då var det kväll igen

rätt segt att skriva när man gör samma sak varenda dag.. men ah here we go!
va ute o red finaste rudolph med natta på gärdet i solnedgången, underbart! dock lite avis på therese som satt o drack cider o myste me barnen, såg heelt okey ut! klockan blev mycket så min syster skulle rida lektor men de gjorde hon icke så han fick stå.. menmen
imorn äre hoppträning för anna med både hästarna iallafall, nice!
nepp nu ska ja fortsätta mysa med jontisss
linda


:(

Hejdoooo min älskade phonenlonene, vi ses snart igen

.


Magkatarr

Tror jag flyger in i väggen snart, har fruktansvärt ont i magen = magkatarr. Imorse låg jag i fosterställning i timmar, mm fan vad härligt.. Ringt läkarn nu iaf så ska upp till apoteket snart och hämta de, hoppas det hjälper nu bara. Tänkte åka ut till stallet iaf om en stund om det släpper lite dvs och få det gjort för idag. Har lust och dra ut en sväng men idag ska han få vila!
Ska även skicka iväg lite paket idag, ett från gina, ett från ellos och sen skicka iväg min iphone på lagning, jag sörjer redan. Ska försöka leta reda på mammas mobil som hon hade innan hon skaffa iphone, den är iallafall någorlunda okej. Happ ne, ska försöka få tag på tele2 så hörs vi sen!
K

fullt upp idag

lång dag på jobbet sen direkt ut o rida rudolph o sen lektor, båda var superfina så det var skönt.
nu sitter ja hos jonte framför tvn me massa tända ljus o grejer, mysmys
nu ska ja fixa en massa grejer o önskar att dygnet hade lite mer timmar, menmen.
lite roligare är det dock att ja ska anmäla till två tävlingar o sen anmälde ja även en igår ;D nicee
linda


..


jag sitter kvar igen, nu saknar jag min bästa vän 
den enda som fick höra allt och kände samma sak som mig 
som kunde gråta med mig, skratta när det kändes bra 
som inte prata skit och ljög, det var riktig vänskap

berätta saker som man inte ens har sagt till nån idag 
jag minns det väl, men du försvann, nu är det bara jag


nu vill jag minnas alla saker som vi skratta åt 
när vi va dom som ingen såg och ingen annan fatta nåt 

vi delade på allt, jag saknar dig
hade man en dålig dag så fanns du där och drog ett skämt 
du gjorde livet enkelt, ställde upp, du är en trogen vän


Dp

Åh det gick så himla bra idag :) Behövde knappt ta i han, kunde bara sitta där och ge han små hjälper då och då, gick verkligen skit bra. Jobbade inte så mycket i galoppen, då är något han inte orkar riktigt än. Så lät han skutta över ett kryss ett par gånger för skojsskull, och det gillade han, bara drog o hoppa lite mer än behövligt. Haha going! När jag var klar så målade jag fönstergallrena till hans box, sen hem o nu har jag precis duschat o kollar på true talent. Götte sugen är jag också. Fast största dilemmat är hur fan folk ska få tag på mig i fortsättningen, får la köpa ett kontant kort. FAAAAAAN va hemskt?!
Km

Saknar bulis

Hemkommen

Sådär nyss kommit hem, ska göra lite mat och åka ut och rida Gammon tänkte jag. Får bli ett pass i paddocken tror jag, hoppas att Nattas ridning gjorde skillnad, det bör den gjort iallafall! Nu kurrar magen så får väl ge den lite nyttig mat för det är tydligen bra för den......
K

Intensivkurs bokad, check!

Vecka 4+5 åker jag upp och tar intensivkurs, kors vad jag längtar!!
K

Buhu

Imorgon åker min iphone iväg :( Kommer DÖ rent ut sagt.. Ska aldrig mer tappa dig älskling <3
K

a normal day

shululuu, sitter här som alla andra dagar o käkar lite snabbt o ska strax åka bort till jobbet. :)
och direkt efter det ska jag ut o rida rudolph o lektor! så kommer bli sent ikväll, då de tar en stund o åka mellan två stall osv.
verkar även bli tävling tre eller fyra helger i rad nu, gillaaaaa
men mer om det sen för nu måste ja ta på mig kläder o åka!
linda

Helt schlut

Gud min kropp och mitt huvud måste verkligen vänjas med att stiga upp tidigt på morran, detta går ju inte!! Och vädret gör det fan inte bättre ska jag säga er.
Lite om passet Natta red på Gammon idag då! 
Hon verkade helt okej nöjd iallafall, och Gammon såg verkligen jätte fin och jag tror hon fick igenom honom ordentligt också, såg så ut. Han flyttade så himla fint i både skritt och trav, och hade stor mastig galopp. Hur fint som helst såg det ut =) Blev änna tårögd där ett tag, tänk att den fina står bara några minuter ifrån mig :)


Har precis tagit mig ett par kvällsmackor, sent jag vet men nöden har ingen lag så att säga =) Ett glas juice fick det bli till också. Imorgon är det frisör hela dagen i skolan, och vid 2 tiden ska vi pröva ut studentmössor, åååh vad jag längtar. Ska bli så jääkla kul, åh studenten NUUUUUUUUU!
K
En vanlig skoldag, med ett av alla cpn jag umgås med.
MYCKET normala vänner, men MYCKET älskvärda sådana också
mina skönheter

Natta & Gammon


RESULTAT!

här kommer lite resultat från gårdagens dressyrtävling med lektor!
och även hans andra i hans liv!

LC:1 - 62%
ja, han var seg som aset o jag lyckades rida fel en gång. så var väl inte så jätte nöjd på varken han eller mig efter ritten. men fick bara 6 o 7 o endast nån 5 så egentligen var det ju bra. och han höll sig lugn o masa inte, så egentligen borde ja va väldigt nöjd med han.
av 9 placerade kom ja på delad 13 plats så så dåligt var det ju egentligen inte.

LC:2 - 61%
rätt seg här med men i början var han riktigt fin o skötte sig bra. sen i galoppen blev de lite fel så först fatta han fel galopp o höll på o gå ut från banan vilket ledde till tvärstopp o ngt backsteg o sen fatta från skritt. sen bytte han även i galoppen så det blev lite kaos. supersynd verkligen då vi hade nån 6 o sen bara 7or i början av programet o även en 8 så ah de drog ner väldigt o hade lätt kunnat fått 10 poäng mer så det var synd.


men förövrigt är jag nöjd med lektor då han inte flippade ur utan var lugn o fin. sen blev ja även bäst i laget o det var rätt otippat om man säger så haha. har sen inte heller tränat dressyr på flera månader o ridit typ ett seriöst dressyrpass de senaste veckorna så ah, är ändå nöjd med lillebror! :)
linda

bilder o filmer kommmer!


lille lugnt måndag

blev inte mycket gjort idag. jobbat hela dagen, åkt o handlat o suttit framför tvn någon timme nu.
nu håller jonte på o fixar mat så ah, blir väl bara liggandes i soffan resten av kvällen haha
imorn äre iallafall jobb som gäller o sen ska rudolph o lektor ridas som vanligt :)
linda

Måndag och tröttast i hela världen

Goddagens! Sitter i skolan och har psykologi, tråkigaste lektionen ever.. Bara pratar och pratar! Men så är det ibland. I eftermiddag ska vi ha religon, kan säga att måndagar är min mest hatiska dag, usch.. Längtar tills ikväll när jag får sova igen, åh va härligt det ska bli. Skriver mer senare, ska se om jag hinner ut till stallet o kolla/ta kort när Natta rider.
Puss
Mmmm gatt

då va det måndag igen

sitter här o käkar en macka o dricker redbull, mmmh
ska strax gå till jobbet där hela dagen kommer spenderas, o sen är det fortfarande lite oklart hur de blir me hästar o friskis o allt då ja har världens träningsvärk o är helt slut i kroppen. så vi får se helt enkelt :)
lindaaaaaa

Söndag

Som vanligt gör jag ett tråkigt godnatt inlägg. Men inte orkat blogga idag, och framför allt inte haft nån tid. Klockan 1 i förmiddags styrde jag alex och jerry kosan mot götet, där köpte jag mig ett par nya ridstövlar. sen körde vi hem jerry till alingsås, var hemma vid 7 typ så då åkte jag ut och red gammon. Blir tokig på mig själv, inget tålamod han försöker så gott han kan men med hans stela kropp så är det inte lätt, så imorgon ska Natta rida igenom han ordenligt för jag får inte ordning på det tyvärr, men han är väldigt fin annars, förutom att han går utåtställd hela tiden, kan inte ens hålla i yttertygeln alltså det går inte o förklara riktigt, men man kan inte ge han stöd på ytter för då korvar han sig vägrar, äsch ni får rida han själva för o förstå :) haha. Men annars gick det bra, han börjar få fint med muskler nu för han gå i kortkortkort trav med höga kliv, mm min snygga.
Ps. Han är rädd för kossor, helt sjukt rädd också. Ska skriva om det imorgon!

