade planer, igen

Regnet kom fortare än väntat så blev inga kort idag! Ska dock trotsa regnet och åka ut till grisen iallafall.
K

Ändrade planer

Psykologin färdig, skönt! Bara kolla lite i matteboken. Ska strax byta om och åka ut till stallet med Carro. Hon ska nämligen fota mig och Gammon för sitt projektarbete, idag blir det hoppning iallafall eftersom att träningen var inställd igår. Ska bli kul :) Hoppas bara att vädret håller sig uppe och att det blåser mindre vid paddocken. Och att min mage håller haha, får knarka lite tabletter innan. Vi hörs senare, kanske får bilderna ikväll. Inte så troligt eftersom hon ska redigera osv, men någon gång kommer dem upp :)
K
Jag och Carros häst Wippan!
Kan ni gissa ras på henne? ;)

jaxi

jag.dör.vad.snygg.han.är
linda

Urk..

Vaknade 4 imorse, fick sån sjuk magknip. Fick springa på toa, gick och la mig drack lite vatten. Var 2 röda på att SPY!? Bara sådär, äckligt. Men jag klarade mig ifrån att spy, mamma trodde det var magkatarren som spöka igen... Råkade dock glömma ställa om klockan när mamma kom in och fråga om jag skulle till skolan eller vara hemma. (Jag svarade att jag skulle ta en liten sovmorgon, tror jag?) Så vaknade precis 10.33 när sista tåget gick till skolan. Bra! 

Men ska iallafall sätta mig och göra psykologi och plugga lite matte, så kommer jag åtminstone inte efter. Får försöka mig ut och rida sen också, dock blåser det s.t.o.r.m ute. Men måste verkligen rida idag så får bege mig ut iallafall. Ne, nu ska jag plugga.
K
En gång när det snöa förra året

hästlista

Skulle du vilja byta sadelkammare med? alla? haha
Skulle du vilja byta garderob (hästkläder) med? elisabeth ågren
Känner du allra bäst? elvira henningsson, klara skatt, isabella nilsson, sofia genne
Skulle du vilja träna för? kristina warg eller danai doverholt
Tycker du har den snyggaste hästen? elviras toxica är sjukt fin!
Tycker du skriver intressantast inlägg? hmm, ingenaning :p
Häst skulle du vilja ha utöver din egen? typ, kristina wargs estelle eller quidam för den hoppar hus! haha
Skulle du kunna tänka dig att sälja din häst till? elvira eller danai eftersom dem är väldigt noga med sin ridning redan från backen. eller kanske filip ågren
Har du träffat utöver hästsammanhang? isabella nilsson, elvira henningsson, klara skatt, sofia genne


inte alla som hoppat i pyjamas o flätor ut genom hjälmen på en stor nationell tävling... haha



-

blev hemma från jobbet idag med då mitt huvud dödar mig oså även min rygg. menmeeeenm, ja ska icke klaga.
så blir en lugn dag idag med, lektor får gå med pessoaselen o sen får ja komma på något o göra med den svarta lilla saken! ahja, vi får väl se om ja har något mer att komma med under dagen. kan bli en spännande dag :p
linda

idolmys

nu blire massa mys med god mat & idol
linda


skönt o va hemma

precis vart o handlat lite mat oså med mammi o ska snart lägga mig i soffan o om nån timme blir det idol!
älsklingen kommer hit om en stund också o käkar o sen åker vi tillbaka till oss.
skönt att ha en lugn kväll här hemma någon gång ibland också.
imorn ska ja försöka ta mig till jobbet osen får vi se hur det går, 2 hästar behöver motioneras!
menmen, en dusch o sen blire myskväll
pusss linda




tråkigt inlägg

sitter hemma hos mig nu i mitt überstökiga rum o vill bara ut här ifrån typ, haha gud vad ja vill ha en egen lägenhet. fast bor ju inte här hemma ändå men, hmm jobbigt läge
regnar o masar ute så tror inte ja åker ut till stallet utan åker väl strax hem till jontisen haha fuult igen.
ja, mer än så har ja väl egentligen inte att säga men.
linda



dressyrbilder

kan passa på att slänga in lite bilder från första framridningen på dressyrtävlingen förra helgen.
han gick mkt bättre sen men dehär är de enda bilderna ja har så ni får nöja er med dom :)
linda


tror han fattat vinkeln med att galoppera i uppförsbacke.. haha


















Back to the plugg

Tänkte sätta mig och göra religon uppgiften nu och sen till hästen, slänga på att täcke och ge han mat. Träningen blev inställd idag så blir att riva tapeter och greja uppe i lägenheten..
K

