to much rain

precis kommit ur en varm o go dusch o myskläderna är på så jag klagar ickee. blev ingen ridning förut heller då det verkligen öste ner. lektor hade då inte tagit illa vid det då dom lyckats fått upp skjulet som är i hagen o där inne bland all bröte stod en jättetorr lektor o kika ut på de andra blöta hästarna, haha så söt.
det fick istället bli lite myspys sådär, tvättade ben o svansar o massa sånt :)
hade finnnnnt!
puss linda


nunununu

jag.måste.utomlands.nu


hästar,hästar

precis slutat jobba & nu äre bara på med rid och regnkläder o dra ut o rida i spöregnet! det är såååå kul att ha häst sånna här dagar ;) nedå, så farligt äre icke! :)
kommer tyvärr inga bilder från idag men ni överlever nog med de senaste :)
puss linda

 






teeeeam KL

karolina magnusson & backgammon
linda bergqvist & lektors
















freddie, freddie


haha, fredrika lyckades rätt gött när hon skulle sätta upp lampor för ett tag sen!
värsta smällen o sen va hela rummet kolsvart, haha


kunde vart fredag,

godmorgon godmorgon,
sitter här och käkar lite frukost som vanligt o stör mig på att det känns som det är fredag idag. ahja, är väl helt okej att det är torsdag också men... haha
ska strax dra till jobbet o jobbar tilll sex som vanligt. efter det blir ut o rida i detta üüber ünderbara väder, fast ne. karro ville hoppa så får väl se om det blir ett skutt eller två! :)
men vi hörs senare!
puss linda





sleepy

nu ska ja o hjärtis lägga oss och kolla film. imorn rycker tindras.. fitta? o spencers bollar! mysigt.
puss km


dagens roligaste


hahahhahaha dör
karro och sin dåvarande lilla foderponny julle!
fyfan va sött, haha




inte min dag

usch, inte på bra humör alls idag. vart en bra dag på jobbet & har ja nyss vart i stallet en sväng. blev ingen ridning idag då jag inte orkar med en masig lektor som är i trotsåldern eller något liknande när man rider hemma, hehee
nu käk o mys som alla andra kvällar.
love linda





home sweet home

väntar på linda ska svara, sen blir det stallet. rida, hoppa HOPPASSSSSSS jag! beror på lindas humör ;D haha. sen iväg o klippa jimpan, upp till alex, mys o big brother. helt okkkkkerorre!
km

U

jobbbbb nu, hörs ikväll!
linda



<3


stopp!

tryckt i mig alla onyttiga saker man kan tänka idag, chockladpudding, chips, kakor, kolor, u name it. så nu är det STOPP med massa onyttigt och börja med beachen 2011! godis på helger, nyttigt på veckorna. slappt på helgerna, stenhård träning på veckorna. heja mig! detta kommer aldrig ske, men man kan ju alltid försöka ;)

NU: Big brother och säng.
nattiii
KM


dagens







/linda


tisdag

home sweet home. med huvudvärk och nackont av nått slag, eller så är det åskan! idag har jag hunnit med att färga jessica persikas hår, blev bra =) sen har jag även hunnit klippt sanna och hennes mamma! nu väntar jag bara på sista kunden för dagen, martin! sen blir det stallet, gå en promenix med gammon o lektor. kanske träffa micaela en snabbis beror på när jag är hemma, sen mys med älskling. chocklad ska vi äta idag, gottttt!
km


?





känner ni igen denna herren? ;)


spöregn

kom nyss hem från rådahallen där det blev en timmes simning och sen en solning efter det :) solen kikade fram lite förut o fick lite hopp för bra väder när ja ska rida sen, men nu spöregnar det ute så det gick sådär me de hoppet. haha
jajaa blir nog bra ändå1
linda


gårdagens ridpass del 2












































PASSION

Många har olika passioner i livet, något dom tror på, något dom brinner för. Några har inga alls och sitter hellre hemma hela dagarna, men också det är väl en passion i sig. Något som jag brinner för som ni säkerligen redan vet, är hästar och ridning. Det är en sån jäkla frihet att bli ett med hästen. Ni som inte rider, ni förstår inte känslan när hästen kommer galopperandes i hagen när man ropar på den, när den gnäggar när den ser en, när den vilar huvudet i ens famn, när den buffar på en, när den bara är.

Eller när man sitter på hästryggen och har all den kontrollen man har. Man har kontroll på ett djur på flera hundra kilon, som lyssnar, som svänger när man vill att den ska svänga. Som befriar alla tankar man har med bara några sekunder, att sitta på hästryggen i full galopp är något jag älskar.
Jag älskar min passion för hästar.
Jag älskar att vara ett med denna varelse





/karro

go häst






















INKÖPSLISTA


549:-


benlindor, vet dock inte färg ännu. tips på fin färg till mörkbrun häst? :)

tisdag

godmorgon på er.
precis gått upp o ska snart göra mig iordning o bege mig till skolan! väl där har jag bara en lektion o sen gympa och då ska det simmas som vanligt :) ska försöka hinna med en solning också! sen efter skolan blir det ut till stallet och rida lektor & gammon. sjukt tråkigt väder ute idag men jag överlever nog!
ha en bra dag :)
puss linda


karros överdrivet kelsjuka häst



this week

måndag:
idag: skolan, klippa martin & simon
onsdag: skolan, hinna med stallet, klippa sanna och hennes mamma & jim.
torsdag: katterna ska iväg till vetrinären, klippa tina, hinna rida, sola & simma.
fredag: praktik, rida
lördag: stallet
söndag: stallet

haha jäkligt skönt med en lugn helg iallafall, som vi hoppas blir lugn också så det inte blir en massa jobb eller något. då lär jag gå in i väggen, fullt upp denna veckan! kul att kunna ha något att göra på veckorna, tycker bara synd om min lille prins ute i stallet som inte alls får mycket tid denna veckan!
/karro

dagens ridpass i bilder






































imorgon kommer del2!


puss

godkväll! sitter och kollar på big brother, sen bums i säng.
ska bli gott med lite sovmorgon imorgon, och bil till skolan.
hörs :) puss
karro


myspys











puss linda


avrundar dagen

14 inlägget idag! nu kan ni inte klaga på dålig update iallafall, haha
nu ska jag ta en dusch o sen lägga mig i sängen där min käraste redan legat i över en timme o surat när jag har fixat massa bilder till er, hehee.
men vi hörs mer imorgon! :)
love linda






dressyr bilder från idag








































1 år sen precis!

den 28 mars 2010 gjorde jag tävlingsdebut på lektor som jag då haft i nån månad.
hoppade 90cm & 1m, enjoy ;)

när vi köpte han sa dem hela tiden att han va så galen o näst intill oridbar på tävlingar och att flera stycken hade lämnat tillbaka han för dom klara inte av han just på tävlingar. därför red jag väldigt passivt & de enda jag försökte tänka på var att inte tappa kontrollen! gick dock över förväntan eftersom han var så lugn :)

90cm



1meter




DP2

dagens ridpass för mig & gammon: haha jaa, vad ska man säga. han är världens stönigaste häst som trotsar mig så in i helvete, spelar dum och vinglar omkring. men emellan allt detta så gick han riktigt bra, lyssnade bra och var även framåt. sprang som en tok i galoppen, kul! som linda skrev så var det årets första pass i paddocken, så jäkla gött och slippa rida fram och tillbaks på vägen hemma. imorgon blir det vilodag för gammon då jag har fullrulle med klippkunder.
karro