När jag kom hem hade mamma köpt en HH jacka, ett par gummistövlar & underkläder. Tack mamma du är bäst ♥ Ne, nu får jag allt sova om jag ska orka upp till skolan imorgon, suck låt mig få ta studenten NUUUUUUUU. Och nu till dom vanliga orden ''Godnatt, vi hörs imorgon''
Karro

nattinaaatti

kom precis ner från david där vi kolla sons of an..... nånting, tänker inte ens försöka stava haha
o nu blire sängen för fulla muggar, döör av trötthet
men vi hörs mer imorgon kväll med update o massa bilder o grejer :)
nattinatti!
linda

:)

trött som en jude så drar en lång historia kort, lektor va fin idag o fick starta min sista klass halv sex istället så kom hem i en rätt bra tid ändå, skönt½
nu har ja kommit hem till älskling o ligger framför tvn o bara tar det lugnt, ska strax upp till david o kolla ngn film.
imorn äre jobbb o friskis med charlotte!
linda

så himla rolig häst vissa stunder.......

sitter nu i bilen påväg till essunga och ja.... ja tog med mig datan för att ha något att sysselsätta mig med senare men insåg nu att de bara fanns nån timmes batteri på den, haha bra linda
lektor står iallafall bak i transporten superfin men han har vart ett helvete nu på förmiddagen, helt mongo o har inte kunnat stå still i mer än en sekund så jag vill inte veta hur galen han kommer vara sen! menmeeeen,
ha en mysig söndag :)
linda
typ såhär rolig kommer han garanterat va idag som han va i förrgår...

våran andra dressyrtävling på g!

lagom kul att ja värsta tänkte va duktig o blogga massa igår kväll när ja ändå var ensam hemma, men tro inte ja kommer på att när ja kommit in till j att ja glömt datan? haha sämst
ahja de gick ju bra ändå men! nuu har ja iallafall precis kommit hem o ska strax ta på mig ridkläder o sen åka ut till stallet o göra lillebror fin :)
rider sista klassen vid halv åtta så ja, ni kan ju räkna med typ rätt dålig update idag! hehee
men önska mig lycka till så hörs vi sent ikväll! :)
linda






piggelin lektor

precis hemkommen från stallet där jag red en finfin men pigggggg lektor! men han höll sig bra i skinnet även idag så jag är nöjd. galoppen satt som en smäck likaså övergångar mellan trav och galopp, gött!
får ta det med en nypa salt imorn o inte ha för höga krav helt enkelt så ska det nog gå helt okej iallafall.
nu väntas det lite mat o sen hem till mitt andra hem typ, haha
linda






long day

lång dag som somvanligt började tidigt imorse för att köra upp jonte till jobbet o sen själv jobba några timmar.
sen åkte jag o mamma direkt till överby o sen till torp, blev handlat en massa hästgrejer såsom flertal olika krämer o vitaminer o sånt tråkigt, nya vita ridbyxor, nosgrimma, tävlingsstrumpor, paddd, fyra vita damasker o sånt smått o gott! o det bästa av allt var att det inte kosta en krona för mig, världens bästa mammi<3

nu sitter ja här o vill bara sooooova, men nädå ska strax pallra mig ut till stallet för e sen se om ja orkar åka till ridhuset o rida lektor o fixa lite inför imorgon. dock blir det inte tidigt imorgon vilket är skönt! ikväll skippar ja allt vad festligheter kallas o bara är hemma. jonte jobbar så det är segt men han kommer ju inatt någongång iaf.
menmen, ut till stallet i pissvädret va det!
linda


prinsessan igår



Zzzzz

Hemma från en dag på torp :) En aning fattigare och en massa hästsaker (+ett par byxor) rikare! Skönt och ha det gjort, slippa tänka på o köpa de o de o de o de o deeeeee. Blev ett träns, ett pannband, stigläder, stigbyglar & en lädergjord! Ska strax ta på mig ridkläder och åka ut och ta ett pass på lillen.
K

Livets gång

Som liten, var jag en väldigt glad liten tjej. Skämta, bjöd på mig själv, älskade livet. Hade min fina vän farmor i livet då, då var livet underbart. Det var hon man vände sig till, hon var DET för mig. Hon man uppskatta lite mer än alla andra, hon man glömde alla små bekymmer man hade med. Min farmor var bäst, jag saknar henne. Jag saknar att ha min bästa väns kropp på jorden, levande. Jag har en blomma jag fick av henne för många årsen, den lever fortfarande. Jag tror att den är den mest levande växt som finns, min farmor var sån. Hon var den mest levande personen jag visste, hon levde för dagen. Jag har en levande grej kvar av henne, och det är den växten. Jag älskar den, och kommer aldrig låta den dö. Jag vet att farmor finns här hos mig än, hon finns inom mig, hon finns ovanför mig och vakar mig, hon sitter på min sängkant varje natt och kollar så att allt är bra, det vet jag. För sån är min farmor, jag älskar dig.
Din K

...

Insåg just att vi har flyttat till ett hus mitt på ett gärde, in the middle of no where. Det är KOLSVART överallt, man ser inte en kotte utanför fönstrena, inte ens en bil åker det förbi. + Att det knakar överallt..... OCH DUNKAR! Tack gode syster att du kommer hit och håller mig sällskap, jag är nog lite barn än tror jag....
K

Hoppträning 8/8-11


Löjligt trött

Huvudet är segt, kroppen seg, ögona dåsiga. Är nog snart dags för sömn! Efter torp imorgon ska min kära syster få rida Gammon, det har hon längtat efter så det kan hon gott få göra. Tänkte slänga upp en film från typ den tredje hoppträningen med gammon som inte har kommit upp än, gjorde iordning den före jag lämna in datorn. Hehe! Ska även slänga ihop en film från förrförra träningen, så det kommer antingen senare om jag orkar eller imorgon.
K

Svar på lindas fråga

Lektors pannlugg är hälften så kort! =)

Home alone

Tjululululuuuuuululululu. Precis kommit hem efter jobb, stall & kvarnkullen.

Gjorde ju min första dag på ute & inne, var jätte kul :) dock blev jag ap dålig i några timmar.. Yr, illamående och helt skakig.. = dåligt med mat. Hade käkat 3 mackor på hela dagen så ja, men det gick bra efter en stund =) Åkte ju också ut till stallet vid halv 11 och hade räknat med att hovis skulle komma då, men icke. Så fick åka tillbaka till jobbet tidigare! Efter jobbet åkte jag hem, käkade lite mat och åkte ut till stallet. Där stod min lilla, en aning groggy och med nya fina fötter! Ibland är det skönt att ha självgående hovslagare också ;)

Åkte till kvarnis nu efter stallet, köpte morötter och dipp och loka päron, mmh. Och heeeeeeelt ensam är jag också. Pojkvännen super som vanligt och mamma & pappa är uppe hos min morbror =) Skönt och vara lite själv också, inget tjat, bara helt tyst.

Imorgon bär det av till torp, ska handla nya grejer till sadeln. Stigläder, stigbyglar och sadelgjord. Sen blir det ett träns också! Kommer troligen hitta miljoner andra saker också, haha.
K


Bästa vän, du sviker aldrig.

ser ni något ovanligt? ;)






heeelg

då vart jag äntligen hemma från båda stallen o kan även säga att ja åkte ut vid 1!
lektor gick faktiskt bra, han trotsade inte emot en enda gång så det var skönt! behövde verkligen ett sånt här pass innan tävlingen på söndag. red fram lite o red igenom både programmen o sen lite utöver de då han gick två pass igår! men som sagt, riktigt fin var han o det kommer massa bilder!

sen va det rudolphs tur o tänkte bara jogga henne lite lätt idag då hon gick rätt hårt igår men hon kunde inte koncentrera sig de minsta så ja, blev lite chillridning för hennes del idag bara! :)
har även lite kort på henne!

nuuu ska ja få i mig lite mat o sen duscha o fixa iordning mig för sen bär det av till trollywood med jonte, johan & jennny! är sjukligt trött så vet inte hur ja ska kunna klara av att köra bil hela kvällen men har laddat upp med fyra powerking o om inte det hjälper får ja väl köpa mer1 haha
men vi hörs mer imorgon! :)
linda


linda & lektor

här kommer lite bilder på mig o lektor för ett tag sedan.
linda

































haha kan va dagens roligaste bild






första riktiga skoldagen!

godmorgon!
sitter i skolan o har engelska just nu, segtsegt!
har inget mer o skriva så heeeeeejdå
linda

Trött tjej

Ligger och har ångest över hur jag spenderar mina pengar.. Bara idag har jag shoppat massor, mediciner till häst o katter, nagelstärkare, askfat, bokstäver osv.. Plus att jag har räkningar på några tusen, hehe. Kläder, hästmassage och ett par benskydd. + Att jag ska betala skorna imorn. Jaja, så får det vara, välkommen till vuxen livet Karro.

