home

hemkommen igen, hovslagaren var ute. för imorse vaknade jag till ett sms om att gams var jätte halt, fick panik. åkte ut tog in honom, kylde ner benet o lät han stå inne hela dagen. nu när hovis var ute så hade stackarn fått en hovböld :( eftersom att han inte är skodd bak ännu och vi har en del stora stenar osv i ''dungen'' så har han troligen trampat på en där, men nu är han ute i hagen igen. lite öm men kommer kunna ridas inom 3-4 dagar! skönt att det inte var något större liksom =)

nu väntar jag på att alex ska hämta mig, så bär det upp till åsen.
km

hungrigast i världen

.. och väntar på grillat, ingen grillar som papssss! sen ut till stallet (för typ 4de gången idag), sen får jag se om jag orkar göra nånting då det lär bli rätt sent osv. men blir nog en sväng upp till älskling iallafall, hur som helst så ska ja däcka totaaaaaaaaaaaaalt ikväll. ne ska verkligen döö för den dära goa ködddddddbeden som ligger på grillen. hade brajjjjjjjjj!
km


finns verkligen ingen ingen ingen ingen som är bättre än du

wellwell

guud vad jag önskar jag vart på lilla edets ridklubb och tävlade just nu... finns inget bättre o tävla på deras stora utebana i solen! menmeen, istället sitter ja här o väntar på att gå till jobbet o jobba några timmar.
sen får vi se vad dagen har att erbjuda :)
/linda



 


nattinatti!

precis blåst håret o ser ut som en utlänning som försökt färga håret blondt.... haha
ska iaf krypa ner i sängen nu, upp tidigt imorn för jobb!
så godnatt :)
linda


onepiece


tar plats hos mig den 11 maj,
lång leverans tid kan dö men ändå, lääääääängtar
linda




hårfärgning

ojdå blev visst inte så bra update ändå :p haha, men min sysselsättning ikväll har vart att lida medans mamma dratt slingor på mig..... min utväxt var väl mer elr mindre halva håret nu så kändes välbehövligt haha. dock känns det som hela håret är helt missfärgat, menmeeeen. shit va synd om jag skulle behöva färga de brunt lixom ;)
nepp, nu ska ja blåsa håret o hoppas på det bästa!
puss linda


hade ju inte heller klagat på att få tillbaka mitt så långa hår heller...




fredag

nyss hemkommen från jobbet o har precis bytt om lite snabbt o ska dra vidare ut till stallet. longera lektor o ta tempen o förhoppningsvis har han blivit bättre!
hemmakväll ikväll iaf så då blire lite bättre update :)
puss linda




lunch break

tjotjoo, sitter o har lunch för tillfället o typ sitter o halvsover. göttgött. blir jobb fram till sex o sen blire nog lugnare än lugnast. ingen tävling imorgon så inget som.behöver fixas ngt speciellt eller så. menmeen, puss linda

finito

sådär, stallet färdigt och tappskon på! :) skönt. så nu ska jag laga lite mat åt lillen och sen blir det soffhäng hela kvällen, imorgon är det praktik som gäller. sen troligen iväg med mickis till uddevallatown! puss
km


en gång var ja fanimig brun

trött som in iiiiiii

varit hemma någon timme :) ska snart ut till stallet o mocka o fixa mat o allt de där, gams får stå idag då jag inte orkar rida. + att hovslagaren FORTFARANDE inte har vart där... men han skulle dit ikväll o ta tapp skon o dom andra till veckan eller något.. suck! jaja. får byta om o åka ut.
km


livslust noll

februari till april


provridningen. precis igångsatt, hömage och lille hårig


andra dagen hos mig


nästintill nyrakad med en oliver på ryggen, mitten av mars


slutet av mars


mitten av april


i veckan


i veckan

han gör bara mer o mer framsteg för varje dag, han är bästttttt!
km

MÅL 2011

mina mål med gams detta året är att fortsätta med ''inridningen'' för att nu i sommar komma ut på klubbhoppningar och kanske nån klubbdressyr. går det så bra framåt som det går nu så tror jag inte det ska vara några problem överhuvudtaget, han är så lätt att ha o göra med så det är inte klokt. framtida mål är väl att FÖRSÖKA hoppa iallafall sparbankshoppet här i mellerud 2012, och vem vet vi KANSKE tar oss till räkan. jag hoppas verkligen det, det är mina två största mål med gams. så tar vi oss dit på ett år så är det helt sinnesjukt, men det är en storstor dröm.


torsdag

godmorgon godmorgon
precis orkat gjort mig iordning lite o ska bara borsta tänderna o dra iväg till jobbet!
fint väder=mkt folk så idag finns det troligen att göra.
men vi hörs ikväll, så ha en bra dag!
llinda




nighty nighty

precis kollat bb o keekat lille pizzan även fast jag icke ville ha.
nu blire sängen iallafall, imorn äre jobb som vanligt!
pusss linda

godkvällsing

sitter framför tvn och kollar på BB, trött som en idiotas är jag också. men imorgon väntas en häääärlig sovmorgon innan skolan. hovslagarn har fortfarande inte hört av sig, vet inte vad som pågår! så idag skritta jag bara lite på vägen, vill inte bråka allt för mycket med han då han faktiskt ömmar så in i helveeeeeeeede på grus o asfalt. ont i hela käften har jag med, livet suger assssså. ne nu får jag återgå till tvn!
km


min snyggis

chillmode

sitter hemma hos j o inte gör något alls, väntar på att han ska vakna så att vi kan åka o köpa some food. är så hungrig så jag tror jag avlider änna. mått dåligt hela dagen så har fått i mig en panpizza bara, fint dee.
har inte så mycket mer att säga o har inga bilder på denna datan så kan icke slänga upp ngn rolig bildbomb heller, illailla-
puss linda

lilla leo

sådär då vart jobbet avklarat för denna dag! blir lugnt idag, karro smsade att lektor snorade o hade sig när han bara stod i hagen idag så det är inte ngt som stämmer för fem öre. ut o kolla tempen på han senare iaf!
annars ska jag väl bara vara med jonte typ.. så ah, inget större händer idag. göttgött
puss linda


stackars lille pålle


filmer


linda & gams


jag & gams


zzzZzZZZzzZZ

måste verkligen ta tummen ur nu o plugga, men gör bara en del så gör jag resten i skolan imorgon. är verkligen helt trött i både kropp o knopp. gams fick sig inga nya dojjor idag, vet inte varför fränkyboy inte hört av sig. hoppas han är välbehållen iallafall! spencer är hemma igen iallafall, hittade honom i en källare förut. tack gode! min älskling. ne nu får jag börja på den där förbannade jävla uppgiften så jag får sova sen! puss i en buss mina sköna bönor.
km


cool tjej

dagens pass

gams var en heelt annan häst idag, gick så jäkla bra. var framåt och ville verkligen, så sjukt kul! :) tog några språng också, film kommer imorgon då jag måste sätta mig o plugga nu. men här kommer några bilder blandat på mig och linda.





http://publishme.se/1520157/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body













som sagt, filmer kommer imorgon!
km

karrodag idag

lugn dag, hem till karro vid halv två o sen drog vi ut till stallet vid fyra eller något sådant!
red lektor lite lätt o hans känns inte okej alls o sen hjälpte jag karro med gammon o red även han jag med!
kommer både lite filmsnuttar o bilder ifrån de, hoppade nämligen lite! :)
nu blire mer chill o sen kmr väl älskling as usual.
puss linda


bild från nån dag sen!


.

mitt liv är helt upp o ner när det gäller allt just nu så är inte det minsta pepp på något o det har märkts här också.
vet inte vad det är med lektor o vet inte om det inte gör något om jag rider som vanligt eller om han är sjuk o inte ska ridas då ingen vet va det är. sånt jävla mas.
så ha gärna lite överseende någon/några dagar.
linda

bussssss

homeeeee again. vädret verkar bli fint idag med, skönt :)
men nu ska ja sätta mig o plugga lite. så vi hörs lite senare! hadeeeeeeeee.
km


godnatt

dags o sova, är sjukt trött o är helt nere... tänk om han är skadad och ligger någonstans o lider, eller tänk om han är någonstans i en skog helt ensam o jätte rädd.. mammas hjärta ♥ har iallafall ställt ut mat, vatten o lagt en filt på stolen hemma ifall han skulle komma hem. jag hoppas verkligen att allt är som det ska med honom..

helgen har iallafall varit helt okej, gått upp o ner får jag väl säga. vissa stunder har varit sjukt bra o vissa åt helvedeeeeeee. men så är det :) nu laddar vi om för nästa helg istället. och vi hoppas på bra väder för hela nästa helg ska jag måla hos svärföräldrarna, kul o en billig bränna på köpet! dags att återgå till john blund, vi hörs imorgon. puss o kram skumbanannnnnnnnnnn
karro


SPENCER

är det någon som har sett min spencer i åsen? :( snart varit borta i två dygn. liten, tanig och livrädd typ..









kom hem nu mitt hjärta...

vårmys


var ute på mysig skritt-tur med tjejorna. slutade med att natta hoppade ''vattengrav'' haha go




tripp, trapp, trull




grisen





KM

-

här hände det iprincip lika lite som förut. har iallafall orkat dratt mig ut till stallet en sväng o skrittade ut en tur barbacka på lektor tillsammans med karro o gamson. mår fortfarande helt värdelöst så får nog bli sängen en stund o sätta på ngn film eller något. har sjukligt mkt o plugga egentligen men..... hehe det tar vi nån annan dag!