DP

dagens ridpass: bestod utav lite chill dressyr! blev också första passet i padocken för iår,
vår feelings på de!
lektor gick nästan som en dröm, kunde bara sitta där o pilla lite med fingrarna o det räckte. så det var riktigt roligt o rida han idag! bara o sitta o njuta :) sen fick han springa av sig lite o då kom även bockningarna haha. han sköter sig dock bättre o bättre för varje dag.  dock är han halvknäpp än o måste gås med till o från dit man ska. men han lugnar väl sig nångång :)
bilder kommmmmmmer!
linda




-



klicka här för att komma till inlägget


v.13

har en kalender framför datan där jag skriver i allt, men för första gången har jag en vecka helt tom, haha
men hur gött är inte det? dock har jag sjukligt mkt att plugga så det är inte en minut över ändå.
linda

måndag: 11-14 skola, stallet,
tisdag: 11.20-15.20 skola, stallet, simma & sola?
onsdag: morgonpromenad, jobb, stallet, plugg
torsdag: jobb, stallet, simma & sola
fredag: morgonpromenad, jobb, stallet,
lördag: till falun med lite folk o kolla snowboardtävling elr något
söndag: -

 

 


pictuers
































massa skola

har precis haft svenska i två timmar o gått igenom NP blandannnnat, gött att det blir min första uppgift i svenska. haha ahja, det blir som det blir. nu ska ja ha infärgnings engelska en timme o sen äre schluuut för dagen :)
göttgött! resten av dagen blir chill fast ja måste göra massa annat egentligen meen.
får se om jag kan slänga upp något roligt inlägg senareee!
love linda

monday

måndag morgon, igen.  veckorna går så galet fort så man hinner ju knappt med, haha
sitter iallafall o kollar nån dålig tvshop grej o ska snart vandra till skolan :)
slutar ju dock 2, så jag överlever noooog. ;D
puss linda

söndag

har precis intagit sängen och känner av att jag har ont i halsen, orkar jag verkligen bli sjuk nu? mmmmmm fast ne, det är gött o va sjuk. iallafall feber oså, bara ligga i soffan o sova hela dagarna.. fast peppar peppar som tur är har jag inte haft feber på väldigt länge, och när jag hade det sist (riktigt sjuk alltså) så hade jag verkligen ingenting och underhålla mig med på dagarna. sket i skolan och va singel. nu är jag plugghästen, har pojkvän och som pricken över i:t en häst också! så frågan är om jag orkar bli sjuk nu? haha vilket dilemma.

har iallafall kollat på big brother och faktiskt sur över att roza åkte ut, hon kunde åkt nästa vecka. orka me den fula jävla vanessa som bara säger ''omg'' hela tiden. ännu större dilemma. nu skall jag kolla in den nya serien som gick istället för solsidan idag. hörs imorgon people!
km


världens finaste

dressage


Asså nejnej, jag är INTE stel alls. HAHA, ser uppstoppad ut.
Men gosig Gammon.




Bilder från Lizette! :)

pictures

Bilderna på mig och Gammon är uppe! ;D haha. Det blev inte så många från själva träningen, och det var inte någon specifik ''dressyr'' träning. Utan det var övergångar och tempoväxlingar. Gå i form and so on kommer längre fram i träningen liksom. Lizette tog några bilder, men dem kommer när hon skickat.
KM

H&M

alltså, fyfan vilket väder det är ute. trodde seriöst ja skulle dö förut när ja va ute o jobba, uscccch.
precis klickat hem lite grejer från HM oså så nu får det bli en vaaaarm o go dusch o försöka få tillbaka värmen.
ikväll blire bara massa chill med jontiss as usual & imorn äre skuuuula. segt.
ahja, over n out typ!
puss linda


sommmmmar
sjukt ful bild men det får gå så länge de ser gött ut , haha


snowwwi

mmh, ut o gå i snöstormen nån timme nu. mysigt :).., fast ne inte det minsta.
ahjaaaaa, vi hörs väl senare people!
puss linda


nostalgi

kolla vad mamma hittade när hon städade, haha
lokal ryttarlicens från 2002! alltså 9 år gamalt, haha hur gulligt?
jag själv var då oxå 9 år gammal och red väl runt på mina små bponnyer, haha
gud va tiden går snabbt!
linda




-











karro & gammon












söndag, igen

morsningkorsning tieep.
just gått upp för andra gången idag, va uppe o jobba lite imorse oså. har en miljard grejer att göra idag och jag har sååå bra motivation till allt just nu, elr inte haha blir iaf jobb vid 4 igen o stallet en sväng efter det. goodgood.
hoppas ni haft en bra helg! :)
love linda




CAMWOW

Ojoj, godmorgon ur min powenap jag nyss tog utan mening.. Träningen gick verkligen super bra! =) Skönt att ha en häst som är såppas snäll, dock var det vädligt svårt att skilja sig från Lektor på andra sidan ridhuset.. Men det löste sig bra tillslut ändå, jag och Linda red som på ridskolan. Hon före, jag efter. Snett igenom, haha att jag inte dog. Men det var det ända som hjälpte för han är totallllllllllt lam när man använder spöt till och med, haha go häst. Men annars ett super bra pass så är verkligen nöjd! Nu ska jag fräscha upp mig lite. Bilder på Gammon kommer troligen senare om Linda inte har fullt upp ;) Hörs!
KM


bilder från dressyrträningen

kommer även på karro & gammon!

l i n d a  &  l e k t o r s





































träning

Godmorgon! Gött väder ute ellelelelelelrrr?! =) Ska strax hoppa i ridkläderna och dra mig ut till stallet. Borsta en lerig häst antar jag sen träning. Hörs sen när jag är hemma :) Ska försöka få Linda att ta med sig sin kamera.
/Karro


upp o jobba litegranna

linda



zzzzzzzzz......

Hemkommen från en riktigt trevlig kväll med Linda, Amanda, David, Simon & Jim. Bara suttit och snackat, åkt lite bil och spelat tv-spel. Underbart och bara sitta sådär med gamla vänner =) Har precis tagit bort sminket och borstad gaddarna, slängt på mig sov t-shirten och ska sätta på något avsnitt av Greys. Imorgon blir det lite sovmorgon iallafall och det ska bli fruktansvärt gott, och sen hoppas på en riktigt bra träning! Gammon var förövrigt helt underbar idag, och idag tog vi får första galopp från halt. Finafina häst ♥ Så vi hörs mer imorgon, antingen ett snabbt morgon inlägg eller efter träningen. Godnatt sleepy heads! Puss
/Karro


skål


ha en bra kväll med er!
lindaaa





but i've heard one of you and i'm gonna make your head burn.


