House

Sitter och glor på House, hela huset sover.. Ink. min syster som ligger o snarkar.. Dock inte värre än mor min men hon kan hon med ;) haha.
Blir nog tv någon timme till innan jag tar natten o sover =) hörs mer imorgon.
K


ut o åka!

Kom precis hem från en dålig träning, hatar allt som har med hästar att göra. Förutom Lektor, på backen.
Ahja, vickan kommer strax och hämtar mig så ska vi ut o gliiiiiiida!
Hörs senare ikv!
love linda


Right now

När vi kom hit fick vi en god fläskfilé gryta. Mätta och nöjda tog vi oss en prommis och har precis kommit in igen. Känns som klockan är typ 19-20.00 men den är bara 17.00 känns, sådär.... Gillar inte vintertiden alls :(
K


mitt kära höstlov

måndag
jobb ute&inne, hoppträning med Lektor
tisdag
jobb ute&inne, rida lektor och gammon, melmac?
onsdag
jobb ute&inne, rida, sola?
torsdag
överby med vickan, lidköping? lipz?
fredag
rida, klippa & färga håret?
lördag
HALLOWEENFEST o utgång med mina snygga
söndag
bakisdag

lite oklart hur ja ska jobba oså och vad som händer och sker, men det löser sig alltid ;) lite filmtittande, kompisar och roadtrips med vickan ska också hinnas med ;)
linda



En helt vanlig måndag

Kom hem från jobbet för en stund sen och har nu vart duktig och lagat mat ;) Det är inte varje dag... haha
Blir iallafall ut till stallet och min prins sen! Hoppträning står på schemat och troligen kommer han va helt tokig som de senaste dagarna.. :) Annars är det de enda som händer idag ungefär, lugnt och skönt helt enkelt!
love linda




Bilfärden


I've got 99 problems but the bitch aint one

Hade världens bästa kväll hos Fish igår, många skratt med underbara folk. Vidare in till Mellerud där jag var slagskämpe och stod mellan galna folk som skulle slåss, haha att jag inte fick en smäll är nog ganska fantastiskt... Imorgon bär det av till Stockholm till min älskade syster och challe ♥ Ska bli tokmys. Så kommer nog upp lite små mobilinlägg då och då. Hemma på onsdag igen :)
K


alldeles för kort helg

Har haft ännu en superkul helg med hur mycket underbart folk som helst! Blev wärs igår med mina grymma brudar och skrattade så vi dog vissa stunder, haha underbart! Asnice efterfest och sen somna ja i en säng med tre andra, haha och imorse när vi vakna märke vi att de va närmare tio pers som hade sovit där så blev lite morgonmys med film och sen frukost på wärs o lite sånt. Jag och vickan åkte dock hem till henne sen och somnade och vakna kl tio i 4...... bra där haha

Kommer nog bli en lugn vecka sen iallafall, jobb några dagar och ledig några. Halloween fest till helgen och kanske lipz? Lite roadtrip med vickan ska också hinnas med och lite sånt :) Såklart ska hästarna ridas och har hoppträning imorgon oså :)
Nepp nu ska ja försöka få ut alla tovor jag har i mitt hår efter att magda tuperat det igår, helt sjukt vad det sitter.. haha ha det fint!
love linda






Mys


im sexy, and im know itttttt

lmfao går på högsta voolyyyyyym. nu fixa, sen till åsen, sen till hammar, sen till wärs.
TAGGGGGGADDDDDDDD

UTGÅNG

tvätta klänningar, check
jobb, check
köpa strumpbyxor, check
ut och gå med hundarna, check
stallet, check
åka och köpa mat, check
äta, check

Nu inväntar jag bara in min hemleverans med öl, lyx jag vet ;) haha nädå sen blire inta alkoholen, en dusch och fix sen är jag redo inför kvällen!
Har massa ställen att förfesta på så vet inte riktigt vart vi hamnar, dock blire väl iaf världens bästa tjejer som hänger ihop nu ibörjan! woopwooop
ses i dimmmmman!
love linda



till veckan ska jag även träffa Han med stort h, mmh de går bra nu ;)

Morning

Äter lite frulle o kollar på 4 stjärnors middag. Ska kolla klart på det o sen åka ut o rida Gammon! Ikväll blir det troligen wärs med bästa F. Hörs sen. K


up and away

Direkt när jag kom hem från solningen igår körde jag ner victor och jeppe till ua, goa pojkar! Efter att ha hittat ur uddevalla, ett stopp på max och lite felkörningar hehe var vi äntligen hemma vid kl 6 igen. Tur jag har vickan... haha
Då blev det direkt ut och rida Lektor som va så jävla pigg, han var som ett ånglok utan broms. Helt sjukt! haha
Sen blev de ut och träffa massa folk och hade en ritkigt trevlig kväll, även fast den var nästintill nykter :)
Nuuuuu, äre jobb som gäller några timmar så vi hörs sen!
love linda

Same shit, different day

Glor på tv, har vart hemma en timme eller något. Rakningen blev helt ok, ser inte ut som samma häst. De va en del päls han hade samlat på sig! Dock tycker jag det är gött svårt att få till bena, funderar på o helraka dem. Det är enklast o snyggast, dock mer ökad risk för skador, svårt de där. Ska sova nu, är helt slut + att ja har en härlig förkyldning på g tror jag. Är inte helt 100! K


Klippklipp

Ska dra på mig regnklär, tackla regnet o åka ut o klippa min fina häst.
K


solning på g

Precis kommit ur en skön dusch och känner mig som en människa igen! Nu ska jag åka bort och soooola och få lite färg, skönt :) För jag är inte den brunaste på jorden om man säger så.... hehe  Så vi hörs om en stund igen!
love linda

BILDBOMB

Här kommer ännu mer superfina bilder jag fick utav Carro när jag tävlade på nuntorp för ett tag sen :)
enjoy!
linda

morgonmys

Godmorgon! Blev väckt av vickan som ringde mig för en stund sen så nu har jag flyttat mig tre meter bort till soffan! Har det rätt mysigt med duntäcke, onepiece, datan i knät och godiset brevid ;) Eftersom vi fixade klart truckkortet igår blev vi lediga idag, skönt!
Idag blir det lugnt, ska ut till stallet och rida o sånt. Och ikväll blir det godmat och ev. lite chilldrickning med några kompisar. Dock blir det nog nyktert för mig då jag är lille sjuk igen!
Vart dåligt med update denna veckan men har haft fullt uppp. Som tex bonde söker fru kväll i brålanda, spökgrejs på nuntorp, truckkurs och massa sånt haha. Skönt att ha haft hästarna lite på hyllan och bara kunnat vart med en massa kompisar oså. Det behövs ibland!
love linda

