2

linda är inte den enda som har haft världens bästa helg :) i fredags blev det lugna firren på dagen, sen på kvällen drog jag till golfen en sväng sen kom micaela upp mig och vi bestämde oss för att åka till fjorden en sväng. inget större o ha men va trevligt o se lite annat folk än mellerudare, haha. lördagen åkte jag och micaela ner till vita och la oss vid poolen, träffade sofia och sandra där. satt o chilla i solen oså, träffade även på linda & vickan =) senare in på eftermiddagen blev det lite vattenskoter oså, sen hem och på med kläder för iväg o grilla i sundserud med amanda alex anton o micke =) va trevligt och jag o mändi hade världens goaste pratstund. idag har vi varit ute på sjön, verkligen världens underbaraste väder och lite färg kirrade jag också! nu lite senare in på kvällingen åkte jag ut till stallet och tog en kvällstur med gams, han var pigg o framåt o helt överlycklig över att få slippa alla klägg o flugor tror jag! haha. imorgon bär kosan mot hönö över dagen, hoppas på fint väder!!!!

gammon har för det mesta stått hela veckan, han gick måndag onsdag och idag. men det gör nog inget, för han behöver vila då han är såppas ung och sen har det var sjukligt varmt så det har nog bara gjort gott för han att stå. framöver kommer han vila 3 ggr en veckan och 4 dagar den andra veckan, så varierar vi så =) så pyllen orkar! nu ska jag hoppa in i duschen o slänga på en film med älskling! vi hörs
karro

(nope, jag har inga bilder och visa för jag har inga bilder som jag kan lägga in på datorn. lääääängtar tills jag får tillbaka min dator ifrån skolan eller tills jag köper mig en egen (vilket inte är så jäääääävla troligt!!!)


bara för jag är så jävla snygg

världens bästa helg

sådär nu är jag tillbaka "hemma" i säffle, haha
haft absolut världens underbaraste helg och måste tacka precis varenda person för!
var även o tävla en klass idag och lektor va grym o fick en tredje placering! ;D
har för eran skull tagit med minneskortet från systemkameran så ska lägga in bilderna från idag o sen har ja även med mig digitalkameran så ska försöka lägga upp lite bilder från den också, haha
men nu äre mat o film som gäller med brrudarna1
linda
omhoppning ftww

ett nytt tillskott i familjen


kanonkväll

hade världens roligaste kväll igår från början till slut o ja ångrar att ja inte tog med mig kameran!
nu är jag precis hemkommen o ska bara byta om o fräscha till mig lite så ska jag o vickan ner till vita o bara ligga o steka hela dagen! de blir första gången för mig iår... haha att va ledig kan va de bästa som finns!
men vi hörs mer ikväll snyggingar
linda




fredag

sådär, då va lektor riden för dagen. blev lite chillridning då det blev sjukligt varmt helt plöstligt.
ska iallafall hoppa in i en dusch nu o sen förbereda inför kvällen!
sticker hem till david på förfest sen får vi se om det blir ngt mer :)
hörs vi inte mer idag så får ni ha en underbar kväll!
linda


hemma

precis hemkommen ifrån säffle och första veckan där! ska strax byta om o bege mig ut till stallet tror ja.
saknar min lille lektor! så blir en sväng med han :)
ikväll vet ja inte vad som händer, men kan bli lite festligheter som de ser ut som nu :) nice!

men stallet vaaaare ja
linda



får även säga tack till karro som hållt igång lektor under veckan!
guld värt! <3


i like it

haft en superlång dag idag med massa körlektioner, teori o riskettan o massa sånt.
trött som en jude är jag nu då vi inte kom i säng förens tre inatt efter ännu en underbar kväll o sen starta dagen med teori 8 på morgonen. kan säga att min frukost har bestått utav redbull hela veckan för o orka hålla mig vaken haha
imorn har jag körlektion vid 9 o sen bär det av hemmåt vid halv 3 om inte någon vänlig själ kan komma upp o hämta mig tidigare ;)
har massa att greja med i helgen o blir även tävling på söndag så kan inte stanna kvar här.
men vi hörs mer imorgon
pusssss linda

säfflebrudar

dock fattas bästa lisa som tog kortet

maja karlsson




3c, cut colour care





superduper nööööjd! 3c rekomenderas STARKT!!
km

lille nice

har det underbart här o vill aldrig åka hem! haha bor verkligen med världens skönaste folk!
lille jobbigt att den stora tidningen i säffle kom o skulle göra repotage om skolan o vem om inte jag var en av dom som satt o plugga precis just då med sletna kläder, fett hår o inget smink... ungefär sååååhär kul med närbilder då... haha ahja som tur va känner väl ingen igen mig här uppe.. haha
har ikväll vart nere o köpt pizza o sen suttit på vår stora balkong i solen o bara haft de mysigt med hur mkt skratt som helst. även allsång o lite saade har vi hunnit med!
nu kanske de blir lite plugg..... hehe
har ångest för bloggen är helt ouppdaterad så drf får ni lite sånna här tråkiga inlägg men förhoppningsvis lägger karro in lite snart!
linda

w

ligger i soffan o kollar johan falk med emelie o josefina, chillchill
ska strax prata me jonte en sväng som vanligt o sen får de bli sängen tidigt. jag o lisa som delar rum låg uppe halva natten igår o masa för de va så varmt haha
imorn äre som vanligt teori vid 8 o sen några körlektioner under dagen, kulkuul
men vi hörs imorgon! godnatt på er
linda

first day

längsta dagen i mitt liv har de här kännts som! började med teorilektion 8 imorse o att gå upp tio minuter innan är inte o rekomendera för verkligen kämpa för o hålla uppe ögonen haha. powerking får bli nya frukosten!
har även hunnit med två körlektioner med en as skön lärare, gick superbra o han tkt ja va as duktig o skulle fixa dehär hur lätt som helst! tillskillnad från andra som fick typ kommentarer som - ja de finns ju folk som har vart här upp till fem veckor.... haha
nu ska ja dock plugga teori resten av kvällen, lagom kul men! tänkte bara säga att ja har de kanon här :)
linda
ett halvår sen en av världens bästa ponnyer akut fick lämna världen
<3