Ska iallafall skicka tillbaka pippitröjan då den inte alls satt bra, och sen hade jag råkat beställa 2 st likadana örhängen. Imorgon ska jag göra min första dag på Ute & Inne, trevligt! Börjar med att göra stort intryck och sticker iväg ett par timmar på dagen för att vara med när hovslagarn kommer. Ja ni läste rätt, dom kommer imorn!! Himla skönt :) Dags att få lite skönhetssömn.
K


Ni ska inte tro att han inte kan hoppa ;)

no money in the world can replace a best friend






linda & gammon

här kommer lite bilder från när jag red gammon för ett tag sen!
linda




























chilllidill

usch har inte gjort ngt vettigt idag verkligen. har bara suttit här sen ja kom hem från hästarna.
hade tänkt städa lite på mitt rum o sen ska ja hämta den körkortslöse för att käka massa god mat här ikväll.
imorn är det skola och slutar vid halv 2 tror ja? eller halv 3 som ja inte hoppas på!
då blire ut o rida lektor & rudolph o sen vid sju blir vi några som ska åka ner till trollhättan, med mig som chaufför haha ångest på den
hoppas på bra väder så ngn kan följa med o ta lite nya bilder på hästarna!
ahjaaa, annars får ni ha de så bra sålänge ;D
linda




dagens två ridpass

sådär nu är jag hemma igen och på sådär bra humör.
rudolph gick klockrent, och arbetade med hela sig istället för att springa iväg när det blir jobbigt. så imorn ska hon bara joggas för hon va helt dysvett när vi var klara!

sen till lektor då, och ja vet inte vad ja ska säga mer än att hästen är dum i huvudet o jag ger snart upp på riktigt.
det går helt seriöst inte o sitta upp på hästen om man inte är mellan 4väggar för då flippar han sönder. och ja kan säga att om ja inte åkte av idag kommer ja aldrig åka av när han gör sina kaprioler o bocksprång för de va de värsta ja vart med om. dessutom gjorde han de ute på asfaltsvägen så hans ben lär ju ta stryk när han hoppar så jävla högt o ja hade brutit varenda ben idag.
va riktigt arg på han o red med både sporrar o spö så han fick gå på vägen brevid i 20minuter kanske. dock ska han inte slippa undan så min syster ska få rida han i paddocken igen ikväll. då är han nog lite lugnare iaf.
så mycket tårar det kommit pga den hästen de senaste är sjukt och idag tänkte ja verkligen, jag ska kämpa och ja ska inte sälja han. men jag vet inte längre..
o det värsta är att han är 100 gånger jobbigare o bråkigare när man är helt själv ute.

ahja, imorn får jag ta nya tag och gå bort till den där jävla paddocken med han o när jag säger gå så menar ja verkligen gå brevid han för man kommer ingenstans annars.
och jag vill inte skriva ut sånna här pass eller saker i bloggen o det senaste har de vart mest sånthär och det är en av anledningarna till att de vart så tyst ifrån mitt håll. men vad spelar det för roll, alla har dåliga perioder o om han säljs kommer ingen här köpa han ändå o sen är han värst med mig. så det spelar lixom ingen roll...
linda




Old

En herrans massa minnen ♥

























Careful

Du ska nog vara rädd om det du har
tillslut orkar man inte längre..

dressyrtävling till helgen!

till helgen drar allsvenskan igång o det vankas lagtävling! i dressyr..... haha
men det ja tänkte säga är att mina starttider är i förklassen 12.40 o sen i lagklassen rider jag allra sist vilket är typ 19.30!!! alltså, fyfan va segt! :( haha
finns absolut inget tråkigare än att kolla på dressyr en heeeel dag!

nu kommer jag ihåg hur jobbigt det var förr med lagtävlingar när man var hemma runt 12 på natten varje söndag o vart iväg sen kanske halv fem på morgonen...
har heller dock ingenaning om vilka de är som rider i mitt lag, rider ju för NHSK o ja har absolut ingenaning om dressyrfolket där! menmen, blir säkert bra! haha
ni får iallafall önska mig och lektor lycka till! :)

mycket nu

hade skrivit värsta långa inlägget men så tryckte ja fel o allt raderades. kuuuuuuuuuuuuul

ahjaa, ja har ivart fall inte dött än utan bara haft väldigt mycket o göra de senaste vilket har ledit till att ja inte haft tid att sätta mig vid datorn! men nuuuså har jag tid o det är för att jag missade skolan, haha var så inne i drömmen ja drömde inatt (som för övrigt va grymmmm) så ja stängde av larmet utan att tänka på det o vipps så va klockan lite för mycket. haha jaja, ja skulle ändå bara in o lämna betyg o hämta schema o betygen hade ja ändå glömt hemma kom ja på nu så de va ju lugnt ändå :)
dagen idag blir alltså rätt lugnt, ska rida rudolph och lektor iallafall. red R igår kväll o hon var så sjukligt fin! mmh finaste prinsessan. lektor hann jag inte med då det blev så himla sent då ja satt upp på första hästen strax efter 8 o ja hade lovat herr j en myskväll som ja visst hade glömt bort.. haha ahja de löste sig o ja fick iaf tacos lagat till mig utav han efter ja stressat hem :) o kolla även ngn dålig film!
ska även försöka få in filmerna ännu en gång!
linda
o igår klippte äntligen therese av hennes man så nu är hon suuperfin! :)

Dött?

Ne, Linda har inte dött.... Bara lite halvt! Jag har bara glömt bort bloggen idag.. Ska sova nu, så vi hörs mer imorgon istället, tänkte bara slinka in och säga godnatt :)
K

Dags att bädda ner sig

Klockan är över 22, jag borde nog sova om jag ska orka med skolan. Haha! På tal om inget, men tänkte lite nyss och kom en grej. När man köper nya grejer, typ som kläder - så blir man mycket mer motiverad att gå till skolan :D Varför är det så? Jag längtar efter alla mina nya kläder! På tal om inget igen, så gick mina ridstövlar sönder idag. Är såhääär nöjd, för jag vet fan inte om jag har råd o köpa nya? Jag vill ha ett par dyra, snygga, kvalités stövlar. Hitta ett par Sarm stövlar idag, som hade kostat 7000 o priset nu var 1900, med min vanliga tur så fanns dom bara i strl 41-42.. Och ni som undrar va som hände me Bocaj stövlarna så drog lönen iväg förra månaden och jag hade inte pengar att lägga ut nästan 3000 på stövlar! Funderar kanske på ett par såna nu, jag får se hur det blir och vad jag får råd till.

Haha lyckas alltid komma in på hästsnack så fort jag ens börjar.. Får ge mig nu! Ska gå o borsta tänderna, lägga fram kläder till imorn och lägga mig under täcket.. FÖRRESTEN, imorgon kommer detta mongo


.. Och hans mongo till mor hem! Åh vad ja har längtat efter dom ♥
Natti!
K

Dp

Gick bort till gärdet förut, han var riktigt fin idag. Red han mest i låg form och mycket bågar och voltar. Mycket för att han lite svårt att sväng och blir ibland som en korv, kan ju vara charmigt det med ibland men kan alltid vara en fördel att kunna svänga ;) Han var pigg och framåt och arbetsvillig som vanligt. Men nu får han stå tills hovslagaren kommer, vilket jag inte har en aning om när han gör för jag får inte nån tid och han har gått över 9 veckor nu. Alla fyra skor är lösa och han har tår långa som gör att han snubblar värre än nått, jag är JÄTTE nöjd! :):):):) inte.... Menmen, nån gång kanske han får sig ett par nya dojjor och då får jag vara tacksam för det då!
K


allt blir inte som man tänkt sig

precis slutat jobbet, ska hem till jonte direkt. vi ska storstäda lägenheten oså.
försökte lägga in film från träningen igår o lite från häromdagen men gick inte på denna data så verkar bli dåligt med det på ett tag. men ska försöka.
har även tagit ett väldigt jobbigt beslut, så vi får se vad som händer nu framöver.
imorn äre jobb o sen rida rudolph tror jag, chill.
linda
en på miljonen

Home sweet home

Sådär, första skoldagen avklarad. Nyss satt fötterna innanför dörren och har placerat arslet i soffan i väntan på käk! Efter det blir det som sagt stallet, fint väder också så får passa på =)
K

ÄNTLIGEN

.. Nu har jag äntligen fått tillbaka min älskade dator ♥ Dock är den väldigt tom, men ska upp till svärfar sen och hämta mig saker som ligger på en hårddisk. Förresten, jag hittade både jackan jag la ut för några dagar sen och skorna jag la ut inatt på ellos så dom landar på posten om några dagar.