friday, im in love

blev ändrade plaaaans, inget gym men däremot en springtur! så nu blire en dusch o sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! :)
pusssss linda


heZt

häst riden, häst genom borstad, häst dränkt i pälsglans, sadel smörjd, foder köpt. alltså helt redo för en dressyr träning imorgon :) debut och allting, ska bli skit kul. kvällen har jag ingen aning om hur det kommer se ut, får hoppas de händer något kuligt. först ska jag käka med mor och far iallafall, mat är livet.
puss karro



gymmet nu

helluhellu, precis hemkommen från jobbet! :) nu äre bara o byta om för nu blire till gymmet, haha vet inte om jag ska skratta eller gråta! menmen, är väl en bra början att ta sig dit iaf. haha
kvällens planer är karro. mer än så vet varken hon eller jag, men något bra blire alltid :)
men mer update när ja kommmmer hem!
love linda



min snygga vän



jobbet nästa




-



Godnatt fulingar, hörs imorn.
KM

=)


dagennnnnns

solning och simma stod på schemat och så blev det. nyss hemkommen med lite mjölksyra och lite färg, guttttt. imorgon blir det praktik som gäller. blev lite blonda slingor idag också, blev gör braaaa. nu vankas det snart big brother sen min dunder underbara säng.
km

sneakpeak






-

precis hemkommen från rådahallen, en go solning o en del simning blidde deet! nu ska ja fixa lite bilder som mamma tog förut när ja red lite snabbt o sen har dom gjort massa våfflor här hemma! mmh gott!
imorn äre jobb o gym som står på schemat! :)
love linda








sol & bad

drar och solar och simmmmar med timon!
 och till er som jämt frågar vem timon är så är det ingen mer än våran älskade karro! så nu vet ni en gång för alla :)
puss linda



stallet

ut o ridaaaaaaaa! kameran är med så kan komma en elr två bilder sen :)
puss linda



beach 2011 nästa, typ

sådär då vart man hemma igen. åkte till vbg o lyssna på en präst, riktigt bra va hon! :) sen drog vi te rådahallen o fixa lite så nu kan ja gymma o simmmma hur mkt ja vill ;D haha bra skola! så imorn drar vi igång projekt beach 2011, haha.
förövrigt underbart väder idag. converse, skinnjacka och solglasögon på. så det ska va :)
love linda




långt hår

nu är jag sugen på lååångt hår igen.
kanske lite blont också..




old


2006, jag & kompis


2006


2006


2007, jag & bonsan



2007


2009, jag & coccos


2009, saknade bollen


2009


2009


2009


2009


2009, peppson. världens finaste ängel
äg: natta


2010, jag och lektor


2010


2010


2010


2010, stilhoppning


2010

och min kära vän linda står som ägare på dessa mirakel.
tack för alla möjligheter du ger och har gett mig

skuula

sitter i skolan o har precis käkat lite frulle sådär! ska väl snart börja göra lite religion så det blir klart & sen efter 11 nån gång blire studiebesök i vbg hos nån tjomme :)
senare i em blire stall o sen antingen sol o bad med timon eller bowling med the family emanuelsson.
imorn äre freeeedag o det ska bli skönt!
love linda

as i walk through the valley of the shadow of death


roaaaaaaadtrip

Shalalala, sitter i sängen och känner hur det svider i ögona. Mindre okej! Precis kommit hem från torp & stallet. Longerade Gammon för första gången idag och han fatta rätt fort vinkeln (förutom att man skulle gå på en volt då, såklart) så det blev lite kantigt and so on med helt klart godkänt. Sen kom Alex och hämta mig och då bar det av till uddevalla för och köra Jeppe till Viktor, blev ett stopp på torpan för inköp av nytt träns. Hittade dock inget i budget pris så det får vänta en litet tag till så ska klicka hem ett underbart sen. För idag märkte jag att Gammons nosgrimma hade fått stryk av väggen på nått vänster så det var skadat tyvärr. Köpte iallafall krubb-bitningsmedel då vi har en busig ponny hemma i hagen som gärna äter svansar och sånt mumsigt. Fick även hem min nya ridjacka också, tack annelieeee ♥

Ska strax hoppa ner i sackosäcken kolla big brother och sussa sönder. Sovmorgon imorgon och det gillas stort! Vi hörs imorgon. Puss
KM


underbara fina snygga träns, du ska bli mitt.

lille blåsigt

helooooooooow i blåsten.
kom hem från jobbet för en stund sen, haft världens jävla huvudvärk hela dagen så är sådär piggg. lektor får vila idag med då det inte blir någon tävling till helgen. så blir mys med min älskling hela kvällen istället :)
puss linda




onsdag

Godmorgon! Sitter och ska ha svenska, ska göra ett muntligt nånting men det har jag som vanligt glömt bort. Så får improvisera lite (stavas de så?) Sen blir det hem till stallet, tänkte se om paddocken går och rida i. Hade vart väldigt väldigt skönt. Puss och kram skumbanan
/karro


snygg blond brud

hard work work

helluhellu :)
sitter här o har precis käkat lite frukost o ska snart slänga på mig kläderna :)
idag äre nämligen jobb som står på schemat, första gången på 20 dagar! haha
pga att jag vart i skolan då ju! men det ska bli jätte kul, är väl uppe i snart 60 pall nya varor den senaste veckan så ska bli as niceee o se allt som kommit in. o mer kommer det, massa huur fina grejer som helst ;)
wohooooo!
nä men nu får jag ta och göra någon nytta så hörs vi ikväll nångång! :)
love linda




lille trött

Time to sleep! Vankas en morgondag imorgon med.
NATTTTTTI
km


livsglöd


mosters finaste guldhjärtan ♥

hudcancer

Precis duschat, så nu sitter jag i soffan och ska strax ringa micaela och invänta BB. Jag och Linda ska förövrigt börja simma varje tisdag & torsdag, och även sola på det. SUPEEEEEEER, ser ut som en tjock skräcködla med nollpigment och fettvalkar som hänger ner till tårna typ.. Så dags och ta sig i kragen för beachen 2011.
KM


sola och sent kalas

nyss vart o dratt en go solning med timon :) sitter nu hemma o väntar på lite käk, sen blire lite fix o iväg på kalas vid halv 10 med jobbgänget! rätt go tid, haha
ahja, ni kommer nog inte höra ifrån mig mer idag så vi hörs helt enkelt imorn snyggingar :)
love linda


snabb update

Haaaaaaaaaj! Hemma och mellanlandar, precis varit i stallet och ridit. Gammon va inteeeeee sugen idag så blev lite skritt o trav, och in. Blåste rena stormen ute också så de sög. Ska strax byta om och iväg och sola, sen hem och möla i mig fetaste kebabrullen. LÄNGTAR!
Puss karro


min fina vän


duktiga duktiga du!

sitter i skolan och har precis haft mattetest, humöret är typ inte på topp men räcker o kolla ut och ha mina goa klasskompisar här så löser de sig ;) ska snart åka hem, då blir det käpprätt ut i stallet och rida. sen sola med lindusbeandus. puss
km


booooring


pluggg

suttit o inte gjort någonting i snart 4 timmar, haha värt. time to start studyyyy!
klockan sju blire en solning med timon och efterdet lite kalajs sent ikväll :)
riktigt skönt med lugna dagar ibland :)
love linda

rip mitt favorit träns

japp, lika sant som det låter. haha
igår innan träningen kom lektor lös igen!! han är helt otrolig förtillfället asså. dock var det när ja höll på o tränsa så han lyckades dra av sidostyckena så tränset va i två delar. delen med bettet fick mamma med sig men den andra delen ligger kvar på ngt gärde nertrampad i leran ute hos anna nånstans....... hästkräk. hans nya nosgrimma ja köpte för nån månad också................. min otur verkar bara fortsätta, haha
linda
rip mitt fina träns :(

tisdag

mmh skön morgon. sovmorgon, tv o data, tacoschips o såsssss.
linda

big brothaaaaa


Godkväll gott folk, ner sutten i sackosäcken halvt dö och kollar BB as usual. Dagen har varit lugn och fin, stallet & åsen, as usual. Imorgon blir det skolannnnnnn, stallllllet oså. Det gamla vanliga :D Ett förjävla roligt inlägg om jag får säga, men det är ju alltid nånting ;) Gonatt!
KM


träning nu

soooo, har inte ens börjat städa. ovanligt. blir iaf att byta om nu och dra ut på träning för nina! :) lektor är så sjukt kul o rida för tillfället så då blir det genast lite lättare att spendera seeeena kvällar i ett kallt ridhus flera gånger i veckan :)
kommer tyvärr varken film eller kort men får väl dra ett ordentligt inlägg om hur det gick ist haha
men vi hörs imorn eller senare :)
love linda



finafina storhoppande pålle<3



veckoplanering

måndag: skola, hoppträning
tisdag: ledig, plugggga, iväg och fira en på jobbet som fyllt år sent på kvällen!
onsdag: jobb, stallet
torsdag: skola, studiebesök i vbg, stallet
fredag: jobbb
lördag: stallet
söndag: tävling? kan va på lördagen oxå.... haha

lugn o fin vecka! :)
linda


dagens




hårt liv...