buuurp

väntar på mat =) precis vart i köpingen o tagit ut pengar, buhu 4000 kvar som snart blir 500 kr......... fråga mig inte hur jag lyckas!!!!! men jag total glömde bort rammstein biljetten innan jag beställde stövlarna.. jaja, blir en knaper månad men det är jag van vid ;)

efter käket blir det stallet, lektor får longeras på stallplan idag då vädret verkligen s.u.g.e.r! sen ska hästarna avmaskas och sen iväg på hoppträning =) hörs ikväll!
km

taggad

hejsvej mitt upp i allt! precis placerat röven framför datorn hemma i åsensbruk. vart hos svärmor och ätit grillad lax och kollat på film.

dagen har annars varit jobb och stallet. är sjukt taggad inför träningen imorgon, smörjt sadel o träns. satt på de nya schockemöhle schabraket, bytt till lindas blåa stigbyglar. imorgon åker även mina nya ridbyxor som sitter som en smäck på också! synd att jag inte har fått stövlarna än :( lizette kör iallafall imorgon o klickar massa bilder så imorn kväll om jag lever dvs så kommer det massvis med bilder! ska även hinna med att rida psykolektor och dö också, så imorgon blir det en hästig dag! ska försöka få med älskling till stallet så han kan ta lite bilder! hörs
km








på tiden lektor var snäll och vi flög över 120! =)

i storstaden

sitter uppe i säffle nu o chillar framför tvn med lite brudar. vi är bara sex tjejer här den här gången så det är chill, as goa! träffade min hopptränare på ica förut här i säffle, haha  så nu taggar vi utgång i karlstad ngn gång ja är här uppe ;) niceeee
några är nere o käkar pizza medans vi är tre kvar här uppe o ska strax kolla film o keeeka chips.
sen ett litet godnatt samtal as usual o sen sängen, göttgött. teori 8 imorgon så nu kör vi!
linda

lilla gumman ;)

lugn kväll med tim o philip igår. alltså har ja inte packat en enda grej än, men ska åka vid tre så det är ju lugnt än. ville bara säga att ja är så jävla glad o komma bort från denhär hålan så det är inte sant.
den ena är värre än den andra och ja kan säga att du har precis satt dig själv i en rätt dålig situation ;)
för little bad girl, du är inte så smart o tuff som du tror o man ska behandla andra
så man vill bli behandlad själv så ah
here we go ;)
haha de är skrattretande och folk håller med mig så jag är inte så noga med att ja skriver så öppet eller inte :p
ville bara säga att du gjort bort dig rätt rejält! haha
linda





intensivkurs

kul att ni fortfarande hänger på och är inne o kollar varje dag även fast det inte är ngn update överhuvudtaget :p
bättre blir det inte heller, jag åker upp till säffle imorn på intensivkurs så är hemma fredag kväll igen o hemma under helgen o sen där en vecka till. så ja. har dock datan med mig men kommer ju knappast bli ngt roligt inlägg om det överhuvudtaget blir ngt!
nu ska ja försöka pallra mig ut till stallet en sväng iallafall för o sen försöka packa lite.
linda




nostalgi

hemma från en kväll hos alex! trevligt och träffa lite old people again :) nu har jag placerat mig i sängen och ska straxen sova, ska bli skönt. för imorgon vankas det jobb igen! förmiddag så slutar tidigt. efter det blir det stallet, gams får vila imorgon. men han ska ändå fodras så blir lite pyssel osv. myspys! höres pöres
hjärtlige hälsninge fra karro (uttalas norskt.)


bocaaaaaj

soppa, stövlar beställda.
det blev ett par bocaj från globus


kostade skjortan, men man lever bara en gång!
haha förövrigt så kommer jag o linda se typ likadana ut
vi beställde samma träns utan och veta om det.
stövlarna visste jag att hon köpte, hon tipsa mig om dom o ja gilla dom and here we are
vi har likadana withaker ridbyxor, dock inte likadana färger
vi kommer inom en snar framtid att ha likadan ridhjälm o väst.
ps. ja e lindas största idol! ;)
puss o kram karolajna

TIPS

snygga ridstövlar?! max 2500 kr.
kommentera!!!!!! måste köpa nya
km

.

det är helt stört vilken värld vi lever i. just nu vill jag bara här ifrån för alltid för de enda som finns är ren falskhet så det skriker om det.
är så jävla trött på att behöva ställa upp för mina "kompisar" med allt va det nu är, lyssna när de är ledsna o få ta all skit. ställa upp med pengar för folk är för fattiga o för lata för att jobba o skaffa egna pengar.
alltså, jag fattar inte vafan som är problemet? det finns något som heter ge och ta, men det har tydligen inte vissa personer fattat.
jag blir så trött på folk så jag vill bara spy på dom rätt ut, hur falskheten bara lyser igenom.
nu ska ja sluta va snäll så ska folk få se vad roligt det är o ha "äkta" kompisar ;)
karma is a bitch, and you know it!
linda


lektors stam.

fått en fråga om vad lektor har för stam.
han är efter Legato II och under Kvinta eller något likande.
/Karro

citrus

gammon var ett m.o.n.s.t.e.r idag!!!! vägrade gå framåt, sparka, sura och såg så jävla nöjd ut när jag blev förbannad. sen när vi kom in i skogen så kunde jag faktiskt förstå han, för flugorna kom som en svärm och käka upp både mig o hästen. så det va bara o vända! gav han mat o slängde på han flugtäcket o åkte hem. så nu sitter jag här i soffan med mitt älskade citronvatten, fan va gott de är!! snart kommer M o hämtar mig, iväg till bloms o köpa tavlor sen jobba tidig-pub ikväll. men innan M hämtar mig så ska jag shoppa lite på hööks, bla. en krubba till gammons nya box! =) hörs ikväll kanske.
karro


gams!