just det, vetrinären va o kollade lektor tidigare i veckan o han hade fullt med stora blåsor i hela munnen. och han trodde det va nickel elr typ koppar allergi. aldrig hört talas om att hästar kan få det men! ska rida på hackamore i tre veckor nu iallfall för o se om det blir ngn skillnad.
sen har lektor stått nästan hela veckan då han troligen haft nått virus i kroppen. dock är han jääätte snuvig än så vi får väl se hur de blir i veckan o om det kan bli nån tävling till helgen!
linda


varmt o skönt

vilket jäkla väder vi har fått ellerrrererer! suttit ute i solen en stund idag, varit på golfen o käkat jäkligt go mat. åkte ut till stallet och tog mig en skrittur med linda. hemma o mellanlandar innan käk hos svärmor igen, känns som de ända ja gör är o käka :PpppPpppPpPpp imorgon kommer hovis på morgonen, gammon ska bli fin om fötterna. jag ska till tandis och får se om jag åker till skolan efter det, bussar o sånt är jäkligt bra på o att krångla. i vilket fall så SKA linda me mig ut o hjälpa mig med hoppningen imorgon. sen ska ja på en lång prommis imorgon också, har alldeles för mycket hull på maggggen. hörs senare ikväll med bilder oså från helgen! :)
puss km


-

hejheeeej o hemskt mycket hej typ.
sjukligt rolig kväll igår som dock avslutades på värsta tänkbara sätt o vissa personer förtjänar ett skott rakt i pannan, men det tar vi icke nu. har iaf dom bästa kompisarna!
började o grilla o dricka med hur mycket folk som helst bak hos hammar i solen o fixade en brasa senare! senare drog alla in till engqvist där det fortsatte, jag o natha fixade grejer o öl för fyra hundra spänn så alla var nöjda o glada haha
idag har jag bara legat i solen en stund o bara vart typ, fast bakfull har jag vart också. hade änna glömt bort hur illa ddet kan vara haha
linda


flyingemetoden

TIPS
http://www.filippasunghastutbildning.n.nu/flyingemodellen

grillning på g

nu blire iväg för grillning o lite drickning hos hammmar med massa gött folk! niceeee
så ja, blir ingen mer updatee nu men imorn släger ja in massa bilder från de senaste dagarna ;D
ha en bra kväll!
puss linda


sol o stall

legat ute o solat på våran sjuukligt varma altan nån timmme o nu bär det av ut till stallet med timon!
hörs om en stund ;D
puss linda



glad påsk 4

puuh, precis käkat lite grillat (igen) gottgott! även idag med potatisgratäng, 3dje dagen i rad nu. väntar på att få upp linda hit o sen blir det till fish en sväng, o sen vidare till svantevante. puss o kram skumbanan
km


även om vi går igenom blod svett o tårar så finner vi alltid vägen tillbaka till varann igen
that's true love


fyra månader med min underbara idag :)
 ♥




glad påsk3 då

precis hemkommen efter en lille hektiskt dag på jobbet, norskarna invarderar oss iprincip haha.
tare lugnt en stund nu o sen bär det av till farmor o käkar massa god mat, mmmh bästa med alla högtider.... haha
jajaaaa!
linda


rätt stenhård


glad påsk2

efter en mindre rolig morgon ska jag nu bege mig ut till världens bästa gams. inte bestämt mig om jag ska rida, longera, gå prommis eller bara pyssla om honom. de suger o rida självvvvv, longera blir ja frustrerad av o promenad är tråkigt. jobbigt läge där! jaja, ska iallafall bege mig utåt nu. ikväll blir det nog grill med mor, far, morbror o lena :) sen kanske man hamnar där alla andra är, vante? aa nått sånt, tydligen någon storeeee påskbrasa där iallafall! hörs senare, ska se om kanske mamma o pappa vill åka me ut o ta lite bilder!
puss karro


promenad












glad påsk

hejheej!  sitter o käkar lite frukost o ska sen åka till jobbet o jobba några timmar, göttgött!
verkar bli varmt o skönt ute idag så det är ju inte helt fel :)
dock lite avundsjuk på alla som ska te elmia idag..... men jag får underhålla mig med jobb o sen träffa lite släkt vid 5, funkar ju det med :)
men ha en bra dag så hörs vi senare :)
/ linda




02.20

hemma från en kanon kväll, haft de super trevligt framför en liten brasa, tjötat o riskerat livet när JAG, alltså lilla livrädda jag körde i 150km/h med tyskens fyrhjuling, dör va cool ja är.. fast det är jag ju, imponerad som fan ;) nu ska ja lägga mig i sängen o slockna. imorgon vankas påsk, då ska ja hem till mina älskade föräldrar. puss o godnatt!
km


ja o min fina vän atnonnnnnnn, saknad vänskap på hööööööög nivå!

avrundar här o nuu

nepp nu ska jag avrunda dagen ännna. en snabb dusch o sen hoppa i säng o mysa med lille missen som redan ligger o stensover där tills älskling kommer om typ fem timmar.
imorn är upp för jobb som gäller iallafall :) så vi hörs mer då!
love linda




makeover ala lektors

lite mobilbilder sen ja fixade i stallet inför tävlingen för nån vecka sen :)
linda

rätt gött kvällsväder

haha gött mkt skumm som blev kvar utanför










ser rätt mkt kortare ut än vad den bleev men :)




haha stackarn såg ut som världens afro när han haft en fläta i några dagar som jag glömt ta bort, hehe




TR ändringar

har gått med ångest hela dagen kan jag säga efter läst på bellas blogg att de lagt till nya kvalificerings regler i hoppningen. att man ska behöva göra både grund OCH omhoppning felfritt för att det ska räkas som kval.

Det hade isåfall betytt att jag inte är kvalad 130cm med lektor då jag bara ridit avd.B o inte startat omhoppning. Förra året kvalade man ju endast på grundomgång och det var så jag blev kvalad, har dock ridit en 120 som avd.A och vart felfri nu iår.
 MEN va tvungen o kika på TR förut och det gäller endast ponny! storhästar kvalar alltså på samma sätt som förut, så sjuuukt lättad blev jag när jag läste det kan jag säga!

hade verkligen inte orkat kvala om då det är så jobbigt o rida o tänka "måste va felfri, måste va felfri" varje gång man startar. det gör ju oftast att man tabbar sig och påså sätt blir helt fast och inte kommer någonstans.
nä, det här gjorde min kväll kan jag säga och jag hoppas verkligen på debut i 130 innan sommmarn nu iaf!

min åsikt om det hela är att det är värdelöst. har man klarat en grundomgång två, tre gånger som det gäller som kval ska man vara kvalad tycker jag. Okej att vissa regionala endast kan ha 8 hinder i grunden och påså sätt kan det tyckas vara lite lite och det kan jag hålla med om. MEN då tycker jag man istället ska vända på det hela och sätta regler på att en grundomgång MÅSTE vara på tex. minst 9 hinder. Flera tävlingar och framför allt större har oftast grundomgång på 10 hinder och det anser jag vara mer logiskt än att vara felfri en nationell bana på 15 hinder o kanske 18språng i grund och omhoppning. Visst ska man klara av och rida tre felfria klasser om man ändå ska starta högre men jag tror inte det är där problemet ligger helt enkelt.
menmen, glad att jag inte tävlar ponny och måste kvala om lektor! haha
/linda






home in little melleruuuuuuud

hemma från karlstad, haft det riktigt trevligt o mysigt. ridit en häst som heter starren, varmblod 7 år. mycket varmblod i sig men väldigt kunnig ändå =) fick också sätta mig på ett annat varmblod på 9 år, en hetsig liten dam som studsa och stressa upp sig lite väl mycket, kände mycket igen henne från en annan häst jag vet! sen efter stallet blev det film och grillning med potatisgratäng, mums. tog oss en sväng in till kil o karlstad åkte hem såg big brother och stenslockna.

linda&starren
















regina & kim






idag har vi pysslat lite innan vi åkte hemåt, väl hemma åkte jag ut till stallet, mockade alla spiltor/boxar, fixa käk o vatten. gams har tappat en sko IGEN så idag tränade vi bara lite på longeringen som han fortfarande inte gillar speciellt mycket, haha. sen fick han sig en riktig vårdusch, schamponerade och tvätta man o svans. det uppskattades när han gick ut i hagen o rullade sig :) häst kräk!


hungrig häst? haha




världens finaste




loppan är rätt söt ibland, när ja släppte ut gammon förut så stod hon på en kulle o kolla bara. going!
(hon står nästan vid huset, lite otydlig bild)

nu ska ja o älskling ut till fish o käka grillat igen, gött!
puss karro

huvudvärk om ngt

vart en riktigt seg dag idag, inte gjort något större. städat på mitt rum, käkat pizza, o myst med älskling som precis åkte hem för att jobba. råka bli en powernap o vaknade nu men sån sjuuuuklig huvudvärk så funderar nästan på att lägga mig och kolla nån film o så får de va resten av dagen.
lektor vilar ju ändå o han överlever nog att jag inte är där en dag till. imorgon är det jobb några timmar iallafall sen på kvällen hoppas jag på lite festligheter!
linda


rätt gött väder för nån dag sen


det tar sig

alltså, helt hopplös är jag ju ändå inte?




inte illa att göra ätbara våfflor första gången man gör de!
kanske finns en kock nånstans långt inne i mig? ;) haha
linda




halden baby, halden

godmorgonnnn, lille huvudvärken idag får jag nog allt lov att säga. drog nämligen till halden igår med timson,erik,david & jonte! haha. hann bara hem från jobbet duscha på två sekunder o sen va det bara att åkaa igen! men grymt bra kväll ialllafall!
nu SKA jag fixa typ våfflor, hoppas innerligt det finns recept elr något på hur man gör det. för är så hungrig så jag stupar snart, lite lunch vid 12 igår på dagen va det senaste jag fick i mig, goodgood.
idag blire luuuuuuuugn, bara hästen som ska fixas :)
puss linda