sådär hemma från skolan! göttgött. hade en slapp lektion o sen blev det till 45an o käka med philip o daniel i två timmmar :) hade tänkt börja städa mitt rum nuu så det blir lite bättre iaf. senare blire ju träning som sagt :)
men dags o få något gjort! :)
linda




mmmm kul

Så jävla rockigt och sitta i skolan, inteeeeee. Sjuuuuuukt segt, plus att jag har tappat bort ett jävla arbete som ska vara inne nästa tisdag som vi har arbetat med sen innan jul. DUKTIG JÄVLA IDIOT! Så nu får jag göra om allting, mitt liv är fanimig underbart.

Efter skolan blir det stallet, mockning och pyssel med Gammon står på schemat idag. Han får stå idag, vädret är rötet så han kan gott stå och bli lite ompysslad istället, typ tvätta ur han leriga svans osv. Efter det blir det mys med alleballe. Hörs senare!
KM


måndag morgon

sitter här och har precis klivit ur duschen så ska snart käka lite o börja göra mig iordning lite :) börjar inte förens kl 11 på måndagar så det är helt okej att börja veckan med en sovmorgon ;) dock hade ja glömt bort vilken tid jag börja idag så är uppe i god tid innan iaf.. haha

till dagens planer då! hmm, ja nu först blir det skola 11-14 sen blir det nog hem o försöka plugga lite religion eftersom det ska va klart nu innan torsdag. sen ikväll är det hoppträning, igen. haha
blivit lite mycket med träning i torsdags, dock hoppa vi inte högre än 1meter o träna lydnad sen tävling i lördags och träning idag. men samtidigt kan det va bra för han att det är lite hårt emellanåt då det kan va väldigt lugnt vissa perioder! & sen tillsist sent ikväll blire mys med älskling som alla andra kvällar :)
sådär ser min dag ut idag iallafall! :)
puss linda


from paris to berlin

Sitter och glor på BB nu, helt okeeeeeej. Vill inte ha skola och sånt där imorgon, vill ha helg nu igen. En rolig helg vill jag ha =) Jälaaa skönt att solen är varm och go nu iallafall. Ungefär såhär mycket hade jag och säga, kul och läsa va? Vi hörs imorgon för har verkligen ingenting vettigt o skriva. HOOOOOOJ
km

DÖÖÖÖÖÖÖÖ


söndddddda

halo :) hemma från stallet och mellan landar lite innan jag åker till åsen. jag och linda tog oss en promenix med hästarna. kvällen blir bara lugn, tacos med älskling o svärföräldrarna sen hem och soffläge till big brother. bra söndag! /karro


stallet nästa

ut till hästarna och rida nuuu! :)
puss linda


memories













2004
linda bergqvist - kompis, joanna gustafsson - julina, lovisa begtsson - dusty,
rebecka fors - grizette, lisa hellberg - ninja

<3




sunday

goodmorning, :) söndag idag o det är sool ute så jag klagar icke!
dagens planer är inget större faktiskt, hur gött som helst.
typ städa rummet några timmar, ut o jogga lektor, plugga lite osv :)
väldigt lugnt med andra ord!
hoppas ni har haft en bra helg, puss linda



bild från när jag red gamson här om dagen!


"det är snyggare"

Okej, du tycker det är snyggare med en annan nosgrimma. Men då säger jag som så att en häst är mycket snyggare utan träna överhuvudtaget, jag har inte ett träns för att det är snyggt eller inte, utan för att jag ska kunna rida han, o för att ja ska kunna rida han så får det ju också passa hästen. Han är 3 och ett halvt år gammal, remont nosgrimman håller bettet på sin plats och han går bra på det, utseendet kvittar. Sen passar han i det, enligt mig. /karro

resultat

hela förmiddagen var kaos till o börja med, haha
lektor putta upp sin boxdörr o vandra ut på gårdsplan, vilket han gör ganska ofta men stannar utanför. det gjorde han dock inte idag utan de va full jävla fart runt på åkrarna o stallplan o vägarna. han sprang som en fåre i 20 minuter innan vi fick tag på han o stackarn va helt svettig. haha

sena va vi och när vi kom fram fick ja springa o kolla på en person som red så ja kunde banan o sen iväg för o slänga ut hästen. väl på hästen var det bara trava rakt in på framhoppningen. sen fick ja hoppat två språng på räcket ett på en låg oxer sen gick det omkull en rakt i hindren ganska allvarligt så då blev allt helt stopp så kunde alltså inte hoppa fram mer utan fick gå till banan. och redan innan gick min stövel sönder! hela dragkedjan o vi hade ingen tejp med oss så fick rida med helt öppen dragkedja. haha

stackars lektor säger jag bara, haha tur han är hur cool som helst o bara flyter med!
men till reslutaten!


110cm avd.A
4fel
super nöjd med den här rundan! allt flöt på jätte bra o ja behövde bara ta nån förhållning innan o efter hindrena sen skötte han det finfint själv! dock va det en låång sträcka emellan två hinder o där passade han på o bocka en massa så ja tappade tyglar o allt så fick typ sakta av o göra en volt så vi kom på hindret. därav 4 fel! annars nolla på hinder :)


120cm avd.A
0-4fel
grymmmmma pålle! han hoppade helt sjukt i den här klassen o felfri var han! i omhoppningen som även var våran första i 120 var han nolla på hinder där med! dock glömde jag av vägen...... de stod två oxrar brevid varandra o ja var påväg mot den ja inte skulle hoppa så fick bara fortsätta ett varv på en volt o fortsätta hoppa!
men den här rundan va helt sjuk, haha han har sån sjuuuk kapacitet o vilja så det är inte sant.
TYVÄRRRR fick vi inte denna runda på film :((

men är hur nöjd som helst med dagen o lektor höll sig i skinnet nästan hela tiden! hehe
ahja, våran filmkamera har lagt av helt. kan finnas film från 110 annars kmr några bilder nu bara :)
linda
















bilder från 120












tragiskt

skänker en tanke till nära och kära,
rest in peace johan


hemma från tävlingen

hemma från tävlingen nu, några få bilder och reslutat kommmer om en stund! :)
linda


underbara vår

shit vilket fint väder det är idag! var meningen att gammon skulle stå idag, men det är 12+ ute och vindstilla. så får bli ett lugnt pass, men ett måste att sitta upp ändå :D hörs senare!
km


''BYT TRÄNS''

någon tyckte att jag skulle byta träns, kan ju bara fråga varför då?
km


friday night

godkväll eller något sådant :)
har faktiskt bäddat ner mig i sängen redan o ligger i kikar runt på lite bloggar o sånt som man inte har tid för annars :)
är dock supertrött så ska snart sova, upp tiiiidigt imorn för då äre tävling med lektor! tar med mig både filmkameran och den vanliga kameran så något litet borde väl komma upp imorn em! :)
men som sagt, önska mig lycka till så höra vi imorgon eftermiddag :)
pussss linda



lilla bonsi på tävling förra helgen!