idag red ju som sagt natha gams, kollat på bilderna o jag tycker det ser skit bra! hon är så duktig min lilla. (haha fast hon bara e ett år yngre, men ändå)
här kommer bilderna!! o visst börjar han bli fin? =) bortse HELST från magen...









fick min lönelapp idag också, hela 7 papp tjäna jag i juni! gött. men ska faktiskt försöka (!!!!!) spara iaf 1.000 denna månaden. jaja, nu ska lägga mig o sova. hörs!
km

nya ridstövlar

göteborg hela dagen, mamma mutade mig med att om jag var sugen på nya ridstövlar.
så så blev de, nöjd som tusen. tack världens bästa mammi och pappi.
linda


life

godmorgon! (godmiddag..) jag blir så trött på mig själv ibland, idag skulle jag gå upp tidigt så jag skulle hinna med att rida. ställde klockan, klockan ringde. jag stängde av den o vakna 13.40!!!!!!!!!! så, så gick det med den ridningen. så nu ska natta (min ängel, räddare i nöden, min kung.. nästan) rida han idag =) så räkna med bilder senare ikväll när jag kommer hem från jobbet.

vädret är ju förjävla undebart också, jävlar i gatan va de regna imorse!! helt insane. nu ska ja chilla i soffan tills jobbet börjar, hörs!
km


just be s.t.r.o.n.g

soooooova

godkväll :) kom hem från jobbet för en stund sen, så har precis bäddat ner mig i sängen o läst lite bloggar. så nu ska jag ta och sova =) imorgon väntar ridpass på gamsis :DD hoppas vädret är på min sida då.
nej sova nu,
karro

-


men jag lever alltid kvar i det gamla, den bra tiden.
när det var flumm, tjockiskvällar, spontana turer hit o dit.
guess who's empty now? me.



FINALLY!!

woooho, idag kunde jag äntligen sätta igång gammon lite smått!! så jäkla kul =) dock var ju inte vädret på min sida (men nu är de.. o då ska ja jobba) så jag longera han bara lite lätt med pessoa-selen. gick så fint så =) vart även o köpte foder för flera hundra, den sved!! menmen. sitter här helt nyduschad me blött hår o försöker hinna power till att blåsa de o åka o jobba, spyyyyyyyyr påt snart. vill va LEEEEEDIG i veckor.. men får se livet från den ljusa sidan, PENGARNA.

någon dag här så ska gams box byggas, stallet målas om o tvättas osv. längtar! =) få ordning på allting igen, för just nu ser de ut som hej kom o hjälp mig ungefär. finns knappt plats o gå då de är bräder, hinkar, foder o aa allt man kan tänka sig på en yta på 0.5 kvadrat meter typ, haha. jaja, ne nu får jag ta tummen ur o blåsa håret o åka till jobbet... hörs!
km


life isn't fair

nu ska ja för första gången på över ett halvår försöka sova själv hemma, med överkast o nån kudde från soffan.
för allt annat ligger nere i "våran" båt.... som ja inte längre har något att göra med..
ja ni kan ju själva räkna ut hur rolig min dag vart, o med en häst som inte kom över första hindret på banan.
japp, himla kul allt är ibland :)
fast sanningen är att jag snart bryter ihop på riktigt.
dehär är inte jag, o de här är inte mitt liv.
vi hörs kanske någon gång
linda


älkpkn

värsta dagen nånsin


.

ska strax åka vidare till strömstad där tävlingen går idag, dock har jag aldrig mått såhär dåligt.
legat vaken hela natten o trott ja ska spy hela tiden. o de blir bara värre när ja rör på mig.
så ni kan ju själva tro vad pepp ja är, absolut inget alls. kvällen sluta i kaos så allt är upp o ner just nu.
ahja, nu vet ni hur det ligger till om det inte blir ngn mer update..
önska mig lycka till idag
linda


fix

ska åka ut till stallet redan nu o trimma lektor lite snabbt o sen smörja iordning allt för imorgon!
vi ska nämligen ut med båten massa folk hela dagen så lika bra att få det gjort nu innan. dock kommer jag ju ändå få åka ut ikväll o borsta han o sånt när han ska in för natten! :)
men är redan en timme försenad typ så... haha vi hörs senare :)
linda




fredagsmys

precis fått i oss lite mat o haft sällskap av jonas o david. nu ligger vi framför tvn o kollar på scobydoo o äter chips dipp o chokladpudding. mmmh
ledig imorgon då vi hörs mer då
pussss linda

say what

då var äntligen denna dag över :) känns som den vart huuur lång som helst, dock går det väldigt mkt lättare med världens bästa arbetskamrater!
åkte iallafall upp o handla massa mat o grejer tills ikväll nu direkt efter jobbet. JAG ska nämligen stå för MATLAGNINGEN ikväll..... haha älskling fick böter på 19.000 idag så känns väl inte mer än rätt o fixa lite.
blir myskväll för våran del idag då vädret suger! menmen, inte fel det heller :)
men nu får jag dra mig vidare så vi får mat idag... haha
linda


pictures

lite bilder från måndagens hoppträning!
hinderna ligger på 130 på de sista bilderna o det känns så lekande lätt.
lektor är kkkkung
linda




















hard workwork




freeedag

lagom kul att vakna upp o det verkligen öööööser ner ute. helt sjukt vad det regnar!
också lagom kul att även ha värsta huvudvärken, mmmh life is great!
haha nädå jag ska nog överleva den här dagen med ;)
linda