:)

då va denna dag slut och jag har inte haft nånting alls att komma med, jobbat hela dagen o sen vart i stallet en snabbis o sedan bara vart hemma o tagit det lugnt :) nu blire lite mer mys snart när älskling duschat klart o sen sova :) imorn äre jobbb som gäller, men jag klagar ickee :)
men vi hörs väl imorgon kväll om inte annat, haha
puss linda




bloggtorkkkkkkkka

bloggishtorkish, trött som bare fan o ska snart upp till åsen. in till mellerud imorn igen och sen vidare till karlstad! hörs imorgn eller nått, hade braaaaaaj
km

shopppat

godmorgon! sitter upp i åsensbruuuuuuuk o ska snart gå ut o sätta mig i solen =) ska bara rota fram något att äta lite först, är rätt hungrig. sen ska ja färga filles hår, eller ja, de beror på om hon kommer hit upp eller om jag fixar skjuts ner till mellerud! sen blir det stallet ikväll och rida mitt hjärta :) har även shopppat en biljett till kil imorgon, ska till linda o jonathan =) rida starren (?) och lång prommis oså, hon har planerat allt i minsta detalj! ne nu skriker solen (och katten?!) som fan så får väl lämna plåtburken nu då! puss
km


såg att sandra la ut en jätte fin bild på mig på hennes fb, så här har ni
sandra 14 år har nyss upptäckt push up o urringning, o inte för o tala på den snygga bakåtslickade luggen! ;)
puss på dig böjje

film från helgens tävling

med ångest lägger jag ändå upp filmen från helgens tävling,
la ju ändå ut filmen från träningen så here you have, två filmer med ren motgång!
linda




jobb time

uppe tidigt idaaag, fast att gå upp tjugo i åtta är väl inte så tidigt men. ska strax dra mig vidare mot jobbet iallafall :) så v hörs mer ikväll!
love linda




bildbomb

karro & gammon

























från idag

några enkla kort från idag på leeeos.










stallet hela dagen

blev lite längre i stallet än vad jag väntat mig så kom hem för en stund sen haha.
blev iallafall en promenad med lektor & sen hjälpte jag karro i paddocken. dom fick träna galoppfattningar o tillslut satt dom perfekt i båda varven, gammon var superfin idag hela passet igenom :) så karro kämpa på bra ;D
nu har ja precis fixat lite bilder från idag på dom som kommmer upp om nån timme :)
linda




dagens outfit


fast fick ta på mig tröja o mjukisar sen, haha
linda



tisday

hemma från stallet, fick cykla ut fort som fan förut vid halv 12 tiden. fixa de som skulles o sen gick jag och linda bort till paddocken och red, gams var verkligen helt sjukt pigg och verkligen glad idag, han var riktigt rolig och rida. tränade galoppfattningar över bom, han var helt galen o flög över bommarna de sista, bäste hästen! sen fick han springa lite löst i paddocken, haha o han var inte trött efteråt. knäppis! är verkligen helnöjd med dagens pass och hoppas att det fortsätter såhär :) nu ska ja slänga på mig lite andra kläder och åka med älskling hem, o laga mat!!!!!! ja är hungrig! linda tog bilder förut så det kommer nog upp senare :)
km


gammaaaaaal bild

VÅR

gjort det lite vårmysigt hemma i lägenheten hos älsklingen & mig!






älskar vår och påskliljor! :)
KM

yesterday

efter passet igår tog sandra lite bilder :)






han börjar verkligen bli så himla fin min prins




sen va de inge kul o va me på kort längre ....


kärlek i hagen



pussglad häst



''för världen är du någon, för någon är du hela världen''

till stallet

tar min cykel o trampar iväg till stallet nuuuu, kameran är med som alltid så ngt kan ni allt förvänta er till senare ;D
men vi hörs om några timmar kanske :)
puss linda


tisdag

godmorningg sunshines!
verkar bli en härlig dag idag med, göttgött! dock får jag inte glömma ta på mig solskyddskräm grejen om jag ska gå ut för det lilla jag var ute igår räckte för att jag skulle bränna mig o bli rööd, lille gingerkid elr något. hehee

dagens planer dåå, cykla ut till stallet och gå en långpromenad med lektor! sen kmr vetrinären o raspar tänderna, vilket mamma smsa precis att han kmr imorn istället så ingen vet idag. sen äre bara lugnt, upp till ica o hämta ut ännu ett paket oså.  blev visst en lugn dag ändå :)
linda




gooooooooodnight

nu har jag suttit och gjorta några tidsinställda inlägg till er imorgon så behöver jag inte ha någon ångest över att jag inte uppdaterar så mycket imorgon kanske :) haha. är helt slut efter dagen och ska bli riktigt skönt med en låååång sovmorgon imorgon. efter jag tagit den ska ja färga fillus hår och sen vidare till stallet på en ridtur, funderar på att kanske rida ner till vattnet o kolla lite? hon som har paddocken hade varit nere en sväng idag så blev lite sugen :) annars ska han få sig en rejält tvättat svans, man och kanske hela han? who knows! nu ska jag lägga mig och kolla på ponnyakuten sen stenslockna i sängen! :) godnatt!
km


gams

idag var tanken att jag skulle hoppat men bestämde mig istället för att löshoppa då linda inte var med och jag känner att jag behöver hjälp när jag ska lära han hoppas under ryttare. tyvärr hade vi två longeringslinor och 2 hinderstolpar, så på detta byggde vi våran lilla löshoppningsgrej.. det resulterade med en häst som inte fick tillräckligt med sats och en springades karro efter varje språng som fick plocka upp gammon igen, haha. vi gav upp rätt fort och jag försökte rida barbacka en stund, haha ja de va inte de enklaste jag gjort men några steg i trav gick allt! fick dock inga filmer/bilder som blev sådär jätte bra då jag skulle hinna med detta samtidigt som jag skulle jaga på honom, men jag fångade en bild från ett videoklipp


ett mer eller mindre jämfota över detta hinder, ser förjävligt ut
men hästen har kapacitet, de vet jag.
duktiga pålle!

film från träningen

kort film från dagens träning.
i kombinationen där va det superkort o varför det ser lite halvmongo ut är att jag fick låta lektor tänka själv o inte bara bröta igenom.




halvbra träning

hemma från träningen nu och är väl lite gladare på ridningen nu än vad jag var efter igår.

red på hackamore idag o det gick betydligt bättre även fast det var långt ifrån bra. har höjt vår lägstanivå så himla mycket det senaste så såsätt är det ju bra. dock var han sjukligt stark o spänd och fick aldrig till någon bra galopp så han slängde sig mest över hindrena o ansträngde sig inte ngt vidare. DOCK är jag för en gångs skull rätt nöjd med min ridning, jag kom med inställningen att göra det bästa utav situationen o det gjorde jag, satte alla linjer vilket alltid vart mitt största problem hur mkt vi än tränar det och väntade bara ut lektor när han masade.
 och fick inte ett enda klagomål på min sits eller så idag utan bara positivt så det var skönt. nina tog mitt självförtroende som var lägre än botten till helt okej iallafall med några ord. 
alla borde han en nina vissa dagar. 
slutade iallafall på en 140 oxer som lektor hoppade utan att ta i minsta lilla, skönt det för när han hoppar med bra rygg så flyger jag av när det är sådana höjder, haha

dock trodde mina tränare att han hade en låsning uppe vid nacken o sen ner mot käkbenet och det säger ju ganska mycket vrf han vart så oridbar de senaste. vetrinären kommer imorgon och raspar tänderna på han iallfall. och massören i veckan förhoppningsvis.

slänger nog upp några filmklipp som mamma filmade sen.
linda


without you, im nothing.


18 april 2009

var jag på tävling med min älskade jovi<3






















träning





/linda




sommarfeeelings

legat ute i solen o dunkat massa bra musik, det ger ju en inte alls en sommarkänslor eller så ;D
sjukt skönt väder iaf o kände mig som världens retard när jag gick hem förut i tjocka mjukisbyxor o jacka när man ser folk som solar i bikini o folk går runt i linnen o sandaler, haha varmt vare iaaaf.
linda




mellanlandar

hemma igen från en tripp med micaela :) jag och diva tog oss en prommis på hemvägen, gott. har precis slängt i mig lite mat och ska snart sätta på mig ridkläderna, ut till erikstad och köpa foder sen hämta upp sandra o iväg till stallet o hoppa min lilleprinsplutttt ♥ bilder kommer senare ikvällingssss.
km


de bästa pållarna i mitt liv, massa kärlek

fint skare va

mmmh, jordgubbar o ramlösa jordgubb lime gör min morgon
linda


just can't get enough


hålle på o fixar mig och snart drar jag micaela & diva mot big city bäckefors och sen vidare till ua för en fika :) ikväll ska jag försöka få med mig någon till stallet och ta nya tag inför hoppningen, denna gången ska jag även hålla i mig ;) jävligt bra mål om jag får säga det själv! nu måste jag fortsätta med fixxxxxxet. hörs sen!
km

ny dag, nya tag

godmorgon! eller ja, har allt vart vaken nån timme nu men ändåå.
blir en lugn dag idag, städa o lite sånt tråkigt o sen ikväll har jag hoppträning. lektor gick ju bara en låg klass igår o inget alls i veckan typ så han orkar allt idag. blir att rida på hackamore o inte bry sig hur han går för han kan o bara tänka på hur jag rider.
bra kväll igår med grillning med massa bra folk bak på jonas altan i solen, rätt gött ja.
ahja, hoppas ni får en bra dag o att karro bloggar så det blir lite roligt här, hehee
puss linda




chillidill

vart ute och åkt bil, vart hos jonas där han o hammar försökte få ihop världens grill på två hundra delar, käkkkkat o inte gjort så mkt mer nu i eftermiddag.
sen verkar det bli lite grillning ikväll med lite folk o ikväll bara mys.
imorn är jag leeeeedig, skönt.
puss linda


-

redan hemma från dagens tävling, och drar bara ett stort streck över den också.
red en 110 o lektor va nolla som vanligt, fick dock ett "stopp" i omhoppningen, missuppfattning. så fyra fel där då men.
strök mig sen i 120.