så kan det gå

ligger hemma i soffan framför tvn o har gjort det hela förmiddagen. hemma från jobbet då min kropp är sådär återställd.
har iallafall spenderat hela helgen hemma med hjärtat o inte gjort något alls, bara tagit det lugnt. dock har ja jobbat lite o ridit o sånt som vanligt.
dock blev de en lite längre väg hem från stallet i lördags kväll då det sluta med en ambulanstur till sjukhuset.
hade dock änglavakt så kunde åka hem senare på natten, skönt.
det har väl inte lagt sig än riktigt att ja lika gärna kunde vart stendöd nu men ah, jag lever o det gick bra så får väl fokusera på det. måste även säga tack till alla underbara personer som visat stöd.
ahja, tänkte gå hem till mig om en stund o sen åka ut till stallet senare. dock får ridningen vänta några dagar enligt dom på sjukhuset då ja inte får anstränga mig men vi får väl se hur det blir med de då det är tävling med prinsessan på lördag o hon behöver hållas igång för att inte va helt sjövild!
ahja, annars har ja väl inte så mycket att säga just nu men.
linda

:(

Saknar älsklings bebis hud, åååååh.
Slutar half 12 idag, cactus med tjejerna sen hem och träna
TJO, k

Vart jag mig än i världen vänder

Har alltid kunnat lita på min omdömeslöshet
Har alltid kunnat tappa min skalle till marken
Har alltid varit säker på att jag kan göra fel
Det ger mig trygghet i stanken, bedragen av tanken

Tror du vi kan ropa efter nån av förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Söndag kväll lider mot sitt slut

Godkväll, precis kollat idol. Skulle promt inte kolla det först men fanns inte mycket annat och se på! Sandra & Micaela kom hit en stund förut, åkte ner till Sunnanå och snacka lite en stund. Sen var jag duktig och GICK hem, haha måste försöka röra på mig lite mer känner jag. Sitter och väntar på Alex, blir film och sova. Imorgon är det bajskola igen, ingen lust alls. Och på kvällen blir det träning, nice. Hoppas vädret blir bra bara om vi ska vara ute dvs, annars spelar det la ingen större roll. Men vi hörs mer imorgon istället
K

U're losing me


Stallet

Sådär, hemkommen från stallet. Gammon red jag barbacka en sväng bara =) Och Lektor tog jag med på en promenix, fick några kort. Sen la kameran av, bilderna på Lektor är kritvita nästan, men man ser att det är en häst där iallafall, haha.
Haha, en av dagens fulaste
HAHA
Synd att dom blev så ljusa, annars hade det varit jätte fina kort!
K

Änglavakt

Man ska verkligen ta vara på det man har

..

Kvällsmys med Micaela står på schemat. Äta salta chips och snacka skit ♥ Troligen ända medicinen mot depperssion och huvudvärk.. C'ya
K
Saknar min Emma också..

up up and away

precis kommit hem o ska bara byta om till ridkläder o sen ut o rida lektor o sen vidare till rudolph o rida henne o göra henne fin inför imorgon :)
jobbat o bara myst med älsklingen hela dagen.
men vi hörs mer senare ikväll :)
linda



love




Dagen börjar bra

Kukdrömmar, trött, ont i huvudet, vakna sur, är fortfarande sur, vill skjuta nån, är hungrig, orkar inte äta, ska orka med hästen, orkar inte med hästen idag, BLÄ!!!!!!!!!!! Jävla lördag, jävla jävla lördag.
K

Kväll

Snart säger jag godnatt, är verkligen helt stendö. Ska bli skönt att sova, men vill mer än vanligt somna i min älsklings famn inatt, vet inte varför men det är så mysigt. Dock inte på helger för han är så masig på morgonen, vill helst att han ska sova när jag kommer in i sovrummet och att han går upp tidigare än mig på morgonen, då är han som goast. När han är sådär utslagen så han inte orkar bråka och masa, haha. Hemsk.flickvän.punkt.nu

Ska gå upp och hämta ner mitt goa tjocka duntäcke och slockna. Imorgon ska vi köpa gardiner och jag ska försöka ragga upp lite vit målarfärg så jag får hyllorna klara imorgon :)
Godnatt! Puss Karro