nattinatti

sitter o dör lite halvt av trötthet, ska tvätta bort de lilla smink som är kvar efter allt regn o sen hoppa i säng tror jag. första gången jag lägger mig själv på flera månader typ, haha men älskling kommer snart o joinar mig :)
imorgon vet jag inte vad som händer, jobb till sex iallafall sen hade de vart rätt nice att åka till thn eftersom ja är ledig på lördag men vi får se.. skulle ut o sova i båten egentligen men känns sådär i spöregn.. haha
men vi hörs mer imorgon,
nattinattti <3
linda




xxl bildbomb

idag red jag en "kompis" häst och jag är helt kär.
en dam med ett väldigt temprament men gud vad jag gillade henne!
bilderna är dock från början av ridpasset då de började regna sen så de är inte direkt rättvisa hela tiden då hon va superlugn o fin! :) o sen va de inte ett direkt seriöst dressyrpass :p
om hon hade vart till salu hade hon stått i mitt stall redan ikväll kan jag säga ;) haha
men ska troligen rida henne lite framöver o det ska bli superkul!
linda






































underbara häst


min underbara








och varför jag ser helt skogsmongo ut är för att det spöregnade! haha
lektor va förövrigt ett skogsmongo han med, haha skritt o galopp blev de idag!
emellan alla luftsprång..... hehe
annars känns han så jävla fräsch just nu :D
linda




woho, en minut över

jag borde inte blogga alls, haha typ ett tråkigt inlägg per dag är icke ok!
menmeeen, nu är jag iallafall precis hemkommen från stallet. skulle egentligen direkt iväg till engqvist där det är lite folk men dom skulle bara grilla o de skulle inte bli så sent så då äre inte värt de! :)
så nu sitter jag här o kan ladda upp massa bilder till er ;) wohooo
sen blire sängen tidigt idag eftersom det inte blev allt för mkt sömn för våran del inatt :p

just de, hade en sjukligt bra kväll igår som va näst intill perfekt! först båtåkning med så jävla underbara personer o sen till vita baren där de va kareoke för fulla muggar! sen hem fulla o goa för att strx gå upp o jobba. haha
men ahja, bilder va det!
linda




torsdag

lill lördag igår, jobb idag. inte alls avundsjuk på älskling som ligger i sängen o stensover...
jobb nu som sagt, sen ska lektor ridas och även en annan pålle ;) wohoo
men jobb nuuu
linda


-

har inte tid, orkar inte, vill inte.
allt är bara jobbigt
men imorgon är en ny dag, imorgon är det bättre
L



:)

lille hektisk dag, precis kommit hem till älskling iallafall o ska beställa lite mat. göttgött
för ja käka ju inte alls smörgåstårta o jordgubbstårta hemma förut.. haha
ahja får se om ja har ngt vettigt o skriva sen annars hörs vi imorn :)
linda

hosthost

godmorgon! gött att min hosta äntligen har börjat ge sig, NOT. det kliar så förbannnat i min hals så fyfan. har iallafall nyss gått upp typ o har varit snabbt ute me diva i regnet. hon var inte sådär as sugen på o va ute om man säger så =) ska iallafall upp till svärmor nu och käka frulle o glo någon film. sen blir det ut till gams o greja. o senare idag kanske jag ska iväg med sandra om planerna blir som tänkt ;) KUL!!! jaja, vi hörs.
km


jobba litegrannnna

precis blåst håret lite halvtorrt o ska leta upp ngn jacka och sen åka vidare till jobbet.
känns dock rätt skönt att det spöregnar, då känns det väldigt mycket bättre att jobba ;) haha
men vi hörs senare som sagt :)
linda


lektors schema

lektors schema för den här veckan

måndag: hoppträning
tisdag: joggas
onsdag: ett rejält galoppass
torsdag: joggas
fredag: vila
lördag: "dagen innan trim"
söndag: tävling!

skippar halmstad nästa vecka och åker till strömstad o tävlar denna helgen ist! 120 o debut 130 blir det då ;)
och lektor känns fräschare än nånsin så nu siktar vi på bra rundor ;)
linda


bild från igår

 


mysig morgon

kom nyss hem faktiskt, va ju ute på sjön igår som sagt o sen sov ja o älskling ute med båten. myspys
börjar jobba om två timmar o det känns sådär när det är såhär bra väder men :p
efter jobbet kommer det hit några stycken som inte kunde komma när ja fyllde år så blir väl lite god mat oså.
sen får vi se om det blir sjön en stund igen, annars ska lektor hinnas med o joggas en sväng oxå!
så vi hörs mer ikväll :)
linda




godkväll

shenashooo, lille ångesten här med! har också klickat hem lite mer till gams, haha. älskar att jag får massor med lön nu under sommaren =) hittade ett par bruna vardags benskydd med teddy som jag beställde, dom kostade 79 (!!!!!!!!!) kronor. tipsar er alla om haglunds. jätte billigt! även hittat en rå snyggt träns som också kommer falla i brevlådan snart, härligt. (ja, jag vet att jag köpte ett nytt på falsterbo, men ärligt det var så jäkla snyggt. live bild kommer)

har iallafall haft en über mysig dag med älskling, bara vi två. kvalitétstid kallar jag det! imorgon ska vi ut på sjön om vädret tillåter =) har även lilla diva på besök över natten. nu ska vi placera oss i sängen, så vi hörs imorgon helt enkelt. sov gott kosisar!
puss karro


mitt LILLA hjärta

träning

sådär kom precis hem från hoppträningen, fick nämligen träna en grupp tidigare idag!
snällt eftersom ja hade lite bråttom nu efter.
lektor va fin som vanligt, dock är underlaget väldigt hårt där så han blir väldigt stum i benen oså men.
hoppade lite linjer på 130 o de va inga större problem. så ser fram emot tävlingen till helgen sjukt mkt ;D
men nu måste ja fixa lite grejer!
vi hörs mer imorgon o då kommer även lite få bilder från träningen idag!
för nu ska vi ut o sova i båten! dock blev de lite fler nu som skulle ut än vad som va tänkt från början så det suger, menmen :p
linda