När jag kommer hem ska jag ut till Gammon, och gå till gärdet så ska han få sig ett långt pass med mycket mjukgörande så han lossnar efter massagen, och för träningsvärken han troligen har efter igår. Vi hörs ikväll :) Kanske kan be nån hänga med och fånga lite kort.
K


Tre

Shit, känns helt sinnessjukt att jag redan börjar 3an!! E T T år kvar sen är jag klar med skiten, gud vad jag längtar. Precis klätt på mig och ska strax åka till bussen. Hörs när jag kommit hem :)
K


Hoppsan

Råkade visst beställa lite kläder för 1300.. HEHE! MEN, det är välbehövligt. Blev en pippi tröja, en vit skjorta, ett par svarta jeans, en väska & ett par fjäder örhängen :)

Och gissa vad, jag vill ha ett par sånna här


Jisses vad hände? Jag hatade dom förra året? Tyckte dom va de fulaste skorna ever. Hm, vill ha allt när det inte finns längre. Hittar inte några för ett okej pris (under tusen lappen iaf!!), bara för 1500-2000 kr. Ne, nu får jag fasen sova. Gonatt igen då!
K

Träningen

Gammon skötte sig som vanligt klockrent! Framridningen var katastrof, här var Gammon som en sten ärligt talat. Gick inte o arbeta han för fem öre. När vi börja hoppa så var han riktigt fin, tog för sig av hindrena och jag la han väldigt bra idag, så det är jag väldigt nöjd med! Sen skulle en bana hoppas, det blev bara kaos. Dom två första hindrena helt.. okej ändå. 3dje vägrade han 2 gånger på. Den låg i en sväng och vi kom helt fel på det, han blev förvånad och jag likaså. Sluta med att Nina la ned det hindret och då gick det bra igen =) Resten av banan gick åt helvete ändå, jag var för spänd och red som en kratta. Svängde och hoppades på att han skulle hoppa typ.

Det är det värsta med mig, om någonting går fel. (Vägrar, springer åt sidan), så blir jag så himla uppskärrad och feg. Det är fruktansvärt jobbigt, för det är i dom lägena Gammon behöver någon han kan lita på. Sista hindret, hoppade han klockrent på. Vi kom ändå över en bana på 60-90 cm och han kämpa ända in i slutet. Han är så fruktansvärt duktig :) Väl hemma fick han massa mat och fick stå inne lite innan han släpptes ut. Under tiden åkte jag och Annelie tillbaka och kollade på Linda & Natta.

Nu har jag kommit hem, tagit mig en dusch och käkat mackor. Mumssss! Har börjat kolla på ett pll avsnitt och ska snart fortsätta se klart de. Imorgon ringer klockan 05.45 så jag hoppas jag somnar i tid idag.
Godnatt på er alla!
K


Hästeklär

Ta på ridkläderna, kissa och ta bettan ut till stallet!
Hörs ikväll :)
K

Måndag, tandläkare, pass, hungrig maggge

Tjenamoss! Är otroligt jävla trött, fick kliva upp typ.. 9 imorse! HAHA, fy hur ska det gå för mig imorgon tro? For till vänersborg o spände tandställningen, åkte till trollhättan och skulle fixa pass. Tror ni jag ens fick ansöka? - NEJ. För tydligen så var båda föräldrarna tvugna och skriva på ett papper och blablabla, blir så trött. Så får åka upp nu nån gång i veckan o fixa resten. Kommer väl utomlands i februari nästa år om jag har tur.... ;)

Ska snart käka middag, kanske kolla lite på pll och åka ut till min snygging i stallet o greja massa med han innan jag åker iväg på träningen. Sandra skulle hänga med tror jag och fota så kanske kommer bilder i veckan när jag får tillbaka min dator ifrån skolan.
Puss, karro


Sundag

Kommit hem, duschat, tagit kvällsmacka och nu sitter jag och laddar ner massa pll avsnitt! Imorgon blir det upp tidigt, först ska jag och mams åka till trollhättan och fixa pass, sen vidare till tandläkarn och greja med tandställningen. Sen hem, ta det lugnt en stund och sen på kvällen blir det hoppträning med Gams :) På tisdag börjar skol-livet igen, skulle skriva verkligheten men känns inte som att jag har varit ledigt nånting i sommar, MEN det hör till i vuxen livet antar jag. Vi hörs imorn istället, för nått vettigt har jag icke o säga.
KM


Last summer

superbra helg :)

hade en as rolig dag/kväll ute på sjön igår o i båten med runge o jonte! åkte hem vid nio o köpte pizza o myste lite.
sen va de bara upp halv fem imorse o duscha o göra sig iordning för vi skulle åka till vallåkra, philip kom dock inte o sen vid nio fick vi tag på han o då blev de inget :):):) hur kul?
ahja, ja gick iallafall o köpte en massa nybakt bröd o juice med massa gott pålägg så vi hade de mysigt ändå!
lyckades även få med mig jonte till hööks idag, haha say what?
blev dock lite andra affärer också, tusen spänn gick det åt på ingenting. typ stigläder,hovstärkelse,jeans o ja? haha tråkigt typ.
nu råka de bli en powernap i typ tre timmmar.. va väl inte riktigt vad som var meningen egentligen men.. haha
ahja, ikväll blir det de vanliga söndagsmyset o imorn är det jobb o hoppträning med lektor! :)
linda

HARD WORK WORK

Lördagen som var planerad kräftskiva och skoj slutade i ett 10,5 timme arbetspass på håveruds hotell & spa. Jaja, så kan det gå! Pengarpengar, och kanon nöjda var dom med mig också så jag får väl vara tacksam för denna kvällen iallafall :) Ska lägga mig i sängen nu och ta kökskniven med mig beredd att mörda en full alex när han kommer och väcker mig....... Godnatt!
km


då va de lördag igen

tjaaatjaaaa bloggen!
jobbat några sega timmar, vart ute i stallet o tagit av täckena på alla små pållar o vart ute med hundarna!
nuuu sitter ja här o ska försöka fixa lite frukost o sen bär det av ut i båten med jonte o runge :)
ikväll vet jag inte vad som händer, är some pardey på alabama me tält o scen o grejer så kanske blir en sväng dit?
menmen, tiden får avgöra de! just nu soundcheckar dom o man blir på lite partyhumör faktiskt...... hehe ovanligt.
och ja, det ligger typ högst 50 meter ifrån mitt hus så de hörs rätt mkt in om man säger så..
puss linda
lektor va förövrigt hur go som helst idag o bara skulle stå o pussas o gnäggade när han såg mig, lillebror <3

ZzzzzZZzz

Åhoj, första gången jag är trött när klockan är 01.30 tror jag, haha. Kommit hem från en kväll på jobbet, helt okej kväll :) Nu har jag gjort min sista dag där nere för iår, blir jag kvar nästa år? Troligen inte. Ska sätta på ett avsnitt av PLL, sen sooova. Gonatt, hörs imorn =)
KM

ps. EM, du är söt.

lille blött ute

då vart ja hemma igen helt pisseblöt så de känndes ju gött ovärt att duscha förut :p
rudolph gick väl helt okej, vårt sämsta pass hitills men^^ lektor däremot gick kanon! har film på båda hästarna, dock får ja slänga upp de imorgon för hinner inte nu :)
ska iaf hoppa in i en snabbdusch o sen åka o handla lite mat o hyra film o sen hem till jonte!
vad passar mer än bra en sån här dag med detta väder än en lite fredagsmys?
tar med mig datan dit så blir väl lite mer update idag kanske :)
linda

MMMMM

.. Vilket skönt väder! Blåsa o platta håret, kolla klart på ett avsnitt av pretty little liars och dra mig till jobbet...
KM

trotsar regnet o åker ut till havremopparna!

helt sjukligt vad det regnar ute! ska strax byta om och åka ut o släppa in hästarna o sen vidare till prinsessan som står ute o troligtvis är räätt genomblöt, haha
sen blire stallet o hästar heeele eftermiddagen! nice priceee
ska även se om mamma kan filma lite1 :)
linda
ungehär såhär trött är man efter man ridit en sjövild lektor.....