Fräday

Sitter på jobbet och fikar lite, med ett glas nyponsoppa <3 mmmmh! Jobb till kl 18.00, sen hem o äta lite, sen ut till stallet o klippa lilla gammon. Så där spenderas min kväll, och inte mig emot! Längtar. Hoppas att han får nya dojjor idag med, han har tår långa som jag vet inte vad. Så han snubblade lite då o då igår, så håller tummarna för detta. Nu får jag gå ut igen, cya!
K


Superduper

.. Hemma från hoppträning, som gick s.å.j.ä.v.l.a.b.r.a! Hästen slutar aldrig förvåna mig, allt flöt på som det skulle. Framöver är de 10 min utan stigläder som gäller, och jag måste få Gammons tänder rapsade, men vart F*N ska jag få pengar ifrån? De är änna akut då han är helt skev i tänderna, stackarn.
Ska sova nu, imorgon vankas det jobb igen.. Puss, k


nu tag jag helg

hallåå bloggen! sitter hemma hos mig med mina fina kompisar och ska kolla film och äta massssa godis! mmh
så vi hörs later aligator!
love linda


135 cm

Snabb update från sängen! Nyss hemkommen ifrån ullared, fick köpt lite klappisar o även bra saker till gammon. Bla, ett ländtäcke, ett fleecetäcke med hals, regntäcke. Dock så jävla osmart jag är så köpte jag 135 cm av nån jävla anledning!!!??? Så de var ju såklart på fitthåret att de passade. Men de gick allt, regntäcke ska han ju bara ha ett tag till, åker säkert dit till våren igen så då får jag köpa nytt då. Fick även köpt 3 kg e-vitaminer, ett par snygga träningsbrallor till mig själv, en mössa o lite annat smått o gott. Har haft världens roligaste dag med mina finaste. En o annan skrattattack på donken så vi grina allihopa avsluta vi dagen med. Nu ska ja sova, imorgon väntar jobb =)
K


50 av 50

Kom alldeles nyss hem från rådahallen där det blev en solning efter kursen va slut. Fick väl belöna mig själv lite efter att ha fått alla rätt på teorin för truckkortet ;) deeni!
Så är vi duktiga kanske vi redan kan ha "uppkörningen" imorgon eftermiddag så slipper vi åka dit på fredag,vore sjukt gött! Ahja, ikväll skulle jag ha kollat film med en kompis men vet inte hur det blir riktigt än. Annars får vi se vad som händer och sker :)
love linda




dreaming is beliving

it's okey to not be okey
cause sometimes it's hard to follow your heart
tears don't mean you're loosing


Inga mer tävlingar iår?

Har avanmält Änglahoppet och är inte anmäld till några mer tävlingar iår.. blandade känslor men har en konstig känsla och jag vill inte. Jag vill inte åka bort och tävla stora meeting, jag vill inte.
Har aldrig haft den här känslan så stor som nu, menmen. Det kanske ger sig och blir några små tävlingar istället, vi får se helt enkelt om suget kommer tillbaka.. Jag har ju ändå en förtillfället superfin häst som står och bara vill ut. Jobbigt läge!
linda




Stallcheyen

Sådär, precis hemkommen från ett iskallt stall. Börjar fan bli kallt på riktigt nu! Bara Lektor som blev riden och sen fick Melmac en promenad för jag orkade inte rida, så det var chill. Nu ska jag vänta på att maten blir klar och sätta mig med lite viktiga och tråkiga grejer! Ja, ni hör ju bara hur tråkigt det låter lixom....
love linda




who you are

Kom nyss hem från skolan där vi hade kursen sista halvan på dagen. Gött tråkigt är det och imorgon blir det ännu en hel teori dag, dock väldigt skön lärare som tur va! :)
Ikväll blire väl bara hästar och sen va med lite kompisar, skulle behövt plugga en massa o börja läsa engelskaboken. Men jag har så lite lust det går och hatar förtillfället vardagar. Jag vill ha helg och ut o ha kul!
Menmen, ut till stallet nu iaf
love linda




5 från dagen



Fina bilder vare här jag. Känner mig halvt död faktiskt, haha usch att gå upp tidigt är bannemig inget för mig. Ska iallafall snart sova. Tar en HEL timmes sovmorgon imorgon, mm vad gott. Sen åker jag till skolan, all by myself. Alla andra är i Thn på mässa, men sånt pallar inte jag. För bra för det, såklart? Whatevaaaaaaaaah. Rolig tjej oså. I vilket fall, efter skolan så är det klippklipp såklart. Usch, känner att jag har tagit på mig mer än vad jag egentligen orkar.. Men det löser sig! Sista skoldagen imorgon sen är det lov, halvt iallafall. Har ju praktik också, men det räknas som nöje tycker jag =) Hehe. Tack för mig, leverpastej.
K

En dag mindre till helgen

Tagit mig en skön dusch och ska strax blåsa håret. Sen blir det att lägga sig tidigt och somna till en film :)
Imorgon blir det som sagt kurs hela dagen så vi hörs imorgon kväll eller något :)
Nattinattti! v
love linda



snygga cheyor...


Chill Deluxe

Bara tagit det lugnt hela dagen, skönt. Lektor fick även nya skor idag, skönt för han. haha Nepp, händer inget större ikväll heller men imorgon blir det upp tidigt och iväg! Men nu ska jag fortsätta och göra absolut ingenting en stund till, haha
love linda


lite mer bilder

sen 120 på nuntorp för ett tag sen
linda






You turn out to be the...

Sitter och försöker plugga satanism, går icke så bra dock men.. Haha! Fastnat totalt. Ska strax packa ihop och ta tio i bussen, ut till stallet fort som fan innan jag drar iväg och klipper. C'ya
K
Gammel bild

picture



fick en jättefin bild utav bella igår! :) taack!
bellabusepettersson.blogg.se


piggelin häst!

Red ut Lektor igår och han var så himla fin! Och så himla piggg, haha Såfort jag kortade upp tyglarna skulle han iväg och trava kunde han inte heller för den delen! Så söt min lilla kille :)
Ne, det jag tänkte säga är att det är så skönt att det verkar ha släppt nu, hans framåtbjudning är tillbaka och han vill jobba. Förhoppningsvis behöver vi alltså inte åka in och röntga han osv, skönt! Utan att det räckte med ett besök :)
linda




living the dream ;)

Har haft den bästa och sjukaste helgen, någonsin! Det har vart så sjukt grymt och skulle jag ens nämna en bråkdel av allt som hänt hade jag fått er att tappa hakan direkt, haha ;)
Och förtillfället är ja så jävla nöjd att jag är jag och skulle inte vilja byta ut det mot någon annan, haha
Får tack alla underbara kompisar också för denna helg, världens bästa är ni!


snyggingarna i helgen ;)


Nu är det iallafall måndag igen och jag har truck kurs hela veckan, haha say what?
Nepp, men det är väl välbehövligt att ha i framtiden om inte annat.
Så den här veckan kommer bara bestå av en massa plugg och hårdträning med hästarna. Tur man inte riktigt kommit tllbaka till verkligheten än, känns som de hade kunnat bli en väldigt seg vecka annars ;)
love linda



för att dra en liten slutsats, grym kväll på lipz, grym kväll i lilla edet och grym kväll på båberg ;)
kunde bara inte bli fel!


