leo kommer hem imorgon!

Dom ringde ifrån Ale förut och Lektor får komma hem imorgon!!! :D lycka!
Han hade inte vart helt hundra först idag men efter ett tag när dom hade vart ute med han hade han piggnat till och inte alls haltat! Dock hade han totalvägrat gå när han hade gipsena på, så dom fick ta av han dom och sätta på en massa specialgrejer på hans hovar. Men allt hade blivit mycket bättre och det var inget som var inflammerat eller infekterat så det va bra!

Nu när han kommer hem ska han egentligen ha boxvila men eftersom dom redan konstaterat att han inte kan ha det så ska han få gå i en sjukhage. Dock skulle den vara sandad och de ena med de andra. Så på onsdag får vi fixa en ny och fin hage till han. Han kommer även att gå på medeciner och sånt i en månad frammåt och ska då under tiden vila och sedan skrittas. Sen efter en månad får vi se hur det ligger till. Förhoppningsvis ska han då va klar att sätta igång sakta :)

Men som sagt, han får komma hem imorgon och det ska bli så skönt! Efter den plötsliga händelsen igår med Hickstead kommer man ta vara på tiden mer med sin egen pålle.
linda




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0