träning

nu sticker jag iväg på hoppträning med min oranga stjärna!
kameran är med o solen skiner som aldrig förr så bered er på bilder imorn ;D
linda


shopping








+ en kingsland tröja och en 5-point martingal till natha i present

detta var alltså allt jag köpte i falsterbo, vita benskydd till lektor och äntligen fick ja tummen ur för att köpa ett par röda jw byxor! mmmh skönaste.
 natha fyllde även år igår så hon fick en 5-point martingal som hon velat ha länge och även en rosa kingsland tröja haha så det gick allt på en del ändå!
linda


falsterbo


får väl säga att vi hade rätt gött väder o rätt brända blev vi
linda



å n g e s t

lille ångesten att jag precis helt impulsivt klickade hem ett nytt träns och swarowskipannband till lektor...........
för ja va ju inte alls i falsterbo i helgen o gjorde åt tillräckligt många tusen lixom....
ahjaaaaa, man lever bara en gång o finns de pengar så det räcker o blir över så vrf inte ;D haha
ni får se bild när det kommmer ;)
linda


bra start på veckan

precis kommit hem från sjön där jag tillbringat hela förmiddagen :) jag älskling o jonas åkte ut vid 10 o köpte med oss nybakta baugetter o massa räksallader o sånt till frukost!
nu är jag iallafall hemma o om några timmar ska jag ut till stallet för ikväll är det hoppträning nämligen :)
efter det är det stress för då ska vi ut med båtarna igen o så spenderar vi kvällen med massa grillat o sovning i båten. myspys.
jobbar dock imorn, fast börjar ett så det får gå.
linda


godmorgon

precis käkat lite frulle och ska snart dra på mig lite kläder, sen blir det vidare till bäckefors med alex då han ska betala nånting till bilen. efter det ska jag åka ut till min älskling i stallet och greja lite =) mysigt. så, såhär ser min lediga dag ut! hörs senare.
km

shoppingen


falsterbo-resan

hemma från en grym helg i falsterbo! =) jag har bränt 3000 kronor, blivit brun, varit med världens underbaraste vänner, jag har varit glad och jag SKA tillbaka nästa år. det var nog det roligaste jag gjort i år tror jag :) och då festa vi ändå inte, vi kände (eller, jag o sandra mest) att det skulle va ruttet om vi inte kom in o stå utanför tills nattenbussen gick kl 03.10. så dom andra stannade hemma dom med :) så vi åkte ut och käkade lite, var inte speciellt hungrig så tog mig en pommes bara (som jag aldrig annars äter på jobbet liksom...) medans dom andra tog lite mer mat så som pasta och vittlöksbröd. gick upp tidigt imorse och käkade frulle, och styrde kosan mot tävlingen. kollade på den, riktigt mäktigt att se hästarna hoppa 160 cm i verkligheten, hindrena är liksom större än hästarna! sen blev det ju självklart shopping! igår köpte jag: ett par jeansshorts, AS snygg bikini-överdel. hittade ingen underdel dock :(, ett träns, john whitaker ridbyxo, 1 kg E-vitamin och en mysig hood-tröja. idag köpte jag: tyglar, massa hästgodis och ett schockemöhle schbrak. är sjukt nöjd men hade nog shoppat dubbelt upp om jag hade haft pengarna! nu ska jag S.T.E.N.D.Ä.C.K.A i min egna säng och ta mig en låååååång sovmorgon. ska njuta extra av den imorgon o på tisdag, för efter det går jag på ett 12-dagars race med massa jobb! PEEEEEEENGAR. godnatt på er! puss karrrrro



on our way

sitter i bilen tsm med taylor swift förnärvarande! ska dock dissa henne efter nästa mack.. hon kommer bli rätt jobbig att ha me sig ändå ner te skåneland! hehee nä men vi ät strax i uddevalla så vi är allt påväg iaf ;D hade förövrigt världens mysigaste kväll med älskling igår! menmen, ikväll blire all in på strandbaden hela natten ;D menmen vi hörs säkert senare om vi överlever! linda

lugnt fredags kväll

allt packat o klart o har säkert glömt de viktigaste men ahjaaa! pengar, id o partykläder är med iaf ;)
precis vart o handlat massa gott till ikväll också, dock blir ja själv till kanske 10 men för jonte gör ngt med jobbet.
så ska strax hoppa in i en dusch/ ett bad o sen slänga på mig min älskade onepiece o sen ska ja ligga framför tvn resten av kvällen :) gött!
åker vid sju imorgon o då måste man ju vara fit for fight ;)
linda

snaaaart så

sådär, har vart ute o handlat lite grejer med mammsen o väntar nu på pizzan som är i ugnen, mmmmh!
prata även med becca, så är rätt pepp på falsterbo imorn ändå ;) wohoooo
är iallafall hemma nu o ska försöka packa lite lätt o sen vandra hem till lägenheten igen.
måste även upp o ta ut lite hehe pengar o även köpa lite smått o gott som ja glömde nu :p
hästarna fick nya skor idag o mamma hade även gått långpromenad med lektor o de blev lite masigt nu så tyvärr får han vila idag med.... menmen
 vi hörs senare helt enkelt snyggingar.
linda