valde att rida på bett idag o han va så sjukt tjaffsig så jag vet inte vad, o det lika med att jag inte fick nån kontakt elr något. så jag red så jävla sämst, skämdes verkligen när jag red ut från banan o kommer göra det resten av livet. dock såg det lite bättre ut på filmen men känslan var hemsk.
stör mig så jävla mkt på att jag har en häst som är så jävla snäll o hoppar ALLLT jag styr på hur fel vi än kommer o river aldrig så egentligen kan jag bara sitta där uppe, men jag rör till det så mkt o gör allt så komplicerat o bara förstör rent ut sagt. har nog aldrig i hela mitt liv vart så besviken på mig själv som jag är just nu.
jag har en häst som är en på miljonen, det kan ni fråga vem som helst. men jag bara förstör.
resten av veckan ska han bara jobbas från backen så han slipper mig på! ska ringa vetrinären oxå så han kommer o tar hans tänder. mest besviken är jag att jag har en häst som ligger i toppen o utan någon träning alls gör klockrena omhoppningssvängar o vill vinna, men jag bara sätter mig själv och hästen i så jävla jobbiga lägen hela tiden istället för att bara rida som jag alltid annars gjort.
ahja, lektor är det bästa jag har och även fast jag vill ge han till någon som kan rida så är jag för egoistisk för jag skulle aldrig klara mig utan han. så jag får väl helt enkelt bryta ihop o komma igen o lära mig rida.
linda






precis tagit en skön dusch o ska strax blåsa håret så jag inte ser ut som ett troll imorgon o sen inta sängmoooode.
ska dock sova ensam för första gången på flera månader typ nu, haha stört. ahja får väl va glad över att ha en stor säng för mig själv haha.
nepp klockan ringer om sex timmar så bara o sätta fart, önska mig lycka till imorgon!
godnatt på er ♥
love linda




låt bilderna tala för sig själva






















haha fulaste kortet nånsin




<3



blev några bilder ändå idag, dock inga ridbilder ;)
kommer upp strax! :)
linda


lille leo

svar: lektor är inte mindre än 165cm hög typ, så rätt normal stor :)
/linda




fixelifix nu

råka bli en liten powernap såhär på eftermiddagen, schönt. älsklingen har iaf åkt nu så jag drar mig ut till stallet! bättre sent än aldrig, haha nä men bättre o fixa klart allt nu o sen ställa in pållarna för kvällen när dom är rena o fina :)
men vi hörs senare ikväll bitchees!
puss linda


segtsegt

hejhejheeej.
har sjukligt tråkigt faktiskt, kan bero på att jag gör absout ingenting också men. funderar på att dra ut på en promenad nån timme men det blåser så jävla mkt ute så det känns sådäär änna. blir iallafall att va med älskling en sväng innan han börjar jobba sen o sen såklart stallet när mammmmi kmr hem nångång senare :)
kul inlägg......
linda




dagens problem

vet inte vad jag ska ha för bett på tävlingen imorgon?!

hela vintern red jag o tävla med hackamore, sen bytte jag tillbaka till vanligt Dbett som jag haft innan o sen till vanligt tredelat.
har alltså ridit på tredelat sen iaf i februari men han börjar bli så jävla tjaffsig i munnen nu det senaste o troligen behöver han raspas då han inte gjorde det senast för då var han fin i munnen.
har ridit på hackmore dom två senaste dagarna nu och han går perfekt, saken är att jag inte hoppat han på det sen tävlingen den typ 2/11 förra året.

så nu när han är lite mer på igen vet jag inte om han bara kommer hoppa på fart o lixom "ta bettet" o göra lite som han vill o inte sätta under sig på samma sätt, hmmmm
jag behöver hjälp för jag har bestlutsångest haha
linda

edit: fast red visst förra tävlingen med Dbett, hmm fan va rörig ja är haha





bloggtips

http://call-me-cupcake.blogspot.com
HELT KLART VÄRD BLOGG, mmmmmm kika in!

påsklov vare ja

insåg att det var påsklov nu sent igår kväll så fan va nice eller? helt ledig nu i helgen, ledig måndag tisdag från skolan, jobb onsdag torsdag o sen ledig fredag-måndag. haha jag klagar då ickee! :)
ahja dagens planer iallafall. lördag idag och tävling imorgon så dagen blir väldigt lugn, o senare i em/till kvällen äre ut o fixa lektor snygg o packa alla grejer! :) peppppp
love linda


envisaste hästen i världen

har världens absolut finaste men envisaste häst! <3
 vissa dagar tror jag faktitkst jag är kär i han.... haha
så jävla fin var han idag, tänkte rida på vägen brevid för det är säkrast så när ingen annan va med. dock va han så pigg o bara skulle ut till asfaltsvägen så skritta bort på den en bit o skulle sen vända för att slippa att han bråkar, jo vad händer? hästkräket SKA inte tillbaka mot stallet, haha alltså hela ridpasset bestod utav att försöka vända hem, haha. alltså, han är fan den envisaste hästen jag vet. alla hästar vänder hemmåt o är svinpigga påvägen hem, lektor däremot är svinpigg påvägen bort o total vägrar vända hemmåt haha.
det sluta med att jag inte fick vänt han på något av alla tusen ställen jag försökt, så jag fick hoppa av o gå med han hem för att komma till stallet haha.
imorn lär ja ju få rida ett bra tag för o få bort all energi på den lilla pållen^^
ne, nu ska ja göra mig iordning o sen drar vi till trollhättan.
puss linda


puss på min finaste kille





segt väder

sådär, precis hemkommen från jobbet o ska byta om o dra ut till stallet i det uunderbara vädret. fast ne.
blåser o är alltmänt jobbigt väder ute så får väl se vad mr.lektor tkr om det när jag inte har så mkt o säga till om då jag fortfarande är matt i kroppen. men de löser sigg!
hörs väl om några timmar igen då, tjing!
linda




till jobbet

godmorgon godmorgon!
fast själv har jag vart uppe nån timme redan, ska dra till jobbet strax o blir där hela dagen as usual :)
ikväll blire stallet & va med älskling för han va tydligen ledig sen idag. nicenicee
men vi hörs väl senare som sagt :)
puss linda


gammon

gammon var verkligen jätte bra idag, pigg och framåt och arbetade på som aldrig. till o me i galopp, tror de va där han gick bäst ärligt talat. jobbade med hela ryggen i form och gick från halt till galopp som ingenting, känns sååå bra nu! nu är de bara paddocksvana som han ska få! nu lagar ja mat igen, tacossssss.
km

mac data

sitter nere i världens goaste soffor med pappi o kollar hockeyn, och hoppas att färjestad inte vinner men det är väl en väldigt lite risk för det haha
ahja, pappa fick en ny mac laptop idag som jag sitter vid just nu. o tro det eller ej så kanske jag skulle få den! niceeeee elr? gilla på den
tänkte bara säga de, hehee. ahja mår lite bättre idag så blir jobb imorgon iaf :)
vad som händer på kvällen är lille osäkert, men förhoppningsvis ngt kul!
puss linda

hiss


till det här schabraket som hööks har, grymt snyggt irl! :)
linda


springfield farm

här kommer lite bilder från när jag va nere o hälsa på en kompis som då jobbade hos Zettermans nere i skåne!
det blev inte bara en massa chill utan fick även agera hästskötare några dagar åt royne och daniels hästar tillsammans med dom andra då vi åkte ner till flyinge på unghäst tävlingar med två lastbilar :)
riktigt rolig upplevelse o springa runt med massa hästar värda flera hundra tusen på vetrinärbesiktningar, till hovslagarn som bara prata engelska, skritta fram hästarna för hand bland alla människor o vänta på att någon av dom skulle komma o byta o då fixa nästa häst snabbt, fixa hästarna innan tävling o åka deras stoora lastbil brevid en jätte trevlig daniel o allt sånt ;D
nä, helt klart en upplevelse utöver det vanliga! :)
/linda






hemma på gården :) bakom lastbilarna är roynes stall & till vänster är innestallet med duschspilta o massa uppställningsplatser för o göra iordning hästarna o sadelkammare o allt sånt.


lite av utestallet








liten del av paddocken o ridhuset




en galen liten häst!





världens mysigaste glory!






glorys halv elr helsyster på tävling :)










sökes

någon som har ett kingsland schabrak som är av den äldre modellen och som är i bra skick som inte längre vill ha det? ;)
mitt börjar bli väldigt slitet o vill alltså ha ett likadant som är i bra skick!
så om det är någon snäll liten person som har ett sådant skrivv för guds skull :D
/linda



home again

hemma från skolan, nationella gick helt okk. håller på o laga kyckling med sötsursås o ris, äta och ut till stallet. får se om jag kanske tar mig en cykeltur ut idag. rida gams, =) får se om ja kanske longerar lektor eller nått liknande beror på vad ägarNNNN säger! nu ska ja återgå till maten. hörs sen!
km

holland

var ju i holland för nån månad sen o har helt glömt av att lägga upp bilder från det.

var ju där på inköpsresa med jobbet, gick sjukligt mycket, åt hur mycket mat som helst, hängde med gubbar som va kompis med kamprad o massa sånna folk, drack öl, va på massa pubbar, hamnade mitt i en karneval, drack en masssa kaffe, drack baileys coffee, åt cupcakes, o gick ännu mer, åkte båtsightsing o köpte massa grejer inför jul. haha
nä men det var en sjuk upplevelse o jag saknar det verkligen! hade huuuur kul som helst :)
här kmr några bilder som fredde tatt, har massa kassa mobilbilder jag som ja släger upp ngn gång oxå.
linda


på ngn uteservering på em :)


i ett karnevaltält, 2 meter utanför vårt hotell haha
en bit bort var det världens bargata med huuur många barer som helst o det var smockfullt överallt. någon som är på att dra när det är karneval nästa år där? ;)