MAGJÄVEL

Godmorgon! Jag är inte mode för nått idag alltså, magen har värkt konstant sen igår kväll.. Så ska ta en tablett här hemma nu så hoppas jag att det går över. Ska alldeles snart slänga på mig regnkläder och ta moppen ut till stallet, ge gammon värme och mat och slänga på han regntäcke. Lika bra att ha det gjort så kan jag chilla hela dagen efter tills jag börjar jobbet :) Så hörs senare!
K


FREDAG

godmorgon på er :)
kom precis hem från skolan där ja bara hade ett möte idag hur vi ska lägga upp de nu sista året :)
som vissa kanske inte vet går ja ett lärlingsprogram vilket gör att ja inte är i skolan fem dagar o läser alla ämnen som lärarna säger man ska göra. utan vi fixar egna scheman, väljer själva vad för kurser vi ska läsa o hur många dagar vi ska praktisera osv ;) rätt gött!
kommer va inne i skolan torsdag och fredag vilket är gött! heeeej lipz på torsdagar sen ;) haha
ahja, sitter iallafall o käkar lite nu o ser bara hur himlen totalt öppnat sig ute.. haha
vid två åker ja till ridhuset med rudolph o efter det ska även lektor ridas, förhoppningsvis hinner vi åka till något ridhus med han också. ngn av nattas hästar ska med när ja rider rudolph drf kan inte leo åka me direkt!
sen ikväll blire nog bara mys oså.
linda

lektor v

nu ska jag åka ut till stallet o släppa in min fina o göra han klar för natten :)
sen blir det direkt hem till j för film o mys.
så vi får höras mer imorgon helt enkelt!
puss linda

tappsko

lektor hade tappat en sko o börja ömma efter ett tag när karro red, dock va de nog bäst för jag har ju sett karro gladare än när hon satt på han o skriker att han är utvecklingsstörd o gud vet allt, haha hon e underbar!
men har pratat med henrik så han kommer tidigt imorgon bitti o fixar :) skönt!

annars blev det en sväng ut på sjön med jonte efter de o kom alltså precis hem!
nu håller dom på o fixa massa go mat o grillat nere så ska få i mig en massa mat o sen åka hem till jonte.
imorgon börjar skolan o de ska bli skönt o komma tillbaka till vardagen, fast nae.....
helt sjukt att man börjar 3an?! sista året........ ahja!
linda


har lite bilder på både karro o lektor & karro o gammon som ja ska försöka få upp imorn :)



-

blir ingen ridning för min del ändå idag, ska dock pallra mig bort o hämta karro o åka med ut till stallet där hon får rida även lektor idag.
tyvärr var kamera batteriet urladdat så blir inga bilder..
linda

Mäckaronär och häzt

Håller på att värma lite mat, ska strax äta och slänga på mig ridklär sen ut och rida Lektor och Linda tar Gammon, haha. Variation är grymt! Efter det blir det ut och kolla när hon rider den omtalade R! ;) Så vi hörs senare.
PUSS, K.

ut o rida som vanligt

vi stensomna vid tio igår och ja vaknade lite snabbt vid halv sju imorse men somna om o vaknade halv tolv... haha
herregud. kom iallafall precis hem för en stund sen o ska få i mig lite frukost o sen bege mig ut till lektor o göra ngt med han o sen åka vidare till rudolph o rida henne :) tror de va prat på att vi skulle tilll nuntorp men vi får se!
får se om jag tar med mig kameran eller icke!
har btw köpt en ny filmkamera!! finaaally, så nu kommer de komma filmer från träningar o tävlingar som förr ;D
dock väldigt surt att vi inte har lektors första tävlingar filmade iår då han gick som en klocka!
linda

PROBLEM

Åh käre nån, har sånt problem med alla dessa sadlar. Sadeln jag pröva idag var helt ok att rida i, väldigt bekväm. Dock var den (självklart min vanliga tur) jätte sliten på vulstern, och även på kåpan längre bak. Och för denna sadeln ville makeriet ha 2900. Backade rätt fort där, tyvärr. Hittat massa på hästnet, men jag vettetusan om jag vill slänga ut pengar på en sadel med märke jag aldrig i min livshistoria har hört talas om. Gillar ju stübben väldigt mycket, och vill helst ha en stübben. Lizzan kan sälja sin, men jag vet inte om jag har råd att lägga ut dom pengarna.. Finns en bra i stallet, men den är svart.. Och jag vill ha brunt... Usch vad jobbigt detta är :( Har ni tips på något bra sadelmärke?
Karro


intar kvällen

nyss kommit hem efter en sväng som blev lite längre än väntat, haha
skulle nämligen bara bort o hämta hem min moped som stått hos vickan i några veckor men halva mellerud var där typ så blev fast där! sen åkte jag med philip ut så vart ute o åkt o grejat ett bra tag nu :)
nu har ja iallafall tagit en snabbdusch o ska sen hem till j som vanligt. blir nog bara chill ikväll med, skönt för jag är huuur trött som helst!
men vi får höras mer imorgon helt enkelt!
puss linda

the end of this summmmer

jobbade bara förmiddag idag så slutade redan vid 2 :) skönt
har vart ute o fixat lite grejer oså sen dess så kom hem för en stund sen bara.
imorgon börjar iallafall skolan så då kommer väl det förhoppnignsvis bli lite bättre uppdate vissa dagar iaf :)
dock ska ja inte ha möte förens fredag vid 11 så ja har de chill lite till iallafall ;)
linda

Stallig dag

Tjo! Precis käkat frulle och ska snart dra på mig stallkläder och åka ut till stallet. Lizzan kommer med en sadel jag ska pröva, och efter det kommer massören. Surt att vädret är typ sämst? När jag åkte in till Mellerud imorse med Alex så var det typ världens goaste morgon, ville sätta mig en stund på trappan. Men ska ju vara så prompt jävla lat och lägga mig och sova igen, och nu när jag vaknar är det mulet, blåsigt och regn. LIFE ♥

Efter stallet ska jag iallafall åka upp till resebyrån :) Kvällen blir nog lugn antar jag. Fan vad segt det känns att inte jobba typ, har verkligen i.n.g.e.n.t.i.n.g att göra på dagarna.. Hörs senare med lite bilder och sånt förhoppningsvis!
Karro


SAKNAR MIN SYSTER.

Sad

Känns rätt sjukt att sluta på vita, troligen blev detta den sista sommaren också. Jag trivs med alla människor, men jag pallar inte stressen på något sätt. Är helt slut i huvud och kropp efter denna sommar. Kommer sakna gänget där nere, Jenny & Erika från Göteborg & Trollhättan, som man knappt vet om man träffar något mer? Emelie, Jacob, Jessica, Erica, Elin, Alex, Dan, Julia.. Visst bor dom i Mellerud, men vi har noll samma umgänge så det blir inte samma sak, känns konstigt inom mig på något sätt. Hoppas man kan dra ihop gänget nästa år igen, årets gäng. Det var bäst ♥

Från det ledsamma, till något roligare. Förhoppningsvis bokar jag och Linda resa inom kort, jag LÄNGTAR!
VÄRME, SOL, BAD
Inväntar Blund idag med... Hörs imorgon =)
Karro


SKA ALDRIG MER SÄGA ATT MITT HÅR ÄR KORT NU!!!!!!
go mat förövrigt

Yeeeeey

Jag har heeelt seriöst suttit i 1½ timme och försökt och få ihop denna filmen, men nuuu så.
Konverterat från de ena till de andra, och nu när jag kollade på filmen så är självklart låten borta!!!!!!! JAJA, ni får leva med det. Kan också säga att Sandra har gör svårt för att rida Gammon för hans stora steg så ha överseende =)
KM



HÅLL UTKIK

Kommer alldeles snart klipp från när Sandra hoppa Gammon igår!
Karro

en sak ni kanske inte visste om mig

är att jag iprincip alltid tävlar med kragen öppen på skjortan!

kan lova att ni kommer tänka på de nästa gång de kommer upp tävlingsbilder! haha
vet inte varför men de har bara blivit så de senaste åren typ :) har hänt fåtal gånger att ja haft den knäppt o sen har ja väl haft det på nån dressyrtävling då de måste va prydligt ;)
linda


movieeees

sitter bänkad framför allsång på skansen som har blivit ett måste efter veckorna i säffle, haha
usch saknar verkligen allt där uppe!
natta håller på o skicka filmerna från när ja hoppa R så ska se om ja kan få upp de på ett eller annat sätt ikväll :)
måste dock försöka skaffa mig ngt youtube konto ändå för de suger me videofy!
linda

Gött häng

Hej alla glada, fula, sura, äckliga, fräscha, sunkiga, goa osv. Precis kommit upp till åsen efter att hängt me lite gött bakfulla vita folk. Blev frulle på börsen, italiensk sallad blev det. Och jag har tagit min parma-skinka oskuld, faktiskt gott! Åkte ner till bågskytte och städa lite, sen hem till em innan alex kom och hämta mig.