-

tagit en liten paus från städningen o ligger nu i soffan igen, är sjukt opepp på allt.
menmeeeen, ska väl forstätta om en stund o sen vid fyra ska ja ut o fixa lite saker tills imorgon med mamma.
o efter det får ja väl försöka pallra mig ut o rida oså. ingen hemma i helgen så lektor kommer nämligen få stå lördag-söndag. jajaa
linda

haha

helt sjukligt vad trött jag är på alla människor i mellerud. varenda en är ju helt jävla retard o incest, stört.
o inte en enda person kan hålla käft om ngt, haha gud.
så fort jag får tummen ur o gått ut skolan kommer jag inte va kvar här bland alla skabb en minut till :)
linda

fridaaay

då vart det en ny dag igen! ska strax sätta igång o städa hela lägenheten, tråkkkk.
annars blire en lång dag idag, ska upp o fixa lite grejer till imorgon o sen även packa lite smått.
hästen ska ridas o sen ska jag till läkarn o ta ännu en allergispruta, o lite sånt mas.
menmen, dags att börja städa som sagt.
linda


nighty nighty

sitter o myser o halvsover med älskling framför någon dålig film. får strax bli sängen så man orkar med morgondagen :) menmeeeen.
tänkte bara säga godnatt  så ah :)
nattinattt pusssss linda

:)

precis käkat lite tacos här hemma o ska hoppa in i en snabbbbbdusch o sen bege mig hem till min kära pojkvän.
imorgon har jag en miljon grejer att fixa så då kan ni inte räkna med lika bra update men ngt ska ja allt få till ;D
annars hörs vi senare darlings!
linda


skabb bild från helgen!


dagens hoppbilder

som sagt, han hade väl inte sin bästa dag så hoppningen var inte den bästa.
fast när de blev högre börja han hoppa bättre iaf vilket man ser oxå :)
linda
























130, lätt som en plätt


140, lika lätt här


140 där med


hoppat lektor idag!

sådär, då är jag för andra gången idag hemma ifrån stallet o nu äre lite sämre väder om man säger så... himlen öppnade sig helt eller något sådant haha
ahja, va iallafall i paddocken o hoppade lektor! han va lite loj idag både på backen o på hinder men inga trams idag o flög över 140 som ingenting i slutet :) gött!
har lite halvbra bilder som ja strax lägger upp :)
linda




!

kul att jag väntade att åka ut o rida tills de inte va så varmt, när jag nu istället ska åka ut spöregnar det! haha
svensk sommmmmar<3
linda


diss

alltså en sak jag börjar tröttna på väldigt mkt är alla "svar på tal" som skrivs i alla bloggar!
har vart en sak jag ALLTID stört mig på och idag finns det folk som kommenterar dåligt på näst intill varje liten blogg men ändå ska det alltid tas upp som ett "svar på tal".
visst, de är inte roligt alls att få nedvärderande kommentarer om de enda och det andra men ändå lixom?
men jag fattar inte hur folk kan gå upp i varv så mycket för en liten kommentar o dra hela livshistorian ist för o bara ignorera eller skriva ngt litet?
okej, ja har aldrig fått nån elak komentar men så jag ska väl inte uttrycka mig egentligen men det är något som stör mig vare sig det är på kissies blogg eller en liten blogg med 30 läsare lixom.
nog om det, stå på er istället för o göra tråkiga svar på tal ;)
linda


fast sen får ja väl även dissa alla personer som skriver sådana kommentarer, bara töntigt.
:)

edit: detta var alltså inte specifikt riktat till någon speciell,
o inte till "equiss" som verkat tagit åt sig! :)


upp till jobbet

ska upp till jobbet en sväng o lämna lite kläder till petra och även kolla mitt schema, har nämligen fått för mig jag jobbar på lördag? o det känns ju sådär me tankte på att vi ska till falsterbo... haha
så vi hörs om en stund!
linda


lektisen

kom precis hem från stallet där vi fixa lite staket o mamma rakade lektor! skönt för han :)
ska väl få i mig lite mat oså o senare blir det ut till stallet igen, men denna gång för att rida då de e omöjligt o rida såhär mitt på dagen.
linda






jobbig häst att raka....... haha


RAMMSTEIN

woho, imorn bokas biljetterna till rammstein i februari! OM ja längtar, ska bli så grymt. + att jag har fyllt 18 så då tar vi stockholms-krogar-oskulden. längtarlängtarlängtar. med mig får jag syster, sofia, ille & kanske sandra =) PLEEEEEEEASE BLI FEBRUARI!
puss karro


hästkräk

gått upp för en stund sen o även idag käkat lite frulle, duktigt! mamma smsa att mackan hade rivit ner allt stängsel i hagarna så ska strax hem o byta om o åka dit o fixa det. tar väl o fixar o rider lektor direkt efter så känns som de kan bli en stund i stallet idag :p haha
ahja vi hörs mer senaaaare!
linda

WORD


GODKVÄLL

hejhejhej hemskt mycket heeeej! är sjukt trött och ska snart sova, haha fyfan va tråkiga inlägg ja gör!!!!!!!!!!!!!!!!!!! orkar inte me mig själv, o ORKA verkligen att ja inte kan lägga in nya bilder osv. ska sluta blogga nu, mm. gammon ska stå 1-2 veckor till. dvs att jag missar hoppträningen på måndag, vill skjuta mig själv.. ååååååh :( menmen, han måste ju vila han med. anledningen till att han står så lite är att han kommer få en ordentlig vintervila på en månad ungefär, jappjapp. store planer härrrrrrrrrr. nu längtar jag till falsterbo nått så in i bomben också! shoppa, pardey, sola, va me goaste vännerna, aa allt. HELG?
km

ALL CRED TILL DIG LINDA ;)

-

nattinatti folket

fixa lite kvällsmat o sen blir det sängen för våran del. imorgon har jag lite grejer att fixa så förhoppningsvis fortsätter illamåendet bli lite bättre!
men vi hörs mer imorgon såklart :)
godnatt på er!
linda

nu kan du inte klaga på min update iaf karro! ;)