-




bilder från dagens ridpass

dagens ridpass skulle alltså bli till att hitta rätt galopp, vilket vi inte fick in på träningen igår och som redan direkt resulterade i att han hoppade sämre o vi fick ingen bra rytm alls. men han var totalt sjövild idag o va mer i luften än på packen och idag va första gången jag faktiskt var "rädd" när jag satt på han. för idag gick det över gränsen när det inte är lite bus längre.
menmeen, vet inte om ja ska skratta eller gråta över att det är tävling imorn men. haha
som sagt, världens mest ogivande pass! haha
linda





















snabb update

precis nyduschad och hemkommen från praktik & stall. ridningen var mest lugn idag, övergångar och sen en promenix han är lite trött lillpojken nu när han har gått konstant i en vecka =) så imorgon blir det nog vilodag. väntar på alex, ska upp och klippa bjurström sen blir det nog lugnt hela kvällen låååååång. vi hörs antingen senare eller imorn!
km



karro & gamson


















pizzapaus

haft en pizzapaus med philip och oscar nuu så vi orkar plugg ett tag till. fast therese sa att vi slutade 2 nu, alltså om en timme. gööött! ahja vi hörs väl hemma sen igen :)
just det, grattis till oscar som fick körkort idag!
love linda
'

school time

shoshoooo!
sitter i cafeterian på skolan med philip o pluggar hindiusmmm, lagom kul. kommer väl bli sittande här hela dagen skulle jag tro. menmeen så äre!
idag blire lugna puckar, skolan, rida, fixa allt inför tävlingen imorn o sen hemm o ta det lugnt :)
lindaaa




sen träning

kom precis hem från träningen, va inte vår bästa träning på långa vägar så är sådär halv nöjd. filmer kanske kommer imorn!
nu ska ja krypa ner brevid bästa så vi hörs imorn! :)
godnatt!
linda


zigzagboomziggizaggiziggiboom

först ska ja klaga lite...
ja har en hicka som är jävligt irriterande, jag har jävligt ont i käften, det varar i kinderna på mig, jag vill vara ledig livet ut men ändå få pengar hela tiden, jag vill va miljonär o kunna köpa allt, vill gå ut skolan, vill ha körkort, FAAAAAAAAAAAAN.

sådär, hejsvej! precis lagt mig i sängen och ska snart kolla på lite greys innan jag somnar. idag har jag haft studiedag, vilket har varit heeeeeelt underbart och välbehövligt framförallt. dagen har sett ut som såhär att jag vaknade runt 11 tiden tror jag, la mig och kolla solsidan (upptäckte också att internetet hade lagt av) vid 12 kom alex och hämta mig så blev det upp till kinan och käka frulle, gött. sen hem igen och försöka internet, gick inteeeeee. så blev lite mer solsidan oså. vid 4 åkte jag och sandra ut till stallet, ridning på gammon stod på tur. övergångar var dageeeeeens, gick super bra och han släppte lös några glädjetjut, vilket är en härlig känsla när man känner att hästen är glad och positiv. nu på kvällen har jag lagat mat, potatisgratäng, kött & beasås stod på menyn idag, gott men fett. hem och se big brother och nu har jag landat här =)

imorgon är det praktik som står på schemat, efter den blir det stallet o rida, sen vara me alex. får se vad kvällen har att erbjuda :) nu har jag varit jävligt duktig och skrivit så flitigt så nu säger jag gonatt!
puss km


bilder

några bilder från pappas kamera från helgen!
hahah no comment
lyx
mer bilder från min kamera kommer nångång! :)
linda

:@

internet har lagt av totalt hemma, så bloggar så fort de fungerar igen. /karro

beställt

linda



hemma igen

blev inget vbg för människan där borta var sjuk! så vi fick sluta för dagen så nu ligger jag hemma o tänkte plugga som fään! fast först, frukost!
ska försöka lägga in bilderna på karro o gamson sen o även några från säfsen.
de e lite jobbigt när ja har tre olika datorer som bilderna ligger på osååå, hehee
ahja, mer update sen!
linda



och ja håller med, karro borde skriva mer för det suuuger utan henne!

tävling i helgen

yepp, som rubriken låter är det alltså tävling i helgen faktiskt! ;D
blir en regional hopptävling i alingsås.
110cm & 120cm avd.A blire :)
i 110 kan det hända att jag satsar lite i omhoppningen då han gått nolla i varje 110 sen ja fick han iprincip, haha och i 120 blir det bara att försöka gå felfritt o få en bra runda :)

ska bli riktigt kul faktiskt, lektor är superfin för tillfället & sen får man testa massa ny utrustning :D haha
men wish me good luck!
linda


religionn

hellu! sittter i skolan just nu o har religion som sagt, idag har vi om judendomen osåå :) vid halv 12 ska vi åka till vänersborg och höra på någon som ska snacka om kristendomen. hemma vid 4-5 sen nångång o ikväll blire hoppträning! ;D
dock har våran filmkamera gått sönder, så det är därför det inte kommer filmer från träningarna tråkigt nog.
men vi höresss senare :)
love linda


TIPPPPPPPS

inspiration till bloggning behövs, tack!
bilder från igår kommer nog snart :)
km

right now

sitter o käkar lite o lagt ner pluggandet totalt då allt försvunnit....
snart blire staaaallet
linda
hittade en asgrym cam på datan! eller kanske inte..

min dag

kom hem från skolan för en stund sen så har placerat mig i soffan framför tvn o ska försöka få lite uppgifter klara.
dagens planer är skriva klart om Buddhismen & Hinduismen, åka ut till stallet o rida lektor och ut o gå med melmac. hem o städa en massa o tillsist nångång inatt försöka få lite mer religion gjort. haha lagom kul dag men så är det ibland!
love linda

godmorgon

precis duschat o ska snart orka göra mig iordning lite & sen bär det av till skolan! har ju religion hela den här veckan, ganska rejält tråkigt men massa bra betyg är desto bättre.
har ju fått min skoldata nu så datan är meeed! :)
love linda


bild från igår!





!!!!!!!


känner mig typ såhär nu, galen, sur, allting.......
HAR SÅ JÄVLA ONT I KÄFTEN SÅ TROR JA DÄNGER TILL NÅN SNART
gonatt!!!

ut o rida

precis slängt på mig ridkläder o slängt i mig en macka o nu bär det av till stallet. lektor ska ridas o karro fråga om ja ville rida hennes lilla pålle lite också så de blir kul :) kameran åker med så kan bli en eller två bilder ;D
men vi hörs senare.
love linda





gammal film






hahahahaha jag dör
jag o min mammas dåvarande 5-6åriga islandshäst på hans första klubbhoppning!
2004


dagens vill ha



lamicells nya bruna benskydd.
som enligt mig är mkt snyggare än veredus! :)
linda




dizzy in my head


v




today










<3


världens bästa

tillfälligt

tillfällig design, kommer ny inom kort ;)

backgammon

red gammon förut, och det gick så jäkla bra!! han lyssnade och gick klockrent, idag är en bra dag! imorgon skall ja till tandisss, så blir hemma från skolan. ne nu är de big brother!
km


snowboard <3

åkt snowboard hela dagen, svart backe andra åket o grejer! dratt en powenap med älskling på 2 timmar o nu har vi kollat solsidan o tagit en öl. nu blire bastu o sen middddag :)
love linda


leave or live with it


:)

okej gick väl sådär med mitt hemmamys. kom hem typ exakt nu och känns som det är en bra idee att börja packa lite när det är 4 och en halv timme kvar tills vi ska åka typ. haha  o då ska vi även hinna sova en sväng oxå! yayaaa,
hoppas ni haft en bra kväll :)
puss linda


lördagsmys

har städat i en timme nu så nu har ja öppnat en kall cider o placerar mig i soffan framför melodifestivalen några timmar! :) sen fortsätter städandet efter deeet!
ha en bra kväll :)
love linda



saturday

bestämt mig för en hemmakväll idag, ska börja städa o packa lite. sen kommer älskling en stund innan han drar o jobbar. blir massa chill framför melodifestivalen o bara ta det allmänt lugnt resten av dagen :)
imorn äre ju iväg igeeen så ingen vila här inte!
linda


e.