Väntar på att köttfärsen ska tina så blir det pannbiff m. stekt potatis o brunsås på menyn! Kvällen blir lugn med massa serietittande med min älskling. Gams får stå idag =)
Hörs senare
Karro


MMMMMM sommar :(

a lazy day

då var det en ny dag igen o har lille ångesten för att klockan redan är 2 och jag bara har vart vaken i någon timme...
dock har ja ändå hunnit diskat, städat o åkt hem till mig!
så nu ska ja ta tag i mitt rum o sen fixa lite mat skulle jag tro. är inte på humör för att göra något större idag.. haha
hästarna ska väl dock få lite motion som vanligt men!
linda

Pferre

Halloj i det blå! Kommit hem från en kanon fest med personalen. Underbara folk ♥ Precis placerat arslet i sängen och ska strax sova antar jag. Dagen har bestått av stallet förörvigt, Sandra red Gammon idag. Hon fick hoppa lite, och dom skutta över 105 cm utan problem, han är verkligen en klippa Gammon. Hoppar allt och kommer han fel så tvekar han inte på att hoppa, det är underbart att känna den tilliten.

Annars har jag åkt på magkatarr, mindre rockigt. Hoppas att det går över!
Ne, nu ska jag ta och bädda ner mig gott i sängen och kolla lite tv innan jag somnar.
Hörs imorgon =)
Karro


Lilla tindris..

svar till linda

fick inte alex dom möblerna? tanken är att måla det vitt.
/karro

chillidill kväll

har precis duschat o ska strax åka o handla lite o sen till j. blir en chillkväll där idag igen med film oså :)
så vi hörs helt enkelt mer imorgon!
linda

PICTURES

här kommer lite bilder ifrån förut idag när jag hoppade rudolph för första gången! :)
blev dock inte högre än till runt 105cm då hon inte är helt igång o då hon hoppade kanon o va jättefin de sista sprången :)
therese filmade även så när dom skickat filmerna ska ja försöka slänga upp dom också, inget ni vill missa ;D
linda
haha så jävla söt

:)

nu vart den andra hästen klar för idag o han va helt skogsmongo idag. alltså han bara sprang med huvudet rakt upp i luften o totalvägra göra som jag sa och var som en orm att rida :s
efter en stund gick de bättre o han va riktigt fin i både traven och galoppen de sista så det var skönt iaf!
de nya internet krånglar på båda mina datorer så sitter på min tredje nu som har ett annat internet o försöker se om de går bättre här haha. så ska försöka lägga in bilderna från idag så får vi se om dom kommer upp eller inte :)
linda
mongohääst

en gång för alla

mitt gröna scapa schabrak är SÅLT!
så det är ingen idé att skriva om det finns kvar! :)
linda

första pållen klar!

är hemma o mellanlandar lite :)
vart på nuntorp som sagt o hoppat rudolph! och ja kan ju säga att de kan va en av dom svåraste hästar ja suttit på! haha när de blev högre sen gick det kanon iaf! ;D
nu har ja iallafall fått i mig en kyckligtallrik, mmmh o ska dra vidare till lektor. han ska få gå ett längre pass i paddocken idag truur ja :)
men vi hörs mer när jag kommmer hem!
linda


monday

godmorgon på er :)
typ sååååhär skönt o kunna sova hur länge man vill! dock var ja uppe vid halv sju för en viss person ville inte cykla till jobbet i regnet.... haha vilket ja kan förstå för faan va det regnat ute!
om en timme ska ja befinna mig ute hos therese så åker vi till nuntorp me pållarna :)
tror min syster skulle med o ta kort eller något så ja, då kan ni väl förvänta er ännu mer bilder. haha
annars äre lugna puckar idag :)
linda


Ojoj, smider stora planer

Har suttit och kollat på massa olika hemsidor nu och börjat planera mitt lilla renoveringsprojekt i lägenheten..

B
adrummet blir nästan det samma, vi har just tagit ut badkaret och fixat duschdraperi istället, ska bara köpa golvlist så vi slipper simma runt i badrummet när vi har duschat. Jag ska försöka hitta en snygg spegel och en hylla och sätta på väggen istället för det fula badrumsskåpet (snott från fredrika), sen ska det även komma upp en vit ''fiskarlådahylla'' på väggen där jag ska förvara handukar och lite smått o gott. Hallen vill jag ska få behålla sin lattefärgade tapet och sin stil, istället för att tapetsera om hela hallen så ska det tapetseras där katten har rivit så jag hoppas INNERLIGT att jag hittar rullar med samma färg som den i hallen så vi kan tapetsera där i samma färg. Sovrummet vill jag också ska få behålla sin ljuscremefärgade tapet, dock kommer den röda fond vägen ersättas med någon annan fin tapet. Sängen kommer målas vit. Vardagsrummet, kommer bli creme-vitt med en snygg väggdekal och vita möbler. Förhoppningsvis blir det nya soffor också om det blir som planerat! Köket, blir det en fondvägg med häftig tapet som kommer göra hela köket lite coolare. Vita köksmöbler, en ny matta och några hyllor och böcker kommer pryda vårat lilla kök så fint så.

Så käre gud, låt min lilla lön räcka till allt detta. JAG BEEEEEEEEER!
Och jag lovar att jag ska ta massvis med bilder om alla mina planer går som planerat!
Nu inväntar jag att john blund ska komma och göra mig trött så jag kan krypa ner bredvid mina hjärtan.
Godnatt på er :)
/Karro


I'M BACK

... Haha för tusonde gången kanske? MEN jag kan göra er lyckliga med att säga att jag är ledig en h.e.l vecka framåt. Så jag ska försöka ge er så mycket update det bara gå, plus att snart börjar skolan = dator = massa mer bilder än vad det har varit denna sommaren.

Under veckan har detta hänt:
I måndags var det hoppträning, Gammon var slö och inte alls så sugen men hoppade som en gud på vissa hinder. Visst segade han i början men det fick sin fart och han utvecklas bara mer och mer, så fantastiskt roligt. Kommer dock dra ner en del på min ridning så han bara går 3 dagar i veckan för att spara på all energi han har! Vilket jag hade planerat denna veckan också, så han stod i tisdags och onsdags, så var tanken att han skulle gått i torsdags, men då ringde Lizette och då kom vet. ut och vaccinerade så han har stått hela helgen förutom idag då han fick longeras lite lugnt. Imorgon ska jag rida ut en sväng tänkte jag om vädret tillåter.

Annars har jag jobbat lite grann och sånt där. Imorgon vankas det personalferre med vita gängen, på onsdag kommer massören och ger Gammon massage och på lördag blir det kräftskiva hemma hos Larsssa så det blir en bra sista vecka innan skolan drar igång. Förhoppningsvis kirrat praktikplats om jag har tur, eller ja.. Freddefish har kirrat praktikplats mer eller mindre, så jag hoppas jag får platsen. Helt okej arbetskamrater isåfall!
Nu ska jag ögonshoppa lite, haha farligt men fruuuuuuuktansvärt roligt.

FÖRRESTEN
Är det någon som vet vart jag kan hitta en sånhär jacka?!