300grams köttbit med en miljon tillbehör till på nån lyx resturang


lååång båttur i solen


på nån stor blomstermarknad


mer mat på nån argentinsk resturang


mmmmh

väldigt få bilder av alla miljarders som tog men de va dom jag fick skickat till mig ;D
ska se om ja kan slänga upp lite mer nån dag :)


sängen nu

nepp, nu blire sängen för våran del. mår helkasst än o har ingen styrka i kroppen överhuvudtaget, riktigt jobbigt o bara sitta upp o skriva här.
är sjukanmäld redan imorgon men mår jag bättre ska ja försöka ta mig upp till jobbet iaf.
men vi hörs någon gång under morgondagen :)
puss linda




sleepy

sitter och tänker på sommaren, alla snygga sommarkläder.. dör. sommaren för mig kommer bestå av jobb.jobb.jobb.jobb.jobb. troligen börjar jag redan den 12 juni och jobbar troligen augusti ut, trevligt med lite pengar sådär i ekonomin. vill också göra något fint med håret, sugen på att bli lite ask/nougat typ och lille sugen på hårförlängning igen, dock vet jag inte om det är värt att förstöra håret så satans mycket igen när det väl börjar bli riktigt fint, store dilemman i mitt lilla liv får man väl säga. nu blir det sova, imorgon står det som sagt nationella på schemat! hörs imorgon. puss
km


SIMON


vinner inte simon BB så bombilerar jag hela jävla sverige
km

bb

mys & bigbrother för fulla muggar just nu :)
linda





visby

en höjdpunkt i sommar kommer att vara, visbyyy :D
är ett stort meeting nere i visby på gotland i mitten av juli o som det verkar nu drar vi ner dit o tävlar o har de allmänt jävla skönt ;D om det inte blir tävling, åker vi troligen ner dit ändå o bara lever liveet utan pållar!
jag kan säga att jag längtar lille mkt ;)
/linda




smells like strawberry

kommit hem från en kväll hos micaela, myspys! hoppat in i duschen, o tog på mig min gooooooa bodybutter som luktar jordgubbar, mmmmm mmmmm mmmm. kolla big brother och sova, tagga nationella 5 timmar imorn, döööööö bara dö för fan. men har laddat upp med vindruvor, äpple, ramlösa och litelite godis. dutttig!
km


liten chey

hest hoppar rep

http://video.se.msn.com/watch/video/har-hoppar-hasten-hopprep/1jshxznjq

kan vara det sjukaste jag sätt :o h

glee

herregud, har sovit hela dagen. mamma kom in i bädda om mig täcke o allt då jag somnade i soffan, haha så go.
har iallafall orkat tagit mig upp o fått i mig en macka o nu är jag tillbaka i soffan o ligger o kollar glee, sjukligt bra äreee :)
sen kmr älski hem till mig o får ta hand om mig så o så blire såklart bigbrotheeer.
puss linda




fittttttt

lilleeee arg, folk som inte svarar när man behöver svar och makaroner som kokar över som pricket över i:t så får ja äta brända köttbulls också, förjävla bra asså. så ska sätta mig ner i lugn o ro, läsa melleruds nyheter bort o klippa filip och sen se om jag orkar ut o rida idag. annars får de bara bli mockning osvosv. puss
km

hemma redan

yes, är redan hemma från jobbet faktiskt! dock inte frivilligt utan mådde så jävla dåligt rent ut sagt o fick springa till toaletten flera gånger för ja va så nära på o spy. helt yr o febrig är jag också så fick gå hem helt enkelt för första gången typ! det är en sak jag aldrig gör o det är att va hemma från jobbet, men här står ja nu haha
ahja, ska försöka få i mig lite mat o sen lägga mig framför tvn nerbäddad resten av dagen o försöka piggna till.
förhoppningsvis är mamma snäll (som alltod) o longerar lektor idag istället för mig. för minsta lilla jag rör mig blir allt värre, haha
ahja men vi hörs senare helt enkelt om jag lever, heheee
linda






kors


jag längtar tills du också trillar ner i lådan
KM

linda 2

''munkorg''
svar: tror inte ägaren går med på det dock :( ja det är bara gams, vet inte vad det är som är så gott på ''mina'' pållar :/

dagens lunch

eller ja, alla veckans dagars lunch iprincip haha



/linda




SAY HEY GOODLOOKING


hej snygga earcuff, jag längtar tills du trillar ner i postlådan.
KM

linda

''fläta svansen''
svar: svansen är flätad hela tiden :( han var och tugga på mossens svans också, men han köpte jag ju ett skydd till men de bet han sönder det också. vet inte riktigt vad jag ska göra!

:(

skrev ju för ett tag sen att lektor slitit sig o gjort sönder mitt favoritträns,
ja här är allt som blev kvar av det... haha
linda


lille trött

haaaaaaaaaaajhajhaj, mmmmmmmmmbrapp. precis anlänt till skolan och pratar om fitttttnationella imorn. inte okkeeerorreee. har egentligen ingenting och säga, tänkte bara slänga in ett inlägg oså. gams får stå idag, då jag ska klippa sen, softa tjäna pengar. hörs! pääääääääyz
km


mmmmm mina fina smiley <3<3<3 snart snart snart

22.06

hemkommen för en stund sen, varit i stallet. blev en tur ut iallafall, och jävlar vad han var pigg idag :o han svävade fram o örona rätt fram, kuuuul! sen blev det bara massa pyssel. en sak som jag vill döda en häst i stallet för, är för att han ä.t.e.r svans, gams har ingen svans kvar typ där uppe. och ändå dränker jag stackarn i krubbbitningsmedel, what to do? så sjukt ful är de.. nu ska jag kolla bb och slockna in da beeeeed
km


egoo time

haft en helt okej tisdagseftermiddag för mig själv! :)
/linda







pusselipuss

helluhellu! nu sticker jag hem till älsklingen o spenderar de sista utav denna sega dag där :)
imorn äre jobb som gäller som vanligt men ska se om jag hinner slänga upp ngt :)
men vi hörs imorgon,
puss linda






some new in

var ju i ullared för någon vecka sedan o hann bara få kort på de "hästliga" grejerna jag köpte,
så here you have!


lindor, schabrak, ridbyxor, sax, diskborstar, pälsglans, linimentschampoo


till mig själv blev det; två body scrub, två torrschampoo, massa godis, en cardigan, en tshirt, jeans, massa underkläder, halsduk, laptopfodral, och troligen massa mer som jag inte kommer på nu för dyrt blev det haha
/ linda



jacuzzitime

nepp nu ska jag ta ett långt o varmt bad! har verkligen inte fått gjort någonting vettigt idag, haha
ahja vi hörs om en stund :)
pusss linda




majpokalen

anmälde precis mig & lektor till majpokalen 2011!
lite tråkigt att vi får åka upp fredag o endast tävla lördag/söndag bara men. hade gärna åkt redan på torsdagen som förra året!
men har även anmält till våran första 130cm! inte säkert vi startar det men går alla tävlingar fram tills den bra så äre inget o vänta med längre ;D pepppp!


var alltså uppe i norrköping på samma tävling i maj förra året, då gjorde jag och lektor våran tredje tävling, vår första utomhustävling, vårt första meeting, våran första nationella & samtidigt debuterade 120! haha
dock nollade vi våran första 120 även fast det såg ut som hej kom och hjälp mig, dock var vi ensamma om det o det är riktigt grymt på den nivån så jag var ganska glad ändå kan jag säga haha.

här kommer en film ifrån rundan:


här ser man rätt tydligt att han hoppar på fart o längd istället för styrka och höjd som han gör nu.
dock överhoppar han sig som fan istället nu haha




näästan ett år sedan



träningen i lördags


haha ja var redigt förbannad emellan åt när han var seg, därför sparkar ja o ser ut som en blådåre. men han var heeeeeelt sjukt seg =) lille gams.
karro


ahhhh tänkte väl de!

gams får stå idag ändå, de ska bli super väder resten av veckan så kan lika gärna rida han då. istället åker jag ut och mockar o pysslar om han, sen så kan han faktiskt få stå inne resten av dagen, vädret är inte så jävla underbart faktiskt. men innan jag åker ut till stallet ska jag ta och laga klart maten för idag, firrebullar o potatis. MMMMMMMMMMMM. hörs sen!
karro


kommande tävlingar

tävlingskalendern nån månad frammåt ser ut som såhär


17 APRIL - trollhättans fältrittklubb
regional hopptävling, 110cm & 120cm avd.A


jovi msvB på tfrk 2009

-

30 APRIL - lilla edets ridklubb
regional hopptävling med Sveland Cup omg.1
110cm ink. SC & 120cm avd.A


leo 120 i lilla edet 2010


-


15 MAJ - stenungsunds ridklubb
regional hopptävling med Sveland Cup omg.2
110cm ink. SC & 120cm avd.A


jovi LA i stenungsund 2009




its raaining, rain

hemma nu heelt pisseblöt efter den lilla promenaden haha. blev ingen simning today så får väl ta det ikväll elr gå en promenad i det underbara vädret :)... lektor har vilodag idag så det är ju gött det iaf!
Så resten av dagen spenderas inomhus med plugg o lite sånt :)
puss linda





regnregnregn..

sitter o degar i skolan, ska snart ha matemaaatik :( dö. sen hem o slänga på sig regnkläder o ut o rida, får se om jag får me mig linda? troligen inte. men gams behövs röra på sig ändåååå! sen får det nog bli plugg oså, sen självklart BB. hörs sen!
KM


segt

huvudvärk som aldrig förr är ju alltid nice. hungrig är jag också, livet är hårt idag. nepp, nu ska jag försöka få klart religionen o sen hemmmm till mig i think. yeyee!
love linda

tjoooooobreeeeeee

ZZZZZZZzzzzzzZZZZZZZZZ, är helt GALET trött. måste vara den där cykelturen! så ska försöka orka kolla klart på BB sen bums i säng o stensova,mmmmh längtar redan.
KM


blond..