the truth is, it hurts me
and you know it so well




trollywood

hellu! precis hemkommen från trollhättan :) blev en snabbis till överby som sagt & sen ut till tfrk o hjälpa sofia som tävla jovis ;D dom va dubbelnolla i LC iaf! :)
skulle behöva en powernap just nu men känner ja mig själv kommer ja bli liggandes hela kvällen.
kvällens planer är antingen fest eller lugnt. tror på lugnt då vi ska iväg sex till morgonen o åka snowboard hela dagen, o att va bakis då känns inte så lockande faktiskt.
men ahja, blir nog bra vad som!
love linda


jovi msvB 08


hallihallå





är dö hungrig, dö trött, o dö.. slapp? eller något. väntar på mat, sen blir det hoppa i ridkläderna, ut o jobba, ut till stallet, blir troligen till o rida själv idag då linda är i trollhättan osv. men får seeeeeee, hoppas hon hinner hem iallafall. kvällens planer är åmål eller inte åmål?! åmål, ja. skjuts, nej. ork, kanske. inte åmål, slappa i soffan all night long me datorn på magen, låter lockande. men får se hur det blir!
km

mer bilder

lite bilder från när lektor o gustur busade lite i hagen igår!
linda


linda

































2011-03-12 @ 12:00:00 Permalink hästlivet Kommentarer (0) Trackbacks ()


helgen

godmorgon på er!
lördag idag och jag är heeeelt ledig, gilla på facebook lixom! dagens planer är inget mindre än att åka till överby och shoppa lite :) för att sen vid 2 åka till tfrk där det är tävling och kolla på världens bästa jovi o hans nya ägare!
dock är det hennes stora syster som ska tävla han nu första gången, men ska bli skitkul o se!
har inte vart utan jovi såhär länge nånsin så kommer väl antagligen bli en o annan tår då jag inte var i stallet på 2-3 dagar innan han åkte ens.
men ja, det är som sagt dagens planer. sen äre bara hem o packa om för imorn morgon åker min familj o älskling till säfsen o åker snowwboard!
men ha en bra dag :)
linda





ny header

suttit o pillat lite med ny header men nu har karro tagit över så förhoppningsvis blire något bra :)
det är ingen som vill göra en snygg header till oss föresten? haha vi är grymt dåliga så vi skulle behöva lite hjälp...

känner mig inte helt hundra så ska kika runt lite till o sen ska jag nog bege mig till sängen inom den närmaste timmen. skulle egentligen behövt städa då jag inte längre ser mitt golv, bord eller soffa för allt är så fullt av kläder o bröte. haha usch ångest. menmeen, får ta det imorn natt eller något.
Men vi hörs imorgon,
godnatt på er!
lovelinda


kan bli något i den stilen senare, men ni får vänta o se ;)



friday



just kommit hem från micaela ♥, så nu sitter ja o kollar big brother. ska upp tidigt imorgon för jobb, sen blir de en ridtur med linda, finns inget bättre än o sitta på hästryggen i sällskap med linda, det är verkligen att försvinna från verkligheten för en stund, det är glädje =) på kvällen blir det troligen åmål en sväng på emelies (min idol) fest, kolla läget men blir tidigt hem för jobb på söndag morgon.
km

dagens hästoutfit



träns hööks
sadel stübben
schabrak anna scarpati
benskydd hööks

hjälm gpa
jacka kingsland
ridbyxor john whitaker
stövlar mountian horse



bildbomd från dagens "ridpass"






























































hahahha kan va fulaste bilden i världshistorien


/linda


ridtur

blev visst en liten ridtur på min galning ändå, tog med mig min kamera som jag fått tillbaka så mamma tog lite kort i början när vi red! så slänger upp några om en stund :)
linda


chill dag

haloo!
kom precis hem från skolan, eller ja drog väl från skolan vid 12 men grejat me massa annat :) ska väl byta om o åka ut till stallet en sväng, får bli en promenad för lektors del idag då jag har sån grym huvudvärk o han är mer i luften än på backan och orkar inte masa med sånt idag! kvällens planer verkar bli lite festligheter, kan hända att det blir luuugnt också. ahja, men det blir nog bra :)
love linda


hehehe

nu är de dags att sova, är små trött så ett greys avsnitt är självfallet.
hörs imorgon efter praktiken, björnresor & stallet.
pusspuss /karro


crazy horseees

halloj! hemkommen, nyduschad & har precis ätit. ja o linda red lite förut på överenergiska hästar =) kul men de gäller o hålla i sig i blåsten :) imorgon blir de praktik sen ut o rida igen, sen får vi se va kvällen erbjuder. vill bara ligga i soffan med älskling med massa tända ljus och ett varmt bad, mhhhhhhh. men känner ja min kärlek så vill han ut o parta, eller va me massa folk inte sitta hemma själv me mig... han är tråkig :(
km


mysigt väder

alltså seriöst, vilket pissväder det är ute. snöstorm ena sekunden blandat med massa regn i andra! lite skillnad från holland där de va vår o man gick runt i bara skinnjacka o satt på uteserveringar men. haha ahja, nu ska ja ta bort sminket som suttit på sen 7 igår morgon, fräscht.... o sen ta på mig ridkläder o leta upp något vattentätt o sen blire ut till världens bästa pålle o rida :) elr ja försöka iaf.

ska även försöka lägga in massa kassa mobilbilder från holland senare idag!
men som sagt, först ut i pissvädret!
puss linda


lilla peppson..


26/6 2009




































fina jovi



blueberry yum yum

hejhopp, ska ta mig i kragen o städa lägenheten som är hur äcklig som helst.. usch!
sen ut till stallet o rida me linda, puss
km

hemmmma

holland va helt sjuuuukt! att komma hem till snöstorm är dock inte lika kul....
va hemma vid 4 inatt så nu blire ta igen några timmars sömn :)
lindaaa



sure thang


ja hon har blivit jävligt smal, men käre gud hon ser ju helt död ut i ögona


ps. snygg tjej

shenareeeeeee

jisses vilket väder! tacka gud för att vi fick åka hem sista lektionen asså..
vill ut till stallet och släppa in hästarna, stackare som står i detta väder :(
skulle hämtat ut min kära jacka som ja la undan igår också, men det hann jag inte med..
så får hoppas att vädret lugnar sig så att jag o älskling kan åka ner o hämta den sennnn.