Soft

Tjo! Sitter i soffan och kolla diggiloo haha måns möller är allt en going. Riktigt go dag på jobbet också, dock ganska seg. Och dock fick vi jobba en man mindre, men det gick bra =) Och nu har jag köpt en massa inredningsgrejer, så i helgen ska vi tapetsera en del i hallen, måla lite, osv. Ska visa er bilder nån dag, får sno alexs telefon. Och ALL tack till Fredde för hjälpen, what to do without you.
Ska hänga med min häg om en stund, mysigt. Lugn fredag för mig som vanligt, Alex super även idag så får hitta på något att göra för en gångsskull! Puss, k

movietime

har även film från gårdagens träning med rudolph som ja ska försöka slänga upp senare :)
blev tyvärr ingen med lektor.
L


massage för pållarna

precis kommit hem från stallet där hästarna fick massage & lektor va sjukligt stel i hela kroppen o även helt låst i hela ryggen som vi trodde o även i höger bog. och hon sa även att detta var gammalt som legat i så det var inget som utvecklats när jag har haft han. skönt det iallafall!
men hon sa även att hon fattar inte att han hoppat så bra som han ändå gjort för han vart så låst o de måste gjort så ont.
sen har han haft lite problem med att han inte svettats så mycket o hållt allt inom sig o påså sätt blivit väldigt spänd oså o det fick vi även svar på då han hade typ "kramper" i något inom sig som gjorde att allt flöt på.
stackars lillebror! men nu ska han få massage om 6 veckor igen o sen ska vi försöka ha det lite mer regelbundet på han. annars var han musklad fint oså så det var skönt att höra!

nu har ja dock inte tid att skriva mer för har fullt upp hela dagen, ikväll blire myskväll med bästa så vi hörs helt enkelt ikväll! pusssssss linda




LATE

alldeles precis hemkommen från träningarna o ska bara byta om snabbt o dra hem till älskling.
imorn äre skola och sen ut till stallet för massören kommer redan vid 11! ska bli väldigt intressant o se vad hon säger om lektor då det förhoppningsvis kan lösa lite problem.. då nu även min andra tränare sagt att vi ska kolla upp han ordentligt.
ahja, träningarna gick iallafall bra. får skriva mer imorgon.
tjaaaaaaaaaao
linda


Hopp, och nu då?

Jag känner mig helt jävla NAKEN. Har en skruttig liten jävla sony ericsson som jag hade för flera årsen!!!! Har inte ens ett minneskort till den så räkna me noll nya bilder på ett långt tag framåt. Min kamera vet jag inte ens vart den är, och om jag inte minns fel så har den väl lagt av. Så lägger allt bild-ansvar på Lindus framöver =) 

Precis kommit hem från jobbet, lugn och fin dag. Luncha med Fredde på thai och så! Ska strax bege mig ut till stallet, betala stallhyra och se om min älskade har lust och komma ner själv så jag kan ge han en hink med foder. Hörs senare kanske, maybeeeeee!
K

träningar på g

jag är verkligen sämst på att ta en powernap... över tre timmar har jag sovit nu o vaknat me världens huvudvärk.
ahja, nu blire lite mat o sen ut o hämta transporten o ställa in leo o sen ut till R o sen te anna! haha
men vi hörs nog mer imorgon snyggingar :)
linda


lille skillnad?



-



haha ser knappt ut som samma häst, sjukt hur tunn han var i början o ett ändå ett bra tag framöver.
lille leo <3


SMAKPROV

världens finaste v
linda






powernap

sådär, precis hemkommen ifrån skolan o pizzerian!
hade tänkt ta mig en powernap på någon timme för jag har faktiskt hela eftermiddagen att chilla på, götttt
håller även på o slänga in de få bilderna från dressyrtävlingen i helgen :)
linda


pållarnas schema denhär månaden

lite vad som händer här närmast inom hästarna.
linda

idag: hoppträning för anna wessman
rudpolph & lektor

söndag 4 september: hopptävling i mellerud
rudolph

måndag 5 september: hoppträning för nina karlsson
lektor

lördag 10 september: hopptävling i tämta
rudolph

fredag,lördag 16-17 september: hopptävling carlstad horse show
lektor

söndag 25 september: dressyrtävling grästorp
lektor

skooooola

kommer inte ihåg senast jag var klar såhär tidigt o måste vänta på att åka istället för o stressa hela morgonen, haha
ahjaa, är väl tur man har en lat typ ah sambo eller något? haha som inte orkar cykla till jobbet så jag verkligen måste upp. menmeeen, sova är bra
idag är det iallafall skola som gäller fram till 1 eller något sånt o då blire chill några timmar på dagen o sen hoppträning med båda hästarna sen senare ikväll!
men får se om ja har ngt roligare o skriva under daagen ;D
linda

RSS 2.0