I väntan på bussen

Idag är jag super trött! Blä, ville helst ligga kvar i sängen, men denna veckan ska jag vara duktig och gå i skolan. Förutom på onsdag för då åker vi mot ulllaaaareeeed! Woho.
Efter skolan har jag tre klippningar, sen får jag ut till min stackars häst som jag inte haft tid för på 2 veckor eller något, har mega ångest. Så får ut och longera lite senare ikväll, o mysa sönder. Låter som en jävligt bra start på veckan :) hörs senare, ha en bra måndag!
Puss, k


Kväll

Äta duscha ladda, och ha en g.r.y.m kväll. Låter bra!
K


BRB,

upptagen med att leva livet och må så jävla bra!
vi hörs när jag kommer tillbaka till verkligheten ;)
love linda









föresten, SKÅL!


Suck

Ännu en natt med dålig sömn... Vakna 03.00 o somna om ca 04.30..... Men men, dags att ta på sig ridklär o åka ut till stallet. Dressyrträning väntas! Puss k


Tanken var ju god iallafall..

Tänkte börja plugga på ett fördjupningsarbete i religon, men jag orkar verkligen inte. Är helt sinnes trött! Vaknade runt 04.00 inatt med en mage som pratade högre med mig än någon annan, var bara att slå på tvn och vänta på sömnen. Vaknade med en pratade mage, men det gick över efter lite käk. Dock bubblar den gött right now också, det är underbart med magkatarr i all desslike. Antingen gör det ont eller så bubblar det och ett lätt illamående tränger sig på. Bläääääääää! 

Iallafall, dagen har besått av jobb. Det står kartonger ööööööverallt i butiken, och det är SÅ kul när det kommer upp. För det är helt jävla sjukt vad fina grejer det har kommit, vill ha allt typ. Farligt! När jag kom hem så åkte jag ut till stallet och små fixade lite, mat och vatten osv. Mockat var det redan ♥ guldvärt. Har fått mockat hos Gammon hela veckan, skönt när jag har haft fullt upp med skolan och hinna med klippningar. Annars har veckan vart helt ok, mysiga stunder med Jenkis på pingvin som avslutades med en uppfriskande prommis. Vi har hunnit snacka en heeeeeel del skit också, bara sådär som jag och Jenkis kan. Sen har vi pratat om hur stundentresan kommer bli, och vi kommer hålla ihop. Vi ska äta ihop, sova ihop, festa ihop, kissa ihop, knarka ihop, röka ihop, supa ihop, döda ihop, dansa ihop, vi ska gör ALLT ihop, AAAAAAALDRIG lämna varandra. (Mamma, det mesta var ironi. Don't worry, Jenkans mamma är lugn för att jag ska med. Jag är ju nykterist, remember?) Glömde säga hur vi ska bajja ihop också. Jag längtar någoooooot. Ska bara palla skolan dit också, bughähähähähähääh. Dags att sluta här tror jag, det börjar gå utför med mitt skrivande... = Övertrött.
Shit såg att idol börjar 22.25 igen, orkar jag? JAAAAAAAARRRÅ, jag är lika mycket kämpe som Andre. ''JAG BARA KÖR'' Fet godnatt puss.
K

image description

tomorrowland

Sitter och lyssnar massa grym house musik och tycker livet är allmänt bra. haha
Igår var det skola några timmar och sen drog jag ut och red Gammon & Lektor. Och Lektor var helt sjukligt fin! Är en helt annan häst att rida nu och han var huur pigg som helst. Alltså är gamla leo tillbaka ;) Tog även igår några språng och det kändes kanon!
Ska avboka den andra vetrinärtiden på måndag så får vi se om det räckte med ett besök ändå :)

Ahja, när jag var skrittade av sista hästen ringde David så då var det bara stressa och hämta dricka, duscha och fixa sig för sen blev det utgång! Grym förfest med killarna för att sedan inta lipz och dansa tills vi inte kunde stå längre, sen donken och mysig efterfest hos natta i vbg! Blev kvar där över natten så har nyss kommit hem :)

Nuuuu är jag så trött så jag tror jag dör, men ska strax börja städa lite på mitt rum och hoppa in i en dusch och fräscha till mig lite!
Ikväll blire mer festligheter med bästa vickan! Är några stycken som ska dricka oså så vet inte vart vi hamnar faktiskt! Men ja, ni får räkna med dålig update idag med ;)
love linda




Lycka

Är att komma hem till detta


fina hästar

Halvseg dag på jobbet, fick iallafall med mig lite fina grejer hem och även en ny mascara fick jag köpt på lunchen!
När jag kom hem från jobbet stod transporten påkopplad utanför huset, med hästarna i. haha min mamma är så söt!
Jag ville inte att det skulle bli så sent ikväll så hon hade fixat allt själv så dem stod lastade och klara här utanför haha.
Åkte iallafall till equidal o red i ridhuset och Mackan var grymt fint att rida idag :) Anna hoppade upp på Lektor och ja, han var räääätt fin han med efter det haha. Hoppade även några språng med han och han var helt annan nu! skönt :)
Men det var allt från mig!
tjaaaaaaaaaaaaaaao
linda

bra tisdag

Haft en super rolig dag på jobbet och packat upp sååå mkt fint, alla fina grejer jag och fredd beställde när vi var i holland kommer nämligen nu :D
Blev en sväng ut till stallet och ta in o fixa hästarna inför natten direkt sen. Lektor har även vart hos vetrinären idag och förhoppningsvis är en hel del löst nu! mitt hjärta :(
Här hemma blev det sedan god mat och sen ett jacuzzibad med massa tända ljus och en kall öl... mmmh
Ska strax blåsa håret och inta sängen om ett par timmar, skönt :)
love linda


Tack gode gud...