dagen idag ser ut som så att sitta här till kl 4, ut till stallet, mocka, hälsa på hjärtat och sen kanske vidare till ua och hämta min jacka då. imorgon är jag ledig och det är väldigt uppskattat! har en jävla massa måsten också känner jag, egentligen vet ja väl inte vad meeeeen.. har en del nya grejer på gång iallafall, en ny ridjacka & ett par läderskydd! wiiiiiiie. neeeeeeee nu tjatar ja om allt o inget, ska käka upp min kötbulls baugette o dricka actimel. pusss
km


lill bonsan <3

fullrulle

fyfan, det är 5 plus grader o strålande solsken, och jag sitter i skolan och här ska ja sitta tills 9-10 ikväll!!!!!!!!!!! sån jävla röta.. hoppas verkligen på samma väder på torsdag, då ska ja ta mig en långlång ridtur. hörs ikväll, dags o börja ordna upp saker o ting. puss
km

ord

''jag är med dig, jag kommer bära dig genom allt
jag kommer inte lämna dig
jag kommer fånga dig när du känner för att släppa taget
jag kommer vara ditt hopp när du känner att det är över
jag ska finnas där när hela din värld krossas
när du äntligen är i min famn, titta upp och se kärlekens ansikte''


kick me when i'm high

hejhej, har en otrolig bloggtorka.....
veckan ser ut som såhär

måndag:
tisdag: skolan, visning i skolan. hemma sent
onsdag: skolan, stallet
torsdag: LEEEEEEEEDIG, stallet
fredag: praktik, stallet, fest?
lördag: jobb, stallet, fest?
söndag: jobb, stallet

stalligt men det gillar jag!
km

old

såg att linda hade lagt ut några gamla bilder härom dagen, här kommer några till!


hade otroligt bra sinne för mode för några årsen..


tvätta mopppee


linda hade en råtta en gång, hon va rätt söt förutom när hon kissa & bajsa på mig
svansen va äcklig också, hårig














SVAAAAAAAR

det var någon som frågade om designen och varför det ''bara'' var linda som var med på den mer eller mindre. att det är lindas namn som syns mest och att det är linda som har flest bilder.

och ärligt talat så vet ja inte! det är inte vi som har gjort designen och ja hade inte så mycket bilder på mig själv så därför är det så få bilder på mig. med namnet osv vet jag inte =) men försöker hitta lite inspiration själv just nu så ja kan göra en ny!
km

lyckad karro

harrrrrre, lyckades missa 2 bussar imorse. men nu finally sitter ja på bussen till skolan =) hörs senare! /karro

ojojoj

shennnnnna! va ett tag sen ;) har haft fullt upp mer eller mindre, i torsdags var de utvecklingssamtal, skolan, hemma 5 halv 6, klippa, upp till åsen. fredag, praktik, stallet, fest. lördag, lämna mossen, hämta gamson, släktkalas med micaela. haha full rulle! men nu har jag tid och slänga in ett litet inlägg iallafall :)

ja, som sagt har gamson kommit nu =) känns helt otroligt bra, han är cool lugn och det har inte varit några problem alls. mer än att han råkade dra me sig en tråd igår men de va snabbt fixat och ingen kom till skada :) ska snart få i mig lite frukost och sen åka till stallet, tänkte antingen ta en liten skritt-tur eller bara gå med han så han får se vart han hamnat! :) haha. sen kan det hända att det blir en rakning också, får se! blir ingen helrakning utan halv, och då måste ja VERKLIGEN lyckas för o få de jämnt på båda sidor...... good luuck! ne, frukost vart de =) pussss
km



igår, han och mackan kom väldigt bra överens :) skööönt

nattinatti

nepp, nu ger jag mig för idag.
kommer inte bli mkt sömn den kommande dagarna så det är lika bra att lägga sig tidigt idag :)
åker inte från mellerud förens 2 imorgon så hinner slänga iväg ngt inlägg till :)
sov gott med er,
love linda


old times





































kan man annat än att sakna det?
linda


hemma igen

eller ja, har egentligen vart hemma nån timme. kvällen har spenderats på thai med familjen typ o käkat massa mat!
Så nu sitter jag o funderar på vad jag ska ha med mig till holland, hmmmmm. ahja, något blire ju alltid men.
förövrigt är hotellfrukost i tre dagar inte heelt fel änna! nog de bästa med att åka bort, haha
jaja, ska försöka städa lite också o även hoppa in i en dusch o sen lägga mig o vänta på älskling som är hemma vid 4-5 nångång inatt.
så så äreee :)
puss linda


saknar världens bästa bellis :(


lb




hästbyte

kom precis hem efter ha vart iväg sen nio imorse. lämnat mossberg och hämtat gamson, karros nya pålle :)
hann även med o frysa ihjäl en sväng i stallet nyss också, blåser fan storm på riktigt där. uuuh
ahja, nu ska ja få i mig lite frukost & sen chillidilla nån timme.
klockan sex blire ut o käka på kina resturangen med la familia & mormor, o tore som fyllt år.
ikväll ska ja bara va hemma så då blire bättre updatee my friends! :)
puss linda


en vecka utan min älskade jovi


partytime




festelicious

shoshooo! äntligen helg! vart grymt trött hela dagen så det gör inte bort sig direkt. dock ska ja bara byta om o fixa mig lite så blire iväg. faktiskt fäzt ikväll, vart lugnt ett braaaaa tag nu :) imorn äre dock upp tidigt o greja!
men ni får ha en underbar fredag :D
pusss linda




grym häst

typ verkligen jätte förlåt för dålig uppdatering idag men alltså sanningen är att mina dagar är helt fullproppade o att ganska mkt är tidsinställt då ja inte hinner sitta vid datorn förens typ såhär sent.
kom iaf precis hem från träningen o klockan är bara 10 över 12... haha
dock har ja inga ord för hoppträningen, ja har en häst som är mer som en gummiboll än en häst alltså. han hoppar så jävla stort o högt o med ryggen så ja har noll koll, haha
kan inget annat än o sitta o bara lee när man hoppar den pållen, så jävla grym!
fick även hoppat lite högre idag så de va kul :D dock ramlade jag av för första gången på flera månader... haha
ahja nu får ja dra mig igen!
godnatt på er alla :)
love linda




hoppträning ikväll

oj, här hade det inte hänt mycket idag haha. jag har iallfall jobbat hela dagen så nu ska ja bara byta om o lite så o sen ut till stallet för ikväll står hoppträning på schemat! :) kul! är dock hemma vid ungefär halv 12 sen o det är väl inte lika rockigt men.
ahja vi hörs ;D
puss linda


träning i somras!


nyttigt värre

hur duktig är inte jag då? igår käkade jag bara nyttigt från morgon till kväll o va även ute o gick en sväng, & nu sitter jag o käkar frukost som består utav 2 grova knäckebröd med keso och paprika på! istället för typ rostade bröd me marmelad på o ett glas oboy, haha idag har ja dock hoppträning sent ikväll så hinner inte med nån mer motion idag :)
fan va duktig ja är ibland, haha......
love linda




SOVA

nu är jag trött, ska lägga mig och sova. blev ingen motionering av lillkillen idag för philip kom och det blev mörkt ute, så får pallra mig dit i tid imorgon o ta mig en långtur tror jag. har även utvecklingssamtal imorgon, känns lagom rockigt. men vi hörs imorgon, ska försöka få lite mer bilder osv imorgon.. längtar till helgen!
nattinatti, karro


stallet nästa

tjatjaa!
kom hem för en stund sen så ska strax byta om och åka ut till stallet o rida! får väl se hur det går då det är rätt halkigt än och kolsvart, haha sen är det inte min grej att va ensam där ute när de e mörkt heller....... de e ju ett minus när man står i ett litet stall att man är ensam på kvällar, uschusch!
men jaa, stallet vare!
tjingelingg
linda


stay tuneeeeeeed

ny design kommer inom kort!

Tips!

För min del tycker jag det är viktigt att ta hand om sin utrustning. Ridstövlar är något som lätt blir utslitet och lätt går sönder. Dragkedjor går sönder, lädret torkar osv. Här kommer lite tips om att ta hand om sina stövlar!


Pet-flaskor - ett jätte bra sätt att hålla upp sina stövlar.