-


some new

trotsa mitt illamående och åkte med mamma till överby nån timme innan det stängde igår,
dåligt gjort i know men. fick iallafall med mig det här plus två tröjor till som jag inte har här.
har förövrigt ton med nya kläder o grejer men får se om jag får ork till att visa!
linda


bikbok



bikbok


gina


undisar o piké att rida i
stadium



hoppa högt

imorgon är jag ledig igen, som resten av veckan.
 TA MED MIG TILL FALSTERBO NÅGON SOM ÅKER NER INNAN LÖRDAG!!!!! haha
 hade iallafall tänkt att raka lektor då samt trimma i paddocken o sätta upp en oxer mitt på långsidan o sen även ett räcke på mitten av andra långsidan på rätt hög höjd. både ja o lektor behöver bli säkrare på långa distanser fram o ska vi hoppa 130 nästa helg ( nämen ;) ) så behöver vi känna lite på det!
så hoppas inte det är sjuhundra femtio grader varmt imorgon!
mamma följer även med till stallet så bilder ska nog kunna fixas as usual :)
linda




maaat

sitter hemma o är hungrig som en jude. orkar verkligen inte fixa iordning något o orkar inte heller gå upp o köpa ngt, lite is hard.
annars gör jag inget större, njuter av att inte göra något. fast har suttit o kollar hästnet en stund o har kommit fram till att det är jävligt segt o bara ha en häst..... mamma & papppa? (a)
ahja, lagt in lite bilder från kanalyran också, dock går det så jävla segt o ladda upp bilder så vet inte om jeeg orkar! alla bilder va jävligt tråkiga dessutom... hmmmm
ahja, vi hörs väl mer sendare.
linda




longerat lillen

kom hem från stallet för en stund sen, lektor fick gå bort till paddocken på ett litet pass med pessoaselen.
dock va det så jäääävla mycket klägg så det var inte sant, äckliga djur.
lektor fick ngt frispel o hade inte spänt gjorden såhårt så det är därför den är helt sne på bilderna haha
men han var fin som alltid även fast de inte blev ngt seriöst pga alla klägg o värmen.
linda





















går allt som jag vill o hoppas idag så kan de hända nya grejer om ett tag ;)
wohooo, hoppas!


Mobilblogg

Tjennnnare! Sitter och har precis käkat frulle :) gött! Så ska strax byta om och åka ut till stallet! Ska greja lite, tvätta täcken och smörja sadel och träns :) sen jobba! Hejdåååå Km

ledig

godmorgon på er! ledig idag och resten av veckan, så känns ju gött meningslöst att ha vart sjuk dem enda två dagarna jag jobbade den här veckan :p
ahjaa, precis käkat lite frukost o ska strax ringa mamma så hon hämtar mig.
så då blir det hem o byta om o ut till stalllet, lektor får longeras med pessoaselen idag med lite bommar för orkar inte riktigt rida än.
men vi hörs mer sen!
linda

hard workwork

kommit hem från jobbet, fräshat till mig lite och snart kommer marre och hämtar mig =) så då blir det lite tid o umgås me henne, trevligt :D sen kommer älskling o hämtar mig, då far vi ut till stallet snabbt och ger gams lite lucern, han ska matas på som satan nu så han blir riktigt tjock så alla revben försvinner :) bättre o ha en tjock häst o träna smal tycker jag! vi hörs
km

GODNATT

nu ska ja sova efter ett kvällspass, fm gäller imorn!
km

-

sitter hemma i soffan o kollar nån dålig film på tvn! ska strax bädda ner mig med älskling som är i duschen just nu.
illamåendet har börjat komma tillbaka nu så får väl sova längst ut inatt ifall de skulle va något, eheh usch.
men som sagt, vi hörs imorgon eller imorgon kväll efter jobbet!
linda
snygga bruuuudar

mys med <3

one piecen är på så nu drar jag mig hem till älskling o myser.
vet inte om det blir jobb imorgon än, så vi får se hur det blir!
hur som helst så hörs vi senare eller imorgon :)
pussssss linda



älskar dig


<3







one day. one day



stor tjej...

kom precis på att det är fan inte långt kvar tills jag ska upp o ta körkort, helt sjukt haha
lille ångesten kan ja ju säga då jag är rätt värdelös o har kört på riktigt ned manuell bil typ en gång, smart tjej smart tjej haha
ahja, ska iallafall lägga mig o kolla lite i böckerna för de ju massa grejs som ska va klart när man kommer dit upp! sen blir det hem till älskling som vanligt.
btw någon mer som ska upp till säffle v.30-31? ;D
linda




från lördagens bravader





linda




fräsch tjej_93

fick faktiskt sjukanmäla mig imorse då jag mådde svindåligt o spydde o grejer. från ingenstans?
dock kan det nog va så att kroppen säger ifrån lite då de vart lite för mkt de senaste. ahja, har inte spytt något mer under dagen o har även fått i mig en macka så det är ju inte magsjuka eller något.
bästa fredde har fixat så sofia jobbar för mig imorgon iallafall om det skulle bli värre. tror dock inte det blir det så kan nog egentligen jobba men. ahja, så kan de va.
nu blire väl lugnt resten av kvällen o ingen ridning osåå.
linda


gårdagens ridpass


















han bli rääätt snygg när han jobbar på riktigt bakifrån






















tuttifrutti

halloj! precis kommit hem så mellanlandar lite, har varit på hamrane och käkat frulle. MMMMMMMMM-MH-MMMMMMMMM. gott! så nu har jag bytt om så skall ta bettan ut till stallet och gosa lite med gammon, gött sugen på o rida men ska försöka hålla mig i skinnet så han får sin vila nu :) hörs kanske sen om jag hinner skriva innan jobbbbbbbbbet. puss
km


excuse me if i kiss the sky

dagen har bestått av jobb. vart lite snurrigt emellanåt men klarade de bra med min älskade ramlösa ♥ sen käka på sunnanå då, sen kom alex och hämta mig. så då åkte jag ut och kollade till hjärtat, helt förvånad över att sakerna satt kvar, haha. han verkade må bra och var pussig idag med, och idag va ''matte'' också pussig, haha kunde stått där i evigheter. imorgon ska jag åka dit ut och vara där läääääääänge innan jobbet. nu ska jag bädda ner mig hos älskling som jag inte har gjort på lääääääääääänge (men först måste ja ta kattlådan, mm va kul de är o ha dig här karro). så vi hörs helt enkelt imorgon. puss o kram!
km