För att jag nattade Gammon tidigt idag, för jävlar vilket väder det kom in nyss.. Hagel och storm. Brrr, mysigt för mitt lilla hjärta att stå inne och gotta sig. Har även varit i skolan idag och haft kurs, riktigt rolig kurs får jag säga. Kom hem och åkte iväg till Susanne och klippte lilla Svea och Sixten som förörvigt var världens goaste ungar. Stod och banka på fönstren när jag åkte därifrån, gooooa ♥

Har 4 kunder imorgon som ska klippas efter skolan, 3 på lördag och 4 på söndag. Moneymoneymoney! Längtar efter att få köpa lite nytt till Gammon, bla ett nytt regntäcke som är halvt just nu. Hästkräk!! Nu ska jag mysa en stund till i soffan innan jag intar sängläge och sömn. Höres imorgon!
K

Skola


Lille regn

Helt sjuuukt vad det regnar ute, man hör knappt vad man tänker när det slår mot rutorna!
Pepp på att lägga sig igen? svar ja
Men nu ska jag dra mig mot jobbet, hörs senare ikväll :)
love linda




Tar natten

Känns fortfarande lite slö, men har iallafall fått klippt en kund idag. Och så har jag lilla Svea att klippa imorgon efter skolan. Iallafall, ska krypa under täcket och kolla på lite tv och sen sova. Imorgon ska vi ha kurs med Tendenz, som förövrigt är härifrån Mellerud. Kul! Så bäst att jag mår bättre imorgon.
Nattipatti, K

så kan det va

Fattades folk på jobbet idag så fick jobba hela dagen istället för till tolv som jag brukar på måndagar.
Är inte frisk än så det var bara skönt att "skippa" två träningar idag..
Nu sitter jag och käkar nudlar och tittar på ensam mamma söker, haha herregud
Tkr förövrigt det är tragiskt för personer som har sånt här liv, skola o hem o inte göra något typ.. haha


Imorgon ska mammsen till våran vetrinär och raspa tänderna på Lektor och på måndag ska vi in till Ale hästklinik med han och då ska hela han röntgas, göra böjprov och ta blodprov. 
Han har inte känts helt hundra det senaste så nu tar vi och åker in med han och går igenom hela han. Det kommer bli skönt och få veta om det är något och isåfall vad men även om det inte är något. Då är det bara att fortsätta som vanligt och träna hårdare än någonsin :) Men då vet man iaf att det inte är något!
love linda

Munday

Fick bli hemma idag, vakna med sandpapper i halsen och 10 kg bly på huvudet. Det var bara att somna om! Måste ta och äta något snart. Sen får det bli massa plugg, i guess. Har ett projektarbete som ska vara inlämnat typ för 2 veckor sen. Hehehehehe..........
Puss K

What's up with the eyebrowns?

Det senaste måste ju vara att måla ögonbryna så tätt som möjligt så det ser ut som man har mc donaldsmärke? Eller är jag ute och cyklar kanske... Sen ska det ju helst målas så att man ser att man målar utanför ögonenbrynen också. Modet 2011!!!!!! MISSA INTE


Ungefär såhär. Vill ni att jag lägger upp en ögonbryns-smink-video?
HIHI, Puss

Gör om, gör rätt.

Dagens pass på Gammon ska inte ens pratas om. Han fick inte sin betfor, av nån anledning igår kväll och det märktes på hela han. Slö, seg, stretig, och gjorde allt han inte skulle. Stel som en apa var han också! Det var inte många minuter han var fin alltså, men såna dagar kommer och går. Var bara att det med en nypa salt och släppa det, fast som ni märker så är det inte släppt än. Haha! 

Kvällen har tillbringats hos Tina & Caj, med karré och potatisgratäng. Hade jag vart 40+ så hade det säkert varit ett glas rött till bara för att det är vuxet, men jag nöjde mig med julmust. Kom hem runt 21.00 och tanken var väl då att jag skulle duscha, men jag orkade aldrig så får ta och göra det till morgonen. Veckan ser annars ut som en helvetes massa klippningar, ca 15 st om jag ska vara helt korrekt. Ullis pengar, jappjapp.
Imorgon ska jag och älsklingen shoppa massa gardiner och sånt, bla julgardiner. Mysigt! Men nu ska jag ta och borsta tänderna och lägga fram kläder tills imorgon, känns som det blir en mjukis dag imorgon. Känns mer än ok när dagen består av psykologi och religion. Puss och godnatt
K

Sommaren 2010

SÖKES

Mörkbrun martingal/brösta med martingal strl.full!
skriv till mig på facebook eller mejlen, [email protected] om du har någon i MKT BRA skick du vill bli av med!
linda

never find someone like you

Slänger upp resten av bilderna imorgon kväll om jag hinner för nu ska jag faktiskt strax lägga mig och sova. Eller ja, försöka kan man ju. 1-2 timmars sömn varje natt hela förra veckan är inte något att hänga i graneeen!
Fullt upp imorgon för början till slut, så vi hörs! haha
love linda
min fina kille

PICTURES

här kommer de bilder ifrån banan som togs!
linda
enda hindret han tog tag i och hoppade i 110 klassen, haha sjukt lågt..
foto: carro - equiss.blogg.se

dålig tävling

Var som sagt och tävlade idag, Lektor kändes inte fräsch alls så det var inte våran dag idag tyvärr.
Dock hade jag trevligt sällskap hela dagen utav lite olika folk så det var nice :)
En av dessa små personer var Carro som även klickade en heel del bilder på mig som ja ska bjuda på iallafall :)
Men nu ska jag fortsätta ta det lugnt så jag och min kära förskyldning kommer upp till
jobbet/skolan/hästträningarna imorgon....
love linda


Vart är min ork?!

Är helt förslappad, orkar inte göra nånting. Välkommen hösten! Har ätit frulle och la mig i sängen, och här ligger jag. Orkar inte röra mig ur fläcken... Men måste upp, ut och rida ett ordentligt pass i paddocken. Jag ska rota fram en pinne som jag kan använda till mitt sitsproblem. Nu ska skiten booooooort! Gammon behöver bli av med all energi som möjligt, han är omöjlig, jag har hittat han i mittenhagen varje dag i 1,5 veckas tid nu!!!!!!!! Han hoppar över, häst kräk. Hörs sen! K


This is what i'm made of

You can try, but never stop me
You can hate, but never break me
I've never been this strong.

Svar

Nathis, lampan är köpt på ute och inne =)
K

lång dag

Kom nyss hem efter att ha vart borta sen typ sju imorse, är trött som en jude och ska strax lägga mig och kolla film.
Har som sagt jobbat på nuntorp hela dagen och sen påvägen hem blev det ett stopp och införskaffa några redbull och sen ut till stallet där jag vart hela kvällen. Linn och Karro var även där, så sällskapet kunde man icke klaga på!
Nu har ja dock en nyrakad och knoppad häst inför imorgon, finfint!
Men vi hörs mer imorgon :)
linda

ifrån sekretariatet

livebloggning från tävlingen! woho. nä men börjar bli lite segt här nu. halva LA kvar och sen en msvb med några få startande! sköntskönt, sen blir det hem och ut till stallet och helraka lektor o fixa lite inför tävlingen imorgon och leta upp en brun martingal. vet inte ens om vi har någon men man kan hitta allt där så ja håller tummarna haha ahja nu ska ja fortsätta fundera på om det blir ett impulsköp utav en kingsland jacka för tre små laxar. haha mem ddn är snygg!! vi hörs hemmma senare! love linda