Stabilt och bra, ''snabbt, stabilt & jätte jätte bra'' (haha edith & judith <3)

Dragkedjor går gärna sönder och ''delar'' sig på stövlarna, ett tips är att ta olja (matolja, olivolja) och smörja dragkedjan.




/karro

tävlingar framöver

vart en ganska lugn start på tävlingsterminen och har bara startat en tävling pga olika anledningar!
nästa blir lite längre fram då jag har en miljard grejer utöver hästarna att göra men anmält några nu :)

19 mars regional hopptävling i Alingsås, 110 & 120cm avd.A
27 mars regional hopptävling i Tidaholm, 115 & 120cm avd.A
sen blir det troligen
8-10 april nationellt meeting i Ljungby, -

seeees vi? ;D
linda






veckoplanering

måndag: -
tisdag: -
onsdag: schuleeee, klippa philip, stallet, ridhuset (?)
torsdag: skolan, stallet
fredag: praktik, packa ihop alla mossens grejor, fäzt
lördag: lämna mossen, hämta gamson, iväg med micaela
söndag: kvalitétstid med älskling & stallet

en stallig vecka kan man väl säga!
karro

vecka 9

liten vad som händer för mig i veckan! :)
love linda

måndag: -
tisdag: -
onsdag:
jobb, ridhuset o trimma lektor
torsdag: jobb, hoppträning för anna wessman
fredag: jobb, paardey!
lördag: ledig! till årjäng och lämna karros häst & hämta hennes nya
söndag: åker till oslo sen flyga vidare till holland med fredrika, business time!




änglahoppet 2010

en film på lektor från änglahoppet, nationell 110cm avdB
meetingets första klass därför lite "chill" ridning för att känna på banan inför de större klasserna :)
linda





highlight moss & backgammon

ja, som ni kanske läst så är det inte alls långt mellan två nya hästar.
faktum är att jag hämtar gamson (den nya) på hemvägen när vi lämnat av mossen.

hur känns det?
just nu, är det väldigt blandade känslor. mossen har fått en stor plats i mitt hjärta, och det känns tungt att lämna tillbaka honom, men samtidigt så vet jag att de är de enda rätta, varför ska ja ha kvar en häst som inte trivs med mig och som även jag inte trivs med - när jag sitter på ryggen. vi går jätte bra ihop när jag håller på o pysslar och grejar med han, när ja tränar lite nh. men på ryggen blir det bara fel, så därför tycker jag han är värd att komma tillbaka till sin ägare igen, och hon fortsätter med hans utbildning för han har en ljus framtid framför sig med rätt ryttare, han har verkligen gjort framsteg bara på de månader jag haft honom, så han är villig att lära sig.

vad har jag tänkt mig med gamson?
först och främst är prio ett att verkligen lära känna han från grunden. sen börja träna, för även han är en häst som vill lära sig och som lyssnar väldigt bra på hjälper! sen får vi se vart det leder, men långsiktigt så tänkte jag mig iallafall en klubbhoppning till sen sommaren/hösten om allting går som det ska!

lite bilder från tiden med moses


första dagen han kom till mig, världens sötaste


en glad pålle är han verkligen


åkte till ridhuset och ja o linda upptäckte att mossen kanske inte va så stor ändå, haha


första dressyrträningen


flytt till andra stallet,




här är två filmer där man kan se lite skillnad på honom när han kom och hur han är nu


provridningen, kan inte säga att videon är riktigt rättvis då han knappt var igång satt och det var lite hårt i backen.


såhär går han idag!
så lite resultat av allt slit har det allt blivit, kul och se och hoppas det är något han har med sig framöver =)
lille moses


backgammon
jag har ju berättat om honom innan.. han är ett svenskt halvblod som är född 2007. han är efter Lemon 769, Maria Gretzers gamla tävlings häst. han har en otrolig hoppkapacitet, är jätte snäll och lättlärd. jag vet att han kommer gå jätte långt och jag hoppas jag är den rätta ryttaren för det! kan inte berätta så mycket mer om honom just nu eftersom jag inte känner honom ännu, men det kommer komma upp mycket om honom när han kommer =)



/karro


sadelkammare i tvättstugan?


kan man väl säga mer eller mindre!
full rengörning o smörjning av träns, bett, grimma, stövlar & benskydd igår kväll
km


godmorgon

morsning korsning, sitter här o käkar lite frukost och ska snart bege mig till jobbet :)
slutar vid sex som vanligt och efter det blir det nog direkt ut till stallet o vidare till ridhuset.
men ni får ha en bra dag :)
love linda


right now


john blund

fick väldigt starkt kaffe ute i stallet förut, så när jag kom hem var jag helt skakis och nu är jag mer eller mindre pigg. börjar bli lite trött, men ja orkar nog med ett greys och sen blir det bums i säng!
godnatt, karro

märke eller inte märke?

en fråga till er läsare, ni som köper dyrare märken tex. kingsland, john withaker, scapa sports osv, köper ni det för att det är dyrt och för märkets skull? självklart köper man väl inte för att det är fult. men om det finns ett schabrak på hööks som ser exakt likadant ut som ett från kingsland fast det från hööks är dubbelt så billigare, vilket väljer ni?
kingsland or hööks?
/karro


nattinatti

nu ger jag upp städandet och lägger mig o myser med min favorit som redan placerat sig i sängen. så nån bra film o sen blir det till att sova :) så vi hörs imorgon, godnatt alla fina läsare :)
love linda


bloggtips

http://rebeckafors.blogg.se/
kolla in denna bloggen, hon är en häst tjej som just nu har ett jätte fint dressyrsto. hon skriver om sin vardag, hästarna, pojkvännen & jobbet. en intressant och rolig blogg som är värd att läsa! =)
/karro

3

får även säga grattis elr något till karro som ska rida 3årschampionatet! :D
superkul för henne!
linda


dagens outfit



linda


älskade guldponny

memories
vi kanske inte var snyggast & jag kanske red helt förjävligt
men vi var ett och det säger allt
en av alla grymma tävlingar vi gjorde
2008
<3




jag och jovi, LA vinst




jag o jovi MsvB vinst


och ja, videorna gjordes för ett x antal år sen också....... haha
´linda


filmer!

håller på att lägga in två gamla tävlingsfilmer!
så håll utkikkk :)
linda


chillidill

hejhej, kom precis hem från min kära pojkvän haha. ne men är iallafall hemma nu & ska försöka ta ett ryck här hemma i mitt rum o sen blire även en sväng till stallet till min finaste :)
så blir en hyffsat lugn kväll, gött!
linda




3 årstestet

jag har fått äran av min fina vän lizette att rida hennes unghäst ''edith'' på treårstestet i maj, och jag är sjukt taggad och tänk vilken upplevelse (för mig iallafall) jag tycker det ska bli sjukt kul :) här kommer några bilder och nån film på henne!









/karro

plast vs. läder


dom hedliga plast benskydden
oooooooor

läderskydd..

vad föredrar ni? ja tyckerp plastskydd är jäkligt bra o ha typ på träningar och hemma, dom är inte fula på nått vis, eller jo vissa är. men läderskydd tycker jag är lite lyxigare, och dessutom skit snyggt! vad tycker ni? :)
km

schulee time

godmorgon! har precis duschat & ska snart fixa mig lite och bege mig till skolan för dagens två lektioner :)
slutar vid halv fyra och ska uträtta lite ärenden efter det så det blir dålig update från min sida idag tyvärr! men får ta igen det senare ikväll helt enkelt :) ska svara på era frågor då oxå!
puss linda
kul att ni kommenterar så mkt nu! :) keep it up snyggingar!

RSS 2.0