Ett år senare så har jag fallit för dessa snygga jackor. Och tro fan att dom inte finns nånstans då....
Nu ska jag hämta en glass i frysen, tända lite ljus och mysa med min älskling.
- KM

lektors

några få bilder från dagens ridpass!
har en väldigt pigg häst kan ja säga efter att ha stått hela helgen, haha
linda














världens finaste r

lite bilder från idag när jag red R.
hon var huur fin som helst o hon är som en dröm att rida!
linda






















massa bilder

ni kan nu vänta er bilder inom de närmaste från
2 ridpass på lektor, ett på gammon, ett på rudolph & från kräftskivan igår!
linda


nytt internet=bilder!

sådär, kom precis ut ur duschen o ska snart slänga på mig lite kläder o sen dra mig bort till jonte.
ikväll blire söndagsmys med film o mat :)
har även ridit lektor & rudoph o dom gick sjukligt bra båda två! mmmh älskade hästar
mamma var med o tog kort så de kommer upp så fort ja hinner!
vi fick nämligen nytt internet idag så nu ska de funka lite bättre än de senaste dagarna att lägga in kort ;D

imorn är jag ledig så då ska vi åka till nuntorp o hoppa rudolph o pelle! ska bli riktigt kul :)
funderar på om ja kanske ska hoppa lektor senare också, de återstår att se :)
linda




back to buisnessss

har inget o deppa ihop för egentligen utan allt e egentligen väldigt väldigt bra just nu.
har iallafall haft en underbar helg, myskväll i fredags o sen igår var det kräftskiva i åsebro! sjukt grym kväll!
har även vart ensam hemma hela helgen så vart duktig o tvättat o grejat innan jobb o massa sånt som aldrig händer lixom haha. även kört en massa bil, åkt i partyvanen och sjungit massa dansbandslåtar, gjort en walk of shame, skrattat åt alla underbara människor som försökt lära mig hur man äter kräftor, sovit borta hela helgen,  myst lite med backen som gav mig fina blåmärken, skrapsår på händer o svullna fingrar, haha och framför allt umgåts med världens bästa kompisar.
har lite bilder från igår men glömde kameran i verres väska så tar nog ett tag innan ja får tillbaka den!

annars har ja precis fått på mig lite andra kläder o o tvättat bort sminket o väntar nu på lite mat.
sen ska ja ut och rida lektor och sen bort o rida rudolph. älskade pållar
och ikväll verkar de bli lite söndagsmys med mat o film oså, chillchill
och de bästa av allt är att jag är ledig måndag o tisdag. underbart!
linda


mitt orangea lilla hjärta


-

har inget o skriva egentligen, helt kluven när det gäller de mesta.
hästar, privatliv, bloggen, osv.
skulle blivit full fest idag då det är sista kvällen på vita för denna sommarn. blev icke så, så ska strax iväg o handa tacos o sen hem till jonte o käka o kolla film typ.
imorn äre jobb o sen kräftskiva på åsebro med massa underbart folk. kommer bli kul!
men ja.. allt för mig denna gång. får se när vi hörs nästa gång!
over n out
linda


aw


lilla prinsessan


godmorgon

gick upp för en stund sen o ibland kan man inte annat än att älska o jobba eftermiddagar.
har suttit o fixat lite o anmält till en dressyrtävling den 28! haha, men sanningen är att jag är ju med i nuntorps dressyrlag så ja... haha
ahja, efter jobbet ska jag iväg o rida den svarta springaren & efter det hem o rida den orangea :)
så blir en rätt chill dag idag :)
linda




:)

sådär, precis hemkommen från trollywood :) o nu är ja så trött så jag avlider snart.
försökte ladda upp lite nya bilder förut men de gick inte så får försöka imorgon igen.
annars har jag inget o säga för tillfället så vi hörs imorn :)
linda


lille fina bilen har ja o kör med också
splitterny v70 me rdesign, jag klagar icke!


premiärtur till donken

jobbat, vart i stallet o slängt på hästarna täcken o nu ska jag hämta upp jonte o så blire donken!!
mmmmmmh, inte helt fel. dock hade ja väl klarat mig med pizza här hemma också men..
ahja, vi hörs ikväll om ja överlever ;D haha
kom på att jag aldrig kört längre än till brålanda neråt så... haha
linda


och jag lyckas igen

nu sitter jag här idag igen o vet inte om ja ska jobba eller inte, haha. jag blir så trött på mig själv
är helt säker på att jag ska göra det men då säger fredrika att hon tror jag jobbar först imorn?
ahjaaa, hon var påväg till jobbet nu så vi får se hur det blir! haha
linda




edit: börjar klockan 1. guuuud va segt haha
ahja, det är väl bara o gå o lägga sig nån timme till.....



åååh, körkort!

lille jag kirrade körkortet igår på första försöket, wohoooo. gött
blev väl ett varv eller två igår kväll med karro o philippa utan några bravader ;)
nu äre dock tillbaka till vardagen och det innebär jobb! så vi hörs mer ikväll när jag har slutat :)
puss linda


why not

Brukar du vara nervös när du ska tävla?
Litegrann, var mycket mer nervös när jag var yngre. Brukade vara nervös för att ramla av, glömma banan osv. Nu har jag gjort det mesta pinsamma missar på banan och vet att det är faktiskt inte så farligt...
Rider du hoppning eller dressyr eller fälttävlan?
Hoppningen ligger mig varmast om hjärtat, även om jag i princip bara tränar dressyr. Älskar att hoppa terräng men har inte startat någon fälttävlan (än..)
Har du hästarna hemma eller inackorderade?
Hemma, ser in i Itas box från min säng :)
Var brukar du köpa din ridsaker?
Varierar. Falsterbo och Scandinavium mässan är favoriter.
Vilket är ditt favorit märke när det gäller utrustning?
Dy'on och Glen Gordonträns i mitt ♥
Vad hette din första häst, eller sköthäst?
Sköthäst hette Toy
Hur högt har du hoppat?
130 - 140 cm
Vad hette den första hästen/ponnyn som du trillade av?
Priffe, en fjordhäst på ridskolan
Vad hette den första egna hästen/ponnyn?
Isabell
.
Hur gammal var du när du satt till häst första gången?
4 år, på ponnyridning i Borås djurpark
Havre eller färdigfoder?
Har havre nu, men färdigfoder är väldans smidigt
Har du radio i stallet?
Ja, ett måste när man mockar!
Om egen häst bor den i lösdrift eller stall?
I stall
Vad är det för färg på stallet?
Utanför hederlig falu rödfärg, inne i stallet är det vitt och grönt
När red du barbacka senast?
Typ 2 veckor sedan
Har du fött upp någon egen häst?
Jag och jag... Men är delaktig i en uppfödning - Faloma
Brunt eller svart läder?
Svart
Bling eller retro?
Får väl bli retro. Tänker inte blinga inte mina hästar. Har en förbygel med 5 glitterstenar på, där går gränsen.
Vad är finast? Välansat eller vildvuxet?
Beror på häst.
Föredrar du ridstövlar eller skor och shortchaps?
Chaps
Vad är din hästs smeknamn?
Anahita kallas för Ita, Tango kallas Bompa och Muscot kallas Musse eller Bakterien
Har du vunnit någon tävling? Vilken gren?
Ja, hoppning
Har du ridit med pessoabett någon gång?
Ja.
Rider du med pad?
Ibland
Har du en utprovad sadel?
Jajamen
Vad har du för transport?
Cheval Liberté
Favoritfärg på häst?
Svart
Nu har morgondimman äntligen lättat - dags att gå ut och göra lite nytta.
Brukar du vara nervös när du ska tävla?
oj, har inte tävlat på flera år.. men när jag gjorde för så var ja de =)
även om det bara va klubbhoppningar, haha..

Rider du hoppning eller dressyr eller fälttävlan?
föredrar allting, kombo av allting liksom

Har du hästarna hemma eller inackorderade?
inackorderade

Var brukar du köpa din ridsaker?
hööks oftast

Vilket är ditt favorit märke när det gäller utrustning?
gillar de mesta, men whitaker gör väldigt mycket snyggt =)

Vad hette din första häst, eller sköthäst?
haha rasmus tror jag en tjock shettis

Vad hette den första hästen/ponnyn som du trillade av?
dito!!

Havre eller färdigfoder?
båda

Har du radio i stallet?
jadå

Om egen häst bor den i lösdrift eller stall?
schtall

Vad är det för färg på stallet?
brunt & vitt

När red du barbacka senast?
nån vecka sen

Har du fött upp någon egen häst?
nej

Brunt eller svart läder?
båda

Bling eller retro?
bling

Vad är finast? Välansat eller vildvuxet?
hm.. de är nog från häst till häst!

Föredrar du ridstövlar eller skor och shortchaps?
stövlar

Vad är din hästs smeknamn?
gammon, gamson, gams o gunnar.....

Har du vunnit någon tävling? Vilken gren?
nix

Har du ridit med pessoabett någon gång?
ahrå!