Nytt hemma


-

Avlider av trötthet och ändå måste jag orka kolla upp lite saker till imorgon och det värsta av allt, blåsa håret. Finns nog inget som jag hatar så mycket som det, ska bli sååååå skönt och klippa av några decimeter av det snart!
Ne, hade egentligen inget vettigt att säga utan ska försöka hålla mig vaken några timmar till och sen sova ett par få timmar innan det är dags att gå upp.
Men vi får höras mer imorgon eftermiddag :)
love linda

burit hinder heeela kvällen

Finally! Kom hem från en trevlig kväll på nuntorp, och den som klagar på framhoppningen imorgon är döda! haha
Nää men nu blire chill hemma, stannade påvägen hem och köpte lite godis,chips och dipp.
Imorn är det upp tiiiiidigt och sitta i sekretariatet hela dagen på ponnytävlingen iaf!
love linda

bilder del 2

haha snygg häst


haha hur söta bakben?


bilder del 1


dagens ridpass

Kom hem från stallet för en stund sen där Lektor gick ett pass i paddocken som avslutades med ett par språng både lägre och några uppe på 130.
Och det var inget bra pass alls, han var som en helt annan häst att sitta på. Tappa galoppen i svängarna så fort ja tog i tygeln och fick inte igenom han alls vissa stunder. Ahja, han var fin ibland iallafall.
Menmen, bara att ta nya tag imorgon!

Mamma var med och klickade lite bilder som jag slänger upp senare iallafall.
linda


autumn


ut och rida mitt hjärta nu


friday

Blev faktiskt hemma idag med även fast jag var helt inställd på att gå till skolan imorse. Ahja, det börjar släppa nu iallafall så det är skönt!

Idag blir det inte mycket gjort, Lektor ska ridas och även hoppas något språng också inför tävlingen på söndag.
Dock byter jag klasser till 110 120 istället för 120 130. Känns inte shysst mot någon utav oss att starta så högt när den här veckan blev som den blev.

Sen vore det såå skönt och lägga sig i solariet en stund, känns som min kropp skulle behöva det just nu. haha
Annars ska ja försöka orka åka ut till nuntorp vid kl sex och bygga bana inför helgen, sitter även i sekritariatet imorgon på deras ponnytävlingar hela dagen. Så kvällen spenderas åter igen hemma, men ikväll blir det förhoppningsvis lite god mat och idol :) Ska ändå vara på nhsk vid 7-8 tiden imorgon redan.
love linda


Älskade häst

Hemma från en super lyckad träning. Berättar mer imorn, för nu ska jag krypa under mitt goa täcke i min underbara säng, och s.o.v.a!!! Godnatt :) puss k


svart vs mörkbrunt

Funderar på att byta all min svarta utrusning på Lektor till mörkbrun istället.
Sjukt mycket snyggare nu när han klipps och blir ljusare brun ist för orange.

Sååååå, nu har jag isåfall rätt mycket svart utrustning till salu och framför allt träns och nosgrimmor.
Så hojta till om ni söker något för en billig peng! ;)
Men har ni några finare grejer såsom träns, magplatta elr vad som helst, skriv till mig!
linda

som det pannbandet och den typ helt nya nosgrimman kanske någon vill ha? ;)

börjar änna tröttna

Jag hatar verkligen att vara sjuk! Visst att jag är den lataste personen någonsin och älskar att ligga och inte göra någonting men nu räcker det.
Som ikväll kan jag varken åka till lipz eller åka och träna med lektor, för jag kommer vara död om jag gör något av det. Så istället får jag sitta hemma ännnu en kväll, guud vad roligt!
Ne, nu ska jag sluta klaga och fortsätta kolla bloggar o tv.... kul liv!
love linda

Godnatt

Nu säger vi godnatt för idag! Dags att ladda för en fullspäckad dag imorgon. Om jag får min sax dvs...
K


Woho!!

De går att mobil blogga igen, finally! Sitter hos älsk och sörjer över min feta mage. Så normal är jag! Har ätit burk köttfärssås också, nyttigt... Passet på lektor förut, ja va ska man säga. Jag och han gillar inte varann tror jag, jag fick smaka på lektor special dvs backa ner i diken, stanna var tredjesteg, tvärvända, småstegra, han är underbar!! Inte. Jag var flyförbannad men jag red klart han, och det är inte ofta. Men emellan alla bravader så var han riktigt fin och jag saknar och rida Lektor, den jag red för några årsen, då han var snäll mot mig dvs.... Haha! Han är en riktigt bitch men han har sina sidor han med. Gammon tog jag en skrittur barbacka på, han kändes riktigt fräsh. Min lilla dressyrkille <3
Imorgon vankas det jobb, trevligt. Packa upp massa jul grejer :D längtar tills jul, maten och mysfaktorn.. Nu ska jag återgå till en film i soffan innan läggdags.
K


Test

Test


sjuklingen här igen

Karro var snäll och tog Lektor förut så jag har bara vistas inomhus idag, för med mesta i soffan framför tvn. hehe
Sanningen är att ställer jag mig upp dunkar huvudet så sjukligt mycket så jag måste sätta mig igen, nicenicce.
Imorgon ska jag iallafall försöka åka till skolan, är ju bara några timmar det gäller så det borde jag kanske klara av.
Men nu blire chill och några filmer resten av kvällen så hörs vi mer imorgon :)
love linda

Härlig väderrrrr

Precis kommit hem och fått i mig lite go tonfisksallad. Nyttighetspoäng till mig! Ska straxenbraxen åka ut till stallet och rida Lektor, får passa på nu innan solen går ner. Jävligt gott väder ute må jag säga! Men byta om vare.
K

sjuk

Är fortfarande hemma och är sjuk. Ligger just nu i soffan, dricker té och kollar på LA ink, man blir ju inte mindre pepp på att tatuera sig direkt.
Blir nog liggandes här hela dagen då jag känner mig mer död än levande. Dock behöver iallafall Lektor gå ett litet pass idag för han har träning imorgon, så får jag ingen att rida han får jag väl i värsta fall göra det själv.
love linda
sitter o leker lite med pappas ipad också....
och dricker té som jag egentligen hatar i min fina hästmugg

Love of my life, my soulmate

AAAAAALANYA 6 MAJ
Ska bli så jävla gött.

Annarrrrs, precis kommit hem från älskling. Myst hela kvällen med hemmagjord thai-gryta m. nudlar och massa goa chips och godis. Anki var ute och massera Gammon förut, gott för han. Hon trodde också att det var något i bakdelen som gjort att han sprungit undan för hinder and so on. Men hon löste det, sa hon. Så får hoppas att han slutar med det! Annars tyckte hon att han var mycket bättre, speciellt i ryggen. Kul att höra! Då måste jag ju göra nått rätt iallafall ;) Haha. 