REKOMENDERAS INTE

FYFAN, kom nyss hem från sunnanå resturang, som kan vara det sämsta på länge. vi väntade i 1 timme när det knappt var något folk, köttet var rått när vi fick de, pappas potatis fick han såga igenom. och allt detta för 485 kronor. GÅ ALDRIG DIT OCH ÄT..
km

suuug

mitt internet hemma funkar typ inte alls och på min ena bärbara dator som står hos jonte har internet lagt av oxå, mmmh de går fint nu
 när internet gör som jag vill kommer det bilder från kanalyran,midsommar & även idag från när jag red! linda

-

äntligen kan ja ta det lugnt för första gången sen i torsdags förmiddag, haha
ska iallafall byta om nu och dra ut till min pålle!
så vi hörs mer efter deeeet
puss linda


00.14

tjoho! precis hemkommen, eller jag. för en halvtimme sen ungefär :) varit uppe i åsen ikväll och umgåtts med lite folk, mest suttit och tjatat. och nu drog dom till öl-tältet och där sätter jag icke min fot när jag är sjuk och ska upp och jobba imorgon. så har precis gjort mig i ordning för natten och skall strax sova! så godnatt på er. hörs imorgon efter jobbet =)
km




JUSTE, vi kommer ha en gästbloggare här i bloggen också. nämligen JENNIE! ja, ni såg henne ju på videon nedanför. hon ska visa er en ridlektion osv, kul va ;)


Live! Just nu!


shower


precis duschat, känner mig mycket piggare idag! tack gooooode typ. så ska slänga i mig lite mat nu och sen kommer älskling och då åker vi upp och tar det lugnt hos svärmor. ska hinna träffa linda idag också om hon nu någon gång kan svara på mitt sms som jag förövrigt skickade igår runt 18 tiden.....
km

husesyn


18 barre

GRATTIS PÅ DIN DAG MIN BÄSTA
hoppas din dag blir den bästa någonsin, äntligen kan du skaffa körkort och köra runt på mig ;) men framför allt kan du gå ut på krogen partypinglan! du är min bästa vän och jag älskar dig.


TIME TO SLEEP


nu ska ja snyta mig för 304de gången idag, ta mina piller, hostmedicin, nässpray och inta sängen för att slänga på en film och sova! godnatt på er, hörs imorn.
PS. glöm inte att gratta linda nu!!
puss och godnatt
km

UFO 3


gams va jätte pussig förut och ville helst inte att jag skulle gå, han kom i full fräs efter mig när jag skulle gå. vände mig om då drog han upp mulen mot min mun, bästa vän


två snyggisar som ser likadana ut
(och nej det var inte meningen och köpa ett rosa flugskydd, MEN det var de enda som fanns inne och tycker synd om stackarn som har insekter öööööööverallt)

FUNDERING



varför se dessa två så olika ut men är samma modell?! översta paret ser så slanka ut och blanka + att märket syns mer än på paret nedanför? någon som kan svara på detta? :D
km

..

här sitter jag, helt kaputt dö. snorar och pendlar mellan pigg och slö, åkte till stallet förut för att slänga på flugtäcket och det där, var där max 10 min, åkte hem och blev liggandes helt dö. shit vad händer med mig?! så fick skippa att åka till linda, vilket suger då jag har sett fram emot det. sen ringde micaela nu o fråga om jag ville komma upp till henne och marre, men det går ju inte det heller. FAN för att vara sjuk, jag skulle lätt kunna må såhär om det hade varit vinter och skola, men inte nu :( förlorar en helvetes massa pengar också då jag egentligen ska jobba nu i helgen.. :( får se om jag är bättre på söndag. finns inget bra på tvn helle, suuuuuuuuug heeeelg. åh! fått i mig lite mat nu iallafall, så nu ska jag ta en chillmode i soffan. puss!
km


puh

jodå, idag är jag bättre. i halsen iallafall! men shit vad ja nyser och snorar, helt sjukt. ska iallfall ta o fräscha upp mig lite nu, åka ut och köpa present till linda och även åka en sväng till erikstad o köpa flugskydd och en ny grimma, för känner jag gammon rätt så kommer inte den grimman sitta på länge. haha, jaja. vi hörs senare
km


one day left

eller inte ens det, tolv timmar och tjugo minuter! wohoooo
dagen man längtat till sen man var 15 år! fyfan va hääärligt
linnnnnnda


massa fixxxx

sådär precis fixat lite musik ute på altan, hittar inte sladdarna som går till biosystemet så det suger rätt rejält att bara få ha vanliga små högtalare! men låter helt okej ändå så får väl bli så! dock måste ja fixa premium då jag bara har fem timmar kvar att spela, haha
står över tre flak me cider o öl i vinkylen så det är heeelt okej för tillfället ;)
dock har ja inte hunnit städa mitt rum för fem öre o nu måste ja hoppa in i duschen för o fixa lite o sen äre jobb som gäller idag igen :) slutar 6 o mamma har sagt att de går att komma runt sex så vetifan hur ja ska hinna fixa mig men haha
juust de, va ute o åt direkt efter jobbet igår med lite folk o sen blev det även till öltältet o ta några öl! hur trevligt som helst verkligen! dock vill ja inte veta hur pigg jag kommer va imorgon när jag börjar jobba 8........ haha
men vi hörs mer senare ;D
pusssss linda

hade tagit lite bilder men självklart är överföringssladden hemma hos jonte.........


RSS 2.0