Rider du med pad?
yepp


-

sådär, vaknat o fit for fight. har en liten vit boll som har levt livet i sängen imorse vill jag lova, haha. o nu lever han livet på golvet =) han är jätte mysig o sov i sängen med oss hela natten ♥ önskar jag kunde ge er en blick på vad mina ögon ser, så liten! haha.


kan iallafall säga att han är lika liten så att han får plats att ligga på ENA mitt knä.

ska snart käka lite frulle och sätta igång att städaaaa, lille sugen på o börja riva tapeter också. men de får vänta tills nån helg o tills man har allt man ska ha =) ikväll vankas det träning med min fina!
km

-


tror ni jag åkte? ;)

love my life

underbar kväll även igår, gick all in o de va de värt ;D mysigt att vakna upp brevid favoriten också.
hästarna är ridna o ska försöka orka fixa fram kort, döööör så trött jag är.
imorn blire upp mitt i natten för att åka och tävla med min fina.
jaa, och ni vill inte veta vad lång tid dehär har tagit o skriva bara för ha håller på o somna efter varje ord, haha
men ska strax försöka fixa lite bilder iaf.
puss linda


pigg leo förut


till stallet

de blev jobb för min del idag ändå, haha. men tur va väl de annars hade de känts gött onödigt!
ahjaa, sitter o pratar med jonte i telefonen o efter de ska jag byta om o dra ut till stallet :)
där ska lektor kännas på lite o sen ska gammon även ridas :)
kameran hänger med så ska försöka få upp bilderna här ikväll oxå :) vet inte hur många gånger ja haft me kameran o fått massa fina bilder men de blir så många så då orkar ja inte lägga in nån.. haha
men vi hörs senare :)
linda




the hard life of l bergqvist

alltså ja kan va den dummmaste någonsin
har vart helt säker på att ja ska jobba denhär lördagen, va ute o festa igår o kom inte i säng förens högst tre timmar innan ja skulle upp. tvingade mig upp imorse så att ja hade skjuts hem innan alla åkte. sov i tjugo minuter o tvinga mig ännu en gång upp för o orka duscha o allt, så nu sitter ja här färdigsminkad o får för mig att kolla på schemat. och gissa vad?

det står att jag inte ska jobba idag!!! haha faaail
dock står det på julischemat som fortsätter några dagar in i augusti att ja ska jobba, men på augustischemat står det att jag är ledig.
så nu sitter ja o väntar på svar från chefen om ja ska jobba eller inte idag, haha
jag orkar inte med mig själv haha
ahja, får se om de blir jobb eller inte idag då!
linda


123

färdigfixad o väntar på att philip o dom andra ska komma så drar vi oss upp till daniel där grogg o grillat väntar!
kommer nog bli kvar där hela kvällen men man vet aldrig :)
ni får iallafall ha en grym kväll för det ska ja ha :)
pusssssss linda





its fridaay

sådär nu är jag hemma igen, och att komma hem till ett nystädat rum gjorde min dag!
för ja vill helt ärligt inte veta hur många timmar/dagar de tog att städa det då det inte blivit riktigt städat på fleeera månader haha
ikväll verkar det bli lite drickaaa o det är aldrig fel :)
dock blire rätt lugn då jag ska upp o jobba imorgon, gött o komma tillbaka till vardagen. fast nää ;)
men nu blire ut till stallet en sväng iaf!
meeeen, vi hörs när jag har något mer roligt att komma med ;D
linda


världens bästa freddeliciuos


grr!!!

alltså mensvärk borde fan inte finnas!!! min mage är som en ballong o ja har så ont att ja helst vill drämma till nån........... menmen kommit ut ur en skööön dusch iallafall och ska göra allt sånt där tjejigt som att blåsa håret o platta de, slänga på mig lite smink o fräscha till mig innan jobbet!
km


nån som är sugen på o byta kanske?!

my love, my homie


hemgång

kört klart sista körlektionen och väntar på philip som ska komma o hämta mig! och grattis till han som även fick körkort idag ;D så hörs vi inte senare har vi väl dött eller ngt... haha
linda


raaaain

godmiddag! precis kommit hem från åsen. intagit lite säng läge och funderar på o åka ut till stallet om det finns en dooooonk med bensin i garaget!

ikväll väntas det kvällsjobb, slutar la en halv 3 eller nånting inatt så blir inte så mycket uppdatering från min sida idag iallafall. kan ju alltid att linda uppdaterar =) förövrigt väntar vi på en ny desgin av tjejorna på equiss =) jaaaaa, nått mer har jag nog inte o säga! så höööööörs
km

hoppsansa

ska införskaffa mig en ny sadel pga. fodervärden ska ha tillbaka sin inom en snar framtid.
tips på sköna sadlar o snygga sadlar? =)
mörkbrunt ska de vart!
km

.

precis kommit hem från stallet :) blev bara en kort prommis och käk! haha han var så söt, alla hästar står inne förutom gams för hans spilta håller på o bli en box så de finns ingen plats inne liksom, så han fick stå själv ute. han stod o kolla efter alla hästar o gnägga osvosv, tyckte så synd om han så han fick lite hö =) haha så får vi hoppas han klarar sig!

ska snart göra mig i ordning, käka lite kanske o sen iväg för kvällsjobb =) så vi hörs helt enkelt ikväll eller imorn!
puss o kram skumbanan
karro

dressyr i paddocken igår kväll.



åh lille pyllen, gick så jäkla bra igår. var pigg o framåt, lyssnade på minsta lilla! dock käftade han något sjukligt..... men det släppte efter en stund :) jag är super nöjd över lillen! kommentera gärna!
km


ps. i love u


ännu en skön dag här

ligger nu nyduschad i sängen o dricker redbull o käkar godis, allt för att hålla mig vaken! haha
hade tänkt läsa lite i böckerna o sen senare göra lite mer test oså på datan :)
suttit nere på pizzerian flera timmar ikväll med josefina o emelie o bara suttit o snackat. finns inget folk man skrattar så mkt med som dom! haha goa
avslutade med en liten promenad innan vi gick upp hit igen :)
imorn har vi halkan halva dagen o sen en dubbelkörlektion o sen kommer philippa o sebbe upp o hälsar på så då blire doooonken! och ja, de enda man gör här uppe är att äta haha
men vi hörs mer imorgon snyggisar
linda

header

någon snäll person som har lust att göra en snygg header till oss?!
varken jag eller karro har tid och det ser verkligen helt mongo ut utan en... haha
så göööör en nu o skicka till oss! :D haha
linda
'

tisdag

seg dag, nästan 30grader ute o man dör lille mkt var man än är.
inget går förövrigt som jag vill idag :( haha
ska plugga lite om en stund för att sedan köra ännnu en körlektion vid halv fem sen.
har aldrig i hela mitt liv längtat så mkt till något som jag gör till att ha körkort nu, dom här körlektionerna femhundrafemtio gånger om dagen tar livet på mig haha
menmeeeeen, plugga va det som sagt.
linda

mmm

nu ligger ja i sängen efter ännu en underbar kväll här, vill verkligen aldrig åka hem.
kom inte i säng förens vid tre inatt heller så har vart gött seg idag.
så nu äre första gången ja lagt mig innan tolv, inte illa! hehe
men ska försöka slänga upp lite mer bilder osånt imorgon, så blire lite roligare iaf!
hoppas ni haft en bra dag
puss linda

monday morning

de mesta är klart för dagen nu, gött. hade teorilektion som vanligt imorse och har haft en dubbelkörlektion redan som förövrigt gick kanoners!
nu ska ja gå och handla massa mat o grejer för har inget typ, seeeegt.
sen blire körning igen en halvtimme vid 4 bara :)
så blir en rätt chill dag idag, inte helt fel!
linda

masssa bilder

var som sagt på en liten tävling igår o hoppade en klass bara! mest för skojs skull för att de inte alltid ska va så seriöst o lektor tog det så oseriöst han kunde, haha
han var mer i luften än på backen både på framhoppning o inne på banan och fråga mig inte hur jag satt kvar för fan va han bocka o sparka högt haha

var iallafall felfri i grunden så gick vidare till förhöjd omhoppning med 9 andra tror jag, starta som nummer två o gick in o satsa för o vinna. dock börja han masa o hoppa på stället efter startlinjen o framför ettan. annars gick resten av omhoppningen kanon o han va med på minsta lilla ;D dock slutade vi på en 3dje placering! alla vi tre första låg på samma sekund så de va lite störande att han masa så innan första hindret annars hade de garanterat blivit vinst ;) haha men ja är sjukt nöjd ändå, han hoppa som fan o va nöjd o glad :)
linda

natalie var med o tog kort så har över tvåhundra bilder.... haha men här kommer ett gång från banan!
först ifrån grunden
underbara häst
omhoppningen
dagens favoritbild, han hoppar så jävla gött när han hoppar upp sig så mkt!
dock gåre lite snabbare i omhoppningar om han hade skippat o hoppat en halvmeter över varje hinder (y)

RSS 2.0