Resten av veckan har jag full rulle verkligen. Imorgon ska jag hinna med att skritta Gammon och jobba igenom hela baken, sen har jag 2 st klippningar efter kl 18.00. På torsdag ska jag klippa 2 st efter kl 19.00, efter det till stallet. På fredag och lördag har jag inga klippningar, men sen på söndag har jag 2 till. Haha, skööönt med pengar. Bara några fåtal människor och jag har betalat förskottet till resan. + Att jag har råd att åka till Ullis den 26 och handla klappisar. Hoppas flytet sitter kvar nu ett tag! Ska strax nanaaaa. 
K

I'M IN HEAVEN



Dessa underbara, ligger på 400-500 kr. FATTAR NI ELLER!!!!!!
K

Små tjejerna hjälpte till








Just idag är jag stolt

VG+ på ekonomiuppgiften. JAG gjorde det där, jag är stolt.
Och jag har all rätt att vara stolt också.



halvvägs igenom dagen

Stresstresss, har nu slängt i mig en lite av en baugette som jag åkte och köpte påväg från stallet nyss för att få i mig lite frukost iallafall. Nu blir det tillbaka till skolan och ha hästkunskap och sedan vidare ut för att rida första pållen för nina!
Efter det blire hem en sväng innan nästa två ska iväg :) Men nu får ja skynda mig!
love linda


Big goodnight kiss

Haft mysig söndagskväll med killarna. Kollat på film och haft det trevligt =) 
Blev ingen ridning idag, först fick jag jaga hästkräken ut hagen för dem hade gått igenom. Var något förbannad! Sen gick jag in och mocka, fick en huvudvärk som ett sjuhelvete. Blev yr, illamåeende och helt konstig. Så mockade fort och fixade mat och åkte hem, fick mig lite mat och blev bättre. Nu är det borta helt, skönt! Ska lägga mig under täcket och sova nu, imorgon väntas en ny skolvecka, sataaan vad segt. Ge mig lov nu tack snälla! 
Godnatt =) Puss K

nattinatti folket

Har precis placerat mig i sängen och inväntar nu ett litet samtal från jonte!
Ska fixa lite grejer och sen blire en film och soooooooova, efterlängtat! :)
Imorgon är det måndag igen och då står det som vanligt jobb,skola och hästar på schemat.
Lyckades heller inte installera codec grejen förut på någon utav datorerna för de va hela tiden något som skulle fattas! jag blir tooooookig
Menmen, vi får höras mer imorgon :)
love linda

the love of my life








jon bon jovi v




ÄNGLAHOPPET 2011

Äntligen anmält till änglahoppet i Borås!
En av årets roligaste, och framför allt kallaste tävlingar på året! :) Dit kommer verkligen alla, så det ska bli kul o träffa massa kompisar igen som fortfarande rider ponny!
Fanns bara en runda för storhästarna så det blir ett väldigt lagom meeting för Lektor :)
linda

FREDAG
120cm WARM UP
120cm kval 1

LÖRDAG
125cm kval 2

SÖNDAG
130cm final
eller
120cm consolation






chill dag

Blev värsta stormen ute och började ösregna förut så hästarna får stå idag så åker vi iväg till ridhuset imorgon istället så får dem ett ordentligt pass då :)
Kom iallafall nyss hem från dem små söta, en sak som jag faktiskt älskar är att "natta" hästarna på kvällen och även va först ut på morgonen till dem. Är verkligen något utav det bästa jag vet!
Lektor har fått ett nytt o fint täcke av mamma som han fick på sig också, så fin blev han :)

Nuuuu ska jag försöka städa klart på mitt rum vilket nog tar minst en timme till iallafall (och då har jag ändå städat hela dagen). Sen ska jag även installera nån codec grej på datorn så jag kan lägga in filmer från videokameran. Sen ska jag även planera tävlingar för ska lämna in schemat imorn hur jag ska jobba och då är det fast efter det.
Och sen var det något mer jag skulle göra som jag redan glömt, men ahja!
love linda



snygg häst


underbar helg

Kom hem för en stund sen då jag sov hos en kompis inatt! Var hemma vid 5 så blev inte många timmar sömn inatt när vi vakna vid 9 tiden och sätte på scrubs och bara chilla.
Hade iallafall ännu en bra kväll igår, dock fattar jag inte varför man alltid ska ha deeptalk jämt o ständigt när man är ute? haha Varför inte bara ha kul o typ dansa hela kvällen istället? haha jajaa
Nä men en de blev en rolig kväll och då är jag nöjd!

Idag blire lugnare än lugnast, har precis slängt av mig gårdagens kläder och satt på mig min älskade onepiece och raggsockar. life is great Ska försöka städa mitt rum nu och sen kommer världens goaste sysslingar hit på middag och sånt. Och senare i eftermiddag får det bli stallet och rida ett par pållar :)
Som sagt, en helt okej söndag :)
love linda


alltså, hur söta var dem inte på dehär kortet?




Dressyrträning

Efter många om och med och felkörning så fick jag äntligen tränat idag. Och det var värt frusterationstårarna och den fel körningen, för FYFAN vad bra Gammon gick idag. Han var SÅ lätt, jag behövde inte ens hålla han på tygeln, han gick helt själv. Serpentinbågarna satt som en smäck och han orkade galoppen idag, fodret har verkligen ändrat hela hans ork. Blev inte arg, EN enda gång idag. Helt sinnessjukt, jag hade ett leende på läpparna hela passet. Härligt att få en framgång, och inte en motgång som de senaste träningarna. Nina var super nöjd med passet också, och jag fick så fina ord av henne.
''Jag har vissa elever som jag vill ALLT med, och du är en av dom Karro. Jag vill att du ska lyckas''
Snacka om att ha världens bästa tränare.
K


Möttes av två glada killar i hagen idag! <3

Nöjd Karro, och en nöjd Gammon.

SUCK

Haha, jag har försökt att mobil blogga från telefonen sen igår eftermiddag, men det har verkligen inte funkat!! Så tro inte att jag har svikit er, har blivit lika förbannad efter varje skrivet inlägg som det inte går och ladda upp..... Lördagskvällen har varit jätte lugn med mams och paps, hyrde film och käka godis. Har nu lagt mig i sängen och halv kollar på tv och ska snart lägga mig under täcket. 

Igår fick jag mig en rejäl överraskning på posten iallafall, min semesterersättning kom.. Mer än förväntat. Fish ska ha lite pengar och resten går till resan med brudarna, SÅ jävla gött och ha det ute ur världen. Har vart redigt bekymrad över detta de senaste dagarna men nu är det löst :D Hoppas bara Jenkis löser pengar också sen är det Alanya någon gång i Maj som gäller!! :D Längtar nått så kopiöööööööööst. 
K
image description

one night

Sådär, nu är allt färdigt för idag och nu är det bara jag som ska få en extreme makeover!
Så vi börjar med en dusch nu så hörs vi senare istället ;)
love linda




utgånggg x3

Vaknade och gick inte upp förens vid ett idag, ångest! Åkte direkt ut till stallet iallafall där jag red Melmac & Lektor, båda var riktigt fina! :)
Hade ännu en rolig kväll igår med masssa trevligt folk! Och idag taggar vi Lillasyster på wärs ;) och jag känner på mig att det kommer bli en grym kväll! tredje dagen gillt ;)
Men nu skulle jag tydligen köra min syster och hennes kompisar så tjingeling!
love linda


Utgång!