det är bilderna som denna jag saknar o va kritvit i håret.....
KM

gårdagens ridpass








































go your own way

hoppa in i en go dusch, packa badkläder, åka hem till pojkvän, mys hela kvällen.
imorgon har jag en lång sovmorgon & sen chillskola :)
men vi hörs mer senare elr imorgon :)
puss linda





19.25

satt röven i soffan efter att cyklat fram och tillbaks från stallet och ridit där emellan också. så underbart väder idag så det är inte sant, linda red i tshirt hela ridturen! dock blir det ju regn imorn tyvärr :( idag var gammon pigg iallafall vilket uppskattades sjuuukt mycket =) pigga o glada hästar gillar vi! har ätit lite mat och funderar på o ta en kvällspromenix innan jag hoppar in i duschen? kan nog bli så tror jag! puss
KM


lite bilder från idag




















say what

hemma efter världens härligaste uteritt med världens lugnaste häst i tshirt! ja ni läste rätt haha. lektor gjorde absolut ingenting idag! inte ens nån liten tendens att försöka göra något, haha jag är helt stum än. kommer seriöst inte ihåg senast de gick o rida ut på han, va väl ett par månader sen :P haha
ahja, jobbig cykling blev det oxå! men bra med träning!
nu ska ja fixa lite bilder sen igår osånt :)
puss linda


v.15

måndag: skolan, rida, 1,6 mils cykling + ev.promenad, plugg
tisdag: skolan, simma & sola, stallet, plugg
onsdag: jobb, rida, promenad
torsdag: jobb, hoppträning
fredag: jobb, förhoppningsvis ngt kul haha
lördag: plugg o massa träning? haha
söndag: tävling i trollhättan!


/linda


stallet nästa!






vårkänslor

sådär då vart ja hemma hos mig efter en liten promenad från skolan :) hur skönt väder som helst ute! så nu ska ja vänta på karro så ska vi cykla ut till stallet runt 3 där någon gång, göttgött! Är ändå 8km ut dit så fram och tillbaka blir det ju drygt 1 och en halv mil!
hade tänkt longera lektor idag men får nog bli ett ridpass, dock blire väl i paddocken då det inte går o rida någonstans utan ledare haha. menmen, slänger med kameran så förhoppningsvis kmr det upp nån kul bild sen :)
puss linda






boooring

sitter in daa schulee o skriver lite på min religions grej som aldrig blir klar! snart äre lunch o då blire upp o käka sallad :) sen engelska o sen hommmme! gött.
men ha det fint ;D
puss linda

DRESSYR FREAK?!

jag har fastnat så jäkla mycket för dressyr! tycker verkligen det är super kul (när det går bra) så har suttit och kikat på drömmarnas önskelista.


stübben tristan lyx, 12.400 kr
GEEEEEE MIG


så jäkla snyggt! dock hatar jag att det är guld på pannbandet
skulle varit snyggare med silver!


ett vanligt fint dressyrschabrak.
för er som är blinda, snäll jag är som förklarar


i veckan jag se om jag kan fixa gammon med hopputrustning och dressyrutrustning så får ni kommentera det ni tycker han passar bäst i! ;) men som sagt, det kommer nångång under veckan. måste skaffa mig en fotograf också! haha.
KM

monday morning

måndag ännu en gång! har ju en rätt go början på veckan med sovmorgon o skola som börjar kl 11 ;D
så ska snart göra mig iordning lite o sen traska vidare dit som saagt, slutar kl 2 och då blire att cykla ut till stallet vilket jag hatar mer än allt men det är bra träning o trampa på i den jävla motvind som alltid är ut dit..... ahja sen ikväll blire en promenad o försöka få lite plugg gjort vilket kommer gå åt helvete som vanligt :)
men pusssss på er
linda

mtotfls

måndag: skolan, rida gams, ut o gå.
tisdag: skolaaan, rida
onsdag: skolan, stallet
torsdag: skolan
fredag: praktik, rida, linda & jonathan kommer
lördag: leeeeeeedig
söndag: leeeeedig

jävligt rolig vecka! haha. kommer nog bli mer än såhär, men det är ju alltid en början :) denna veckan blir det mycket gas på gammon så han får tillbaka sin livslust igen, haha! mycket galoppsträckor och mycket lösgörande (så gott det går) ska se om jag kan låna lindas pessoa-sele och longera han ordentlig någon dag.
KM


awesomeeee

nu skall jag lägga mig i sängen efter en pretty awesome söndag om jag får säga det själv :) hörs imorn!
KM


VÅR


(vet att jag är busig o plockar blåsippor fast man inte får..)

men hej och välkommen underbara vår! var helt underbart att vara ute idag, det gillas extremt mycket!
KM

ridpasset

visste redan innan jag kom till stallet att det inte skulle bli något bra ridpass o så blev det! lektor va jobbig i både skritt o trav o sen super i galoppen i början så det va iof bra. sen börja han bråka o ha sig så ah. inte mkt o säga :) har lite halvtråkiga kort men eftersom ni verkar gilla det slänger jag upp dom imorn för hinner inte idag.
så vi hörs mer imorn helt enkelt! :)
puss linda


från idag!




torv/torvmix

imorgon ska jag pröva på nått nytt, och lite drygare vad jag har förstått när jag har läst på internet om det.
men nu undrar jag vad ni tycker är bäst, torv eller torvmix? :) vilket tycker ni jag ska köpa?
KM


i'm alive

anledningen till att jag inte bloggar är för att jag har verkligen ingenting o komma med. är oftast i stallet själv och har då ingen som tar kort och sånt, och det känns så jäkla tråkigt att blogga utan nya bilder osv. men ska försöka bättra mig o få me mig nån ut i stallet som kan ta lite bilder och så :)

träningen igår gick bättre än sist iallafall, han förstår mycket bättre nu men man får driva för glatta livet vill jag lova! men det kommer nog bli bra när han får lite bättre kondis och sånt dära. min gamsi ♥ idag har det bara varit lugnt, och har faktiskt varit ute och gått en sväng. vilket underbar väder det har varit idag, helt ljummet i skuggan till och med. hittade massa massa blåsippor också, shit va mycket. våren är här! :) imorgon är det dags för skolan igen, sista veckan innan lovet. ska även rida gammon imorgon och så. men skriver lite senare och kommer med några roliga inlägg ;) nu blir det tacos!
KM


bästa vännnnnn


stallet som vanligt

precis käkat massa grillat, mmmmh. så nu blire ut till hästen så han får lite motion idag! tar med mig kameran, dock har solen försvunnit så blir inte lika fint :( hah nä men ah, kanske kommmer bilder sen!
tjinnnnnng
linda




hurtig


vart lille duktig idag alltså, först just dance2 i nästan en timme. och ja det är fan jobbigt haha. sen ett par situps & tillslut över en timmes promenad med jonatään o baldis! :) helt underbart väder, man gick helt seriöst i bara linne o det va fortfarande jättevarmt, huuuur gött.

om en stund ska mamma o dom grilla här hemma för första gången iår, niceee. senare blire ut till hammar en sväng skulle jag tro o sen ut o åka lite mustaang. helt okej söndag om jag får säga det själv!
pussss linda





:)

herregud, det är nästan så jag tycker synd om er alla som flera gånger dagligen går in på denna blogg o det är totalt dött. haha
hade iallafall världens lugnaste o mysigaste dag igår från början till slut så det var nice :) legat o kollat nån gammal film nu på morgonen o nu sitter jag med aniktsmask o ska snart ut på en promenad. lite tråkigt väder bara meen! sen blire stallet o hitta på något med lilla lektor :)
puss linda


haha fine lindor ja vann på ngn tävling




terräng bilder

kikade in på linns blogg o såg hon hade lagt ut lite terräng bilder o kom på att jag oxå har några från en träning! lite roligare att se på kanske :)

det här är alltså bilder från en av flera terrängträningar faktiskt. just denna träningen var för claes som jag tkt om grymt mkt! tränade även för en som hette jenny som även hon var jätte bra! jag har faktiskt fälttävlandskort på ponny o får alltså lov och tävla de! tog kortet o gjorde terrängprovet med typ bruten svanskota dock, haha kan säga att ja hade ganska ont! dock blev det aldrig av att jag tävlade de när red ponny tråkigt nog. har till och me sånna här nummerlapps grejer man har på sig o massa sånt, haha

som sagt, jag o min förra (känns lika fel varje gång o skriva de) lilla pålle jovi nångång! :)






han rev typ aldrig så kommer han o river ett 80 hinder typ, haha










































ser inte så ut men dehär va ett stort hinder på 110 typ o jovi gör det han gör bäst o bara klipper det som ingenting när alla andra hästar stannade o hade sig. vi va även den enda ponnyn som fick testa högre hinder för han tkt jovi va så grym ;)



uuuuuunderbara tider!


tussen


haha världens sötaste bild hitta ja
lille tussen in actionnn!



pictures

ah, inte börjat städa än..... har däremot lagt upp lite roliga bilder tagna för några år sen som kommer upp vid 6 sen ;) håll utkkkik för er som är hästn000bs!
linda



lille sommarbilden!




kanske inte som ni brukar se mig? ;)

bilder från 08 tror jaaak
















men the truth is, att jag helt enkelt faktiskt ridit islandshäst ganska mycket de senaste åren då dom som har stallet vi inackorderar har islandshästar! och i o med det har jag fått hjälpa till o rida dom väldigt mkt :)
pratade senast i veckan att jag ska hjälpa till med dressyr nu ett tag framöver! lite annorlunda än de stora hopphästarna man brukar rida ;)
linda


day after

hejhej och hemskt mycket hej! allt bra i detta helt totalt underbara väder?
15 grader o strålande sol! mmh, ja klagar icke! märks att många fått vårkänslor då det är folk ute överallt o går, åker motorcykel, crossar o gud vet allt :)
igår va vi som sagt hos jonas o det var naaaajz! nä, men riktigt rolig kväll o det har man fått känna på idaag.
kom hem för en stund sen iaf för jonte o jocke skulle ut o åka motorcykel dom med så hade tänkt städa mitt rum några timmmar. och ikväll blire nog väldigt lugnt bara :)
så vi höres om en liten stund :)
puss linda'




EMPTY


spyr på patrik


men pussar på min gams!

aaaaaa fredag o skulle åkt till uddevalla, men bussjävlarna går ju som ett arsleeeeee. så hamnar troligen där imornnnn :) sitter och kollar BB nu iallafall, är trött och sleten. patrik kan förövrigt åka ut, jävla bögfanskap! imorgon är det dressyrträning, tänkte åka ut och duscha av han osv så ja kan linda bena imorgon, men får åka ut lite tidigare imorgon bara så hinner bena torka någolunda :) efter big brother blir det sängen med en skön film och sova. ser fram emot imorgon! puss
KM

8/4-11

min älskling gick som en dröm idag, var som att flyga fram! i slutet tog jag och natta oss ett riktigt race med dem så dom sprang av sig :) underbar ridtur!

