RESULTAT!

här kommer lite resultat från gårdagens dressyrtävling med lektor!
och även hans andra i hans liv!

LC:1 - 62%
ja, han var seg som aset o jag lyckades rida fel en gång. så var väl inte så jätte nöjd på varken han eller mig efter ritten. men fick bara 6 o 7 o endast nån 5 så egentligen var det ju bra. och han höll sig lugn o masa inte, så egentligen borde ja va väldigt nöjd med han.
av 9 placerade kom ja på delad 13 plats så så dåligt var det ju egentligen inte.

LC:2 - 61%
rätt seg här med men i början var han riktigt fin o skötte sig bra. sen i galoppen blev de lite fel så först fatta han fel galopp o höll på o gå ut från banan vilket ledde till tvärstopp o ngt backsteg o sen fatta från skritt. sen bytte han även i galoppen så det blev lite kaos. supersynd verkligen då vi hade nån 6 o sen bara 7or i början av programet o även en 8 så ah de drog ner väldigt o hade lätt kunnat fått 10 poäng mer så det var synd.


men förövrigt är jag nöjd med lektor då han inte flippade ur utan var lugn o fin. sen blev ja även bäst i laget o det var rätt otippat om man säger så haha. har sen inte heller tränat dressyr på flera månader o ridit typ ett seriöst dressyrpass de senaste veckorna så ah, är ändå nöjd med lillebror! :)
linda

bilder o filmer kommmer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0