Kom precis från stallet där jag red Lektor & Melmac, båda två var fina!
Nu ska jag hoppa in i en dusch och fixa mig för att sedan ta bilen ner till Trollhättan där det vaknas fest och utgång med lite trollhättebor! Stannar där över natten så vi får höras mer imorgon helt enkelt!
Vet inte hur det kommer gå att köra helt själv till Thn bara men... haha
Ha en grym kväll iallafall!
love linda


räksallad, mmmh

Alltså, jag är så jävla sugen på räksallad så jag tror jag avlider. Problemet är att jag för tillfället inte ser ut som en människa så att träffa folk just nu är inte ett alternativ.. haha :(
Men får försöka lösa det på ett eller annat sätt, dvs att jag får åka upp ändå haha
Sen blir det städning för fulla muggar och sen ut till stallet och min lilla stjärna :)
love linda






GRYMT

okej alla bilder ser lite halvlama ut, men här kommer några stycken!
linda
hittade en kroknäsa som va ute o gick
haha dagens skönaste bild. bara står där uppe helt ensam haha

lalalaa

Godmorgon!
Hade en helt sjukt rolig kväll igår med en massa skönt folk! Var ju förfest hos David som sagt med en hel del och sen till Lipz där vi träffa massa andra, drack massa gott och dansade tills vi inte kunde stå typ! haha så grymt

Idag skulle det vart skola men det var ingen som skulle in så jag tänkte ju inte gå dit o sitta där själv, fast jag var ändå uppe vid 7 imorse när klockan ringde ;) Inte illa efter mindre än tre timmars sömn!
Ahja, idag blir det lugnt. Hade tänkt rida ut på Lektor en sväng oså bara :) Annars får vi se vad som händer!
tog förövrigt inte en enda bild igår........ hehe
love linda


har förövrigt mött min drömkille, fyfaaaan va snygg!

Vill ligga kvar?!


Kvällsmys

Kollat film och myst hela kvällen. Va ute och red en sväng förut, blev en snabb tur då mörkret smög sig på rätt fort och det var nån älg ute oså! Men nya fodret har verkligen gjort susen, han var pigg o örona va rätt fram hela tiden. Kul! Men får sova nu, älskling tjatar....
K


new

Ska beställa tid för klippning och färgning nu i veckan, men problemet är att jag har ingenaning om vad ja ska göra?
Börjar bli lille långt och är sugen på något nytt!
TIPS TIPS TIPS TIPS
love linda



är dock väldigt sugen på något sånthär........... rip mitt hår isf haha


JOHN WHITAKER





Är det bara jag som är kär i det här täcket och vill köpa det direkt?
1 499:- går det lös på, men gud va snyggt!
Hörde något om att Lektor ville ha ett i julklapp, så vi får väl se ;)
linda




lippan ikväll!

Skolan check, powernap check, dusch check
Hästarna hinns tyvärr inte med idag, ska dock höra med mammsen om hon kan longera Lektor lite iallafall. Han har förtjänat några lugnare dagar men i helgen blire hårdträning igen ;)
Sen blire iallafall förfest hos David med en massa folk och sen drar vi vidare till Thn och lippan!
Dock mindre kul med skola halv nio imorgon, men man lever bara en gång ;)
Har förövrigt fått tillbaka min digitalkamera så ska försöka få med den iaf!
love linda


naw mina söta...


Frulle innan jobbet


morsning korsning

Godmorgon!
Ska strax åka iväg till skolan och ha några lektioner, slutar väl kanske vid halv 2 där någon gång.
Riktigt segt att gå upp imorse så jag längtar redan tills jag kommer hem och kan ta en powernap, haha
Men som sagt, skola vare!
love linda





myskväll

Precis lagt mig och sitter o grejer lite med ett par lösnaglar, haha. Sitter även med två datorer i sängen så måste se helt mongo ut! Dock är internet snabbare på den här och på den andra har jag alla bra filmer, komprimiss komprimiss ;)
Har iaf haft en väldigt mysig kväll här hemma, ätit en massa gott och druckit champange! Såg även the proposal som gick på tvn, älskar den filmen!
Imorgon är det iallafall skola som gäller, stallet snabbt efter det för att sedan på kvällen blir det utgång i Trollhättan, närmare bestämt lipz med ett skönt gäng! pepppp!
Men nu ska jag fortsätta greja lite och kolla klart filmen :)
love linda

:)

Kom hem från jobbet för en stund sen och ska nu ner och käka smörgåstårta<3 för pappsen fyller år idag!
Han fick några Mary Kay prudukter av mig och ett par trisslotter, haha fint ska det va ;) Han även med en lunch på thai förut!
Spöregnar och blåser idag med så Lektor får stå idag med, dock var det tanken men hade ändå räknat med en liten promenad idag med.
Men vi hörs mer ikväll :)
love linda





Schlö

Halvt pigg ska jag nu ta min kära moppe och åka ut till stallet. Mockning o longering står på tur :) hörs sen!
K


Dagens


Kurs 09-16


Kanske värt o lösa licens?

Läste nyss att vid årsskiftet kommer man få betala för hästlicens VARJE år. Dock inte om man redan har det, då får det vara kvar. Kanske värt och lösa ett till Gammon nu ändå? Trots att jag inte tävlar. Men för att tänka på framtiden....
K

Natti

Från gangster K


I miss this

Glädje

filmer

Här kommer två små klipp som Karro filmade ifrån träningen igår med Lektor.



haha karro är ju underbar




tisdag

Haft en chill dag på jobbet med en dock mindre chill huvudvärk. Åkte direkt ut till stallet sen för att gå en liten promenad med Lektor & Mackan :) Blåste storm så gick inte o rida idag, så spola av deras ben o pysslade om dem lite och ställde in dem för kvällen med en massa mat. Skönt för dem!
Klockan är nu bara halv åtta och det är typ sååhääär skönt, så nu ska ja bara chilla resten av kvällen med ;)
love linda


FAN

Nu har min mage gett sig en liiiiten del iallafall, så tänkte åka ut till stallet och mocka oså så jag har det gjort. Har vart sol hela dagen, kollar ut nu och det regnar..... Orkar inte med vädret asså. Så nu får jag vänta tills 16.00 och hoppas på att älskling kan köra ut mig fort. Ska göra klart en ekonomiuppgift sen sätta mig och pilla med filmerna från igår. 
K

Magkatarr

Åh vaknade med skiten iallafall!! Har tagit en tabbe så hoppas de går över nu. Tårarna sitter i ögonvrån, k.r.a.m.p.a.r
K


CPI fil?