KM


friday night

här händer det icke myckeet, däremot händer de ännu mer för min del. vart hur mkt som helst o göra på jobbet idag men det är tur ja o fredrika är halvknäppa båda två o livar upp stämningen. dubbelt i kassan jämfört med igår så idag jävlar har vi sålt grejer ;) haha även fixat väärldens klockrenaste present o rim till jonas som vi ska till ikväll, haha
ja som sagt, precis hemkommen så nu blire snabbdusch o sen fix o sen lite pardeey med bästaste folket ikväll för lilla hoppan som fyller 23 ;D
imorn verkar det bli stockholm tur och retur så vi hörs nångång helt enkelt ;D
ha en superbra kväll på er!
puss linda





lång dag

sådär nu har jag äntligen tid o sätta mig ner för första gången idag typ. lite halv hektisk dag på jobbet o sen direkt hem o byta om på två sekunder och vidare ut till stallet. red både lektor & gammon o dom fick gå i paddocken båda två. var inte nån av hästarnas toppdag kanske men stundvis gick båda riktigt fint o bra! tyvärr hade ja inget batteri på kameran så blev inga bilder.
nu blire käk o lugnt me bästa resten av kvällen as usual. fredag imorn o det ska bli niceeee
puss linda





heeeeeeelt schluuut

fyfan, hemma efter en skoldag. seeeeegt! haft kund o lite sådär. ska sätta mig o plugga lite och sen kommer alex o hämtar mig, grillning idag. linda rider gams idag, käreeeeeee vän. hörs!
km


torsdag

guud va skönt med torsdag idag! o ännu skönare att det är fredag imorn, igen ;D sjukligt fort går det!
sitter iallafall o käkar lite godis.... inte okej inte okej. o ska snart trampa iväg till jobbet!
så see u later!
linda


rätt osnygg såhär på morgonen.....


scapa

ska beställa mig ett scapa schabrak :) vet dock inte vilken färg? alla färger skulle vara så sjuukt coola på gams. vilken färg tycker ni jag ska välja?
KM


-

''i believe in being strong when everything seems to be going wrong. i believe that happy girls are the prettiest girls. i beileve that tomorrow is another day, and i beileve in miracles''


legenden om ragnar..

nuuuu är ja äntligen hemma. efter jag slutat vare bara att slänga på sig andra kläder på två min och iväg til kulturbruket. pinsamt lite folk men showen va allt helt okej! :) vissa bättre än andra ;)
nu väntar jag på älskling så blire o lägga sig kolla nån film o dö lite halvt, hur trött som helst.
imorn äre torsdag, gillagilla. jobb o kanske träning står på schemat då :)
men vi hörs imorn ;D
puss linda





o en grej till, visst det är jätte kul att ni ger tips och allt sånt. men alltså, jag har ridit mer än på ridskola ett halvår lixom så jag vet allt en del jag med :)


mmmmmmmmmmmm

hemma igen från showen :) underhållande får jag säga! sitter och käkar chillliknuuuuuuuuutts o njuter av det kan jag lova, mummssss. ska snart inta sackosäcken o BB. hörs!
km


4½ timme i stallet

.. puuh! äntligen hemma från stallet, eller ja.. har väl vart hemma en timme iallafall :) longerat linisen o gams, mockat, skurat hinkar, smörjt träns, fixat foder, tvättat ben, tvättat svans, gett hästarna lunch, sopat osvosv. är lillesluuuuuuuut! så nu ska ja snart fräscha upp mig lite o sen iväg till kulturbruket =)
KM

bilder från förut






där brukar linda sitta, kul för henne... typ


sen fick han springa av sig totalt, de gillades


hinder på 1.50 typ












at work

sitter på jobbet o har lunch just nu, datorn fick nämligen följa med idag. en timme är rätt lång tid o man käkar på typ tio så lika bra o försöka få ngn vettigt gjort den andra tiden eftersom jag inte hinner annars. goodgood!
blir ingen ridning för mig idag utan karro får longera lektor eftersom han är omöjlig o rida förtillfället. blev nämligen bestämt att det blir att gå på vårkonsert vid 7 ikväll med karro! förra året va grymt bra så hoppas på att det är bra idag med :)
så blir tyvärr väldigt dåligt med update från mitt håll idag, haha
love linda

försovning

idag försov jag mig totalt, så lyckad att jag inte hann med sista bussen till skolan. men sånt händer ibland! så nu sitter jag och pluggar hemifrån, och ska snart ut till stallet och rida gams o longera linisen, mocka, tvätta ben, fixa vatten, foder and so on =) så hörs i eftermiddag helt enkelt!
puss karro


money money


2 hinkar
2 borstar
benlindor
bett
ridvantar
flughuva
''första hjälpen''
schampo
godis
skurborste
diskborstar till benaaa


2 par jeans
skrubb
body butter
toffsar
inpackning
iphone skal
chilliknutttts
tubhalsduk
caprisone
pärm
porstrips

KM

onsdag

helllu! håller på o gör mig iordning lite lätt för att jobba hela dagen som vanligt på onsdagar :) riktigt segt väder ute så då äre gott o jobba inomhus iaf, haha stallet o hästarna blire efter jobbet iaf! så det är inget större som händer denna underbara onsdag, haha
men vi hörs tonight ;D
puss linda





home sweet home

herregud vilken lång dag! men va rolig de har varit :) klockan ringde 6 imorse, då var de rätt upp och börja göra sig i ordning. kom iväg runt 7, var framme i falkenberg runt halv 11 eller något. och åkte därifrån halv 6! pengarna har flygit iväg men satan va värt de är de :) när jag kom hem så packa ja ihop hästgrejerna, åkte ut till stallet och spola av gams ben, gjorde i ordning grejerna och nu är jag hemma och kollar BB. här kommer några bilder från idag :)


våran maskot!




somna rätt fort


fika paus


HAHAHA


vi hade gott om plats i busssssen




påväg hemmmmm

snart är BB slut, då ska ja total däcka i sängen. gonatt på er!
KM

todays









KM

gårdagens ridpass


























söta hästar














haha han är som en riktig barnunge. så fort han inte får som han vill blir han as sur i några sekunder tills han hittar på något annat o göra. haha




on our way

alooha! sitter i minibussen o har precis haft fika paus o nu e de lille dansband allsången, haha störda. är framme om en stund o då äre shopping som gälller för hele slanten! tjaaao lind & karro

hovar






fina o nyoljade hovar efter hovisarna vart där igår! :)


ullared next

godmorgon! sitter o väntar på en del av la familia edvardsson ink karro som snart kommer o hämtar mig :)
blir som sagt ullared hela dagen! dock mår jag halvdåligt än men hoppas det går över om en stund.
men ha en bra dag!
love linda




"ulla was riding"

färdig för en tripp till ullllaaaared! väntar bara på dom andra :) hörs!! km

sängen nästa

håller med karro, sova är det enda rätta! så nu blire sängen några timmar innan det är dags att gå upp o göra ullared osäkert! wohoo, typ. haha
ahja, godnatt mer er :)
love linda


sova är de enda rätta

zZZzzZzzzZz..... sitter o kollar på BB med en lite halv öm rygg. säkerhetsväst är viktigt!! men de blev betydligt bättre när jag duschade varmt. och det är troligen många som undrar hur jag kunde flyga av av ett 30 cm högt hinder, men de var första gången han hoppades under ryttare! snart är bb slut o då ska ja nana brevid min favorit. natti! /karro

så kan det gå

sådär nu är alla bilder upplagda och de som inte kom idag kommer tidsinställt imorgon :) men NU ska jag hoppa in i en dusch o sen lägga mig. blir upp tidigt imorn för då bär det ju av till ullaaaared! mkt nice! var ju där senast för några veckor sen bara men är alltid bra o fylla på med lite smått o gott ;)
men ha en braa dag så hörs vi imorgon kväll :)
puss linda




dp bilder

karro & gamson förut!

























lektors

i väntan på hovslagarna!
















INKÖPSLISTA

.. till gams när vi far till ullared imorgon.