Har bäddat ner mig i sängen med ett stort glas oboy och försöker installera massa program så att jag kan lägga in alla filmer, för minneskortet på filmkameran är fullt och det är inte mindre än 83 klipp/filmer haha, sjukt
Någon som förövrigt vet hur man konverterar CPI filer till något normalt? Kan inte öppna dem i ett enda program nämligen :s
Ahja, ska försöka en stund till sen blire en massa sovning bara! haha
Så vi hörs mer imorgon :)
love linda

Full rulle

Finally home in bed again. Träningen med Linda och Gammon får hon berätta själv. Jag själv tyckte det såg bra ut och både han och jag behöver variation, han behöver någon mer rutinerad på ryggen och jag behöver se han själv för att inse vilket jobb jag gjort, och att det går framåt och inte bakåt. Så det var bara nyttigt och väldigt kul att se! Som sagt, hur det gick får hon berätta själv. Det var hon som satt på hästen idag :)


När Gammon var klar så hoppa Linda på nästa häst och jag och Annie åkte hem med Gams, han fick på sig mystäcke och lite hö innan vi åkte tillbaka till träningen för att kolla på Natha och Linda igen. Han fick äta betfor för första gången idag också, haha var nog inte det godaste han smakat men det gör gott för honom. Ska faktiskt stänga av datorn och lägga mig och kolla lite tv innan jag somnar, känner att det är en smygande magkatarr på g. INTE OK! Hoppas den är över tills imorgon, får ångest för att vara ifrån skolan. Haha? Vad hände liksom. Godnatt!
K
Sometimes it feels like i'm not worth you..

bra start på veckan!

Äääntligen hemma efter en lång dag! Först jobb, sen skola och sen ut och rida Kajsa för Nina P. Sjukt rolig häst! ;D Sen var det direkt ut till vårat stall för att sedan dra vidare på hoppträning för Nina K! Där fick sig Gammon först ett pass och han skötte sig utmärkt! Dock märks det att jag bara "hoppat" han en gång innan. Men jag är supernöjd! Sen var det Lektors tur och han var grymt fin hela passet igenom! Han var superrolig att rida idag och var jätte fin redan på backen, hoppade liite högre språng på slutet vilket Karro även filmade! Nä, men det var riktigt roligt att han var så fin!

Nuuuu har jag iallafall tagit dagens andra dusch och bara tar det lugnt för första gången för idag, haha
Ska strax ta mig något att äta och sen får det bli sängen tidigt även idag, sjukligt trött efter en hel helg med full fart och lite sömn och sedan en sånhär fartfylld måndag!
love linda







Hallar på soffan

Skrev ett helvetes långt inlägg men allt raderades.. Suck! Ligger på soffan och kollar tv. Ska ligga här lääänge, sen åka o köpa massa foder, sen ut o mocka innan tjejorna kommer, får ju visa på nått sätt att ja är tacksam. Efter de igen blir det ut o kolla träning
K


Jenkan

 

 


2 cool 4 school

Egogirl@psykologin

 

image description

image description

image description

 


Do


Kväll

Kvällen här är återigen och jag ligger i sängen och glor på Sex and the city! Blev en lugn söndag med älskling, åt tacos och kollade "ja saknar dig" 5 av 10 toasters. Senare på kvällen blev det våfflor hos Tina och Caj! Gott, var ett tag sen man åt det. Imorgon blir det skolan, hem och köpa foder och sen ska Linda hoppträna Gammon, känns bäst så efter torsdagen och hon om någon vet vad hon ska göra. Så taggar en bra måndag imorgon och hoppas att de blir så. Natti! Puss k


full rulle

kom hem för en stund sen och har nyss slängt i mig lite pizza och ska strax inta sängen.
superrolig kväll igår och jag var inte hemma förens vid 5-6 på morgonen så då blev de ytterst lite sömn för att sedan åka på tävling, där jag spenderat heeela min dag. red 125cm & 130cm och lektor va fin!
imorn är det upp för jobb som vanligt och därefter till skolan för en lektion för att sedan vidare ut till ridskolan för en ridlektion(gymnasiekurs). och det följs upp utav två hoppträningar på kvällen! så ja, lille fullt upp och jag vill bara sova just nu! haha
så vi hörs imorgon :)
love linda





.

Hemkommen från stallet, hästen riden och stallet mockat och klart. Skönt, nu ska jag slappa resten av söndagen =)
K

Frulle

Käkar en stadig frulle, sen blir det ut till stallet!
K


I need pepptalk

Så, alla hästintresserade där ute som har häst och själv haft motgångar. Hur gör ni för få det där jävla-annama i er igen och ge sig fan på att det SKA gå? Jag har ett sjukt dåligt tålamod och allt ska ske NU och vara bra NU. Det är min sämsta egenskap, så jag behöver all pepp-talk jag kan få av er nu.
BRING IT



Homelihome

Kändes meningslöst att sitta i Åsen själv så jag åkte med Micaela hem. Hon var snäll och åkte upp till mig en stund =) Så nu har jag gått igenom hela mitt Mary Kay sortiment som jag har hemma, haha. Scrub till ansiktet och scrub till händerna, helt underbart. Man känner sig SÅ ren och händerna är lätta som fjädrar, helt klart värt pengarna. Köp Satin Hands people! Ska kika lite tv och sen sova. 

Eftersom Gammon stod även idag så får jag ut och ta ett pass på han imorgon istället, hoppas på mindre kvavt väder och en piggelin Gammon. Ska iväg och köpa massa energi till han på måndag, havre, betfor och mineraler.
NU KÖR VI!

Godnatt på er allihopa!
K
På tiden han hoppa utan att springa förbi hinderna...

höstens måste



fleecetröjor i dess like!
 finns nog inget skönare än det på hösten, både under en väst eller jacka när det blir kallare.
linda



utgång på ingång

Kom nyss hem från stallet och ska strax ta och göra mig iordning lite snabbt.
Lektor är riden o kändes sjukt seg men blev lite bättre i galoppen iallafall, sen red ja även en till pålle!
Är förövrigt tävling imorgon med Lektor! 125cm och 130cm är det som gäller så önska mig lycka till :)
Men blir lite utgång idag, dock väldigt lugnt för mig!
Annars har jag bara jobbat idag & vart ute och ätit med mina kära föräldrar oså.
Men vi hörs mer imorgon
love linda


Spyr galla på folk


fuck er

Someone like you

Städat hela lägenheten, så nu luktar det fräscht här igen. Alltid lika gött! Hunnit klippt Andreas och käkat också. Förmiddagen spenderades med Fish i Mellerud på marknaden. Fick köpt ett par solbrillor (till...) haha är omöjlig. Men pilotbrillor är så jävla snyggt, mh mh mh...... Ja, och vad händer ikväll? Blir ensam hemma ikväll med, Alex ska ut och alla andra kompisar ska festa :p Så är det me dee.. Saknar gamla tider när ingen va 18 och alla hade hemmafester, haha jag är fan mobbad ända 17 åringen typ. Kanske ska börja umgås me folk i min egna ålder så jag slipper sitta hemma varje helg!
K


RSS 2.0