• benlindor
• tredelat bett med äpplesmak
• schabrak
• träns
• borstar
• fleecetäcke

och nu kommer jag inte på nått mer, men kommer troligen köpa 10 gånger så mycket mer än detta ;) haha.
KM


till salu


hittade några pannband som inte är använda mer än en, två gånger!
tänkte sälja dom för typ 50 kr st. :)

1. mörkbrunt med strass på båda sidorna. st cob/full
2. mörkbrunt med swarowski st. cob har tappat 2 stenar på sidan. syns inte mkt alls!
3. svart hjärtpannband st. ponny/cob
4. svart med strass o ngt annat gnistrande emellan. st. cob/full
5. svart med swarovski st. full

alla är alltså i superbra skick och vissa är endast testade!
linda


dagens roligaste







o sen låg karro på backen!
haha


tuggar lite grus oså

HAHA, åkte på en så rolig avåkning förut.. petar lite grus oså i käften än, mums. hehe neeeeerå! men gams och ja hoppade idag, gick jätte bra och han gick sjuuuukt bra. hoppade rätt snällt tills han börja springa åt sidan, fick jävlarannama i mig o styrde på o han kom fel, rättade till sig o hoppade de jätte snällt.. bockade och där låg jag på backen. allt gick bra, gams hade ångest o stod o buffade på mig tills vi åkte hem. jag har lite ont i ryggen o blir lite småyr men ingenting mer än så : ) dags o inskaffa en ridväst nu tror jag. nu ska ja upp till åsen, big brother och däckmode. ullared väntar imorgon! bilder från avåkningen kommer, så håll utkik ;)
KM


:)

sådär, nu är allt stall avklarat för idag. göttgött! nu ska jag hoppa in i en varm o go dusch o sen ska ja försöka lägga in alla bilder sen dagen ;D min käraste tkr det är sådär roligt att jag sitter o grejar med bloggen varje kväll men han får stå ut helt enkelt haha. annars kommmer de bilder imorn! :)
love linda





stallet heele dagen

sådär hemma igen efter tre timmar i stallet. ska bara byta om och dra ut igen o rida då det inte blev någon träning idag. dock drar vi oss bort mot paddocken o hoppar lite där istället! :)
har massa bilder på pållarna från idag redan o mer bliree!
så ikv kan ni förvänta er bildboomb, hinner troligen slänga upp dom då redan ;D
puss linda



good neews

gams blir bara finare och finare, dock är han FRUKTANSVÄRT lat trots att han käkar massa krafft foder och grejer, så idag drog jag till med betfor också och hoppas verkligen att han piggnar upp lite! i lördags när jag red så gick han väl helt okej, var inte alls nöjd i början utan va mest bara slarvridning då han var totalt fokuserad på mackan och lektor som också var med i paddocken :) lite svårt för o skilja sig från gruppen har han allt. men i slutet av passet så lurade jag in han på småsmå ått-volter så han verkligen fick böja, och det hela slutade med att han gick på tygeln på rakt spår. så himla nöjd! nu behövs bara energin i trav och galoppp också, lille ponken ♥


off to the stable!

nu ska pållarna få nya skoor, hemma om några timmar igen!
linda


pållisar

tänkte att eftersom detta numera bara är en hästblogg typ, haha så kanske det vore roligt o skriva om alla pållar jag haft? :) nu har ni ju bara fått sett en liten del av jovi & sen lektor nu. vore det ngt kanske? :)
är ju lite mer än bara vad vi gör på dagarna iaf, haha :p
linda






veckoplanering

måndag: hästarna ska skos, ev. hoppträning
tisdag: ullaaaared med karro & freddie!
onsdag: jobb, stallet
torsdag: jobb, ev.hoppträning
fredag: jobb, stallet
lördag: -
söndag: -

helt klart en perfekt vecka, haha. dock har jag vääldigt mkt o göra i skolan så får väl bli sittande med det i helgen skulle jag tro......
linda

 

 


jackor


nya jackaan, dock är den mkt snyggare på!




fick även ny snowboardjacka för ett tag sen, niceeeee!
/linda



monday

hejheej, allt fint med er idag?
gick upp för nån timme sen o skulle fixa mig iordning för skolan men mår ingen vidare alls idag så får bli hemmma ist.
dagens planer då iaf, ut till stallet vid 2 o tvätta ben på hästarna för hovslagaren kommer, sen hem byta om o dra på hoppträning ifall vi får tag på transport. våran är fortfarande inne på service o jag blir toooookig utan den. så får se om det blir träning helt enkelt, vore väldigt segt om det inte blev det.
men det var min daaag!
puss linda




new week

måndag: -
tisdag: ULLAREEEEED
onsdag: skola, rida
torsdag: skola, rida
fredag: praktik, stallet
lördag: träning?
söndag: döööööö

alltså en heeeeeeelt lugn o skön vecka!
uppskattas en aning
km

sundaaaaay

hej i galoppppen! har precis anlänt till sängen och är riktigt trött faktiskt. vart uppe vid 10 tiden idag tror jag, käkade en redig frulle och åkte iväg med mor och far. första hållplatsen var bomässan i vänersborg, inte mycket o hurra för. va typ bara ute spa and so on. sen rulla vi vidare mot överby. hittade knappt någonting, det är som är ''inne'' nu är typ magtröjor, som är något av de fulaste ja någonsin skådat. så blev ett par jeans, ett par byxor med högmidja och en stor stickad tröja! tack mamma ♥ när jag kom hem åkte jag direkt ut till stallet och fixade. gammon fick stå idag så jag ställde ut han på gårdsplanen och tvättade benen vilket man får göra typ varje dag då dom ser ut som stora lermonster när dom kommer in! snälla sol kom o torka upp allt nu :) kvällen avslutades med käk hos svärmor och big brother med alex. ett perfekt slut på en helt okej vecka! nu ska ja kolla nått avsnitt av greys o sen lägga mig o sova. puss o gonatt :)
KM


linisen










dagens köp

åkte och skulle köpa ett par nya stövlar o lite smått o gott såsom stigläder,stigbyglar, lindor osv. men blev inget utav de men lite annat blev de iaf! ska till ullared på tisdag så köper det andra då ist! :)


blev bara ett swarovski pannband, hästgodis & sporrremmar på hästsidan.
sen köpte jag även en mascara & fick en snyggve jacka av bästa mammmmi!
det var faktiskt allt, haha
linda



stöning häst

stallet klart o lektor riden! elr ja, han har verkligen damp nu för tiden så vetifan om man ska kalla det ridning men av med energi blir han ju då han bara masar. haha
har lite bilder på han today som kommer upp strax! :)
linda


home again

sådär, hemkommen från torp med lite smått o gott. dock inte det jag skulle ha men. haha show you laaater!
nu ska ja byta om lite snabbt o dra ut till min finaste lektor :)
pusss linda



hööks

tagit en lång, go och välförtjänt sovmorgon idag. gött! tagit en dusch o ska snart ta på mig lite kläder o sen vänta på mammi. sen äre vidare till hööks för o köpa lite nödvändiga grejer :)
puss linda


sovaaaa

hemma från en toppen kväll me min fille! roligaste på länge o de tackar vi för =) så nu är det rådäck i sängen, och imorgon blir det bomässa i vbg och sen vidare till thn o för första gången på länge (!!!!!!!) handla till mig själv o inte hästen! haha. hörs imorn
km


the end of the day

är helt slut nu efter en galet bra dag. ska tvätta bort sminket o gå o lägga mig snart o vänta på älsklingen som slutar om några timmar.
imorn verkar det bli en liten tripp till torp och slösa lite pengar! hemska tankte egentligen då jag vart ganska generös de senaste när det gäller pengar, haha
ahja, men vi hörs mer imorgon istället.
puss på er, linda




memories




clash of nation

hejheej!
vart i falun på c l a s h  o f  n a t i o n  hela dagen med jonte tim & johan.
typ, en av dom bästa dagarna i mitt liv. haha
nä, men det vart helt grymmmmt verkligen o det är sånt man bara ser på tv lixom.
var som sagt ett as stort event med både skid,snowboard o skoter tävling blandat me massa annnat. va massa kända personer där o iprincip dom sex bästa skoteråkarna i världen som tagit massa xgames guld o sånt. dom var iallafall heeeeelt sjuka. enda som fattas är att jag skulle vart arton och vart med på de sjukt stora after partyt dom skulle ha. då hade de helt klart vart bästa dagen nånsin, haha
glömde tyvärr kameran i bilen men så fort det kommer upp bilder på hemsidan elr något kan ja slänga upp!
puss linda





fucking with me, is like play with fire


f.r.i.e.n.d.s


saknar mina fina fina vänneeeeer några mil ifrån mig ♥


tråkiga fula jävla blogg jävel

typ så, orka blogga egentligen. noll lust, tråkig design, ingen inspiration elle nööööööött. på tisdag ska till ullared iallafall. köpa nya horZEEEEEGRÄJS! benlindor, schabrak, fleecetäcke, spö, godis, träns. and so on! om de nu finns de ja vill ha de vill säga. hörs nån gång i veckan elle nått
km

blir tokig

vart på dåligt humör hela dagen idag med så har inte haft nånting och säga till om här. blir förövrigt så jävla sur på folk som inte respekterar saker o inte sköter det dom skaaaaa, tur jag har bra koll på mitt humör annars hade jag fått världens flippp. ne nu glömmer vi allt som har med det att göra!
ska iaf hem till min bästa om en stund och bara inte göra nått, ska köpa godis oxå....... bara för att. o sen behöver jag en personlig tränare, på riktigt. haha så nån som känner sig sugen är välkomna att höra av sig ;)
ne, vi hörs nån annan dag.
puss linda







coluuuuuuuR


okej ignorera mongo 1,2,3 o 4 o kolla min hårfärg.
herrrrrregud, varför i hela världen färga ja bort den?

AJ

mensvärk borde FAN va förbjudet, jävla apaaaaaa. dagen har vart lugn, tv och soffläge. lagat mat, baconlindad kyckling, ris och hemmagjord gräddsås. gott! nu ska ja snart hem o byta om till stallkläder, iväg till stallet, rida, hoppa, ramla av o dö. heheeeeeee.
km


finally friday

guuud va gött att det är fredag och guuuud va trött jag är idag. 
är iallafall ledig den här helgen men det står dock massa annat på schemat! men det är gött det med!
blir till mitt underbara jobb om en stund o där spenderar jag mesta delen av dagen & ikväll blire mys med älsklingen eftersom han inte jobbar idag för en gångs skull :) sen upp tidigt imorn!
puss linda


RSS 2.0